IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 .....στη κυριολεξια εχω μεινει "μ@λ@κας" ...εχει τελειωσει το βιντεακι και μυριζει το δωματιο μου λαστιχιλα!!! ..........εδω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 απο τα καλυτερα βιντεο που κυκλοφορουν στο νετ σιγουρα. φιλε ιωαννη αμα σου αρεσεουν βιντεο με τουτου ψαξε στο ιντερνετ 'best motoring' kai 'touge battles'. λιγο διαφορετικης φιλοσοφιας απο αυτο αλλα πολυ καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 ουαου :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Και χερας και αμαξαρα με αρ$$^^$$ια....Αυτα ειναι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Έχω μείνει με ανοιχτώ το στόμα ουαου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Ooooooo Τι κανει λεμε ο ανθρωπος πω πω πολυ εντυπωσιακο :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 ο άλλος που έκανε drift γύρο του τι να πει!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Πςςςςς σιγα τα αυγα........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 4 wheel drive RuLeZ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 μου φενετε οτι ο τυπας ειναι καλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Τον έχω!... Αποθηκεύσει στα favorites... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chocoperfeto 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 ouf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Ti ekane o m@n... :o Respect ston filo...kedouse me to impreza.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 πωπω τι κανει το ατομο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Τι καρτ είναι αυτό που καβαλούσε ο παίχτης??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Απλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 ουαου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Τι μοτόρι αλεξίσφαιρο είναι αυτό!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Εντυπωσιακο!Γουσταρω και το Impreza λεμε οπότε...Αχ Βαχ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πολύ ωραίο video.. Και εγώ σαν λάτρης του καλού Drift να συμπληρώσω στο πολύ ωραίο video του Γιάννη 2 αγαπημένα μου.. Ένα με τον μεγάλο δάσκαλο ΄΄μουστάκια΄΄ ή ΄΄3Κ΄΄ http://www.youtube.com/watch?v=O_a2W1jy2MM Και ένα με τον πραγματικά τρελό Γάλλο Ragnotti που δίνει μαθήματα ελέγχου με προσθιοκίνητα πρακαλώ.. http://www.youtube.com/watch?v=Okj8aHcn_Yw Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2008 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Απιστευτος ο τυπας, μπραβο του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 αυτο εχει 4 ροδες!!! (και ο τυπος τις εχει B) ) και αφου λεμε για μαχημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Εγω έτσι φεύγω κάθε μέρα απο την δουλειά!!!! :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2008 Ωραιος μεν, (αλλα εχω δει και καλυτερα, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα..) αλλα, αν προσεξετε, τα διαφορα videos, ΚΟΒΩΝΤΑΙ! σε ΚΡΙΣΙΜΕΣ! στιγμες! (Οχι οτι θα "ετρεχε" τπτ..Απλα θα φαινονταν πολυ περισσοτερες κορυνες να φευγουν απο τη θεση τους, ειδικα στον περιορισμενο τετραγωνο χωρο..) Ειναι ΠΡΟΦΑΝΗ! δυο! πραγματα! 1.Ο οδηγος, ειναι SUPEEEEEEERRRRR!!! :vv: :vv: 2. To "κοψε-ραψε" του video, ΕΠΕΙΣΗΣ SUPEEEEEERRRRR!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες