sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Απο καποιον κατοχο εχουμε κανενα νεο για το ποσο καιει, ποσο του πανε τα σερβις και αν εχει γενικοτερα προβληματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Μαγεία, η γραπτή αποτύπωση του Νεοέλληνα, στο ιντερνετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper35mk 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2014 Μαγεία, η γραπτή αποτύπωση του Νεοέλληνα, στο ιντερνετ. τι εννοεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2015 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Βλέπω γεννήθηκε ένας ερωτας. Το είχα και από όσες μηχανές είχα είναι η μοναδική που μετάνιωσα που την έδωσα. Γνωστός χεράς βόρειος ducatisti, μέλος μας, με μεγάλη εμπειρία, όταν την οδήγησε αναφώνησε τι μηχαναρα είναι αυτή. Τώρα που την άφησα στην γιαμάχα ανταλλαγή την κάναν βόλτα και έπαθαν πλάκα, εμμέσως πλην σαφώς θα το προτιμούσαν από το mt-07. Πριν την πάρω έτυχε να βολτάρω το SD 690 και μετά αυτήν, την αγόρασα με κλειστά μάτια. Κάποια μέρα όταν γίνω και εγώ ένας από τους ρετρολαγνους του forum θα την έχω πρώτη μέσα στο γκαράζ. Και μια φωτό από την δικια μου. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Βλέπω γεννήθηκε ένας ερωτας. Το είχα και από όσες μηχανές είχα είναι η μοναδική που μετάνιωσα που την έδωσα. Γνωστός χεράς βόρειος ducatisti, μέλος μας, με μεγάλη εμπειρία, όταν την οδήγησε αναφώνησε τι μηχαναρα είναι αυτή. Τώρα που την άφησα στην γιαμάχα ανταλλαγή την κάναν βόλτα και έπαθαν πλάκα, εμμέσως πλην σαφώς θα το προτιμούσαν από το mt-07. Πριν την πάρω έτυχε να βολτάρω το SD 690 και μετά αυτήν, την αγόρασα με κλειστά μάτια. Κάποια μέρα όταν γίνω και εγώ ένας από τους ρετρολαγνους του forum θα την έχω πρώτη μέσα στο γκαράζ. Και μια φωτό από την δικια μου. πορτραιτο ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John247 551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 1.5 χιλιαρικο φτηνοτερο να ηταν μονο,κ 25 κιλα ελαφρυτερο,κ αντε να ειχε κ abs.αν κ το τελευταιο το στρωσανε νομιζω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Φίλε elprimerozen, την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θέλω να την αγοράσω καινούρια! Είναι η δεύτερη μόλις street naked που μου αρέσει, η άλλη είναι η Honda NC750S που δεν πωλείται όμως εδώ στην Ελλάδα. Το μόνο που θα άλλαζα ήταν το φανάρι της που την ασχημαίνει αρκετά, και θα της έβαζα κι εγώ στρογγυλό για να ομορφύνει! Βέβαια η τιμή της στα 7.500 με το ABS είναι κάπως αποτρεπτική, αλλά για χάριν του Made in Japan, ίσως κάνω τη θυσία και τα δώσω! Το θέμα είναι να μην είναι φτηνιάρικη κατασκευή έστω και Japan, και δεν αξίζει τα λεφτά της. Περιμένω απαντήσεις, όπως και για οτιδήποτε αφορά την μοτοσυκλέτα, κατανάλωση, κόστος service και ανταλλακτικών κ.α. Φέτος κυκλοφορεί σε αυτά τα 3 χρώματα: Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ σε μπλε - άσπρο χρώμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Φτηνιαρικο το Gladius σε καμια περιπτωση. Απο ακρη σε ακρη, δινει την εντυπωση οτι δε θα χαλασει ΠΟΤΕ. Δηλωνω οτι ειμαι ο 2ος που μετανιωσε πικρα που την εδωσε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 καλα εσυ το εδωσες και πηγες σε 650 gs μεγαλο βημα πισω. αλλα μετα εκανες 10 βηματα μπροστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Σήμερα έχασα το ρεπό μου, αλλά την άλλη εβδομάδα που έχω πρωινή βάρδια θα πάω να την δω από κοντά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 ... αλλα μετα εκανες 10 βηματα μπροστα Καλα, μην παιρνεις και ορκο για αυτο... Αν υπηρχε το Gladius με ABS τοτε, θα το ξαναεπαιρνα με κλειστα ματια αντι του GSXF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Και μια ακόμα ερώτηση: Οι V2 κινητήρες βγάζουν ζημιές σε σχέση με τους δικύλινδρους εν σειρά; Είναι πιο ευαίσθητοι δηλαδή; Διότι εγώ ότι και να αγοράσω πρόκειται να το ξεζουμίσω! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Απλα δε θα χαλασει ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Καλα, μην παιρνεις και ορκο για αυτο... Αν υπηρχε το Gladius με ABS τοτε, θα το ξαναεπαιρνα με κλειστα ματια αντι του GSXF Οχι. Δεν συγκρινονται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Καλα, μην παιρνεις και ορκο για αυτο... Αν υπηρχε το Gladius με ABS τοτε, θα το ξαναεπαιρνα με κλειστα ματια αντι του GSXF Εγώ έδωσα GSR 600 ABS για να το πάρω....δεν τίθεται θέμα. - ------------------------------------- Είναι ακριβό αλλα η ποιότητα του είναι υπεράνω κριτικής. Αισθάνεσαι ότι τίποτε δεν θα χαλάσει ποτέ - ένα κομμάτι ατσάλι. Το Honda που κοιτάς είναι ένα σκαλί κάτω. Το NC το έχω οδηγήσει το έχω ξεζουμίσει υπολείπεται και σε ποιότητα και σε μοτέρ. Είναι βαρύ και δυσκίνητο σε σύγκριση με το Suzuki και αισθητά πιο αργό. Το μοτέρ που φοράει το suzuki είναι απλά απίστευτο, ένα από τα κορυφαία. Άρπαγμα, ρόπιασμα, διάρκεια. Τέτοια διάρκεια στις ψιλές rpm και ξέσπασμα δεν ένοιωσα στο mt-07 που αντίστοιχα έχω οδηγήσει, αυτό λαχάνιαζε. Τι να πούμε για τους V2 κινητήρες, μηδενική αδράνεια ροπής, ήχος από άλλο πλανήτη. Οι δικύλινδροι σε σειρά είναι ένα φτηνό υποκατάστατο, γεννήθηκαν για μείωση του κόστους παραγωγής αφού ένας v2 τα έχει όλα διπλα. Διάβασε γιατί η ντουκάτι επιμένει σε αυτά τα μοτέρ. Τα service στο κόστος είναι στα κλασικά ιαπωνικά επίπεδα. Η κατανάλωση είναι από 5,7- 6,2. Αυτό που είναι πανάκριβο πάνω στην μηχανή και θέλει κάλυμμα από την πρώτη μέρα είναι το ψυγείο της. Είναι ειδική κατασκευή πολύ αποδοτικό γιατί ψύχει μαζί και τα λάδια του μοτέρ! Καλορίζικο από μένα, το προτείνω, θα το ξανά αγοράσω μια μέρα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ωραία όλα αυτά, αλλά η κατανάλωση που λες με χαλάει αρκετά! Σύντροχος στην σελίδα 5 του θέματος, που έχει τη μοτοσυκλέτα στην κατοχή του, λέει πως καίει 4.9. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2015 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 <p><br><br><br>Εγώ έδωσα GSR 600 ABS για να το πάρω....δεν τίθεται θέμα. -<br><br><br><br></p><p><br></p> ειχες GSR ρε θηριο???? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Ωραία όλα αυτά, αλλά η κατανάλωση που λες με χαλάει αρκετά! Σύντροχος μέσα από αυτό το φόρουμ, που έχει τη μοτοσυκλέτα στην κατοχή του, λέει πως καίει 4.9 στην πόλη και 4.5 στην εθνική. Η κατανάλωση στο δικό μου ήταν υψηλή, είχα φίλτρο εξάτμιση πρόγραμμα από νωρίς. Δεν μετρούσα όταν το είχα πρώτο πάρει... Έχω ακούσει και εγώ καταναλώσεις γύρο το 4,5-4,8. Τα στρώματα που είναι πιο βαριά τόσο λένε ότι καίνε και έχουν περίπου το ίδιο μοτέρ. Για να είσαι καλυμμένος πάντως βάλε ένα 5,5 στο μυαλό σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Σε στόκ είναι στα 5.900 χωρίς το ABS! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Οχι. Δεν συγκρινονται. Ειχες Gladius??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 οχι αλλα δεν καταλαβαινω σε τι μπορει να συγκριθουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες