PROGRAMMERPC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Γεια σας θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε ή να βαλετε και βιντεο πως αλλαζουμε ταχυτητες στα μηχανακια. πως βαζουμε και πως βγαζουμε!? ειμαι πολυ ασχετος απο μοτο! Ευχαριστο που με ακουσατε! Περιμενο νεα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Θα σου πούμε, αλλά μην μας ρωτήσεις μετά αν πρέπει να πάρεις ή όχι την Ducati 1098!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PROGRAMMERPC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 ok Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Γιατί όχι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Πατάμε συμπλέκτη μέχρι τέρμα (το ματζαφλάρι στο αριστερό μέρος του τιμονιού μπροστά από το χερούλι που κρατάς.Μην μπερδευτείς με το δεξί γιατί εκείνο είναι το φρένο και θα φέρνεις κωλοτούμπες αν το κάνεις εν κινήσει σε αλλαγή άλλης ταχύτητας) Πατάς τον μοχλό ταχυτήτων (ένα μεταλλικό γάμμα με λαστιχάκι στην άκρη του, που βρίσκεται μπροστά από εκεί που πατάμε το πόδι μας, αριστερά) μία φορά προς τα κάτω. Έτσι μπαίνει η 1η (Το δεξί ματζαφλάρι, είναι το πίσω φρένο. Μην μπερδευτείς) Αφήνουμε απαλά και προοδευτικά τον συμπλέκτη ενώ ταυτόχρονα ανοίγουμε λίιιιιιγο το γκάζι (το περιστρεφόμενο χερούλι που κρατάμε δεξιά μας) μέχρι η μοτοσυκλέτα να αρχίσει σιγά σιγά να κινείται. Όταν πια αφήσουμε όλο τον συμπλέκτη η μοτοσυκλέτα κινείται αναλόγως του πόσο γκάζι ανοίξαμε. Στην συνέχεια κι αφού δεν έχουμε πέσει, πατάμε και πάλι τον συμπλέκτη μέχρι το τέρμα του κλείνοντας ταυτόχρονα το γκάζι και τραβάμε γενναία προς τα πάνω τον μοχλό ταχυτήτων ο οποίος θα περάσει το νεκρό σημείο και θα βάλει την 2α και ξανανοίγουμε το γκάζι. Και ου το κάθε εξής μέχρι να τις βάλεις όλες. Νταξ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Πατάμε συμπλέκτη μέχρι τέρμα (το ματζαφλάρι στο αριστερό μέρος του τιμονιού μπροστά από το χερούλι που κρατάς) Πατάς τον μοχλό ταχυτήτων (ένα μεταλλικό γάμμα με λαστιχάκι στην άκρη του, που βρίσκεται μπροστά από εκεί που πατάμε το πόδι μας, αριστερά) μία φορά προς τα κάτω. Έτσι μπαίνει η 1η Αφήνουμε απαλά και προοδευτικά τον συμπλέκτη ενώ ταυτόχρονα ανοίγουμε λίιιιιιγο το γκάζι (το περιστρεφόμενο χερούλι που κρατάμε δεξιά μας) μέχρι η μοτοσυκλέτα να αρχίσει σιγά σιγά να κινείται. Όταν πια αφήσουμε όλο τον συμπλέκτη η μοτοσυκλέτα κινείται αναλόγως του πόσο γκάζι ανοίξαμε. Στην συνέχεια κι αφού δεν έχουμε πέσει, πατάμε και πάλι τον συμπλέκτη μέχρι το τέρμα του κλείνοντας ταυτόχρονα το γκάζι και τραβάμε γενναία προς τα πάνω τον μοχλό ταχυτήτων ο οποίος θα περάσει το νεκρό σημείο και θα βάλει την 2α και ξανανοίγουμε το γκάζι. Και ου το κάθε εξής μέχρι να τις βάλεις όλες. Νταξ? ΘΕΟΣ :2funny: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PROGRAMMERPC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 εγω συμφονο το επιασα!!! αλλα οταν βγαζουμε κανουμε το μοχλο (γ) προς τα πανο οταν φτανουμε να βγαλουμε πρωτη πως το κανουμε?????????????? ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 εγω συμφονο το επιασα!!! αλλα οταν βγαζουμε κανουμε το μοχλο (γ) προς τα πανο οταν φτανουμε να βγαλουμε πρωτη πως το κανουμε?????????????? ευχαριστω Λοιπον.Κανεις αυτη τη διαδικασια πυο σου ειπαν πριν ΑΛΛΑ οταν εχιε νεκρα. γι ανα βαλεις πρωτη πατας προς τα κατω μετα για δευτερα προς τα πανω για τριτη προς τα πανω για τεταρτη προς τα πανω για πεμπτη προς τα πανω για εκτη προς τα πανω.Για να κατεωασεις πατας προς τα κατω φτανεις στη πρωτη και μετα προς τα πανω για νεκρα.Δηλαδη αν καταλαβες η νεκρα ειναι αναμεσα σε πρωτ ηκαι δευτερα.Για να βαλει νεκρα απο πρωτη απλα κανεις ενα ελαφρο κλικ προς τα πανω για να κουμπωσει νεκρα αλλιως αν το κανεις δυνατοτερα θα κουμπωθει δευτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 αναμεσα στην 1η και την 2α υπαρχει το νεκρο. αφου κανεις την αλλαγη απο 1η σε 2α πρωτα τραβασ το μοχλο προς τα πανω και μπανει το νεκρο και στη συνεχεια 2α Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Κι εγώ το είχα απορία αυτό,ρε κοπέλια..Ευχαριστώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PROGRAMMERPC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!! και κατι αλλο βεβαια ξεφευγω απο το θεμα αλλα θελω να ροτισω! τιμονιερα μηχανης που μπορει να βρει κανεις? ξερετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Τιμονιέρα? Bάλανε και στο playstation ταχύτητες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PROGRAMMERPC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 για υπολογιστη!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 λολ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 alx +1000 :lol: αδερφε, παντως αν εχεις καποια απορια, πες σε καποιον φιλο σου να σου δειξει. ειναι απλη διαδικασια, αλλα οταν τη διαβαζεις φαινεται πιο δυσκολη. 3 λεπτα υποθεση ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chdimis 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) Τιμονιέρα? Bάλανε και στο playstation ταχύτητες? Μπααα αλλά όπου να ναι θα βάλουν Playstation στο GS. Να μην ανέβει κανα χιχιάρικο ακόμα;;; :P :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2008 από τον chdimis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Γεια σας θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε ή να βαλετε και βιντεο πως αλλαζουμε ταχυτητες στα μηχανακια. πως βαζουμε και πως βγαζουμε!? ειμαι πολυ ασχετος απο μοτο! Ευχαριστο που με ακουσατε! Περιμενο νεα! Φιλε μου, δι'αλληλογραφιας, ξερεις, δεν εμπαιδωνεις και πολυ καλα, τα μαθηματα οδηγησης, γι'αυτο προσεχε και πηγαινε σε καποιον να σου δειξει "δια ζωσης".. :yes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) να δεις που κανουμ αυτη την συζητηση για game :D αν ειναι να μας πεις πιο ειναι να το παιξουμε και εμεις Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2008 από τον salcon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Θα σου πούμε, αλλά μην μας ρωτήσεις μετά αν πρέπει να πάρεις ή όχι την Ducati 1098!!! :lol: :lol: ΘΕΟΣ!!! LOOOOLLLL :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Τσεκαρε αυτο και βρες καποιον να σου τα δειξει και στην πραξη....Ευκολο ειναι αλλα μονος σου μπορει να κολλησεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MOTOWN 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!! ενας ειναι ο τροπος! ανοιγεις ΤΕΡΜΑ το γκαζι και μετα(!!) πολυ γρηγορα πατας συμπλεκτη βαζεις ταχυτητα και αφηνεις το συμπλεκτη οσο πιο γρηγορα μπορεις. :lol: :lol: :lol: :lol: πλακα κανω οι προηγουμενοι στα ειπαν (και εδειξαν)μια χαρα αλλα θελει λιγο πρακτικη και πολυ προσοχη στην αρχη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 αναμεσα στην 1η και την 2α υπαρχει το νεκρο. αφου κανεις την αλλαγη απο 1η σε 2α πρωτα τραβασ το μοχλο προς τα πανω και μπανει το νεκρο και στη συνεχεια 2α Σ' εμένα για κάποιο λόγο δεν συμβαίνει αυτό. Όταν έχω γκάζι και θέλω να πάω από πρώτη σε δευτέρα δεν βρίσκω νεκρά ανάμεσα. Όταν όμως είμαι με λίγες στροφές για να σταματήσω τότε η νεκρά εμφανίζεται. Επίσης, για να βάλω από δευτέρα νεκρά, πρέπει να έχω πολύ λίγες στροφές και ίσα ίσα να χαϊδέψω τον ποδομοχλό... αν τον σπρώξω κανονικά προς τα κάτω, πάλι πρώτη μπαίνει. Γιατί συμβαίνουν αυτά; Επίσης, όταν ανεβάζεις, μπορείς και να μη χρησιμοποιείς συμπλέκτη: πιέζεις τον ποδομοχλό προς τα πάνω μέχρι να βρεις καλή αντίσταση (διαφέρει σε κάθε κιβώτιο) και τότε κλείνεις στιγμιαία το γκάζι και η σχέση μπαίνει μόνη της. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για το κιβώτιο (φαντάζομαι) αλλά ισχύει. Τέλος, όταν κατεβάζεις, πριν αφήσεις το συμπλέκτη καλό είναι να γκαζώνεις ελαφρά, ίσα ίσα για να κρατάς τις στροφές του κινητήρα στο ίδιο επίπεδο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2008 Συμβαίνει σε CBF..Στο 250 μόνο σε κίνηση βάζεις νεκρά νομίζω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Συμβαίνει σε CBF..Στο 250 μόνο σε κίνηση βάζεις νεκρά νομίζω.. Ορθά ομιλείς!!! Έιναι ένα πρόβλημα του συμπλέκτη που το έχουν όλα τα CBF250 που κατασκευαζονται στη Βραζιλία! Σταματημένος ΔΕΝ μπαίνει η νεκρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Ορθά ομιλείς!!! Έιναι ένα πρόβλημα του συμπλέκτη που το έχουν όλα τα CBF250 που κατασκευαζονται στη Βραζιλία! Σταματημένος ΔΕΝ μπαίνει η νεκρά! κριμα, κ το θεωρουσα πολυ καλο μηχανακι το cbf250... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες