Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 καλησπέρα, μηπως θα μπορούσε να μου συστήσει κανεις καποιον τρόπο ή πρόγραμμα να μπορέσω να αντιγράψω ενα cd που έχει προστασία εγγραφής; μεχρι στιγμης εχω δοκιμάσει το clonecd αλλα εις μάτην...το cd αντιγράφεται αλλα η κοπια μετα δεν παίζει και το γαμωτο ξερετε πιο ειναι ρε παιδια οτι εχει χωρητικότητα μόλις 1,6 ΜΒ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Τι είναι αυτό που θές να γράψεις και είναι τόσο μικρό....??? Δεν ειμαι αδιάκριτος απλά αν ξέρω τί..... ισως μπορώ να βοηθήσω.... Το clonecd ειναι συνήθως η λύση...αλλα αφού το δοκίμασες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 ειναι κατι ασκήσεις αγγλικών Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Runner 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 κάνε το .ISO Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 κάνε το .ISO πως το κανω αυτο; (σορρυ παιδια ειμαι και λιγο noobas ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dessert 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Τα αρχεία του cd, μπορείς να τα αντιγράψεις σε ένα φάκελο, στο pc σου, ή δεν σου επιτρέπει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Runner 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 Ψάξε για ένα πρόγραμμα iso maκer, θα βρεις πολλά στο ίντερνετ. Τα αρχεία του cd, μπορείς να τα αντιγράψεις σε ένα φάκελο, στο pc σου, ή δεν σου επιτρέπει... Σωστά. Γιατί αν μπορείς, τότε δεν υπάρχει θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 (τροποποιήθηκε) Δοκίμασε το Alcohol120% είναι καλό προγραμματάκι. *και είναι στα ελληνικά!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 22 , 2008 από τον stantonop Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 σας ευχαριστω πολυ όλους για τις τόσο άμεσες απαντήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!! :worshippy: τωρα δοκιμάζω το magic iso,θα σας πω σε λίγο τι έγινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2008 παιδια νενικήκαμεν!!! με το magic iso εγινε πανευκολα! ευχαριστώ και πάλι ολους σας για το ενδιαφέρον και τις ιδέες σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες