billzolo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Έχω πληροφορηθεί από πολλούς φίλους και συμμαθητές μου οι οποίοι έχουν μηχανή ότι για να βγάλεις ένα δίπλωμα στα 16 σου βγάζουν την ψυχή και ότι αν κάνεις και το παραμικρό λάθος σε κόβουν και η μόνη λύση είναι το λάδωμα...Έτσι μου είπαν μερικά παιδιά τα οποία πήγαν για δίπλωμα αλλά για να το πάρουν στα χέρια τους πλήρωσαν από 50 ως και 200 ευρώ (ΛΑΔΩΜΑ) ...Ξέρετε τίποτα για αυτό το θέμα η αν έχετε να μου προτείνετε καποιον ειδικό ο οποίος δεν ζητάει λάδωμα η κάποιες πληροφορίες για να αποφυγω τα λάθη του μαθήματος???(ΠΡΑΚΤΙΚΗ)... Ευχαριστώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 μπα οχι δεν σου βγαζουν την ψηχη!ημουν 16 και 1 μερα οταν εδωσα για διπλωμα και ηταν μια χαρα!τωρα ειμαι 23 δηλ πριν 6-7 χρονια χονδρικα! και μαλιστα τυπηκοτατοι! τωρα για την περιοχη σου δε ξερω αλλα και απο φιμες αλλο τιπτοα ραδιο αρβυλα ισως! ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billzolo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 μπα οχι δεν σου βγαζουν την ψηχη!ημουν 16 και 1 μερα οταν εδωσα για διπλωμα και ηταν μια χαρα!τωρα ειμαι 23 δηλ πριν 6-7 χρονια χονδρικα! και μαλιστα τυπηκοτατοι! τωρα για την περιοχη σου δε ξερω αλλα και απο φιμες αλλο τιπτοα ραδιο αρβυλα ισως! ^_^ Πας σε οποιαδήποτε σχολή οδηγών(πχ εκεί που βγάζεις και για αυτοκίνητο) η υπάρχουν καποια ειδικα που είναι μόνο για μηχανές???Καιιιιιιιι....τοτε τα πράγματα ηταν ποιο εύκολα...Τωρα γεμίσαμε απατεώνες....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 για 50cc πανε στην αστηνομια κανε ολες τις διαδικασιες και αν δεν ξερεις να οδηγας καθολου παρε ενα αυτοματο απο εναν φιλο σου που ειναι εφκολο πανε κ σε μια σχολη να σου μαθουν να οδηγας και πανε δωσε εξετασεις με το αυτοματο!ειναι πλεονεκτημα γιαυτο !:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billzolo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 για 50cc πανε στην αστηνομια κανε ολες τις διαδικασιες και αν δεν ξερεις να οδηγας καθολου παρε ενα αυτοματο απο εναν φιλο σου που ειναι εφκολο πανε κ σε μια σχολη να σου μαθουν να οδηγας και πανε δωσε εξετασεις με το αυτοματο!ειναι πλεονεκτημα γιαυτο !:) Πάντα μιλάμε για 50cc αλλά αυτό που θέλω εγώ(derbi x-race 50) δεν παίζει να είναι αυτόματο....Πές ότι πάω στην αστυνομία και ότι έχω κάνει προπόνηση με το αυτόματο του φίλου μου......Μετά?????????Σε τι σχολή οδηγών πάω???Σε ρωτησα και πριν αλλα δεν μου απάντησες...Σε οποιαδήποτε η υπάρχουν ειδικές που είναι για μηχανες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 50-200 ευρώ μόνο??? Έχω ακούσει οτι το καλό λάδι πάει περίπου 250-350, ανάλογα το ιξώδες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 σε οποιαδηποτε σχολη και σου ειπα να μαθεις με αυτοματο γιατι αν δεν κανω λαθος μπορεις να πας με το μηχανακι σου η του φιλου σου *δεν ελενχουν ποιανου ειναι* κ να δωσεις εξετασεις με οτι τυπο μοτο θες ειναι κρος ειναι μικρο πιστιαρικο ειναι σκουτερ κτλ! καλυτερα πανε ρωτα στην αστυνομια κ μετα σε οποιαδηποτε σχολη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 τι ανχωνεσε....ενα βιβλιο με ρωτησεις δεν ειναι μονο ρε παιδια? δεν θυμαμαι πανε χροννια. οπως και ναχει ρωτα στο τμημα σου μαγγα. τον αδερφο μου για 50αρι στην τροχαια στις ερωτησεις τον κοψανε 4 φορες οσπου βαρεθηκε και αφησε τα χροννια να περασουν και τωρα δινει για 125 κανονικα :vv: ελα ρε αδερφεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 ρε παιδια στα 16 μουεδωσα για 50αρι και με κοψανε και δεν ξανα ασχολιθηκα με τους μαλακες τωρα εδωσα Α1 και Β και περασα και ολα καλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billzolo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 σε οποιαδηποτε σχολη και σου ειπα να μαθεις με αυτοματο γιατι αν δεν κανω λαθος μπορεις να πας με το μηχανακι σου η του φιλου σου *δεν ελενχουν ποιανου ειναι* κ να δωσεις εξετασεις με οτι τυπο μοτο θες ειναι κρος ειναι μικρο πιστιαρικο ειναι σκουτερ κτλ! καλυτερα πανε ρωτα στην αστυνομια κ μετα σε οποιαδηποτε σχολη! Πρέπει πρώτα να πάρεις μηχανάκι και μετά να πας για να βγάλεις διπλωμα...γτ μου λές να παω με το μηχανάκι το δικό μου η του φίλου μου....Εκεί δεν έχουν μηχανή???Πρώτα αγοράζω ,μηχανη και μετά πάω και δίνω????Περίεργο ρε παιδια στα 16 μουεδωσα για 50αρι και με κοψανε και δεν ξανα ασχολιθηκα με τους μαλακες τωρα εδωσα Α1 και Β και περασα και ολα καλα Εγώ φίλε μου το χρειάζομαι το μηχανάκι..Δεν είναι πάω δίνω δεν περνάω οπότε τα παρατάω....... 50-200 ευρώ μόνο??? Έχω ακούσει οτι το καλό λάδι πάει περίπου 250-350, ανάλογα το ιξώδες...... Ωραίος ρε...Με ηρέμισες τώρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα απο τότε που έβγαλα εγω δίπλωμα (1999)για 50αρι αλλά τουλάχιστον τότε ήταν πολύ απλά τα πράγματα έδινες τα σήματα και αν περνούσες πήγαινες και έδινες οδήγηση σε μια αλάνα εκεί βάζαν 5-6 κώνους στη σειρά και έπρεπε να κάνεις ζικ ζακ ανάμεσα τους και μια αναστροφή χωρίς να πατήσεις κάτω, τόσο απλά!! δύσκολα να κοπείς έτσι, πρέπει να μην έχεις ξανακαβαλήσει μοτο η να 'χεις σοβαρό πρόβλημα ισορροπίας για να μην περάσεις. οι σχολές οδηγών δεν νομίζω να κάνουν μαθήματα για 50αρι και μάλλον δεν αξίζει τον κόπο για κάτι τόσο απλό να κάνεις μαθήματα και να δώσεις τόσα χρήματα αφού το τελευταίο πράγμα που μαθαίνεις σε μια σχολή είναι το να οδηγάς καλύτερα πάνε με κάποιον φίλο σου σε κάποιον κλειστό χώρο και κανε μερικές βόλτες και στροφές για να πάρεις τον αέρα της μηχανής. όντως το σύστημα ειναι παράλογο έτσι όπως το έχουν κάνει, πρέπει να πας να δώσεις με δικό σου μηχανάκι (φίλου, πατέρα κτλ.) το αστείο είναι οτι σε βλέπουν να φτάνεις εκει με το μηχανάκι και κανένας δεν δίνει σημασία... και για να μην ξεχνιόμαστε πάντα κράνος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Simos_17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 ΡΕ ΣΙ ΠΑΝΕ ΣΤΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Σ ΚΑΙ ΡΩΤΑ...Α ΚΑΙ ΔΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΛΑΔΟΜΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΣΩΣΑ ΓΙΑ 50ΑΡΙ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Λοιπον πας σε ενα ΚΕΠ τους λες να σ δωσουν ενα φυλλαδιο με τα δικαιολογητικα που πρεπει να προσκομισεις για διπλωμα 50cc!!! Μαζευεις παραβολα επικυρωμενες ταυτοτητες κτλ κτλ και τα ξαναπας ολα αυτα στα ΚΕΠ!!! Σε καλουν σε μια-δυο μερες η σου στελνουν μηνυμα στο κινητο και σ λενε την ημερομηνια που εχουν κλεισει για εξετασεις!!! Πας στην τροχαια (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) με καποιο 50αρι και αφου εχεις διαβασει τα σηματα,δινεις!!! Περιμενετε να τελειωσει ολο το τμημα (10-15 ατομα) και αφου τελειωσουν ολοι οσοι περασαν σας πανε σε καποια αλανα ή σε πιστα οπου σας βαζουν να κανετε 8αρακια με φλας!!!Αυτο και τελειωσες!!! Λαδωμα για ποιο λογο???Αφου το μονο που πληρωνεις ουσιαστικα ειναι τα παραβολα και το βιβλιο που προμηθευεσαι απο καποιο βιβλιοπωλειο!!! Καλη Επιτυχια!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2008 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billzolo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Ευχαριστώ παίδες....Το δύσκολο είναι να βρώ εναν φίλο με 50αρι...Αφού Όλοι το έχουν μετατρέψει σε 100 και άνω...ΧΕΧΕ....Πάντως ευχαριστώ παιδιά...Με βοηθήσατε πάρα πολύ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αμα σκεφτεσαι τα "λαδωματα" φιλαρακο μου, απο τα 16, (και μαλιστα, σ'αυτο το θεμα!!) μαλλον "εχασες" εξ'αρχης... :/ :/ (Kαι το γιο μου, και τους φιλους του, που πηγαν και εδωσαν μαζι, ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ! την πρωτη φορα, γιατι πηγαν σαν "ξερολες", ασχετοι και χαλαροι"!! Το πηραν με την δευτερη, (αν και εγω θα προτιμουσα να τους εκοβαν ακομα 3-4 φορες!) :yes: BTW..Για το διπλωμα στα 16, δινεις με τροχαιους, και "λαδωμα" ΔΕΝ! "παιζει"! (Μιας και το κυκλωμα δασκαλων-κρατικων παραβολων κλπ, δεν υπεισερχεται ακομα ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 ρε παιδια στα 16 μουεδωσα για 50αρι και με κοψανε και δεν ξανα ασχολιθηκα με τους μαλακες τωρα εδωσα Α1 και Β και περασα και ολα καλα Δεν εισαι Αθηνα ομως... :D Αμα σκεφτεσαι τα "λαδωματα" φιλαρακο μου, απο τα 16, (και μαλιστα, σ'αυτο το θεμα!!) μαλλον "εχασες" εξ'αρχης... :/ :/ Ετσι ακριβως.Κοιτα να δωσεις και να περασεις και ασε αυτα τα αγχη...Αμα "το'χεις" δεν νομιζω να κοπεις;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Ρε τι λαδωμα κ να κοπεις....Εγω κ ο αδερφος μου οταν δωσαμε με χρονικη διαφορα ετων(δεν εγινε μια φορα δηλαδη μονο)ο τροχαιος που ηταν εκει σημειωνε κατι χαρτια κ δεν κοιτουσε...Σιγα τι κανεισ στο φιναλε μια στροφη κ γυρνας....Τα σηματα διαβασε καλα γιατι οι περισσοτεροι εκει κοβωνται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlueZip 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2008 Λοιπον πας σε ενα ΚΕΠ τους λες να σ δωσουν ενα φυλλαδιο με τα δικαιολογητικα που πρεπει να προσκομισεις για διπλωμα 50cc!!! Μαζευεις παραβολα επικυρωμενες ταυτοτητες κτλ κτλ και τα ξαναπας ολα αυτα στα ΚΕΠ!!! Σε καλουν σε μια-δυο μερες η σου στελνουν μηνυμα στο κινητο και σ λενε την ημερομηνια που εχουν κλεισει για εξετασεις!!! Πας στην τροχαια (ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) με καποιο 50αρι και αφου εχεις διαβασει τα σηματα,δινεις!!! Περιμενετε να τελειωσει ολο το τμημα (10-15 ατομα) και αφου τελειωσουν ολοι οσοι περασαν σας πανε σε καποια αλανα ή σε πιστα οπου σας βαζουν να κανετε 8αρακια με φλας!!!Αυτο και τελειωσες!!! Λαδωμα για ποιο λογο???Αφου το μονο που πληρωνεις ουσιαστικα ειναι τα παραβολα και το βιβλιο που προμηθευεσαι απο καποιο βιβλιοπωλειο!!! Καλη Επιτυχια!!! Συμφωνώ με αυτά που σου λέει το παιδί απο πάνω... Είναι πολύ φτηνό και δεν θέλει λάδωμα...να περάσεις τα γραπτά είναι απλά το θέμα...εγώ όταν πήρα δίπλωμα για 50άρι δεν είχα καβαλήσει ποτέ μηχανάκι!!!Μου έδωσε μια φίλη ένα αυτόματο, πήραμε κράνος απο ένα παιδί εκεί και όλα καλά. Κάτι κώνους περνάς και μια ευθεία. Πέφτεις λίγο μακριά για να σου έδινα το δικό μου.. Πάνε εκεί με κάποιο μηχανάκι για να δώσεις και αν βρείς κανέναν με αυτόματο ζήτα του να σου το δανείσει αν είναι... Καλή επιτυχία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billzolo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Παίδες και στην περίπτωση που δεν έχω ενα μηχανάκι να πάω να δώσω?Υπάρχει περίπτωση πρώτα να αγοράσω την μηχανη(cross μηχανη) και μετα να πάω με αυτην να δώσω?Και αν με σταματήσει κανείς στον δρόμο του λέω ότι πάω να βγάλω δίπλωμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2008 Μπορεις να δανειστεις απο κανα παιδι εκει!Αλλα δεν εναι και σιγουρο! Οι περισσοτεροι στανταρ θα ερθουνε με μεγαλυτερα μηχανακια!!! Και εγω εδινα για 50αρι και ειχα παει με το 125αρι μου!!! Εκει οι τροχαιοι δεν θα σου πουν τιποτα,αλλα αν σε σταματησουν την ωρα που πηγαινεις να δωσεις τοτε... Παντως το καλυτερο ειναι να πας με καποιον που εχει διπλωμα για να εισαι σωστος και νομιμος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες