Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Δυστυχώς το βέλος τις τελευταιες μερες εχει αρχίσει να τηλεμεταφερεται και να κανει κλικ χωρις καθόλου εγω να ακουμπώ το ποντίκι του Η/Υ.Εχω βαλει ποντίκι απο αλλον υπολογιστη και μου κανει πάλι τα ιδια.Ο υπολογιστής περα απο αυτο δουλευει μια χαρα,δοκιμασα και το πρόγραμμα errorsmart αλλα μου κανει πάλι τα ιδια.Εχει κανεις καποια ιδεα ρε παιδια γιατι η κατασταση εχει καταντήσει πλεον πολυ σπαστική.Η μονη λύση ειναι το φορμάτ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Κατι παρομοιο μου εκανε και εμενα καποια στιγμη (ασυρματο ομως) και ηταν λογο μη καλου σηματος η αν εχεις καπου κοντα κινητο ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΘΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΛΕΙ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Έχεις το κινητό κοντά στο microsoft οπτικό ποντίκι σου? Αν ναι απομάκρυνε το! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 sorry παιδια ξεχασα να πω ειναι ενσύρματο και δεν εχω κινητο δίπλα :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 οπότε πρέπει να βρείς την παρεμβολή. Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε όπως έγραψα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Παίζει να ειναι και ιος και να κινεί κάποιος άλλος το ποντίκι σου. Πηγαίνει και κάνει κλικ μόνο του κάπου άσχετα ή πάνω σε φακέλους και εφαρμογές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Παίζει να ειναι και ιος και να κινεί κάποιος άλλος το ποντίκι σου. Πηγαίνει και κάνει κλικ μόνο του κάπου άσχετα ή πάνω σε φακέλους και εφαρμογές; trojan θα ειναι ΑΝ σου κινει αλλος το ποντικι... ΑΝ ειναι αλλος (καποιος φιλος που πιθανον να σου κανει πλακα) ΟΤΑΝ το δεις να κινειται απλα βγαλε το καλωδιο του net και θα φανει ... ΑΝ συνεχισει να κινειται και τοτε, τοτε παμε αλλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 (τροποποιήθηκε) οχι δεν πηγαινει σε εφαρμογες κτλ. πηγαινει οπου να ναι! και δεν το κανει συνεχεια το κανει για 1-2 δευτερολεπτα και μετα επανερχεται, μετα απο κανα λεπτο πάλι τα ιδια ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντήσεις σας Υρ εχω κανει τεστ για ιους, τρογιαν κτλ με adware,nod αλλα δεν μου βγάζουν τίποτα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 από τον Sardanapalos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2008 Ένα φόρματ το χρόνο είναι ότι πρέπει. Κάνε backup ότι χρειάζεσαι και δεν μπορείς να κατεβάσεις και βούρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 min akouw gia ious kai trojan...tespa egw ena tha s pw...ta pontikia theorountai apo ta pio analosima meroi tou pc...kathe xrono allazw apo ena borei kai pio grigora gt meta arxizoun kai kanoun akrivws afto p eipes...paremvaloun kai ekei p ta kounas kouniountai mona tous.. Ektos ekseresaios an einai kati allo... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Αληθεια, τι Antivirus εχεις?? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dummy 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 min akouw gia ious kai trojan...tespa egw ena tha s pw...ta pontikia theorountai apo ta pio analosima meroi tou pc...kathe xrono allazw apo ena borei kai pio grigora gt meta arxizoun kai kanoun akrivws afto p eipes...paremvaloun kai ekei p ta kounas kouniountai mona tous.. Ektos ekseresaios an einai kati allo... Α ναι ε? Και τα δικα μας ποντικια γιατι δεν "παρεμβαλουν" ρε φιλος σε καθημερινη χρηση? και ζουνε πανω απο 2-3 χρονια? Λες να τα ταιζουμε καλα? Αμαν ξεχασα να τα δωσω νερο σημερα... φτου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChrisMelas0 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Α ναι ε? Και τα δικα μας ποντικια γιατι δεν "παρεμβαλουν" ρε φιλος σε καθημερινη χρηση? και ζουνε πανω απο 2-3 χρονια? Λες να τα ταιζουμε καλα? Αμαν ξεχασα να τα δωσω νερο σημερα... φτου!!! χεχεχεχεχχεχεχεεεε!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 Μήπως το έχεις σε γυαλιστερή επιφάνεια που κάνει αντανακλάσεις; Εμένα όταν το κουνάω πάνω στο γυμνό γραφείο κάνει τα ίδια κόλπα αρκετά συχνά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2008 (Αντε να πω και εγω τα δικα μου) Δοκιμασε να το αλαξεις (με μετατροπεις) απο PS2 σε USB ή το αναποδο... Μπορει καποια απο τις 2 θυρες να εχει προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2008 για antivirus εχω το nod οχι δεν το έχω σε γυαλιστερη επιφάνεια αυτο που προτεινει ο Verbal δεν το έχω δοκιμάσει,ευχαριστω για την ιδεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2008 Μήπως βρίσκεσαι στο USS. Enterprise ???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fa(TaL)ZeR_ErrOr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2008 To πιο λογικό θα ήταν η γυαλιστερή επιφάνεια αν είναι οπτικο! Δοκίμασε να βάλεις κανενα βιβλιο από κάτω απλώς για το τεστ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2008 Δυστυχώς το βέλος τις τελευταιες μερες εχει αρχίσει να τηλεμεταφερεται και να κανει κλικ χωρις καθόλου εγω να ακουμπώ το ποντίκι του Η/Υ.Εχω βαλει ποντίκι απο αλλον υπολογιστη και μου κανει πάλι τα ιδια.Ο υπολογιστής περα απο αυτο δουλευει μια χαρα,δοκιμασα και το πρόγραμμα errorsmart αλλα μου κανει πάλι τα ιδια.Εχει κανεις καποια ιδεα ρε παιδια γιατι η κατασταση εχει καταντήσει πλεον πολυ σπαστική.Η μονη λύση ειναι το φορμάτ; Το Microsoft Optical Basic κάνει συνήθως κάτι τέτοια, και σε μένα και σε όσους γνωστούς μου το έχουν...οπότε αν έχεις αυτό μην ανυσηχείς έτσι γίνεται...αν στο κάνει συχνά βέβαια και ενοχλεί, άλλαξε το ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 τεληκα δεν μας ειπες λυθηκε το προβλημα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 ναι το πατησα ενα φορματ και ολα λυθηκαν :D στον επομενο υπολογιστη μου θα βαλω και linux οπωσδήποτε!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αν δεν το εχει προτεινει κανενας αλλος ηδη, κατεβασε απο το site του κατασκευαστη τους τελευταιους drivers του ποντικιου και αφου αφαιρεσεις τους παλιους, εγκατεστησε τους νεους. εντιτ: δεν σε προλαβα πριν το φορματ :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 16 , 2008 από τον javaneze Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sardanapalos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2008 να σαι καλα τζαβα αλλα το ειχα κανει και αυτο........οπως λένε.......σαν το φορματ δεν εχει! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες