gardelis 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 δεν το ήξερα. τωρα εξηγούνται πολλά..nice! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Εγω χαιρετάω και έχω και BMW cuz renovatio is cooooool! :shades: Ενδιαφερον παντως αυτος ο χαιρετισμος, τωρα εμαθα πως πρεπει να χαιρεταμε και με πιον τροπο... Αλλα εγω που εχω παπακι αν χαιρετησω θα εχω ανταπωδοση?Γιατι πολλα ρατσιστικα σχολια ακουσα εδω μεσα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 με το χέρι και λιγότερο με τα φώτα. Πάντως απο τους 50 που θα χαιρετίσω ζήτημα είναι να ανταποδώσουν οι 5. Δεν πειραζει όμως θα συνεχίσω να το κάνω κι ας μην έχω καμμία ανταπρόκριση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Οποτε ειμαι εκτος πολης και συνανταω καποιον χαιρεταω με χερι αλλιως αμα δεν μπορω επειδη δεν εχω κορνα-φωτα το κανω κουνοντας το κεφαλι :D Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 από τον Niar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
_GhostRideR_ 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Με τα φώτα εκτώς αν πάω με 50 σηκώνω κανα χέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Με το κεφάλι... δεν είναι να αφήνουμε τιμόνια στο χώμα αν είμαστε εν κινήση... Σταματημένη όμως, κάνω πλήρες σετ P.R. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Αν με χαιρετήσει πρώτος ο άλλος χαιρετάω πάντοτε (εκτός και αν χαροπαλεύω σε καμμία στροφή...). Επίσης θα χαιρετήσω πρώτος όσους κόβω για μοτοσυκλετιστές και όχι μηχανόβιους του ΣΚ, συνήθως με φώτα (σε εθνική) ή με το χέρι (σε κλειστά κομμάτια). Το καλοκαίρι είμαι αρκετά επιφυλακτικός με τύπους χωρίς κράνος - εξοπλισμό ή με αυτούς που πήραν δίκυκλο εξ ανάγκης ή απο μόδα (στις ομάδες υψηλού κινδύνου ανήκουν ss που πάνε χωρίς αύριο, V Strom και δυστυχώς...συνάδελφοι με TDM). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Αν με χαιρετήσει πρώτος ο άλλος χαιρετάω πάντοτε (εκτός και αν χαροπαλεύω σε καμμία στροφή...). Επίσης θα χαιρετήσω πρώτος όσους κόβω για μοτοσυκλετιστές και όχι μηχανόβιους του ΣΚ, συνήθως με φώτα (σε εθνική) ή με το χέρι (σε κλειστά κομμάτια). Το καλοκαίρι είμαι αρκετά επιφυλακτικός με τύπους χωρίς κράνος - εξοπλισμό ή με αυτούς που πήραν δίκυκλο εξ ανάγκης ή απο μόδα (στις ομάδες υψηλού κινδύνου ανήκουν ss που πάνε χωρίς αύριο, V Strom και δυστυχώς...συνάδελφοι με TDM). δηλαδη πριν χαιρετησεις περνανε 1002 σκεψεις απο το μυαλο σου και λυνεις 53 αλγοριθμους για το αν πρεπει να χαιρετησεις η οχι ? Αν κατσω να δω τι μηχανακι εχει ο αλλος, αν φοραει κοκκινες καλσες, αν εχει θερμενομενα γκριπ, φοραει γαντια με καρμπρον, μυριστω αν εκανε αυτη τη μερα 1500 χλμ για να πω πως ειναι ταξιδευτης και να υπολογισω πως η μεση ωρηαια του ταχυτητα ειναι εντος του επιτρεπτου για να αποφασισω αν θα τον χαιρετισω.... Χαιρετισματα !!! Θα εχει φυγει 10 χλμ πιο κατω... Χαλαρωστε, το χερι σας λενε να σηκωσετε ως φιλικη ενδειξη οχι να τους δωσετε την μηχανη σας για βολτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 δηλαδη πριν χαιρετησεις περνανε 1002 σκεψεις απο το μυαλο σου και λυνεις 53 αλγοριθμους για το αν πρεπει να χαιρετησεις η οχι ? Αν κατσω να δω τι μηχανακι εχει ο αλλος, αν φοραει κοκκινες καλσες, αν εχει θερμενομενα γκριπ, φοραει γαντια με καρμπρον, μυριστω αν εκανε αυτη τη μερα 1500 χλμ για να πω πως ειναι ταξιδευτης και να υπολογισω πως η μεση ωρηαια του ταχυτητα ειναι εντος του επιτρεπτου για να αποφασισω αν θα τον χαιρετισω.... Χαιρετισματα !!! Θα εχει φυγει 10 χλμ πιο κατω... Χαλαρωστε, το χερι σας λενε να σηκωσετε ως φιλικη ενδειξη οχι να τους δωσετε την μηχανη σας για βολτα. Α γι' αυτό χαιρετάνε τόσο λίγοι!!! Δεν προλαβαίνουν να επεξεργαστούν το αν πρέπει ή όχι!!! (κι εγώ νόμιζα ότι φταίει το σκούτερ...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 δηλαδη πριν χαιρετησεις περνανε 1002 σκεψεις απο το μυαλο σου και λυνεις 53 αλγοριθμους για το αν πρεπει να χαιρετησεις η οχι ? Αν κατσω να δω τι μηχανακι εχει ο αλλος, αν φοραει κοκκινες καλσες, αν εχει θερμενομενα γκριπ, φοραει γαντια με καρμπρον, μυριστω αν εκανε αυτη τη μερα 1500 χλμ για να πω πως ειναι ταξιδευτης και να υπολογισω πως η μεση ωρηαια του ταχυτητα ειναι εντος του επιτρεπτου για να αποφασισω αν θα τον χαιρετισω.... Χαιρετισματα !!! Θα εχει φυγει 10 χλμ πιο κατω... Χαλαρωστε, το χερι σας λενε να σηκωσετε ως φιλικη ενδειξη οχι να τους δωσετε την μηχανη σας για βολτα. Εσύ δηλαδή τους χαιρετάς όλους πρώτος? Αν ναι, δεν έχεις βαρεθεί ειδικά το καλοκαίρι να χαιρετάς και να μη σου ανταποδίδουν??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Δεν ειπα πως τους χαιρετω ολους και παντα. Αλλα δεν βαζω και ενα καρο κρητιρηα ουτε το σκεφτομαι πολυ. Αν με χαιρετησουν και το παρω γρηγορα πρεφα, ανταποδιδω. Αλλες φορες περνω εγω την πρωτοβουλια, ειτε μεγαλο σκουτερ ειναι, ειτε ss ειναι (και ας ειναι της μοδας) ειτε ον/οφ. Τωρα να κατσω πχ να δω αν φοραει πετσινο η κορντουρα για να πω αν ειναι αξιος χαιρετουρας τα βρισκω παρατραβιγμενα. Ελπιζω να ημουν πιο κατανοητος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Να σε'χω στα υποψην μου απο του χρονου αν ειμαι με το καλο στην αστυφηλακων για ψηλου πηδημα παραβασεις! ΡΑΤΣΙΣΤΗ! Άργησα αλλά το είδα Δεν θα σου απαντήσω στο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ που έγραψες και τόνισες, γιατί είσαι πολύ μικρός ακόμα για να διαχωρίσεις τους ρατσιστές από τους μη ρατσιστές και πόσο μάλλον να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν είναι ρατσιστής σε κάποια άαααλλα πράγματα. Όσο για τα υπόψιν, τα αστυφυλάκων κτλ... το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό είναι η τελευταία φράση του Σερβετά στο video (1'05") που ακολουθεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Άργησα αλλά το είδα Δεν θα σου απαντήσω στο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ που έγραψες και τόνισες, γιατί είσαι πολύ μικρός ακόμα για να διαχωρίσεις τους ρατσιστές από τους μη ρατσιστές και πόσο μάλλον να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν είναι ρατσιστής σε κάποια άαααλλα πράγματα. Όσο για τα υπόψιν κτλ... το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό είναι η τελευταία φράση του Σερβετά στο video (1'05") που ακολουθεί Ρε Αλεξη ηρεμισε λιγο πολυ σοβαρα το πηρες!!!Χιουμοριστικα το ειπε το παιδι!!Ελεος!!Σιγα μην σε ψαχνει να σου κοβει και κλησεις απο του χρονου!! :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Ρε Αλεξη ηρεμισε λιγο πολυ σοβαρα το πηρες!!!Χιουμοριστικα το ειπε το παιδι!!Ελεος!!Σιγα μην σε ψαχνει να σου κοβει και κλησεις απο του χρονου!! :P :P Μα κι εγώ χιουμοριστική απάντηση του έδωσα :D Μα δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να του έλεγε κανείς αυτά που είπε και να του ερχόταν κάτι άλλο στο μυαλό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Ναι για τον Σερβετα συμφωνω(χαχαχαχα ακομα γελαω) αλλα για το Ρατσιστη εκατσες και ανελυσες σε σοβαρο επιπεδο!! That's all!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex11 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 εγω παλι δεν εχω παρει ποτε χαμπαρι καποιον να με χερετα οποτε δεν το κανω κι εγω....μονο σε σκηνικα σταματανε για συμπαρασταση παντα κατι παληκαρια !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Εγω οσες φορες εχω χαιρετησει παντα ανταποδιδουν...Ειδικα κατοχοι ss χαιρετανε παντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Σε παλιότερο τόπικ είχα πει πως τώρα τελευταία οι μοτοσυκλετιστές που συναντάς στο δρόμο, δεν χαιρετάνε όπως παλιά. Κι αυτό το είπα γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει στο χώρο της μοτοσυκλέτας, πολλοί οι οποίοι την είδαν ως διέξοδο από την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την αγόρασαν, αγνοώντας κάποια τέτοια μοτοσυκλετιστικά must που γνωρίζουμε και εφαρμόζουμε οι παλαιότεροι(είναι φυσιολογικό άλλωστε) Έτσι λοιπόν ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ καλοκαιρινούς μήνες, μην περιμένεις να σε χαιρετήσουν πολλοί. Οι περισσότεροι που θα συναντήσεις δεν το γνωρίζουν, και το πιθανότερο που θα νομίσουν αν τους αναβοσβήσεις τα φώτα, θα είναι ότι πιο κάτω έχει μπλόκο τροχαίας Aν τους χαιρετήσεις με το χέρι, θα σε κοιτάξουν απορρημένοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strummer4 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Έχει δίκιο ο ΑLX γιατί και εγώ στην ίδια κατηγορία ανήκω που περιγράφει, αλλά όποιος ενδιαφέρεται ψάχνεται και μαθαίνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Πάντα επίκαιρο το συγκεκριμένο θέμα. Χθες που πήγα (μόνος) μια κυριακάτικη βολτούλα προς Μπαλί (50 χιλιόμετρα Δυτικά του Ηρακλείου) πρέπει να είδα στον δρόμο τουλάχιστον 10 ομάδες μοτοσυκλετιστών και άλλους 6-7 οι οποίοι οδηγούσαν μόνοι. Τους χαιρέτησα όλους με ένα σινιάλο και ένα νεύμα με το κεφάλι. Από τους 6-7 μεμονωμένους αναβάτες κανείς δεν ανταπέδωσε (2 απλά με κοίταξαν). Στις ομάδες ήταν καλύτερα τα πράγματα, μιας και 4 από τις 10 ανταπέδωσαν τον χαιρετισμό μου. Μάλιστα ένα παλικάρι σήκωσε και το χέρι του! Από τις 4 που με χαιρέτησαν δεν ήταν SS μέσα.... Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό εκείνων που δεν ανταπέδωσαν, αλλά γενικά δεν μου έκανε εντύπωση. Πρέπει να είναι πολύ ενθουσιασμένος ο αναβάτης για να χαιρετίσει και να...μεταδώσει την χαρά του αυτή στον σύτροχο. Πάλι καλά που με χαιρέτησαν και μερικοί διότι θα είχα απογοητευτεί.... ....αλλά όχι για πολύ, μιας και στο προορισμό με περίμεναν καμιά 25αριά φίλοι και γνωστοί μηχανόβιοι για καφεδάκι..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 αν ειμαι με παρεα, και ερχεται αλλη παρεα απο αντιθετα ναι καμια κορνιτσα κανα χερι σιγουρα! ισως και φωτα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γενικά απότι έχω παρατηρήσει Γιώργο, εδώ κάτω δεν πολυχαιρετάνε. Τον χειμώνα μέσα στην πόλη, όποιον μηχανόβιο χαιρετούσα(ειδικά αν φορούσε και αυτός τα απαραίτητα) απαντούσε. Οι περισσότεροι όμως χαμπάρι. Και χτες το μεσημέρη γυρίζοντας απο την δουλειά, πέτυχα στην εθνική στο αντίθετο ρεύμα ένα άλλο cbr-άκι και του έπαιξα την κόρνα, αλλά απλά γύρισε και με κοίταξε. Προφανώς υπέθεσε ότι του έκανα συνιάλο για μπλόκο, μιας και πήγαινε προς γέφυρα παντάννασας. Δεν ξέρω. Ίσως δεν υπάρχει ο ενθουσιασμός. =/ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2012 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) έχω παρατηρήσει ότι τις περισσότερες φορές που με χαιρετάνε είναι άτομα με την ίδια μηχανή/μηχανάκι με εμένα, ειδικά με το σκούτερ που ήταν και ψιλοσπάνιο, ήταν το πιο συνηθισμένο να με χαιρετίσουν, ακόμα και κοπέλες. Επίσης κι εγώ ο ίδιος προσέχω και παρατηρώ πολύ περισσότερο ίδιες μηχανές με την δικιά μου παρά άσχετες. Γενικά δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι από χαιρετούρες, θεωρώ ότι τουλάχιστον σε αστικούς δρόμους υπάρχει μια έντονη αδιαφορία κι αποξένωση, έχει προβλήματα δηλαδή ο κόσμος, δεν σκέφτεται ότι *πρέπει* να χαιρετήσει άλλους μοτοσικλετιστές. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2012 από τον Phorever Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hideto 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Είχα πάει το Σάββατο μονοήμερη μέχρι την Αιτωλοακαρνανία να επισκεφτώ τα πάτρια εδάφη. Προσωπικά χαιρετάω μονο με το χέρι για να είναι ξεκάθαρο ή δεξί πόδι αν προσπερνάω (σπάνια :lol: ), όχι φώτα κλπ. Είδα καμια δεκαρία στο σύνολο. Δυστυχώς λίγοι ανταπέδωσαν. Προφανώς κι έχει να κάνει με το άτομο κι όχι τη μηχανη. Δεν πτοούμαι όμως. Εγω θα συνεχίσω να χαιρετάω. Το μόνο για το όποιο ενιωσα τύψεις ήταν όταν με χαιρέτησε ένα σκουτερ στην Κορίνθου-Πατρων και δεν ανταπέδωσα (δεν το περίμενα και δεν πρόλαβα..) Παρεμπιπτόντως στο Πετροχώρι πάνω απο την Λ. Τριχωνίδα, πέτυχα μια παρέα 4 μηχανών κατα το απόγευμα. Ίσως να ήταν κι απο το forum.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Δεν πτοούμαι όμως. Εγω θα συνεχίσω να χαιρετάω. ΕΤΣΙ.... Το μόνο για το όποιο ενιωσα τύψεις ήταν όταν με χαιρέτησε ένα σκουτερ στην Κορίνθου-Πατρων και δεν ανταπέδωσα (δεν το περίμενα και δεν πρόλαβα..) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ. ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΓΕ.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες