spyros_greece 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Για μέσα στη πόλη δεν υπάρχει για μένα το αυτοκίνητο ότι καιρό και να έχει....εκτός αν προκειται για βραδυνή έξοδο ...ή αν πέζει κ το έτερον ήμισυ μαζί....... +10000000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Ρε μασάνε τα κομάνταααααααα????? Ο Καραφλοδαίμων όπως περνάει μη σου πω ότι στεγνωνει και το δρόμο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asterios25 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Εκτός των περιπτώσεων του έτερου μισού, που προφανώς δεν μπορώ να απαιτήσω να ντυθεί σα τον Ρακιντζή για να πάει βόλτα, πετάω πάνω ένα αδιάβροχο συνολάκι ντε πιές, μπότα και μπουφάν *, και είμαι άρχων. Αν και η αλήθεια είναι οτι δεν ευχαριστιέσαι το ίδιο την οδήγηση όπως λέει παραπάνω και ο IoannisPanagiotidis. Αν και , για να 'μαι ειλικρινής, αν δεν βλέπω μπροστά μου απο το νερό παίρνω το κουτί, δεν υπάρχει λόγος να βασανίζομαι τσάμπα. * προφανώς και κράνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Στην Αθήνα με μοτό. Στα προσωπικά ταξίδια/βόλτες με μοτό ότι μήνας κι αν είναι ότι καιρό κι αν κάνει όπου κι αν πάω. Με το ΙΧ είμαι μόνο αν ακολουθήσει η οικογένεια. Έχουν αρχίσει πια τα προβλήματα στα γόνατα. Πέρσι αγόρασα ένα ζεύγος θερμικές επιγονατίδες που τις φοράω μέσα στην Αθήνα που κινούμαι με το τζιν. Και φυσικά με το τζιν και κάτι θερμοκρασίες κάτω των 10°C δεν την παλεύουν τα γόνατα. Οι επιγονατίδες με έσωσαν πέρσι. Της προτείνω ανεπιφύλακτα γι αυτούς που ήδη έχουν προβλήματα με τα γόνατα αλλά και σε αυτούς που ίσως κάποια στιγμή αποκτήσουν αν δεν τα προστατεύσουν. Εγώ πήρα της IXS με βέλκρο στα 25? (Φυσικά δεν είναι αδιάβροχες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Εγω ειμαι μολις 31 και ηδη εχω ψιλο κουσουρακια απο την οδηγηση μεσα στην πολη (Θεσσαλονικη) ολο το χειμωνα. Τωρα που μενω σε χωριο δεν το συζηταω, μολις χαλασει ο καιρος κλειδωνω το ληστη και παιρνω ή το κλουβακι ή το ΙΧ και κανω τις δουλειες μου ή τη βολτα μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Όταν πρωτοπήρα μοτοσυκλετάκι, πες από πείσμα, πες από τρελή χαρά, βροχή ξεβροχή το μοτόρι κυκλοφόραγα. Συν του οτι βόλευε μέσα στην πόλη για τις σβούρες στις διάφορες εξωτερικές εργασίες. Σχεδόν είχαν συνηθίσει να με βλέπουν να ξεκουμπώνω μπουφάν και να είμαι σαν μεθύστακας με το αδιάβροχο παντελόνι ζωσμένο ψηλά στη μέση (δεν συζητώ για τα γέλια που κάναμε σε μόνιμη βάση με υπάλληλο τραπεζικού υποκαταστήματος που με είχε μέρα παρά μέρα μπροστά της, όταν με έβλεπε με το βρόχινο outfit). Το μπουφάν και ένα ζευγάρι μποτίνια τύπου ορειβασίας (με επίστρωση goretex όμως, για να είναι αδιάβροχα) συμπλήρωναν τις εντός πόλης μετακινήσεις. Κατά την επιστροφή στο γραφείο σαφώς αφαιρούσα και το αδιάβροχο παντελόνι. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, πες γιατί έχω φάει πολλές βροχές, πες γιατί μεγαλώνω και φοβάμαι περισσότερο, πες γιατί οι εργασίες οι εξωτερικές έχουν περιοριστεί κατά πολύ ή τέλος πάντων είναι πια σε μικρή απόσταση από τον χώρο εργασίας, προτιμώ το τετράτροχο τις μέρες που βρέχει. Δε συζητώ και το γεγονός οτι φοράω φούστες και φορέματα συχνότερα, πράγμα που όσο να'ναι έχει περιοριστεί με το δίκυκλο. Όσον αφορά εξορμήσεις βόλτας και ταξιδίων, πάντα με εξοπλισμό, δώκε με βροχή και φύγαμε. Δεν είναι το καλύτερό μου μεν, αλλά και τα πρώτα μακρινά βήματα με βροχές γίναν, οπότε πάμε στην κλασσική παροιμιά "ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται" Όσον αφορά το ερώτημα του παπιού... Είτε βρέχει, είτε όχι, αν είσαι σε σταθερό πόστο εργασίας, ναι, σακιδιάκι με τα απαραίτητα και αλλαγή από ατζουμπαλέισον σε νεραϊδέισον και τούμπαλιν. Τώρα αν έχεις πολλά πολλά πήγαινέ έλα, προτίμησε μια μέση λύση σε ένδυση όταν ΔΕΝ βρέχει! Σε βροχή απλά ξεχνάς το δίκυκλο. Το καλοκαίρι πάντως έχει πολλή πολλή πλάκα να σε παρατηρούν την ώρα που με χάρη αφαιρείς το τζιν και τα σνίκερς,(ναι λέμε, εκεί που μόλις έχεις παρκάρει), τα χώνεις στο σακίδιο και βουαλά, εμφάνιση με όμορφα σανδάλια και τις γάμπες όξω! Πλεροφορίες από κοντά και από τη Νατάσα η οποία με έχει δει ιδίοις όμμασι στο Λιστόν να πραγματοποιώ τις αλλαγές μόλις έχω παρκάρει το ψηλόφτερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Αντιανεμικη φορμίτσα κάνει τρελή δουλειά! Χειμώνα καλοκαίρι το κοντέρ βαράει κόκκινο. Για να μην το παραχέσουμε όμως, στις δυνατές βροχές και στις κακοκαιρίες χρειάζετε το αμάξι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewts 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Μονο σε βραδυνες εξοδους και σε ακραια καιρικα φαινομενα θα χρησιμοποιησω αυτοκινητο, κι αυτο οχι τοσο επειδη κρυωνω αλλα πολυ περισσοτερο για την ασφαλεια μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Προβλημα γενικως δεν εχω, με τη βροχη, και λογω εξοπλισμου, και λογω "εμπειριας" Αλλα μονο ενας "ΜΑΖΟΧΑΣ"! ( ) θα ειχε αυτοκινητο, μια μερα που βρεχει και θελει να παει στη δουλεια του, 2-3 χλμ παρακατω, και θα διαλεγε μηχανακι!! (Μονο και μονο, η προσοχη στο δρομο, λογω ολισθηροτητας, η μειωμενη ορατοτητα, τα αδιαβροχα, τα απονερα που πετανε τα αυτοκινητα.. Παιδια, ΜΗΧΑΝΗ= ΑΠΟΛΑΥΣΗ! και οχι = ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ! Δεν αποδεικνυει κανεις ΤΠΤ! "αυτομαστιγωμενος" περαν ισως, του μαζοχισμου του!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Θανάση... αν ήταν δυο τρία χιλιόμετρα παρακάτω, και πάλι δεν θα έπαιρνα το αυτοκίνητο. Θα πήγαινα με τα πόδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Θανάση... αν ήταν δυο τρία χιλιόμετρα παρακάτω, και πάλι δεν θα έπαιρνα το αυτοκίνητο. Θα πήγαινα με τα πόδια. ..Kαι με ομπρελλα, απο το πεζοδρομιο! (Παλι δεν γλυτωνεις τα απονερα! ) (Υ.Γ. 3 χλμ και με βροχη, ειναι περιπου 50 λεπτα με τα ποδια, μεσα στην πολη.. ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 σημερα το πρωι ξυπνησα.απολαυσα το ψιλοβροχο.φορεσα το μπουφανακι μου.το αδιαβροχο απο πανω και το αδιαβροχο παντελονι.εβαλα τις μποτουλες μου(οι οποιες ειναι αθλιες αλλα οκ ακομα αντεχω) και εφυγα στην βροχη.δεν θα ελεγα πως το απολαυσα παρα πολυ αλλα ενιωθα μια σιγουρια με τα καινουρια λαστιχα και πηγαινα και λιγο πιο κοτα απ οτι συνηθως και εφτασα στην δουλεια με 10 λεπτα καθυστερηση.οκ.μετα απο 20 λεπτα ειχε σταματησει η βροχη και ειχε βγαλει ηλιο...το βαφτισμα για φετο.ελπιζω πως θα συνεχισω και την υπολοιπη χρονια και μονο αν τα δω πολυ σκουρα θα παιρνω το μετρο για την δουλεια.κρυο οκ δεν τρωω και πολυ, ούτε με πειραζει, αλλα η βροχη με ανησυχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Δε μασαω με το κρυο , βαζω τα σωστα τα πραματα και βουρ !!! Ετσι κι αλλιως μεσα στην Αθηνα κινουμαι , ποσο πολυ να προλαβω να κρυωσω..! Με τη βροχη δε τα παω και πολυ καλα ... μαλλον καθολου καλα θα ελεγα... με 'η χωρις μηχανη , δε μου αρεσει να βρεχομαι ιδιεταιρα οταν φοραω ρουχα ( ναι ειμαι λιγο περιεργος...! ) αμα ριχνει κανα ψιλοβροχο νταααξει... αμα με πιασει στο δρομο κανω τη παλαβη και συνεχιζω'η αμα εχω να παω σε δουλεια , αμα ειναι π.χ για καφε για κατι τετοιο δε το κουναω , εξ'αλλου δε χαθηκε κι κοσμος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ATHA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Έχουν αρχίσει πια τα προβλήματα στα γόνατα. Πέρσι αγόρασα ένα ζεύγος θερμικές επιγονατίδες που τις φοράω μέσα στην Αθήνα που κινούμαι με το τζιν. Και φυσικά με το τζιν και κάτι θερμοκρασίες κάτω των 10°C δεν την παλεύουν τα γόνατα. Τι παθαίνουν τα γόνατα απο το κρύο ? Δεν το έχω ξανακούσει. Γενικά τι άλλο μπορει να προκαλέσει το κρύο στην μηχανή ? Εγω τα μόνο πρόβλημα που απέκτησα ήταν ιγμορίτιδα και αλλεργια στο κρύο, και αυτό όταν εκλεινά συχνά την ζελατίνα στο κράνος και μετα έβγαινε το κεφάλι στο κρύο. Μετά σταμάτησα να κλείνω την ζελατίνα εκτος απο πολύ κρύες καταστάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Τα γόνατα είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία που τρώνε πολύ κρύο. Δεν ξέρω τι ακριβώς παθαίνουν αλλά όταν πας μια διαδρομή με κρύο, μετά αρχίζουν οι πόνοι όταν περπατάς και ιδιαίτερα όταν ανεβαίνεις σκαλιά. Γενικώς δεν αντέχουν στα ζόρια από μια ηλικία και μετά. Αλλά όταν είμασταν πιο νέοι δεν το καταλαβαίναμε ούτε είχαμε κανέναν να μας το πει. Τώρα προσέχουμε για να έχουμε όσα έμειναν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Το καλοκαίρι πάντως έχει πολλή πολλή πλάκα να σε παρατηρούν την ώρα που με χάρη αφαιρείς το τζιν και τα σνίκερς,(ναι λέμε, εκεί που μόλις έχεις παρκάρει), τα χώνεις στο σακίδιο και βουαλά, εμφάνιση με όμορφα σανδάλια και τις γάμπες όξω! Πλεροφορίες από κοντά και από τη Νατάσα η οποία με έχει δει ιδίοις όμμασι στο Λιστόν να πραγματοποιώ τις αλλαγές μόλις έχω παρκάρει το ψηλόφτερο... Αυτό το έχω δει και εγώ (στο γυαλί Καφενέ) να το κάνεις....αλλά δεν μου φάνηκε περίεργο.Μάλον επειδλη το έκανες εσύ,αν το έκανε καμια άλλη δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bonepeeler 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Τα λόγια είναι περιττά πιστεύω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ATHA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 Τα γόνατα είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία που τρώνε πολύ κρύο. Δεν ξέρω τι ακριβώς παθαίνουν αλλά όταν πας μια διαδρομή με κρύο, μετά αρχίζουν οι πόνοι όταν περπατάς και ιδιαίτερα όταν ανεβαίνεις σκαλιά. Γενικώς δεν αντέχουν στα ζόρια από μια ηλικία και μετά. Αλλά όταν είμασταν πιο νέοι δεν το καταλαβαίναμε ούτε είχαμε κανέναν να μας το πει. Τώρα προσέχουμε για να έχουμε όσα έμειναν. Χμ.... Μετα απο μια ηλικία ε ? Τι θες να πείς οτι έχουμε κάποια ηλικία??? :lol: . Άντε βρε alx ούτε τα 40 δεν έχεις πατήσει ακόμα. Δεν ξέρω 17 χρόνια πάνω στην μηχανή δεν με ενόχλησε ποτέ το κρύο στα γόνατα, κρύο νιώθω στους μηρούς, αλλά εγώ δεν κάνω και μεγάλες αποστάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DRAKE 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σε μικρές αποστάσεις δεν το πολυκαταλαβαίνεις γιατί μεχρι να προλάβουν να κρυώσουν μπαίνεις σε κάποιο ζεστό χώρο και επανέρχονται. Όταν κάνεις ταξίδι με κρύο καιρό υπολόγισε πως η εξωτερική θερμοκρασία μειώνεται σχεδόν γεωμετρικά όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα.Αν έξω έχει 2-3 βαθμούς και πας με 50 χλμ/ωρα είναι σαν να βρίσκεσαι σε -2-3(μπορεί και παραπάνω...κάπου υπάρχει γράφημα,αν το βρω θα το ποστάρω)...φαντάσου να κάνεις ταξίδι με 120-140 χλμ/ωρα. Φορώντας έπιγονατίδες με θερμική επένδυση η έκθεση μειώνεται κατα πολύ.Επικουρικά βοηθάει και ένα καλό εσωθερμικό απο μέσα. Βέβαια σε ταξίδια σε τέτοιες θερμοκρασίες προσωπικά φοράω εσωθερμικό,μοτοσυκλετιστικό παντελόνι(βγάζω τα εσωτερικά προστατευτικά στα γόνατα για να φορέσω τις εξωτερικές επιγονατίδες), και επιγονατίδες. Λίγο Ρόμποκοπ βέβαια το θέαμα, αλλά για ταξιδάκια 250-300 χλμ και άνω άκρως απαραίτητο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2008 από τον DRAKE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnmanos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Ναι!! Ανήκω στην ένδοξη εκείνη ομάδα των Delivery που παλεύει με το κρύο -_- τη βροχή και τις γυναίκες οδηγούς!!! Times of Glory αποτελούν οι στιγμές που το παπί μπαίνει μεσα στη λίμνη :greece: που έχει γίνει ο δρόμος, "κολλάει" και τελικά βουτάς τα πόδια σου μέσα στο νερό για να το βοηθήσεις!!!! ΧΑΧΑ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hárës 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Εκτός από την περίπτωση του χιονιού - πάγου (κάποτε στα Καλάβρυτα το είδα ΟΛΑ...), είμαι παντός καιρού. Το ταξίδι στην εθνική με βροχή είναι από τα καλύτερά μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Καθε εποχη εχει τα ωραια της πανω στη μοτοσυκλετα.Και ο χειμωνας στο μενου ειναι.Μονο το πολυ χιονι και ο παγος δεν συνιστωνται για βολτες.Το κρυο ειναι πιο ευκολο να αντιμετωπισθει απο οτι η ζεστη.Οπότε οταν θες να πας...βουρ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Παντος καιρου εκτος απο χιονι αν και κανα δυο τρεις φορες ταξιδευσα με το βε-μαξ σε χιονοθυελα την τελευταια φορα με -6 βαθμους που ηταν και μια πολυ δραματικη εμπειρια πρωτογνωρη για εμενα... Παντως εχω να πω για το θεμα και το εξης απο την πειρα μου τοσων χρονων.. Αν καθησης και ακουσης ολες τις συζητησεις ολων των δικυκλιστων η μονη τους κουβεντα ειναι οτι το ταδε μηχανακι ειναι καλλιτερο απο ολα γιατι εχει 0-300 η 0-400 0 δευτερα και παταει το αλφα η το βητα η οτι αποδιδη την ροπη του σε 500 στροφες πιο πανω η πιο κατω...Στοουνερ εναντιον Ροσσι ολοι.οποτε το κριτηριο αγορας πλεον δεν ειναι το τι χρειαζεσαι για τις αναγκες σου η για τον τυπο σου η ακομα και για τον σωματοτυπο σου αλλα για να την πης σε ολους και για να μπορεσεις αν γινη ποτε αυτο γιατι συνηθως δεν γινεται να χρειασθης τα 200 αλογα του μοτερ η τα 150 στον στροφαλο η τα 148...Καθηστε μια φορα και μιληστε ρωτηστε ειλικρινα με ποια κριτηρια αγορασατε η θελετε να αγορασετε μηχανη ..μιληστε ειλικρινα εστω μια φορα με τον εαυτο σας..θα εκπλαγητε με τις διαφορες απαντησεις που θα λαβεται.., Ωραια θα πειτε ολα αυτα αλλα τι σχεση εχουν με το θεμα? ΜΕΓΑΛΗ ΣΧΕΣΗ. Αν αγορασης οχι με τα ωσανω κριτηρια αλλα με το τι θελεις πραγματικα τι αναγκες εχεις,τι χρηματα διαθετης για ποια χρηση το θελεις τοτε ΟΥΤΕ η βροχη ουτε το κρυο ουτε το χιονι θα σταθουν εμποδιο στο να απολαυσεται τον ερωτα σας..Αν ομως αγορασετε μια μηχανη γιατι πρεπει να πατατε στις συζητησεις η στην παραλιακη η στην 100 μετρων κοντρες που ισως κανετε καμμια φορα στις ζωη σας(μας)οχι κοντρα εναντιων των κουτιων(αυτοκινητων)αλλα μεταξυ σας(μας)για να τους την πειτε μετα και να ειστε ο αρχηγος στις συζητησεις τοτε στην πρωτη ψιχαλα η στην πρωτη μικρη πτωση της θερμοκρασιας η μηχανη παει στο παρκινκ και περιμενη το ερχομενο καλοκαιρι..Ολα ειναι συναρτηση με τα θελω.... Τελικα ομως ο ερωτας ο αγνος ο αμολυντος που υπηρχε με το δικυκλο εχει αρχιση να χανεται..το βλεπεις παντου σε ολα και πρωτα πρωτα σε μας τους δικυκλιστες.ολα ειναι μια κοντρα...Που λιγο πολυ το ποιος ειναι χαμενος το ξερουμε εκ των προτερων..ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ολα τα κινουμενα στους δυο τροχους.ειτε ειναι παπακια των 50κε ειτε τερατα των 200+ιππων.Αλλα αυτο ειναι ενα αλλο τοπικ που ισως σηκωσω καποια φορα η ισως το κανη καποιος αλλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Η αληθεια ειναι οτι περιμενα την απαντηση σου. Στις λιγες γραμμες που εγραψες περιεχεται διπλασια ουσια και πολλα περισσοτερα μυνηματα καθως και κινητρα για προβληματισμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2008 Καθε εποχη εχει τα ωραια της πανω στη μοτοσυκλετα.Και ο χειμωνας στο μενου ειναι.Μονο το πολυ χιονι και ο παγος δεν συνιστωνται για βολτες.Το κρυο ειναι πιο ευκολο να αντιμετωπισθει απο οτι η ζεστη.Οπότε οταν θες να πας...βουρ! :) +600 με καλό εξοπλισμό και μυαλό όλα παλεύονται. απλά στα χιόνια και στους πάγους το παίζω λίγο κότα και κοιτάω να χρησιμοποιήσω τα ΜΜΜ που όλο τον άλλο χρόνο δεν παλεύονται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες