rookie23 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 παλικάρια δυστυχώς σήμερα έμαθα ότι το φέρνει χωρίς ABS :( υπαρχει απαντηση...Στα ιδια λεφτα με του Σφακιανακη να παρεις παραεισαγωγη το μοντελο του 09 με abs...Κ ασε τον επισημο βλακα της Suzuki να αναρωτιεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
volosgr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 έχεις βρει τίποτα κανένα μαγαζί; έχεις ρωτήσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
volosgr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Μόλις γύρισα από τοπικό κατάστημα πώλησης μοτο...............δεν άντεξα στον πειρασμό.............και την παράγγειλα!!!! :vv: από βδομάδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rookie23 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 Μόλις γύρισα από τοπικό κατάστημα πώλησης μοτο...............δεν άντεξα στον πειρασμό.............και την παράγγειλα!!!! :vv: από βδομάδα αντε καλοταξιδη!!! Δωσε πληροφοριες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
volosgr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 (τροποποιήθηκε) από βδομάδα rookie....και πληροφορίες και φωτογραφίες!!! :) ........δεν βρήκα άκρη με παραεισαγωγή. Περίμενα τηλ. από εμπόρους, τους έπερνα τους ξαναέπερνα και αυτοί με είχαν γραμμένο. Έτσι αποφάσισα την λύση του Σφακιανάκη. Χωρίς ABS, τι να κάνουμε, δεν πειράζει...... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 από τον volosgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 καλοτάξιδη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Με το καλό να την παραλάβεις και να τη χαρείς όσο δεν πάει. Πολύ καλή επιλογή (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα) και χωρίς να δώσεις μια περιουσία. φυσικα κ δε σημαινει αυτο, ομως εγω ανεφερα πώς θα φανταζει στα ματια των αλλων... Στα δικα μου ματια ειναι πολυ εξυπνη η προσαρμογη της εμφανισης του GSXR στο bandit...Απλα δε παυει να ειναι ενα 'κουστουμι' που εχει ηδη φορεθει(κ μαλιστα το συναντας πολυ συχνα...) ενω η εμφανιση του SV650SF ειναι σαφως πιο ξεχωριστη... Ας σταματήσουμε επιτέλους ρε παιδιά να...........ζούμε για τους "άλλους". Πάρτε αυτό που σας αρέσει και σας εξυπηρετεί και κόψτε τη φιγούρα και το δήθεν. Έλεος πια. Αυτή τη μανία να πάρουμε κάτι που δεν το έχουν άλλοι (άσχετα αν μας αρέσει, αν μας βολεύει ή αν μπορούμε ν' αντέξουμε το κόστος), ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω ακόμα, κι ας σαραντάρησα (σχεδόν). :P Προσωπικά μ' αρέσει πάρα πολύ και θα το έπαιρνα χαλαρά ό,τι κι αν μου έλεγαν "εδώ μέσα ή εκεί έξω" Βαρέθηκα να βλέπω πχ τον κάθε βλάκα ψιλομύτη (και συχνά σε ηλικία πορνόγερου) να παίρνει BMW GS1200 για να πάει στη δουλειά του σε διαδρομές τύπου Κολιάτσου-Παγκράτι και να μη χωράει να περάσει ανάμεσα στα ΙΧ με κείνον το θηριώδη Boxer. Αλλά βέβαια! Πήρε BMW και η φοράδα στ' αλώνι. Και απ' την άλλη χαίρομαι και καμαρώνω αυθεντικούς μηχανόβιους που έχουν ίδια ή παρόμοια μηχανή κι έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα 2-3 φορές κι έχουν χαρεί μέρη που αλλιώς δεν θα μπορούσαν. Μάθετε να κάνετε και να παίρνετε αυτά που σας αρέσουν, σας εξυπηρετούν και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και όχι για να ζηλέψει ο γείτονας. ΟΠΟΙΟΣ "ΖΕΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. Φιλικά πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
volosgr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Παιδιά χίλια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Και εγώ φίλε Kostas-MotoLover έκανα αυτό που γούσταρα! Μου έλεγαν φιλαράκια, επιδή είμαι 34 χρονών, ....'' τι να το κάνεις το φέρινγκ......πάρε ένα v-strom.......πάρε ένα BMW..." ΔΕΝ ΘΕΛΩ ρε παλικάρια τους έλεγα, δεν με γεμίζει κάτι από αυτά! Θέλω τη "μουτσούνα" της Suzukas πως να το κάνουμε!!! Και σπορ και τουρινγκ! ;) :) ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΤΡΑ ΕΕ;;; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 από τον volosgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 ΚΟΥΚΛΑ !!! ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
volosgr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Ευχαριστώ, αλλά δεν είναι η δικιά μου αυτή! :) Από βδομάδα θα την έχω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiderman 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Καλοριζικη και καλες βολτες πατριωτη.Εξαιρετικη επιλογη για τα λεφτα της εστω και χωρις ΑΒS. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pause 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Κ Α Λ Ο Τ Α Ξ Ι Δ Η Η Η Η Η Η Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Αντε, "η ωρα η καλη"!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
t3hsofos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 καλοταξιδη η κουκλα και περιμενουμε πληρες αρθρο με τα παντα ολα!! καλες βολτες φιλε μου κ παντα ορθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiderman 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 Eνα δωρακι απο μενα....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
volosgr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 (τροποποιήθηκε) Eνα δωρακι απο μενα....... Αχ ρε πατρίδα!!!! φόλια μου βάζεις!!!! :lol: Πάντως χίλια ευχαριστώ ρε παιδιά για τις ευχές σας ...... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2009 από τον volosgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
volosgr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) .sorry μεταφορά..... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 22 , 2009 από τον volosgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πολύ ΤΙΜΙΑ μοτοσυκλέτα για τα λεφτά της. 6600€ με 90 αλογάκια, 5 παραπάνω από το bandit. Φιλαράκι αντάλλαξε το bandit που είχε 1 χρόνο με την ίδια τιμή περίπου το αγόρασε (6500) και το αντάλλαξε τώρα με το GSX650F με χάσιμο ένα χιλιάρικο. Κράτησε και την yoshimura εξάτμιση που είχε στο bandit, και είναι κομπλέ! Τα όργανα μου είπε είναι θεϊκά με το φως που έχουνε, όπως του GSXR. ΠΟΛΥ καλή για κάποιον που θέλει να κάνει ταξίδια, δεν έχει την κ@βλ@ του γκαζιού, και δεν έχει ή δεν θέλει να διαθέσει πολλά λεφτά. Να την χαίρεσαι Βολιώτη! Υ.Γ. Αλήθεια, ΔΕΝ εισάγεται με ABS; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2009 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2009 Η Γιοσιμούρα που μπαίνει στο Bandit και στο GSX-F είναι τελικά καταλυτική ή όχι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2009 Πολύ ΤΙΜΙΑ μοτοσυκλέτα για τα λεφτά της. 6600€ με 90 αλογάκια, 5 παραπάνω από το bandit. Φιλαράκι αντάλλαξε το bandit που είχε 1 χρόνο με την ίδια τιμή περίπου το αγόρασε (6500) και το αντάλλαξε τώρα με το GSX650F με χάσιμο ένα χιλιάρικο. Κράτησε και την yoshimura εξάτμιση που είχε στο bandit, και είναι κομπλέ! Τα όργανα μου είπε είναι θεϊκά με το φως που έχουνε, όπως του GSXR. ΠΟΛΥ καλή για κάποιον που θέλει να κάνει ταξίδια, δεν έχει την κ@βλ@ του γκαζιού, και δεν έχει ή δεν θέλει να διαθέσει πολλά λεφτά. Να την χαίρεσαι Βολιώτη! Υ.Γ. Αλήθεια, ΔΕΝ εισάγεται με ABS; 1) δεν είναι ακριβώς ίδιος ο κινητήρας με του bandit ? 2) πήρα τηλ. σε επίσημο αντιπρόσωπο και μου είπε πως με ABS θα έρθει το 2010 (χωρίς να μου πεί πότε...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 1) δεν είναι ακριβώς ίδιος ο κινητήρας με του bandit ? 2) πήρα τηλ. σε επίσημο αντιπρόσωπο και μου είπε πως με ABS θα έρθει το 2010 (χωρίς να μου πεί πότε...) Δεν βρήκα την αναφορά στα άλογα που του δίνουνε, το φιλαράκι μου είπε που την αγόρασε ότι έμαθε ότι έχει 5 άλογα παραπάνω από το bandit με τον ίδιο κινητήρα, δηλαδή 90. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 .............................................................. 2) πήρα τηλ. σε επίσημο αντιπρόσωπο και μου είπε πως με ABS θα έρθει το 2010 (χωρίς να μου πεί πότε...) .............................................................. Δεν βρήκα την αναφορά στα άλογα που του δίνουνε, το φιλαράκι μου είπε που την αγόρασε ότι έμαθε ότι έχει 5 άλογα παραπάνω από το bandit με τον ίδιο κινητήρα, δηλαδή 90. Δεν ν' κακό. Add στα υπόψιν . :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 (τροποποιήθηκε) Με ABS θα βγει το μοντελο 2010, και επισης σε ενα υπεροχο χρωματικο συνδυασμο γαλαζιο-λευκο. Το θεμα ειναι ποσο θα μας το φουσκωσουν εδω και ποτε θα ξεστοκαρουν τα 08-09 για να φερουν το νεο....Περιμενω και εγω την ανοιξη.... Α, 85 ιππους βγαζει παιδια, δεμενο και ψαγμενο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2009 από τον icelover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Με ABS θα βγει το μοντελο 2010, και επισης σε ενα υπεροχο χρωματικο συνδυασμο γαλαζιο-λευκο. Το θεμα ειναι ποσο θα μας το φουσκωσουν εδω και ποτε θα ξεστοκαρουν τα 08-09 για να φερουν το νεο....Περιμενω και εγω την ανοιξη.... Α, 85 ιππους βγαζει παιδια, δεμενο και ψαγμενο. Έλα μωρέ, για 5 άλογα θα τσακωθούμε? :P Το θέμα είναι ότι το εργαλείο είναι κουκλί και σε καλή τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2009 Ρε συνονοματε Κωστα....δε τσακωνομαστε, ποσο μαλλον για πεντε ψωριαρικα αλογα... :lol: :lol: Κουκλι ειναι το ρημαδι, και το προγραμματιζω για ανοιξη, αλλα ειδα το 10αρι με το ABS και σκεφτομαι ποσο περισσοτερο θα ματωσω. Λες να το φερουμε απο Γερμανια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες