Jump to content
Sign in to follow this  
SpyVarth

ΠΤΩΣΗ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΕΣ.

ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΜΕ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ,ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ.Ο ΤΑΡΙΦΑΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ "5 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΕΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ ΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕ.ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΤΑΝ "ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ,ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΕΛΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ"

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΗΤΑΝ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΞΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΣΟΥΝ!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΦΑΣΗ ΠΗΓΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ YAMAHA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ Τ Ι Π Ο Τ Α ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ,(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ)ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΕΛ) ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ,ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΜΑΝΕΤΑ.ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ 400 ΕΥΡΩ.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ENA YAMAHA FZ6 KOYTAΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΡΙΦΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε έριξε, έφταιγε, οφείλει να σε πληρώσει.

Αφού φώναξες αστυνομία φαντάζομαι κατέγραψαν το συμβάν, την υπαιτιότητα του ταρίφα και πρέπει να σου κάνει δήλωση.

Η΄μηχανή πρέπει να γίνει όπως πριν οπότε στα @@ σου αν φανούν πολλά στον εμπειρογνώμονα, μαζί την αγοράσατε τη μηχανή?

Μη μασάς καθόλου, έχεις απόλυτο δίκιο.. ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι παει να πει θα φανουν πολλα στην ασφαλιστικη? Χαρη θα σου κανει ή δωρεα? Εχεις ασφαλεια γι αυτο το λογο!, μπορει και παραπανω να ηταν η ζημια, αν δεν ειχες μανιταρια για παραδειγμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην το συζητάς καν...Αν έφταιγε...που έφταιγε, να πληρωσει μέχρι και τα αυτοκόλλητα. Μην τους λυπάσαι.

Αν έπεφτες εσύ πίσω του, θα έβγαινε κρατώντας το σβέρκο του...

Τη μηχανή να στη φτιάξει όπως ακριβώς ήταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν ειχα απο βλακεια μου χτυπησει ταριφα ''χρεωσε'' στην ασφαλιστικη μου χτυπηματα και γρατζουνιεσ που αποκλειεται να προεκυψαν απο την τρακα+απτην τσεπη μου για τα μεροκαματα που θα εχανε κ εκανα τουμπεκι.. Οποτε δεν βλεπω καποιον λογο στην περιπτωση σου να μην απαιτησεισ η μηχανη σου να γινει τουλαχιστον οπωσ ηταν!!

Ρε παιδια, μηπωσ θα επρεπε να μασ ακουμπανε κ καποιο ποσο επιπλεον για ψυχικη οδυνη?? Ενασ θεοσ ξερει ποσο σκ@τ@ νοιωθεισ μετα απο μια γερη πτωση..... :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βάλε και το καινούριο σου SHOEI XR1000 και το dainese μπουφανάκι που σύρθηκαν στην άσφαλτο ας είναι άλλοι τα κορόιδα για μια φορά. και σε βλέπω να κουτσαίνεις λίγο τι έγινε χτύπησες και τον αστράγαλο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα μωρέ....2-3 γρατζουνίτσες..... πώς κάνεις έτσι.... Ταλαιπωρείς και τον άμοιρο ταρίφα...... :_zeppelin:

Ρε θα τα πληρώσει όλα λέμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ολλα καινουργια να ζητησειs,το μηχανακη πρεπει να γινει ωποs ηταν πριν και δεν κανε δικαστηριο και παρτουs και τα σωβρακα απο 400€ θα πληρωσουν 1400€

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε μενα απο το 100% τηs ζημια μου δινανε το 50% δηλαδη απο 780€ δινανε 400€ εκανα δικαστηριο

βγηκε 1650€ συνολο μετα απο ενα χρονο,και το μηχανακη ηταν 2 χρονον

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φτιάξε όλες τις ζημιές σου και αν έχεις και κανα παπάκι παροπλισμένο φτιάξτο και αυτο για να μάθει το λαμόγιο...ακούς εκέι που σου πουλούσε και μούρη....

έφταιγε = πλερώνει :angry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο την στιγμη που εφταιγε μεχρι και αλλαγη ταπετσαριας στο σαλονι χρεωσε του αν μπορεις.

Τροποποιήθηκε από τον V-PAKETAS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει να σου πληρώσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και της μηχανής και τα δικά σου (μπουφάν, κράνος, ρολόι κλπ), ΚΑΙ ψυχική οδύνη, ΚΑΙ να νοικιάσεις και μηχανή (ή να σου πληρώσουν τις μετακινήσεις σου) για όσο χρόνο η δικιά σου είναι παροπλισμένη. Και, φυσικα, ΜΕΙΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ.

Αυτά λέει ο νόμος και θα τα πάρεις αν πας δικαστικά. Αν έχεις τα χρήματα να την φτιάξεις μόνος σου, βούρ σε ένα καλό δικηγόρο, θα τα πάρεις ΝΟΜΙΜΟΤΟΚΑ. Αυτά φυσικά τα ξέρουν οι ασφαλιστκές και ΤΡΕΜΟΥΝ τα δικαστήρια γιατί ΠΑΝΤΑ χάνουν. Αν όχι, έλα σε συμβιβασμό με την ασφαλιστική, αλλά προς Θεού, μήν δεχτείς μονο το φτιάξιμο της μηχανής.

Καλή τύχη.

Τροποποιήθηκε από τον Παναγιώτης Κ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να του σκισεις τα πρεκια του παναθλιου τυπου!!!!

Κι οπως ειπε και ο Παναγιωτης να διεκδικησεις τα παντα, μεχρι και την τελευταια βιδουλα!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απαιτησε τα ολα μεχρι τελευταιας δεκαρας...

Μειωση αγοραστικης αξιας ειναι 10%, την κερδισα μαζι με πληρη αντικατασταση μπουφαν, παντελονιου, κρανους, γαντιων και μποτων πριν απο 2 χρονια...

Εννοειται οτι ολα στη μηχανη μπηκαν μαμα!!!ακομα και αυτα που πιθανως να επαθαν ζημια (πχ φανοστατης)..

Ειδικα αν η ασφαλιστικη σου προσφερει φιλικη δηλωση μην αγχωνεσαι, φτιαξτη, πηγαινε τους τα τιμολογια (ακομα και επι πιστωσει) παρε τα χρηματα και ξοφλησε τη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ VIC KAI DEADRIDER ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ,ΔΛΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ?ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΨΑΡΩΝΕ.ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σου φταίει ο εμπειρογνώμονας...

Ότιδήποτε έχει υποστεί ζημιά θα πρέπει να επισκευαστεί/αντικατασταθεί. Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν οι ασφαλιστικές εταιρείες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να κάνετε δήλωση κανονικά και θα πληρωθεί όλη η ζημιά κανονικά από την ασφαλιστική, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Καλό είναι όταν έρθει ο πραγματογνώμονας να κάνει αποτίμηση ζημιάς, να είσαι κι εσύ παρών με τον μηχανικό της Yamaha.

ΔΕΝ έχει σχέση που ήρθε η αστυνομία όπως πολλοί νομίζετε. Η Τροχαία δεν αποφασίζει ποιος φταίει και ποιος όχι. ΑΠΛΗ καταγραφή του ατυχήματος κάνει με βάση το νόμο.

Τέλος, ΨΥΧΙΚΗ ΟΔΥΝΗ διεκδικούμε όταν έχουμε νεκρό, ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ στους τραυματισμούς, στην απώλεια εργατοωρών, αλλαγή τρόπου ζωής εξαιτίας του ατυχήματος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λαθος θα ειναι να συζητησεις κατα τη γνωμη μου. Και να σου πουν οτι το Χ δεν το αλλαζουν, εσυ θα το αλλαξεις (το πολυ-πολυ πληρωνεις απο την τσεπη σου) και μετα τραβας μια μηνυση και εισαι αρχοντας. Εχεις νομικη καλυψη απο την ασφαλιστικη σου? Καλο θα ηταν να πας και σε κανενα νοσοκομειο παντως για εξετασεις κλπ κλπ κλπ, εχεις 24 ωρες περιθωριο και μετα να ζητησεις και αυτα τα χρηματα και να τους ξεκωλιασεις αμα σου φερουν αντιρρησεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου πληρωνεις την ασφαλεια 1 ζωη μη το σκεφτεσαι.πες εκει το μηχανηκο της μαμας εταιριας να δει και λεπτομεριες και τα 400 ασ στα βγαλει 1000 να μη σε νοιαζει.παρε το κρανος *καμια γρατζουνια , το μπουφαν το πανελονι σου και πες κοιτα.ενα χιλιαρικο το πηρα το μπουφαν ,κοιτα 500 ευρο π.χ. το μπλουτζιν απο το παζαρι κτλ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ταριφας μου εκανε δηλωση κανονικα,απλα ξερω οτι οι εμπειρογνωμονες ειναι ασχημη "ρατσα" και οτι η δουλεια τους ειναι για να σου σπανε τα νευρα και οχι να κανουν καταγραφη ζημιων :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ο εμπειρογνωμονας πηγε και εδωσε το οκ σε ολα.ακομα δεν το εχω πιστεψει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο φίλος, εύχομαι να είσαι και πάλι στο δρόμο συντομότατα. Άμα μπορέσεις πάρτου και 1000 ευρά για τη δικιά μου καλή, που πήγε άδικα B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παιδια ο εμπειρογνωμονας πηγε και εδωσε το οκ σε ολα.ακομα δεν το εχω πιστεψει....

Κάθε κλάδος έχει και σωστούς επαγγελματίες.

Άντε, εύχομαι γρήγορα ξεμπερδέματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα