Jump to content
ALX™

101 ΜΟΤΟ ΤΙPS

Recommended Posts

22. Ποτέ μη φοράς full-face κράνος οδηγώντας motard, Harley ή custom. Θα δείχνεις και εγώ να μην πω πως...

σωστόν!

όσοι πέφτουν με custom/motard χτυπάνε πάντα μόνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ένα περίεργο πράμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σωστόν!

όσοι πέφτουν με custom/motard χτυπάνε πάντα μόνο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ένα περίεργο πράμα...

Με την ίδια λογική θα μπορούσε να πει κανείς, ποτέ μην φοράς κράνος όταν φεύγεις από την Κούλα την κομμώτρια με το Βαραντέρο σου, γιατί θα πάει στράφι η λακ που έβαλε το κορίτσι.

Αγγλικό είναι το κείμενο; Ααα, γιαυτό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με την ίδια λογική θα μπορούσε να πει κανείς, ποτέ μην φοράς κράνος όταν φεύγεις από την Κούλα την κομμώτρια με το Βαραντέρο σου, γιατί θα πάει στράφι η λακ που έβαλε το κορίτσι.

Αγγλικό είναι το κείμενο; Ααα, γιαυτό...

Ρε με τα Varadero μανία...

Καταρχήν την κομμώτρια μου την λένε Σούλα κι όχι Κούλα.

Κατά δεύτερον δεν βάζω λακ. Βάζω ζελέ!

Και τέλος καλό θα ήταν να είχα και μαλλιά για να συμβαίνουν όλα τα παραπάνω! :_hi:

:2funny::2funny::2funny::2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλό, αλλα δε θυμάμαι σε ποιό νούμερο λέει να βάζουμε μαύρες ταινίες στο πλάι σαν παροπίδες για να μή βλέπουμε τα φρούτα εποχής στο πεζοδρόμιο. Μη διανοηθεί κανεις και το κάνει στα αλήθεια! :2funny: Γιατί θα χάσει την πλάγια ορατότητα, σωτήρια σε πολλές περιπτώσεις και δεύτερο αν το φρούτο είναι καλό, να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει ένα πράμα, τότε θα αναγκαστεί να γυρίσει το κεφάλι πιό πολυ που είναι πιό επικίνδυνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΑΑΧΑ !! Πολύ ωραίο φίλε ! Το Diamonds, πού είναι ???

Το 65, πραγματικά νομίζω ότι είναι χρήσιμο ! Όπως και το κουτάκι Coca-Cola ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ALX χρήσιμες σύμβουλες!

Τα κωλοδάχτυλα όμως αν τύχεις σε κανένα χερά μπορεί να σε στείλουν στο ΚΑΤ. :_zeppelin::_zeppelin::_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αποριες ...

τι μαρκα προφ. πρεπει να εχω ωστε να αντεξει τα 2 λιτρα βενζινης?

με γευσεις κανει η θα μυριζει στην καυση?

αμα βαλω διπλη θα αυξησω η θα μειωσω την περιπτωση λαθους,ετσι ωστε να μην μεινει εγκυος το ντεποζιτο?

:lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ρε παιδες που δεν εχω καθολου χορο αποθηκευσης κατω απο τη σελα που θα το βαλω ολα αυτα???

απο εδρας?? :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπλέξεις σε καβγά και έχεις το κράνος κοντά σου, μην πας να το παίξεις Bruce Lee. Πιάσε το κράνος από το λουρί και ρίχτο στο σαγόνι του αντιπάλου με φόρα. Αν πετύχεις το στόχο σου, τέρμα ο καβγάς KORIFI:p xaxax

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα ρε φιλε ελιωσα!!!!!!!!!!!Ιδιαιτερη προσεγγιση στο στυλ μου ομως...με πολυ χιομορ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

eliosa na gelaw an kai ta perisotera einai ontos xrisima de pavei na einai asteia

8a mou pei i kopelia mou ti tis exeis tis kapotes sti mixanh ? kai tha tin pw na more an meinw pote apo venzini na balw 2 litra stin kapota!

kai tha me pistepseiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
42. Μια λεπτή στρώση κρεμοσάπουνου στο εσωτερικό της ζελατίνας του κράνους είναι το καλύτερο αντιθαμπωτικό όλων των εποχών

Αυτό είναι μεγάλη μ@λ@κία. Το έκανα μιά φορά (ευτυχώς σε φτηνό κράνος) και καταστράφηκε η ζελατίνα.

Επ! Δοκιμασμένο! Αλλά όχι κρεμοσάπουνο. Κάτι σαν Πάλμολιβ για πιάτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορείς να πας στην κάτω κατήγορία και να ανεβάσεις τον αριθμό των ποστ σου εκει , μπορεί εδω να χασουμε κάτι καλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπορείς να πας στην κάτω κατήγορία και να ανεβάσεις τον αριθμό των ποστ σου εκει , μπορεί εδω να χασουμε κάτι καλο

???????

δεν ξερω αν εννοεις εμενα αλλα πραγματικα λοιπαμαι αν πιστευεις οτι ειναι κακο να συμμετασχω και να λεω ενα ευχαριστω σε καποιον που εκανε τοσο κοπο να τα γραψει ολα αυτα για ολους εμας!!!!

εκτος κι αν με την κακια αυτη εννοεις οτι εχω να κερδισω κατι αν απαντησω σε πολλα θεματα!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ.

και τα 300 μηνυματα που εχεις στειλει μεχρι τωρα ειναι για να εκφραζεις την κακια σου και ετσι ασχετα με τα θεματα η υπαχει κι αλλος λογος που συμμετεχεις σε forums??

και παλι ομως, αν παρεξηγησα, συγνωμη!!

αν οχι, απλα δεν χρειαζεται να ξαναασχοληθω μαζι σου!!!!

Υ.Γ. συγνωμη ALX που ξεφυγα ετσι απο το θεμα σου και παλι ευχαριστω για την προσφορα σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης οσοι φορατε παπουτσια με κορδονια, περαστε τις θηλειες τους μεσα στις σειρες των κορδονιων, ωστε να μην ανεμιζουν και τυλιχτουν στο λεβιεδακι των ταχυτητων...(θα σας κοστισει μια ηλιθια πτωση στο φαναρι, οταν θα πατε να βαλετε το ποδι κατω)... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
65. Έχε πάντα κάτω από τη σέλα ένα κουτάκι προφυλακτικά για την περίπτωση που μείνεις από βενζίνη. Ένα προφυλακτικό χωρά με άνεση 2 λίτρα

Πόσο είχα πει? Το αναιρώ....τελικά χωράει πολύ περισσότερο. Δείτε εδώ γιατί :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πόσο είχα πει? Το αναιρώ....τελικά χωράει πολύ περισσότερο. Δείτε εδώ γιατί :grin:

:lol: :lol:

Ξεχνας οτι, αλλο το ειδικο βαρος του σπερμ.... sorry, της βενζινας, και αλλο του κοπανιστου αερα!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα