Jump to content
Vito Varadero

Χαιρετισμός Μοτοσυκλετιστών

Recommended Posts

και πολυ καλα θα κανεις............... καλοταξιδη λοιπον :_thumbsup:

Εγω θα χαιρετισω ΠΙΟ πολυ εσενα απ'οτι τους αλλους γιατι ακουμε τα ιδια απ'οτι βλεπω στην υπογραφη σου :P

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χαχα! Ακούστε τί μου συνέβη μόλις πρίν λίγο!!! Πετάχτηκα λίγο για μία εξωτερική δουλειά και στο δρόμο πέτυχα μία GS και ...χαιρέτησα ( έχοντας φρέσκο στο κεφάλι μου το θέμα αυτού του τόπικ)!!! Ο τύπος ( άκρανος βέβαια ) γύρισε το κεφάλι απο την άλλη και με έκλασε κανονικά! Στο φανάρι τώρα όλα αυτά σταματημένοι! Στο επόμενο φανάρι τον ρώτησα '' καλά ρε φίλε, θα σου πέσει ο κώλος να ανταποδώσεις έναν φιλικό χαιρετισμό ??? ''

Αμα αρχισουμε τις "χαιρετουρες" και μεσα στην πολη που πεταζομαστε καπου, θα μας παρουν στο ψιλο, και τα σκουτερακια και οι BMWδες και τα παπια! :grin::grin:

(Σοβαρα τωρα, δεν νομιζω οτι εχει σχεση με τον τιτλο του topic, το σκηνικο που περιγραφεις..)

Παιδιά ο χαιρετισμός είναι καθαρά θέμα ανθρώπου. Εμένα όταν γύρναγα απο Ναύπλιο με χαιρέτισαν και BMWεδάκιδες και με Βεσπες κ.α Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ανάλογα με τις μοτοσυκλέτες αυτούς που χαιρετάνε ή όχι.

Εγώ χαιρετάω και αυτοί ας κόψουν το λαιμό τους. Πολύ θα ήθελα όμως να χαιρετίσω κάποιον, να με γειώσει και πιο κάτω να χρειαστεί τη βοήθεια μου. Όχι για κάτι σοβαρό όμως, για κάτι μικρό.

:_thumbsup::_thumbsup::_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ρε παιδιά είναι αρκετές φορές που δε προλαβαίνω...

Μακάρι να μην παρεξηγούνε τα παιδιά που με χαιρετάνε και δεν έχω προλάβει να ανταπωδώσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαιρετάω πάρα πολύ συχνά!! Αλλά λίγες είναι οι φορές που με χαιρετάνε και αυτοί... συνήθως με τα φώτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντα χαιρεταω με φωτα συνηθως και μερικες φορες με το χερι!

Τι γινεται ομως με τον χαιρετισμο και πως χαιρετατι οταν προσπερνατε αλλους η σας προσπερνουν??????????????????????????????????????????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παντα χαιρεταω με φωτα συνηθως και μερικες φορες με το χερι!

Τι γινεται ομως με τον χαιρετισμο και πως χαιρετατι οταν προσπερνατε αλλους η σας προσπερνουν??????????????????????????????????????????

του ριχνω κλοτσια :devil: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παιδες εκανα το πρωτο μου ταξιδι προς χαλκιδικη και οταν με χαιρετησε ο πρωτος μηχανοβιος ενιωσα απιστευτη χαρα,καταλαβα οτι υπαρχουν και αλλοι στον δρομο που μοιραζονται το ιδιο παθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω παιδες εκανα το πρωτο μου ταξιδι προς χαλκιδικη και οταν με χαιρετησε ο πρωτος μηχανοβιος ενιωσα απιστευτη χαρα,καταλαβα οτι υπαρχουν και αλλοι στον δρομο που μοιραζονται το ιδιο παθος

αυτος ειναι και ο σκοπος που χαιρεταμε! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ετυχα να παμε 15 φιλιπαιουσ (κοντα σαμαρινα) 4 μηχανεσ ....

οπωσ περναμε μεσα απο την αετια κατεβεναν 10 μηχανεσ !!!!!

ο χαιρετισμοσ με κορνεσ που επεσε ητανε σαν γαμοσ!!!! :P :P

ητανε κανενασ απο εδω μεσα?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οσοι δεν χαιρετουν, δεν ειναι απο σνομπισμο, μα περισσοτερο απο αγνοια για το εθιμο.

Οπως και να το κανουμε ενα 70% λεω εγω, των οδηγων μοτοσυκλετας δεν ειναι ουτε σε λεσχες ουτε καν σε φορουμ.

Θυμαμαι κι εγω στην πρωτη βολτα που εκανα με αλλους απο το φορουμ εκτος Αθηνας, στην πρωτη σταση που καναμε ειχα ρωτησει τους υπολοιπους της παρεας γιατι μας παιζουν φωτα αφου δεν εχει μπλοκο ....

Χωρις να θελω να το γυρισω κι εγω σε "VS BMW" το τοπικ, προσθετω οτι γυριζωντας απο Κηληνη τον Αυγουστο, δλδ γυρω στα 200 χλμ εθνικη χωρις διαχωριστικο αναμεσα στα ρευματα, ΚΑΝΕΝΑ bmw δεν ανταπεδωσε τον χαιρετισμο.

Και παλι ομως το δικαιολογησα ετσι.

Τα GS (καθως και γενικα τα μεγαλα onoff που ανεφερθηκαν νωριτερα) τα αγοραζει μια μεγαλη μεριδα λογω μαρκας και κυρους μονο. Προφανως μεγαλυτερη αναλογικα μεριδα απο τους πιο υποψιασμενους στο θεμα μοτοσυκλετισμος, οδηγους SS και στρητακηδες.

Οποτε λογικο και να αγνοουν πληρως το εθιμο. Οχι οτι το σνομπαρουν ....

Ομοιως και οι οδηγοι σκουτερ. Εννοειται οτι θα ανταποδωσω, αλλα απεναντι σε σκουτερ δεν θα παρω την πρωτοβουλια ποτε.

Οχι οτι τον σνομπαρω, απλα δεν περιμενω να του ειναι οικειος ο χαιρετισμος.

Παντως ο Μάριος που ανεφερε νωριτερα οτι δεν ειναι τυπικουρα, αλλα τσεκαρισμα για το αν ολα ειναι καλα, νομιζω κι εγω οτι ειναι ρομαντικος, χωρις διαθεση ειρωνιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι ετσι ακριβως Νικο, δεν εχει να κανει με bmw, εχει να κανει με τον ανθρωπο, εγω πλεον ελαχιστους βρισκω στον δρομο να χαιρετανε...

καποιες μερες που τυχαινει να ειναι αρκετοι εξω παιζει χαιρετισμος...τις αλλες....τπτ, οχι απο bmw αλλα ουτε απο varadero ουτε απο vstrom ουτε απο

κανενα μοτο, ειναι θεμα ανθρωπου προπαντως.

Επισης ειναι φορες που δεν μπορεις για καποιο λογο...εγω χασει αρκετους χαιρετισμους επειδη τυχαινει να ειμαι πανω σε προσπεραση ας πουμε ή να μην προλαβω να πατησω το τιμιμενο το κουμπακι...αν δεν προλαβω βεβαια σηκωνω χερι...

Παιδιά ο χαιρετισμός είναι καθαρά θέμα ανθρώπου. Εμένα όταν γύρναγα απο Ναύπλιο με χαιρέτισαν και BMWεδάκιδες και με Βεσπες κ.α Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ανάλογα με τις μοτοσυκλέτες αυτούς που χαιρετάνε ή όχι.

Εγώ χαιρετάω και αυτοί ας κόψουν το λαιμό τους.

Αυτη η απαντηση ειναι για εσενα Νικοοοοοοοοοοοοοοοο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρίν 2 χρόνια πάντα άναβα φώτα, αλλά διάβασα το σχετικό άρθρο πως συνήθως "φώτα σημαίνουν κάτι άλλο"

ειδικά σε γκρουπάκι ταξιδευτών κι απο τότε με το χέρι (πάντα).

Στην εθνική με τις διαχωριστικές νησίδες που είναι κάργα στα φυτά και με ταχύτητες +- 200 είναι πιο

δύσκολο...

αλλά στον μαλλιακό, ή στον μπράλο... πάντα με το χέρι έτσι---> :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οδηγάω σκούτερ... Έχω βγεί το πολύ 7 φορές έξω απο τα όρια της πόλης. Με το σκούτερ ή με την πάπια που έχω.

Και όμως με χαιρετάνε!!!!!

Μέσα στην πόλη, έξω απο την πόλη. Με χέρι, λόγια, φώτα, κόρνα...Μικρές μηχανές, μεγάλες μηχανές, αυτοκίνητα, λεωφορεία, φορτηγά...

Εσείς που πηγαίνετε συχνά ταξίδια απορώ γιατί λέτε ότι δεν σας χαιρετάνε!! Εμένα δεν με σνομπάρουν οι μηχανάρες! Παρόλο που συνήθως οδηγάω το zipaki μου..

Λέτε να φταίει το ότι είμαι κορίτσι;!! ;)

Ανταποδίδω σπάνια χαιρετισμούς....όχι επειδή σνομπάρω αλλά επειδή αν ανταποδώσεις στο επόμενο φανάρι (ή και κατά την οδήγηση) θα σου ζητήσει όνομα και τηλέφωνο!!!

Πολύ ωραίο αυτό με τον χαιρετισμό έτσι όπως τον ορίζεται εσείς (νιώθεις μια επικοινωνία δεν αισθάνεσαι μόνος..κτλ..., για ταξίδια) θα ήθελα να μπορούσα να κάνω το ίδιο (όταν βγαίνω έξω απο την πόλη βέβαια) αλλά δεν έχουν όλοι αυτόν τον ορισμό στο μυαλό τους ;) οπότε θα το σκεφτόμουν πολύ για το αν θα χαιρετούσα...

Οπότε αν δεν ανταποδίδουν γυναίκες τον χαιρετισμό μην τις παρεξηγείται ρε παιδιά...Συνήθως δεν το κάνουν επειδή σας σνομπάρουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα GS (καθως και γενικα τα μεγαλα onoff που ανεφερθηκαν νωριτερα) τα αγοραζει μια μεγαλη μεριδα λογω μαρκας και κυρους μονο. Προφανως μεγαλυτερη αναλογικα μεριδα απο τους πιο υποψιασμενους στο θεμα μοτοσυκλετισμος, οδηγους SS και στρητακηδες.

:_thumbsup: :_thumbsup:

To τι "τυπακια" με jokey και varadero, gs, KTM adv, που εχω συναντησει, ειναι αααααααλλο πραγμα!

ΑΛΛΟ! ομως αυτο, και αλλο το "τσουβαλιασμα" γενικως! :winking:

Δεν ειναι ετσι ακριβως Νικο, δεν εχει να κανει με bmw, εχει να κανει με τον ανθρωπο, εγω πλεον ελαχιστους βρισκω στον δρομο να χαιρετανε...

καποιες μερες που τυχαινει να ειναι αρκετοι εξω παιζει χαιρετισμος...τις αλλες....τπτ, οχι απο bmw αλλα ουτε απο varadero ουτε απο vstrom ουτε απο

κανενα μοτο, ειναι θεμα ανθρωπου προπαντως.

Εχω κανει αρκετα ταξιδια "εξω" και χαιρετανε Ο-Λ-ΟΙ!

Εννοεις δλδ, οτι οι Βορειο-κεντρικοι ευρωπαιοι, ειναι πιο "ανθρωποι" απο μας? :_zeppelin:

Προφανως οχι, αλλα ξερεις που το αποδιδω εγω?Οτι ειναι μοτοσυκλετιστες με παρελθον και μοτοσυκλετιστη "κουλτουρα", και ξερουν ποτε, και γιατι το κανουν!

Εμεις ακομα ειμαστε στο επιπεδο του κασκετου (πως θα με δει και ο-η αλλος βρε παιδι μ' οτι ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!) και της καφετεριας..

Φυσικο λοιπον να συζηταμε για τοσες σελιδες, ενα πραγμα που για αλλους ειναι αυτονοητο( σε βαθμο "εμφυτου"!) και για αλλους συνεχιζει να αποτελει απορια και αιτια διερευνησης..

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τελικα εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι οσοι δεν χαιρετουν, δεν ειναι απο σνομπισμο, μα περισσοτερο απο αγνοια για το εθιμο.

Οπως και να το κανουμε ενα 70% λεω εγω, των οδηγων μοτοσυκλετας δεν ειναι ουτε σε λεσχες ουτε καν σε φορουμ.

Θυμαμαι κι εγω στην πρωτη βολτα που εκανα με αλλους απο το φορουμ εκτος Αθηνας, στην πρωτη σταση που καναμε ειχα ρωτησει τους υπολοιπους της παρεας γιατι μας παιζουν φωτα αφου δεν εχει μπλοκο ....

Χωρις να θελω να το γυρισω κι εγω σε "VS BMW" το τοπικ, προσθετω οτι γυριζωντας απο Κηληνη τον Αυγουστο, δλδ γυρω στα 200 χλμ εθνικη χωρις διαχωριστικο αναμεσα στα ρευματα, ΚΑΝΕΝΑ bmw δεν ανταπεδωσε τον χαιρετισμο.

Και παλι ομως το δικαιολογησα ετσι.

Ομοιως και οι οδηγοι σκουτερ. Εννοειται οτι θα ανταποδωσω, αλλα απεναντι σε σκουτερ δεν θα παρω την πρωτοβουλια ποτε.

Οχι οτι τον σνομπαρω, απλα δεν περιμενω να του ειναι οικειος ο χαιρετισμος.

Παντως ο Μάριος που ανεφερε νωριτερα οτι δεν ειναι τυπικουρα, αλλα τσεκαρισμα για το αν ολα ειναι καλα, νομιζω κι εγω οτι ειναι ρομαντικος, χωρις διαθεση ειρωνιας.

δεν χρειαζεται να εισαι σε καποιο φορουμ ή λεσχη για να το ξερεις

και εγω που δεν ειχα πληροφορησηπαλιοτερα οταν πρωτοβγηκα εθνικη ειδα στην αρχη οτι μου επαιζαν τα φωτα οι απεναντι μηχανες

και καταλαβα πως μα χαιρετουσαν και ετσι αρχισα και εγω το ιδιο.

παντως πιστευω πως πολλοι δεν το ξερουν αλλα και δεν σκευτονται ισως γιατι οι απεναντι τους παιζουν τα φωτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Προφανως οχι, αλλα ξερεις που το αποδιδω εγω?Οτι ειναι μοτοσυκλετιστες με παρελθον και μοτοσυκλετιστη "κουλτουρα", και ξερουν ποτε, και γιατι το κανουν!

Ετσι ειναι...πραγμα που καλως ή κακως ΔΕΝ το εχουν ολοι! Εγω θυμαμαι απο 15 χρονων που ημουνα που μου το ελεγε ο θειος μου αυτο και για αυτην την στιγμη περιμενα να παρω μηχανη και να βγω σε ταξιδι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχει και η κορνα βρε παιδεια. οποτε το καταλαβαινουν ολοι στον δρομο οτι ενας μηχανοβιος χαιρεταει εναν αλλο

βεβαια υπαρχει και ο πιο βαθυστοχαστος τροπος με ελαφρυ κουνημα του κεφαλιου και με μια ανεπαισθητη περιστροφη του που σημαινει πολλα και δεν εκφραζονται με λεξεις :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Mε το χερι παντα και μ αυτον τον τροπο <div class='bbimg'>normal_Absolute_7_2624.jpg</div>

Δεν χαιρετω σκουτερ-παπια-customαδες-και τους υπολοιπους "ξεβρακωτους" που ειπε και η Μαριλη.Αντιθετως χαιρεταω παντα τους Ζηταδες

Πρωτα ενα καλο passing απο μακρια και μετα με το χερι οπως εδειξε ο Αλεξ!

Παιδες σορυ που χαθηκα...ο στρατος φταιει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ παιδιά πολύ πρόσφατα το έμαθα ότι χαιρετιόμαστε μεταξύ μας.

Πολύ μου αρέσει αυτό!!!!Μας ξεχωρίζει από τα αμάξια!!!!

Εγώ το εφάρμοζα ανέκαθεν όταν είμαι με το αμάξι και χαιρετάω όποιο S2000 βλέπω :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εγώ παιδιά πολύ πρόσφατα το έμαθα ότι χαιρετιόμαστε μεταξύ μας.

Πολύ μου αρέσει αυτό!!!!Μας ξεχωρίζει από τα αμάξια!!!!

Εγώ το εφάρμοζα ανέκαθεν όταν είμαι με το αμάξι και χαιρετάω όποιο S2000 βλέπω :D

εγω φιλε δεν το εμαθα απο κανεναν ουτε μου το σφυριξε ποτε κανεις.

με το που πηρα μηχανη χαιρετουσα και επιανα κουβεντα στον δρομο με οποιον ειχε την ιδια μηχανη με μενα (και οχι μονο)

μου εβγαινε αφθορμητο και δεν το σκεφτηκα σαν αγραφτο κανονα.

αν τη βαλεις την μηχανη στην ψυχη σου δεν υπαρχουν εθοιμοτυπιες και καθωσπρεπεισμοί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω το μόνο που θα θυμίσω στα μέλη του φόρουμ απο τον Βορρά είναι το σκινηκό με τους βλάχους με τα bmw οταν είμασταν στο Ster και ετοιμαζόμαστάν για να πάμε να κόψουμε την πίτα.

Είχαμε μαζευτεί 30 άτομα του φόρουμ και δίπλα μας 7-8 βλαχοντάμαρα απο ενα φόρουμ με bmw. Παρόλο που τους χαιρετίσαμε γιατι καθόμασταν δίπλα-δίπλα ήταν πολυ απόμακροι και καθόλου ευγενικοί δείχνοντάς σαν να είμαστε κατώτεροι. Στο τέλος για να τους ευχαριστήσω για τους καλους τρόπους άφησα τα τελευταία της γόμας του brigestone κάνοντας ενα όμορφο burn-out καπνίζοντας τους με λαστιχίλα ακόμη και τα σώβρακα στρίνκ bmw που φορόυσαν... Αι στο :devil: βλαχοντάμαρα....

τους είπα φεύγοντας.... :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντα χαιρεταω εκτος απο ξεκρανοτους.

χερι αν προλαβαινω αλλιως passing

ειναι πολυ ωραια αισθηση πιστευω.ειδικα σε μεγαλο ταξιδι και μονος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν χρειαζεται να εισαι σε καποιο φορουμ ή λεσχη για να το ξερεις

και εγω που δεν ειχα πληροφορηση παλιοτερα οταν πρωτοβγηκα εθνικη ειδα στην αρχη οτι μου επαιζαν τα φωτα οι απεναντι μηχανες

και καταλαβα πως μα χαιρετουσαν και ετσι αρχισα και εγω το ιδιο.

Ως εδώ είμαστε ακριβώς στα ίδια. Δεν χρειάζεται και πολύ να καταλάβεις γιατί μπορεί να σε χαιρετάει κάποιος απο τη στιγμή που δεν τον ξέρεις.

Όσοι δεν χαιρετάνε (και δεν εννοώ αυτούς που είναι πάνω σε στροφή ή προσπερνάνε), απλά δεν το θεωρούν απαραίτητο. Ο καθένας όπως νομιζει ρε παίδες, δεν είναι και υποχρεωτικό. Όμορφο είναι, καλό είναι, ρομαντικό είναι αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωτικό.

Χαλαρώστε και αφήστε καθέναν στον κόσμο του. Εγώ πάντως, όποτε μπορώ θα σας χαιρετάω :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα