Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 Magazi gia na dokimasw mege8os rwtaw vre paidia!Meta vlepw ti kanw..... <{POST_SNAPBACK}> Παπανικολάου....Kawasaki... Kορίνθου κάπου κοντά στο δίτροχο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2006 Γιατι μαγαζι ;; Internet Internet Internet στο μαγαζι θα σου ζητησουν τα διπλα λεφτα, εκτος και θες απλα να το δοκιμασεις για να παραγγειλεις <{POST_SNAPBACK}> Σωστός!!!..Αφου μας γραφουνε στα αρ...οταν προκειται να κανουν καλυτερη τιμη...bye-bye και νετ.Αυτοι χανουν... Magazi gia na dokimasw mege8os rwtaw vre paidia!Meta vlepw ti kanw..... <{POST_SNAPBACK}> Αν εισαι απο Πατρα...κοιτα τι λεει ο Π.Γ.Α(και εγω εκει πηγα... ) Παπανικολάου....Kawasaki... Kορίνθου κάπου κοντά στο δίτροχο..... <{POST_SNAPBACK}> Ακριβως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2006 Apo PATRA eimai kai 8a paw na dokimasw!!Thanx paides!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Γιατι μαγαζι ;; Internet Internet Internet στο μαγαζι θα σου ζητησουν τα διπλα λεφτα, εκτος και θες απλα να το δοκιμασεις για να παραγγειλεις <{POST_SNAPBACK}> Πέρα απο το http://www.motocard.com και το http://www.louis.de προτείνεις κάποιο άλλο κατάστημα. Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα κάτι (μοτοσυκλετιστικό) έτσι αλλά το σκέφτομαι πολυ σοβάρα. ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 www.hein-gericke-store.com Μακη,το δικο σου το ειχα βρει χθες...235ευρω...και το δικο μου 219...(συν τα μεταφορικα 25 ευρω/κρανος...)...Μπες παντως στο www.agv.it να δεις λεπτομερειες για το δικο σου... <{POST_SNAPBACK}> Κωστα το κρανος μου το ειδα στην εκθεση το εδινε 385 € . Ετσι για να βλεπουμε τις τιμες εδω στο Ελλαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 Ετσι για να βλεπουμε τις τιμες εδω στο Ελλαδα. <{POST_SNAPBACK}> ετσι ακριβως Μακη ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2006 ...αισχροκερδια σε ολο της το μεγαλείο ρε παιδια...και μαλιστα σε ειδος που αποτελει ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των μοτοσυκλετιστων... :( :( :( Αλλά να μου πεις οι υπευθυνοι νοιαζονται για άλλα πιο φλεγοντα θεματα...για το ανα θα αυξηθουν τα διόδια ή τα τελη κυκλοφοριας ή να μεγαλωσουν τις πινακιδες κυκλοφοριας...σταδιαλα επιτελους καφροι του κερ@τ@...μόνο να τα κονομανε ξερουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2006 ...αισχροκερδια σε ολο της το μεγαλείο ρε παιδια...και μαλιστα σε ειδος που αποτελει ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟ για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των μοτοσυκλετιστων... :( :( :( Αλλά να μου πεις οι υπευθυνοι νοιαζονται για άλλα πιο φλεγοντα θεματα...για το ανα θα αυξηθουν τα διόδια ή τα τελη κυκλοφοριας ή να μεγαλωσουν τις πινακιδες κυκλοφοριας...σταδιαλα επιτελους καφροι του κερ@τ@...μόνο να τα κονομανε ξερουν... <{POST_SNAPBACK}> +10000000000000000000000000000000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2006 www.hein-gericke-store.com Ευχαριστώ. Δυστυχώς μόνο ένα απο αυτά έχει αγγλικά. Νιώθω πως θα έπρεπε να γνωρίζω και Γερμανικά... ;) Βλέπω πάντως ότι αν το ψάξει κανείς μπορεί να βρει τιμές παρόμοιες με αυτές του internet. π.χ. πήρα χθές απο το Mac Κύμης Ariai Astro 415?. Σίγουρα δεν ξαναπηγαίνω σε κατάστημα χωρίς να έχω ψάξει πρώτα τις τιμές σε 1-2 sites. Μια φορά αρκεί να σε πιάσουν κορόϊδο... Δείτε και αυτό το ποστ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2006 Πέρα απο το http://www.motocard.com και το http://www.louis.de προτείνεις κάποιο άλλο κατάστημα. Εγώ δεν έχω πάρει ακόμα κάτι (μοτοσυκλετιστικό) έτσι αλλά το σκέφτομαι πολυ σοβάρα. ευχαριστώ. <{POST_SNAPBACK}> www.moto-outlet.gr για ελεγξέ το από βδομάδα.....λέει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2006 ...σε αναμονή Π.ΓΑ....σε αναμονη.Αν αυτα που ακουω θα ισχυουν...με βλεπω μόνιμο θαμωνα του www.moto-outlet.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostas#gsr. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2007 AIROH DRAGON F1 (KOKKINO).. imoun anamesa se suomy vandal lanzi kai auto..megali diafora stin piotita kataskevis.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2007 X-lite X601 της Nolan Απο την πρωτη φορα που το φορεσα ηταν σαν να μην το αισθανομαι καθολου... Παρα πολυ ανετο και ελαφρυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2007 SHOEI XR-1000 Joust TC-1 Απο 490 το τσίμπησα με 420. Για τα λεφτά του νομίζω είναι πολύ καλό κράνος. Αθόρυβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2007 (τροποποιήθηκε) ΕΓΩ SHOEI EXΩ ΧR-1000 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.!!! ΚΑΙ ΕΓΏ (~420 ΕΥΡΩ) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2007 από τον psychod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GSR600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2007 ΚΑΙ ΕΓΏ (~420 ΕΥΡΩ) :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2007 Μετα απο μια συνενοηση με τον, Γιωργο Τριανταφυλλιδη (Μπαξεβανης) ο οποιος με εξυπηρετησε με πρωτοφανη τροπο , αντικατεστησα το X-Lite 801R με το 801RR της φωτογραφιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2007 Ωραία κρανάκια παιδιά, εγώ λόγω μικρού κυβισμού δεν έχω δώσει τόσα χρήματα αλλά νομίζω ότι έκανα καλή επιλογή: http://www.xikis.gr/html/details.aspx?page...amp;specialID=0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2007 παιδια :) καποιο ιντερνετικο μαγαζι που μπορω να αγορασω και να πληρωσω με αντικαταβολη υπαρχει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2007 (τροποποιήθηκε) Φαντάζομαι ότι το κράνος δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις μέσω ίντερνετ. Εκτός κι αν εννοείς ότι έχεις ήδη δοκιμάσει κάτι και θέλεις να βρεις μαγαζί με φθηνότερες τιμές on-line. Αν όχι, αν δηλαδή δεν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις, θα σε συμβούλευα να μην πάρεις κράνος με κριτήριο μόνο μια φωτογραφία και μερικά σχόλια... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2007 από τον Remali tis Fokionos Negri Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2007 εγω εχω ενα uvex . που δεν με εχει ικανοποιησει καθολου. θολωνει η ζελατινα παντου και παντα ακομα μκαι με τους αεραγωγους ανοιχτους θορυβο απο τα 60 χλμ το HJC ειναι του ξαδερφου μου και εχει την ιδια αξια περιπου με το δικο μου (150 το uvex ,160 to HJC) αλλα ειναι πολυ καλυτερο του κορυφαιο κρανος για τα λεφτα του. (ζελατινα δεν θολωνει με τιποτα , θορυβος σε ανεχτα επιπεδα ,καλη ποιοτητα,επιρινιο υποσιαγωνο) τωρα βλεπω για κανα αλλο καλυτερο και αυτη τη φορα θα διαθεσω και περισσοτερα φραγκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2007 (τροποποιήθηκε) ΕΓΩ ΕΧΩ AGV KAI ΤΟ ΕΤΑΙΡΟΝ ΜΙΣΟ SHARK. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΕ SHARK ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 5 , 2007 από τον DPF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2007 Α, καλά, για την αντιθαμβωτική ζελατίνη του NOLAN έχω να το λέω! Βασικά, μέσα από την εξωτερική ζελατίνη, υπάρχει μία άλλη η οποία δεν ξέρω αν εφάπτεται ακριβώς στην εξωτερική, αλλά το θέμα είναι ότι και επίτηδες να θες να την θολώσεις, δεν γίνεται! It rocks! Παλαιότερα είχα μια μούφα Caberg και ένα ακόμα χειρότερο Aroh το οποίο μου έκανε τη χάρη να σπάσει σε μια στούκα που είχα (και έφτεγε ο άλλος) και έτσι πήρα μερικά χρήματα για να πάρω το NOLANάκι μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2007 ΕΧΩ ΕΝΑ SUOMI GUN WIND ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ SHOEI XR-1000 (400 E...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2007 εγω εχω ενα uvex . που δεν με εχει ικανοποιησει καθολου. θολωνει η ζελατινα παντου και παντα ακομα μκαι με τους αεραγωγους ανοιχτους θορυβο απο τα 60 χλμ Απλα δεν ειχες αγορασει το σωστο Uvex (σωστο=πιο ακριβο) Στην περιπτωση του V1 που εχω εγω τα πραγματα ειναι αντιδιαμετρικα.Κατασκευη απο Carbon Kevlar,1300γρ ζελατινα που ΔΕΝ θολωνει και πολυ καλη ηχομονωση.Τιμη αγορας του πριν 4 χρονια τα 300€ (340€ καταλογος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες