Jump to content
apsogos

Xt 600 - Ζιγκλερωμα

Recommended Posts

Με 1.500€ το κάνεις καινούργιο. Τελικά θα δεις στην άδεια να μας πεις τί μοντέλο είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχάς άλλο ένα ερώτημα που έχω είναι αν γίνετε να ανοιχτεί η μηχανή και να γίνουν όλα καινούργια Από αντιπροσωπεία δηλαδή να το κάνω Σαν καινούργιο. Επίσης μπορεί να μου πει κάποιος πόσα χιλιόμετρα αντέχει το xt πριν τα τινάξει η μηχανή και 3ον εχθές το πήρα μια βόλτα και το άνοιξα τέρμα. Από εκεί που το έχει ο πατέρας μου για μια απλή χρήση το πήρα εγώ εχθές και άνοιξα όλες τις ταχύτητες τέρμα και γενικά το ψιλο έλιωσα είναι κακό αυτό για το μοτέρ η το βοηθάει μια στο τόσο ώστε να ξεμπουκωνει 

Υ.Γ το μηχανάκι Έχει να ανοιχτεί έτσι τουλάχιστον 10 χρόνια 

πριν 47 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Με 1.500€ το κάνεις καινούργιο. Τελικά θα δεις στην άδεια να μας πεις τί μοντέλο είναι;

Η άδεια γράφει του 95 αλλά το πρόβλημα είναι ότι το 95 είχαν βγει 2 μοντέλα xt Ένα με 27hp και ένα με 44hp και εγώ δεν ξέρω πιο έχω. Τουλάχιστον μέχρι εχθές που το άνοιξα και κατάλαβα πως δεν είναι 27hp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε φωτογραφία και πες τα τρία πρώτα νούμερα από τον αριθμό πλαισίου. 

Κάτι περιορισμένα ΧΤ είχαν βγει για Γαλλία και Γερμανία, αποκλείεται να είναι περιορισμένο το δικό σου. Και σίγουρα δεν υπάρχει περιορισμένο ΧΤ την δεκαετία του 90. 

Τροποποιήθηκε από τον ΓιωργοςΤΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 24 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Βάλε φωτογραφία και πες τα τρία πρώτα νούμερα από τον αριθμό πλαισίου. 

Κάτι περιορισμένα ΧΤ είχαν βγει για Γαλλία και Γερμανία, αποκλείεται να είναι περιορισμένο το δικό σου. Και σίγουρα δεν υπάρχει περιορισμένο ΧΤ την δεκαετία του 90. 

Για τα παραπάνω μπορείς να με διαφωτίσεις λιγο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις ρωτήσει πολλά, αρκετά από τα οποία δεν βγάζουν και πολύ νόημα. 

Αν δεν ξέρω:

1. Ποιο μοντέλο έχεις 

2. Πόσα χλμ έχει

3. Σε τί κατάσταση είναι γενικά 

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μπορείς να κάνεις κάποιες βελτιώσεις που θα σου δώσουν κάποια άλογα και θα κοστίσουν κάποια χρήματα. 

Διατύπωσε σαφώς μια μια τις ερωτήσεις και τις απορίες σου, σε ένα κείμενο που να έχει αρχή, μέση, τέλος και να βγάζει νόημα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικά η μηχανή έχει 75κ χιλιόμετρα. Αυτό που ρωτάω στην ουσία είναι αν είναι καλό μια στο τόσο το μηχανάκι να ανοίγεται τέρμα. Το βοηθάει να λειτουργεί καλύτερα η μείωνει τα χρόνια ζωής του. Εγώ εχθές πάντως που το άνοιξα τέρμα φάνηκε να ξεμπουκωσε καθώς το μηχανάκι δεν ανοίγει ούτε στα μισά με την χρήση που του κάνει ο πατέρας μου.

πριν 8 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Έχεις ρωτήσει πολλά, αρκετά από τα οποία δεν βγάζουν και πολύ νόημα. 

Αν δεν ξέρω:

1. Ποιο μοντέλο έχεις 

2. Πόσα χλμ έχει

3. Σε τί κατάσταση είναι γενικά 

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μπορείς να κάνεις κάποιες βελτιώσεις που θα σου δώσουν κάποια άλογα και θα κοστίσουν κάποια χρήματα. 

Διατύπωσε σαφώς μια μια τις ερωτήσεις και τις απορίες σου, σε ένα κείμενο που να έχει αρχή, μέση, τέλος και να βγάζει νόημα. 

Μοντέλο : xt 600 k 95'

Τώρα δα, το μέλος O neos έγραψε:

Αρχικά η μηχανή έχει 75κ χιλιόμετρα. Αυτό που ρωτάω στην ουσία είναι αν είναι καλό μια στο τόσο το μηχανάκι να ανοίγεται τέρμα. Το βοηθάει να λειτουργεί καλύτερα η μείωνει τα χρόνια ζωής του. Εγώ εχθές πάντως που το άνοιξα τέρμα φάνηκε να ξεμπουκωσε καθώς το μηχανάκι δεν ανοίγει ούτε στα μισά με την χρήση που του κάνει ο πατέρας μου.

Μοντέλο : xt 600 k 95'

Για την κατάσταση δεν μπορώ να σ πω πολλά εξωτερικά δεν είναι στα καλυτερα του. Είναι βρόμικο στα σημεία της μηχανής και πάνω. Εσωτερικά θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αν το ανοίγεις μια στο τόσο τέρμα, δεν επηρεάζει κάπου την λειτουργία, το "μπούκωσε γιατί πάει αργά" ισχύει μόνο σε δίχρονα, όπου λόγω χαμηλών θερμοκρασιών δημιουργούνται κατακαθίσεις άνθρακα σε διάφορα σημεία που επηρεάζουν την απόδοση. 

75κ χλμ αν έχουν γίνει με σωστές αλλαγές λαδιών δεν είναι πολλά. Αυτό το μοτέρ σωστά συντηρημένο σε εργοστασιακή μορφή βγάζει εύκολα 150 χιλιάδες χλμ λειτουργώντας σωστά. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρίξε μια ματιά ποσό κοστίζει ένα σετ καρμπυρατέρ καινούργια Keihin Fcr για το ΧΤ σου να πάρεις μια ιδέα για τα κόστη, μπορείς βέβαια να πας σε μεταχειρισμένα αλλά σίγουρα θα θέλουν επισκευη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Ρίξε μια ματιά ποσό κοστίζει ένα σετ καρμπυρατέρ καινούργια Keihin Fcr για το ΧΤ σου να πάρεις μια ιδέα για τα κόστη, μπορείς βέβαια να πας σε μεταχειρισμένα αλλά σίγουρα θα θέλουν επισκευη.

1 δεν βρίσκω καινούργια αν βρεις στείλε μου το λινκ 2 αν μου λες για το 35 κάποιοι λένε ότι είναι υπερβολή για το xt 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 λεπτά, το μέλος O neos έγραψε:

1 δεν βρίσκω καινούργια αν βρεις στείλε μου το λινκ 2 αν μου λες για το 35 κάποιοι λένε ότι είναι υπερβολή για το xt 

Ρώτα αυτούς τους κάποιους τί μέγεθος fcr είναι το σωστό, να ξέρουμε και εμείς δηλαδή. 

Άκου τί λέω εγώ. 

Κράτα τα όποια λεφτά έχεις (αν έχεις) και σε δύο χρόνια που θα γίνεις 18, βγάλε δίπλωμα, πάρε ένα καλό 125 μαζί με σωστό εξοπλισμό και μπες στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. 

Αν όταν βγάλεις Α2 το ΧΤ υπάρχει ακόμα, αν έχεις ακόμα όρεξη εδώ είμαι να σου πω ακριβώς τί να κάνεις για να γίνει όπως το θέλεις. 

Μέχρι τότε διάβασε για το σχολείο σου, παρακολούθησε σαν θεατής τον κόσμο της μηχανής, διάβασε κάποιο βιβλίο και δες βίντεο σχετικά με ασφαλή οδήγηση και τεχνικές, έτσι ώστε όταν με το καλό πάρεις το πρώτο σου νόμιμο μηχανάκι να ξέρεις τί κάνεις και να μην είσαι σαν πίθηκος που οδηγάει κομπίνα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Ρώτα αυτούς τους κάποιους τί μέγεθος fcr είναι το σωστό, να ξέρουμε και εμείς δηλαδή. 

Άκου τί λέω εγώ. 

Κράτα τα όποια λεφτά έχεις (αν έχεις) και σε δύο χρόνια που θα γίνεις 18, βγάλε δίπλωμα, πάρε ένα καλό 125 μαζί με σωστό εξοπλισμό και μπες στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. 

Αν όταν βγάλεις Α2 το ΧΤ υπάρχει ακόμα, αν έχεις ακόμα όρεξη εδώ είμαι να σου πω ακριβώς τί να κάνεις για να γίνει όπως το θέλεις. 

Μέχρι τότε διάβασε για το σχολείο σου, παρακολούθησε σαν θεατής τον κόσμο της μηχανής, διάβασε κάποιο βιβλίο και δες βίντεο σχετικά με ασφαλή οδήγηση και τεχνικές, έτσι ώστε όταν με το καλό πάρεις το πρώτο σου νόμιμο μηχανάκι να ξέρεις τί κάνεις και να μην είσαι σαν πίθηκος που οδηγάει 

Φίλε τα λες όντως πολύ καλά δεν διαφωνώ μια μαζί σου. Παρεμπιπτόντως είμαι 18 χρονών και επειδή ο πατέρας μου θέλει να το φτιάξει βλέπω πιο πολύ το διαδικαστικό κομμάτι διότι σε 2 χρόνια θα έρθει στα χέρια μου και οπως καταλαβαίνεις έχω αρκετή όρεξη και να το φτιάξω και να το οδηγήσω. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία!

Τα FCR και όλα αυτά, τα βάζαμε τα χρόνια που άνοιξε αυτό το θέμα.

Για να καταλάβεις πως ήταν τότε η ζωή, η βενζίνη είχε το 1/3 από όσο έχει τώρα, ο κολλητός μου που κουβαλούσε τελάρα στον Μασούτη έπαιρνε 900€ και γενικά είχαμε πολλά λεφτά για πέταμα. 

Έχω μηχανή με FCR πολλά χρόνια και αν με ρωτήσεις σήμερα αν αξίζει θα σου πω κατηγορηματικά όχι. Είναι αυτό που λέει το όνομα τους, Flat carburettor racing. Για αγωνιστική χρήση. 

ΧΤ, ΤΤ κλπ, αξίζουν περισσότερο όσο πιο κοντά στην εργοστασιακή κατάσταση είναι. 

Αν δεν είσαι τύπος βάζω βενζίνη και όσο πάει κάνε τα παρακάτω:

1. Βάλε φρέσκα λάδια στις αναρτήσεις

2. Έλεγξε φρένα, τακάκια, ρουλεμάν τροχών κλπ. 

3. Κάνε ένα καλό σέρβις, όχι μόνο λάδια, άλλαξε τα πάντα και κυρίως καθάρισε καλά τα καρμπυρατέρ. 

4. Καθάρισε καλά το μοτέρ με οδοντόβουρτσα και πετρέλαιο. Στην συνέχεια έλεγξε για μικρές ή μεγάλες διαρροές. Επισκεύασε ταις. 

5. Αν το μοτέρ δεν καίει λάδια και γενικά αν έχει καλή συμπίεση (που από ότι κατάλαβα έχει) άστο όπως είναι. Όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβεις. Τότε μπες ξανά να σου πω τί πρέπει να γίνει. 

ΥΓ. Αν θες λίγο παραπάνω σπιρτάδα, βάλε μια ολόσωμη race tech ή race guns, φίλτρο ΚΝ ή DNA και το κιτ της dynojet. Απλά βάλε τα όπως έρχονται, μην ψάχνεις με δυναμομετρα κλπ, είναι τζάμπα λεφτά. Καλή τύχη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 44 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Ωραία!

Τα FCR και όλα αυτά, τα βάζαμε τα χρόνια που άνοιξε αυτό το θέμα.

Για να καταλάβεις πως ήταν τότε η ζωή, η βενζίνη είχε το 1/3 από όσο έχει τώρα, ο κολλητός μου που κουβαλούσε τελάρα στον Μασούτη έπαιρνε 900€ και γενικά είχαμε πολλά λεφτά για πέταμα. 

Έχω μηχανή με FCR πολλά χρόνια και αν με ρωτήσεις σήμερα αν αξίζει θα σου πω κατηγορηματικά όχι. Είναι αυτό που λέει το όνομα τους, Flat carburettor racing. Για αγωνιστική χρήση. 

ΧΤ, ΤΤ κλπ, αξίζουν περισσότερο όσο πιο κοντά στην εργοστασιακή κατάσταση είναι. 

Αν δεν είσαι τύπος βάζω βενζίνη και όσο πάει κάνε τα παρακάτω:

1. Βάλε φρέσκα λάδια στις αναρτήσεις

2. Έλεγξε φρένα, τακάκια, ρουλεμάν τροχών κλπ. 

3. Κάνε ένα καλό σέρβις, όχι μόνο λάδια, άλλαξε τα πάντα και κυρίως καθάρισε καλά τα καρμπυρατέρ. 

4. Καθάρισε καλά το μοτέρ με οδοντόβουρτσα και πετρέλαιο. Στην συνέχεια έλεγξε για μικρές ή μεγάλες διαρροές. Επισκεύασε ταις. 

5. Αν το μοτέρ δεν καίει λάδια και γενικά αν έχει καλή συμπίεση (που από ότι κατάλαβα έχει) άστο όπως είναι. Όταν έρθει η ώρα θα το καταλάβεις. Τότε μπες ξανά να σου πω τί πρέπει να γίνει. 

ΥΓ. Αν θες λίγο παραπάνω σπιρτάδα, βάλε μια ολόσωμη race tech ή race guns, φίλτρο ΚΝ ή DNA και το κιτ της dynojet. Απλά βάλε τα όπως έρχονται, μην ψάχνεις με δυναμομετρα κλπ, είναι τζάμπα λεφτά. Καλή τύχη!

Ευχαριστώ φίλε ένα τέτοιο κείμενο χρειαζόμουν ακριβώς. Όσο για τις ολοσωμες Έχω αρροου τελικό και μου αρέσει πολύ ο ήχος όποτε μάλλον δεν παίζει να την αλλάξω. Θα δείξει ο χρόνος. Και πάλι σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου και για τον χρόνο σου. ( θα ξανά πούμε μάλλον)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξ… από τη μια γράφεις ότι θέλεις να ανεβάσεις άλογα και δεν σε νοιάζει το κόστος, αλλά από την άλλη το μηχανάκι δεν είναι καν δικό σου, είσαι 18 που σημαίνει ότι δεν έχεις δίπλωμα για να οδηγήσεις νόμιμα ακόμα και τώρα, εγώ λέω να επικεντρωθείς σε κάτι που μπορείς τώρα να κάνεις και το μέλλον μπορεί να σου φέρει κάτι καλύτερο από το ΧΤ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε, είσαι δεν είσαι 18, ούτε δίπλωμα ούτε τίποτα και λες, λες, λες, για άλογα, για ροπές, για βελτιώσεις και χίλια  δυο με τη φαντασία σου. Αντε κι αφήνουμε στην άκρη το θέμα με το δίπλωμα.

Αλλά βρε καλό μου παιδί, μάθε πρώτα να παίρνεις στροφές χωρίς να αγοράζεις χωράφι πχ έτσι όπως είναι το έρμο το ΧΤ με τα "λίγα" αλογάκια που βγάζει κι άσε τη βελτίωση για πιο μετά. Να ανοίξεις μια μηχανή στην ευθεία είναι το ευκολότερο πράγμα. Να κυκλοφορείς και να μην έχεις το Χάρο στην πίσω σέλα, είναι σημαντικό.

Αυτά από μένα και καλό ξεκίνημα στο μαγικό (δεν κάνω πλάκα) κόσμο της μοτοκίνησης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Ρε φίλε, είσαι δεν είσαι 18, ούτε δίπλωμα ούτε τίποτα και λες, λες, λες, για άλογα, για ροπές, για βελτιώσεις και χίλια  δυο με τη φαντασία σου. Αντε κι αφήνουμε στην άκρη το θέμα με το δίπλωμα.

Αλλά βρε καλό μου παιδί, μάθε πρώτα να παίρνεις στροφές χωρίς να αγοράζεις χωράφι πχ έτσι όπως είναι το έρμο το ΧΤ με τα "λίγα" αλογάκια που βγάζει κι άσε τη βελτίωση για πιο μετά. Να ανοίξεις μια μηχανή στην ευθεία είναι το ευκολότερο πράγμα. Να κυκλοφορείς και να μην έχεις το Χάρο στην πίσω σέλα, είναι σημαντικό.

Αυτά από μένα και καλό ξεκίνημα στο μαγικό (δεν κάνω πλάκα) κόσμο της μοτοκίνησης.

Ούτε τρελό τιμόνι ειμαι ούτε σκωτοστρας πάω στην λοριδα μου και εκεί που πιστεύω πως με περνει να ανοίξω ανοίγω. Έχω δει άλλος συνομηλίκους μου πως πάνε και πίστεψε με διαφέρουμε. Εγώ δεν έμαθα να οδηγαω μόνος ολες τις βόλτες μέχρι και φέτος ( αν εξερεσεις κάνα 2 φορές) είχα τον πατέρα μου πίσω. Τώρα κάνα δυο γκαζιες παραπάνω που θα ρίξω ειναι τις ηλικίας και εφόσον είσαι οδηγός με καταλαβαίνεις πλήρως.

πριν 21 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Νταξ… από τη μια γράφεις ότι θέλεις να ανεβάσεις άλογα και δεν σε νοιάζει το κόστος, αλλά από την άλλη το μηχανάκι δεν είναι καν δικό σου, είσαι 18 που σημαίνει ότι δεν έχεις δίπλωμα για να οδηγήσεις νόμιμα ακόμα και τώρα, εγώ λέω να επικεντρωθείς σε κάτι που μπορείς τώρα να κάνεις και το μέλλον μπορεί να σου φέρει κάτι καλύτερο από το ΧΤ.

Σε σχέση με το μέλλον δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά αν προσέξεις λίγο πιο πάνω αναφέρω πως ο πατέρας μου το φτιάχνει τώρα και εφόσον σε 2 χρόνια περίπου θα πέσει στα χέρια μου θέλω να έχω ένα μικρό μερίδιο του λόγου για το τι θα γίνει πάνω στο μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 ώρες, το μέλος O neos έγραψε:

Ούτε τρελό τιμόνι ειμαι ούτε σκωτοστρας πάω στην λοριδα μου και εκεί που πιστεύω πως με περνει να ανοίξω ανοίγω. Έχω δει άλλος συνομηλίκους μου πως πάνε και πίστεψε με διαφέρουμε. Εγώ δεν έμαθα να οδηγαω μόνος ολες τις βόλτες μέχρι και φέτος ( αν εξερεσεις κάνα 2 φορές) είχα τον πατέρα μου πίσω. Τώρα κάνα δυο γκαζιες παραπάνω που θα ρίξω ειναι τις ηλικίας και εφόσον είσαι οδηγός με καταλαβαίνεις πλήρως.

Σε σχέση με το μέλλον δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά αν προσέξεις λίγο πιο πάνω αναφέρω πως ο πατέρας μου το φτιάχνει τώρα και εφόσον σε 2 χρόνια περίπου θα πέσει στα χέρια μου θέλω να έχω ένα μικρό μερίδιο του λόγου για το τι θα γίνει πάνω στο μηχανάκι.

Παιδιά κάτι τελευταίο αξίζει στο xt αναβάθμιση σε φρένα και αναρτήσεις για κάποια χρόνια χρήσης. ( αν ναι προτείνεται μου κάποια πράγματα συγκεκριμένα π.χ. αναρτήσεις wr)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη ρίχνεις λεφτά στο XT, απλά φρόντισε να είναι σε καλή κατάσταση, ξόδεψε λεφτά μόνο σε συντήρηση και όχι σε βελτιώσεις, ακόμα και τότε που βγήκε ήταν ένα μέτριο μηχανάκι, μη ρίχνεις λεφτά για να το κάνεις καλύτερο, θα ξοδέψεις πολλά λεφτά και θα πάρεις λίγη βελτίωση, εγώ θα στο πω ξανά, το πουλάς και με τα λεφτά που θα έδινες για βελτιώσεις αγοράζεις ένα καλύτερο, ένα έτοιμο από τη μάνα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Μη ρίχνεις λεφτά στο XT, απλά φρόντισε να είναι σε καλή κατάσταση, ξόδεψε λεφτά μόνο σε συντήρηση και όχι σε βελτιώσεις, ακόμα και τότε που βγήκε ήταν ένα μέτριο μηχανάκι, μη ρίχνεις λεφτά για να το κάνεις καλύτερο, θα ξοδέψεις πολλά λεφτά και θα πάρεις λίγη βελτίωση, εγώ θα στο πω ξανά, το πουλάς και με τα λεφτά που θα έδινες για βελτιώσεις αγοράζεις ένα καλύτερο, ένα έτοιμο από τη μάνα του.

Σεβαστή η άποψή σου και σε μεγαλο βαθμό σωστή αλλά σε αυτό το μηχανάκι υπάρχει συναισθηματική αξία. Το σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά αν θα το πουλήσω και ξέρω πως ειμαι μικρός και από κ@@ μπορεί να τα λέω αυτά καθώς είναι το πιο ωραίο-καλο μηχανάκι που έχω οδήγησε. Εσείς έχετε μετανιώσει κανένα μηχανάκι που πουλήσατε όταν είσασταν μικροί; δηλαδή έχει καθόλου αξία η μπα σαν 1η μηχανή

Τροποποιήθηκε από τον O neos
.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω τι παίζει εκεί που μένεις, αλλά εδώ είναι το πιο συνιθισμένο παλιό μηχανάκι. Κάθε φορά που περνάει ΧΤ με εξατμίση "μπουρί" και τσίτα τα γκάζια, είμαι σε φάση "αααντε πάλι". Συνήθως είναι βαμένα κορακί.

Εχω μετανιώσει ότι έχω πουλήσει ή παρατήσει στην άκρη του δρόμου, εκτός από το Lead του πατέρα μου(γύρω στα 4-5 μηχανάκια). Οταν βαρεθείς να μην έχεις ABS, injection, φρένα, αναρτήσεις, να τρώς αέρα και νερά από κάτω, φύλαξε το σε κλειστό χώρο και μην το πετάς. Θα το ξαναπιάσεις στο μέλλον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος costikos έγραψε:

Δεν ξερω τι παίζει εκεί που μένεις, αλλά εδώ είναι το πιο συνιθισμένο παλιό μηχανάκι. Κάθε φορά που περνάει ΧΤ με εξατμίση "μπουρί" και τσίτα τα γκάζια, είμαι σε φάση "αααντε πάλι". Συνήθως είναι βαμένα κορακί.

Εχω μετανιώσει ότι έχω πουλήσει ή παρατήσει στην άκρη του δρόμου, εκτός από το Lead του πατέρα μου(γύρω στα 4-5 μηχανάκια). Οταν βαρεθείς να μην έχεις ABS, injection, φρένα, αναρτήσεις, να τρώς αέρα και νερά από κάτω, φύλαξε το σε κλειστό χώρο και μην το πετάς. Θα το ξαναπιάσεις στο μέλλον.

Οκαυ Ευχαριστώ για την συμβουλή σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ στα λέω γιατί έριξα 3 και κάτι χιλιάρικα σε ένα XR400R του 97 που το αγόρασα 1400 ευρώ.

Το κακό στην περίπτωση μου ήταν ότι το έφτιαξα σιγά σιγά γιατί δεν είχα τα λεφτά στο χέρι να πάρω ένα καλύτερο, αποτέλεσμα ήταν να δώσω περισσότερα χρήματα, βέβαια ότι αντικατέστησα μπήκε ανταλλακτικό από το πάνω ράφι, αλλα όλο αυτο δεν παύει να είναι άσκοπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 23/8/2022 at 3:32 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Εγώ στα λέω γιατί έριξα 3 και κάτι χιλιάρικα σε ένα XR400R του 97 που το αγόρασα 1400 ευρώ.

Το κακό στην περίπτωση μου ήταν ότι το έφτιαξα σιγά σιγά γιατί δεν είχα τα λεφτά στο χέρι να πάρω ένα καλύτερο, αποτέλεσμα ήταν να δώσω περισσότερα χρήματα, βέβαια ότι αντικατέστησα μπήκε ανταλλακτικό από το πάνω ράφι, αλλα όλο αυτο δεν παύει να είναι άσκοπο.

Φίλε η διαφορά είναι ότι εγώ έχω ήδη το μηχανάκι και 2 θέλω να το κάνω όσο πιο καινούργιο γίνετε. Μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι θα μου κοστίσει περίπου 1.5κ. Αντί να πάρω ένα 125cc θα κάνω υπομονή και όταν με το καλό βγάλω δίπλωμα θα έχω ένα έτοιμο "καλο" μηχανάκι 

Την 23/8/2022 at 3:32 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Και επίσης το xr σου είναι κούκλα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα