adlib 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Πολύ χαμηλές προδιαγραφές και το κακό είναι οτι το δείχνει.. Πολύ απλό ατσάλινο πλαίσιο, ατσάλινο ψαλίδι , αναρτήσεις χωρίς καμία ρύθμιση. Ακριβώς αυτά είχα κι εγώ στην άκρη του μυαλού μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Πολύ χαμηλές προδιαγραφές και το κακό είναι οτι το δείχνει.. Πολύ απλό ατσάλινο πλαίσιο, ατσάλινο ψαλίδι , αναρτήσεις χωρίς καμία ρύθμιση. Δεν ξέρω, δεν μου άρεσε καθόλου. Όχι τόσο για τα παραπάνω αλλά κυρίως γιατί αποπνέει σχεδιαστικά μια φτήνια. Και το ER το καινούργιο έχει ατσάλινο ψαλίδι αλλά είναι όμορφο τουλάχιστον Θα προτιμούσα χαλαρά το Bandit ή το ER-6F το καινούργιο που είναι πανέμορφο(και το γυμνό σε άσπρο τα σπάει) Το μοντελο του 06 ξερεις τι ψαλιδι εχει??? Το ER-6n εχει ωραιο ψαλιδι. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 και για όσους το λιγουρεύονταν : τώρα 140€ φτηνότερα χωρίς ABS (6750 από 6890) και 160€ φτηνότερα με ABS (7530 από 7690). http://www.mototriti.gr/news/preview_news....S_DATA_ID=75328 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Το μοντελο του 06 ξερεις τι ψαλιδι εχει??? Το ER-6n εχει ωραιο ψαλιδι. ;) Κι εκείνο ατσάλινο ψαλίδι έχει αλλά στο καινούργιο το έχουν κάνει πιο ραφιναρισμένο, πιο όμορφο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 Eίχα ξεχάσει αυτό το thread και μόλις έμαθα τις τιμές από το mototriti άνοιξα (κακώς!) αυτό εδώ: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...mp;#entry455417 οκ, ενώθηκαν όλα σε ένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2009 thanks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moula omar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 παιδια να κανω μια ερωτηση?παρατηρησα το diversion στην αμερικη πωλειται δισελο.τυπου kawasaki z750.μπορω να κανω μια τετοια μετατροπη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2010 Σίγουρα βγαίνει με δυο σέλες?που το είδες αυτό?..ρίξε μια εικόνα/λινκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moula omar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 http://www.yamaha-motor.com/sport/products/modelimagelib/619/16/1/1/image.aspx ελα φιλε μου ολο δικο σου.κουκλι το ατιμο !!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Mάλιστα,δεν το ήξερα ότι στο Άμερικα βγαίνει με 2 σέλες. Ωραίω είναι,μην σου πω ψήνομαι αρκετά Πάντως δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορείς να το κάνεις.Να ξέρεις ότι όλη η σέλα βγαίνει μονοκόμματα. Αλλά το θέμα είναι,που στο καλό θα το βρείς? Επειδή ούτε εγώ είμαι και πολύ χαρούμενος με την υπάρχουσα σέλα..άρχισα να ψήνομαι αρκετά.Αλλά όταν κοίταζα είδα μερικές μονοκόμματες. Μπές εδώ! Και από όσο βλέπω,δεν υπάρχει τέτοιο στο επίσημο σάιτ της γιαμάχα.Λοιπόν θα πάρω το απόγευμα ένα τηλέφωνο,να δω τι παίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moula omar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 φιλε nestro σιγουρα μια πιο ανατομικη σελα ειναι πολυ καλη λυση.αλλα το δισελο το αναβαθμιζει εμφανισιακα παρα πολυ!!!!!Υ.Γ.προσεξε το μαυρο με την χρυσαφι ζαντα (αλα R1) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2010 Εγώ δεν έχω πρόβλημα με την ανατομία της σέλας.Εμένα με πειράζει άλλο πράγμα,γλυστράω σε κάθε φρενάρισμα. ( Nαι όντως είναι πολύ ωραίο το μαύρο με τις χρυσές ζάντες..κρίμα που δεν το έβγαζαν και εδώ έτσι. ) Λοιπόν όσο για τις 2 σέλες,έχω έναν φίλο μέσα στην γιαμάχα,τον χτύπησα ένα τηλέφωνο και του είπα την σκέψη μου. Αυτός είπε,ότι έχει τρόπο να την φέρει ΑΛΛΑ!!!! δεν ξέρει αν μπαίνει. Ίσως να πάρεις και εσύ ένα τηλέφωνο στο πιο κοντίνό σου κατάστημα (γιαμάχα)..μπορεί να ξέρουν. Αν μετράει η γνώμη μου,πιστεύω ότι μπαίνει..αλλά δεν παίρνω και όρκο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moula omar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 nestro σε ευχαριστω παρα πολυ που το εψαξες το θεμα εγω παντως για να μην το ψαχνω κατεληξα σε ζ750.χαχαχαχα απο βδομαδα λογικα θα αγορασω ενα μεταχειρισμενο που βρηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 Kαλά ρε συ..νόμιζα ότι είχες την μηχανή,τόσο πολύ σε χάλασε που δεν έχει 2 σέλες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pelopidas 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 από τα ανακλαστικά στο πηρούνι φαίνεται ότι οι φωτό είναι απο την αμερικάνικη έκδοση... για την Ευρωπαική θα μάθουμε σύντομα πως ακριβως καταλαβες οτι προκειτε για την αμερικανικη εκδοση?!?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2010 (τροποποιήθηκε) Από 3 σημεία. 1.Από την εξάτμιση 2.Από την ονομασία 3.Από το 2σέλο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 6 , 2010 από τον nestro Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2010 Η πιο απλα απο τα ανακλαστικά στο πηρουνι οπως λεει και στο ποστ που παραθεσατε! Δια νομου δεν κυκλοφορει καμια μοτοσικλετα στην Αμερικη αν δεν φερει αυτα τα ανακλαστικα στο πηρουνι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moula omar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 ρε παιδια απλο ειναι.μπηκα στο αμερικανικο σαιτ και στο line up της γιαμαχα το ειχε ετσι οπως ειπα και στον νεστρο χτυπησα ενα ζετακι και υσηχασα χεχεχε nestro πριν αγορασεισ μηχανη τα σκεφτεσαι αυτα.δισελα και τα λοιπα τωρα για μαυρο ζετακι τι αλλαγεσ να κανω?εγω σκεφτηκα να βαλω κοκκινες πινελιες για να ανοιξει η μαυριλα του λιγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 ρε παιδια απλο ειναι.μπηκα στο αμερικανικο σαιτ και στο line up της γιαμαχα το ειχε ετσι οπως ειπα και στον νεστρο χτυπησα ενα ζετακι και υσηχασα χεχεχε nestro πριν αγορασεισ μηχανη τα σκεφτεσαι αυτα.δισελα και τα λοιπα τωρα για μαυρο ζετακι τι αλλαγεσ να κανω?εγω σκεφτηκα να βαλω κοκκινες πινελιες για να ανοιξει η μαυριλα του λιγο Για το Ζ δεν γράφω γιατί θα είμαστε οφφ-τόπικ. Τώρα για τις σέλες..ξέρω και εγώ,τι να κοιτάξεις? οι περισσότερες είναι οκ..πολύ λίγα γυμνά έχουν 2 σέλες,νομίζω μόνο το Ζ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moula omar 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 απλα ρε φιλε ειδα το δισελο στο diversion και το λιμπιστικα το αναβαθμιζει τρελα το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2010 Ναι ρε καταλαβαίνω..αλλά ξέρω και εγώ,δεν παίρνεις μια μηχανή επειδή δεν έχει 2 σέλες?είναι "κάπως". Περί ορέξεως... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες