panipsillos21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ KAWASAKI MAX ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΣΙΛΟΦΤΙΑΞΩ.ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΜΑ ΤΟΥ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2008 Kατα πρωτον, καλως ηρθες! :D Κατα δευτερον, μηπως ηρθε η ωρα, μετα απο τοοοσα χρονια που λες, ν'αλλαξεις μηχανακι??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PREDATOR 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2008 καλος ηρθες μεγαλε!!!! λοιπον πρωτα πες μας τι περιπου θελεις να αλλαξεις επανω στο μηχανακι σου για να δουμε και εαν αξοιζει να φτιαχτει!!!!! επισης κανε 2-3 βολτες στα συνεργεια της γειτονιας και παρε τιμουλες απο αυτα που θελεις να κανεις!!!!!!! γενικα στον χωρο της παπιας υπαρχουν απεριορισττες λυσεις!!!!! αυτα απο εμενα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_oik 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Δ. Κ. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Καλημέρα και καλώς ήλθες! Για το μηχανάκι, σκέψου ίσως και την εναλλακτική να αγοράσεις κάποιο άλλο. Τα Kawasaki Max (όχι τόσο τα νεότερα Neomax), ήταν μεν γρήγορα, αλλά όχι ιδιαίτερα αξιόπιστα ή μακρόζωα μοντέλα. Υπάρχουν βέβαια κάποιοι ευχαριστημένοι κάτοχοι, αλλά γενικά θεωρούνται προβληματικά μηχανάκια (βλ. ηλεκτρονική), με ό,τι αυτό συνεπάγεται (ανταλλακτικά, μεταπώληση). Έτσι εξηγείται και η ''εξαφάνισή'' τους τόσο από τους δρόμους, όσο και από την αγορά. Από την περιγραφή σου, ότι δηλαδή ''το μηχανάκι δεν πάει μια, κάνει θόρυβο και γενικά είναι για πέταμα'' δεν μπορώ να συμπεράνω τι φτιαξίματα και ανταλλακτικά χρειάζεται, σίγουρα ωστόσο οι επισκευές θα είναι εκτεταμένες και το κόστος τους ανάλογο. Αν γίνουν σωστά οι απαραίτητες εργασίες, το μηχανάκι θα δουλέψει, αλλά σε περίπτωση που θελήσεις να το δώσεις, πολύ δύσκολα θα βρείς αγοραστή και η τιμή που θα πιάσει θα είναι, εννοείται, συμβολική. Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσεις, ότι τα αντίστοιχα μοντέλα Honda (Astrea Grand, Dream), αλλά και τα πιο καινούρια του Max Yamaha (Crypton), Suzuki (FX), Kawasaki (KazeR), Modenas (Kriss) βρίσκονται μεταχειρισμένα σε λογικές τιμές, είναι πολύ πιο αξιόπιστα, συντηρούνται και πουλιούνται πολύ πιο εύκολα, νομίζω ότι αξίζει, αν μη τι άλλο, να το σκεφτείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arci 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Μπλέ για να μην παιδεύεσαι.... Και άμα κάνει και φασαρία μια ώρα αρχίτερα.... Σοβαρά τώρα δεν νομίζω οτι αξίζει να ρίξεις χρήματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 Άμα σε παίρνει και αφού έβγαλες και τόσα χρόνια με το KAWA δεν χτυπάς έναν απόγονο να ανανεωθείς? http://www.kawasaki.gr/news.asp?Id=340E4C6844A Νομίζω δεν αξίζει πλέον να ρίξεις λεφτά στο MAX. Είναι πολύ πίσω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
benakos20 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2008 πιστονι 46 χλ καρμπιλατερ μεγαλιτερο και το παπακι θα πεταει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες