Jump to content
ALX™

SUZUKI Gladius 650

Recommended Posts

Απο καποιον κατοχο εχουμε κανενα νεο για το ποσο καιει, ποσο του πανε τα σερβις και αν εχει γενικοτερα προβληματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βλέπω γεννήθηκε ένας ερωτας.

news_1.jpg

Το είχα και από όσες μηχανές είχα είναι η μοναδική που μετάνιωσα που την έδωσα.

Γνωστός χεράς βόρειος ducatisti, μέλος μας, με μεγάλη εμπειρία, όταν την οδήγησε αναφώνησε τι μηχαναρα είναι αυτή.

Τώρα που την άφησα στην γιαμάχα ανταλλαγή την κάναν βόλτα και έπαθαν πλάκα, εμμέσως πλην σαφώς θα το προτιμούσαν από το mt-07.

Πριν την πάρω έτυχε να βολτάρω το SD 690 και μετά αυτήν, την αγόρασα με κλειστά μάτια.

Κάποια μέρα όταν γίνω και εγώ ένας από τους ρετρολαγνους του forum θα την έχω πρώτη μέσα στο γκαράζ.

Και μια φωτό από την δικια μου.

26d0428f-794c-434b-a8c7-f83053c479e3.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλέπω γεννήθηκε ένας ερωτας.

news_1.jpg

Το είχα και από όσες μηχανές είχα είναι η μοναδική που μετάνιωσα που την έδωσα.

Γνωστός χεράς βόρειος ducatisti, μέλος μας, με μεγάλη εμπειρία, όταν την οδήγησε αναφώνησε τι μηχαναρα είναι αυτή.

Τώρα που την άφησα στην γιαμάχα ανταλλαγή την κάναν βόλτα και έπαθαν πλάκα, εμμέσως πλην σαφώς θα το προτιμούσαν από το mt-07.

Πριν την πάρω έτυχε να βολτάρω το SD 690 και μετά αυτήν, την αγόρασα με κλειστά μάτια.

Κάποια μέρα όταν γίνω και εγώ ένας από τους ρετρολαγνους του forum θα την έχω πρώτη μέσα στο γκαράζ.

Και μια φωτό από την δικια μου.

26d0428f-794c-434b-a8c7-f83053c479e3.jpg

πορτραιτο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1.5 χιλιαρικο φτηνοτερο να ηταν μονο,κ 25 κιλα ελαφρυτερο,κ αντε να ειχε κ abs.αν κ το τελευταιο το στρωσανε νομιζω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε elprimerozen, την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θέλω να την αγοράσω καινούρια! Είναι η δεύτερη μόλις street naked που μου αρέσει, η άλλη είναι η Honda NC750S που δεν πωλείται όμως εδώ στην Ελλάδα. Το μόνο που θα άλλαζα ήταν το φανάρι της που την ασχημαίνει αρκετά, και θα της έβαζα κι εγώ στρογγυλό για να ομορφύνει! Βέβαια η τιμή της στα 7.500 με το ABS είναι κάπως αποτρεπτική, αλλά για χάριν του Made in Japan, ίσως κάνω τη θυσία και τα δώσω! Το θέμα είναι να μην είναι φτηνιάρικη κατασκευή έστω και Japan, και δεν αξίζει τα λεφτά της. Περιμένω απαντήσεις, όπως και για οτιδήποτε αφορά την μοτοσυκλέτα, κατανάλωση, κόστος service και ανταλλακτικών κ.α.

Φέτος κυκλοφορεί σε αυτά τα 3 χρώματα:

SFV650AL4_KGL_724x496.png

SFV650AL4_AA3_724x496.png

SFV650AL4_AJP_724x496.png

Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σε μπλε - άσπρο χρώμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φτηνιαρικο το Gladius σε καμια περιπτωση. Απο ακρη σε ακρη, δινει την εντυπωση οτι δε θα χαλασει ΠΟΤΕ.

Δηλωνω οτι ειμαι ο 2ος που μετανιωσε πικρα που την εδωσε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εσυ το εδωσες και πηγες σε 650 gs

μεγαλο βημα πισω. αλλα μετα εκανες 10 βηματα μπροστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα έχασα το ρεπό μου, αλλά την άλλη εβδομάδα που έχω πρωινή βάρδια θα πάω να την δω από κοντά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... αλλα μετα εκανες 10 βηματα μπροστα

Καλα, μην παιρνεις και ορκο για αυτο... Αν υπηρχε το Gladius με ABS τοτε, θα το ξαναεπαιρνα με κλειστα ματια αντι του GSXF

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μια ακόμα ερώτηση: Οι V2 κινητήρες βγάζουν ζημιές σε σχέση με τους δικύλινδρους εν σειρά; Είναι πιο ευαίσθητοι δηλαδή; Διότι εγώ ότι και να αγοράσω πρόκειται να το ξεζουμίσω!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα, μην παιρνεις και ορκο για αυτο... Αν υπηρχε το Gladius με ABS τοτε, θα το ξαναεπαιρνα με κλειστα ματια αντι του GSXF

Οχι. Δεν συγκρινονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έδωσα GSR 600 ABS για να το πάρω....δεν τίθεται θέμα. -

-------------------------------------

Είναι ακριβό αλλα η ποιότητα του είναι υπεράνω κριτικής. Αισθάνεσαι ότι τίποτε δεν θα χαλάσει ποτέ - ένα κομμάτι ατσάλι.

Το Honda που κοιτάς είναι ένα σκαλί κάτω. Το NC το έχω οδηγήσει το έχω ξεζουμίσει υπολείπεται και σε ποιότητα και σε μοτέρ.

Είναι βαρύ και δυσκίνητο σε σύγκριση με το Suzuki και αισθητά πιο αργό.

Το μοτέρ που φοράει το suzuki είναι απλά απίστευτο, ένα από τα κορυφαία. Άρπαγμα, ρόπιασμα, διάρκεια.

Τέτοια διάρκεια στις ψιλές rpm και ξέσπασμα δεν ένοιωσα στο mt-07 που αντίστοιχα έχω οδηγήσει, αυτό λαχάνιαζε.

Τι να πούμε για τους V2 κινητήρες, μηδενική αδράνεια ροπής, ήχος από άλλο πλανήτη. Οι δικύλινδροι σε σειρά είναι ένα φτηνό υποκατάστατο, γεννήθηκαν για μείωση του κόστους παραγωγής αφού ένας v2 τα έχει όλα διπλα.

Διάβασε γιατί η ντουκάτι επιμένει σε αυτά τα μοτέρ.

Τα service στο κόστος είναι στα κλασικά ιαπωνικά επίπεδα. Η κατανάλωση είναι από 5,7- 6,2.

Αυτό που είναι πανάκριβο πάνω στην μηχανή και θέλει κάλυμμα από την πρώτη μέρα είναι το ψυγείο της. Είναι ειδική κατασκευή πολύ αποδοτικό γιατί ψύχει μαζί και τα λάδια του μοτέρ!

Καλορίζικο από μένα, το προτείνω, θα το ξανά αγοράσω μια μέρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία όλα αυτά, αλλά η κατανάλωση που λες με χαλάει αρκετά! Σύντροχος στην σελίδα 5 του θέματος, που έχει τη μοτοσυκλέτα στην κατοχή του, λέει πως καίει 4.9.

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

<p>

<br><br><br>Εγώ έδωσα GSR 600 ABS για να το πάρω....δεν τίθεται θέμα. -<br><br><br>
<br></p><p><br></p>

ειχες GSR ρε θηριο????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία όλα αυτά, αλλά η κατανάλωση που λες με χαλάει αρκετά! Σύντροχος μέσα από αυτό το φόρουμ, που έχει τη μοτοσυκλέτα στην κατοχή του, λέει πως καίει 4.9 στην πόλη και 4.5 στην εθνική.

Η κατανάλωση στο δικό μου ήταν υψηλή, είχα φίλτρο εξάτμιση πρόγραμμα από νωρίς. Δεν μετρούσα όταν το είχα πρώτο πάρει... Έχω ακούσει και εγώ καταναλώσεις γύρο το 4,5-4,8. Τα στρώματα που είναι πιο βαριά τόσο λένε ότι καίνε και έχουν περίπου το ίδιο μοτέρ.

Για να είσαι καλυμμένος πάντως βάλε ένα 5,5 στο μυαλό σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα