Jump to content
landscape

καλοκαιρινο μπουφαν

Recommended Posts

Απλώς μια διόρθωση…Την πλάτη για το NL5 την πήρα 45€ όχι 80€.

Το πρόβλημα πάντως είναι πρόβλημα :huh::huh: και τα φράγκα όχι και λίγα!! :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η colori είναι καλή περίπτωση αν και περίμενα να έχει καλύτερες τιμές σαν Ελληνική εταιρεια που είναι. Τουλάχιστον στην Ελλάδα. Αυτό με έψηνε..

αιολος

Τελικά έπεσα επάνω σε αυτό

alpine star

Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει αρκετά καλό εξοπλισμό και μεγάλη γκάμα προιόντων σε ανταγωνιστικές τιμές..Ειδικά με το δολάριο σε αυτα τα επίπεδα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικα πηρα αυτο απο το μοτο μαρκετ στην εθνικης αντιστασεος στα 80€ με ην εκπτωση!!!!!το μπουφαν ειναι πολυ καλο αψογα αεριζομενο με σκληρα κοκαλα ισως το μονο που χρειαζετε ειναι μια πλατη για να γινει τελειο!!!! ειναι απο cordura και ειναι πληρως διατριτο....κολαω λιγο στην μαρκα την οποια δεν γνωριζω αλλα σιγουρα τετια εποχη δεν θα εβρισκα κατι αλλο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βεβαια απο την αλλη εχει σελιδα στο ιντερνετ....αλλα...και παλι για μενα ηταν αγνωστη μαρκα!!!!

www.toofast.gr

Τροποποιήθηκε από τον landscape

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις παρέλαβα το Revit Air που είχα παραγγείλει. Μου κάθεται αρκετά καλά, εκτός από τα προστατευτικά των ώμων που θέλουν μια ψιλορύθμιση για να πατήσουν σωστά. Το διάλεξα σε ανοιχτό γκρι-κόκκινο (έχω ξαναγράψει την άποψη μου για τα καλοκαιρινά μπουφάν: διάτρητο μπουφάν σε μαύρο χρώμα = μια τρύπα στο νερό). Στην πλάτη αντικατέστησα αμέσως το "mouse pad" που έχει με το εγκεκριμένο προστατευτικό από το άλλο μου μπουφάν. Το διάλεξα αντί για το Bering Sunrise γιατί έχει καλύτερο (ΙΜΟ) φινίρισμα και είναι καλύτερο σε μερικές λεπτομέρειες. Το Sunrise πάντως είναι πολύ κομψό και διακριτικό ενώ αυτό σκοράρει περισσότερο στο τομέα της καγκουροσύνης.

Εντυπώσεις από το δρόμο, μόλις τελειώσω με το CB... :fool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον χτες δοκιμαστικε στην εθνικη (ερχομουνα απο ηρακλειο) αλλα ηταν αργα σχετικα και δεν ειχε ζεστη...ισα ισα που ενοιωσα και δροσια μετα το σελιναρι....γενικα πιστευω οτι περνει εκει σχεδον αριστα και στην εφαρμογη του απανω μου αριστα και σε ποιοτιτα!!!

σημερα στην πολυ μεσα οταν ειμουν σταματιμενος ιδρωνα αλλα μετο που ξεκιναγα με 2χλμ/ω παγωνα ολοκληρος !!!!!! Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι ηταν αυτο που ηθελα!!!!!! ελπιζω να το ευχαριστηθω.....θα βαλω και φωτο απο καμια βολτα!!!!!!!!!!!(να παω πρωτα!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η colori είναι καλή περίπτωση αν και περίμενα να έχει καλύτερες τιμές σαν Ελληνική εταιρεια που είναι. Τουλάχιστον στην Ελλάδα. Αυτό με έψηνε..

αιολος

Τελικά έπεσα επάνω σε αυτό

alpine star

Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει αρκετά καλό εξοπλισμό και μεγάλη γκάμα προιόντων σε ανταγωνιστικές τιμές..Ειδικά με το δολάριο σε αυτα τα επίπεδα ;)

Για πες μας ρε παιδί μου, πως παραγγέλνεις ρουχα απο το δίκτυο, είσαι σίγουρος οτι θα σου εφαρμόζουν καλά;

Το κράνος παςκαι το δοκιμάζεις εδω σε κανα μαγαζί, αλλα τα ρούχα;

Άσε που τα νούμερα μεταξύ Ευρώπης Αμερικής και Αγγλίας αλλάζουν...

Εγω πχ μπορεί να φοράω medium στην Ελλάδα και small Αγγλία...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλοι τα φώτα σας παρακαλώ.

Μετά απο έρευνα για καλοκαιρινό μπουφανάκι, κατέληξα στα εξής 2.

1.Bering Nassaou, και 2.Bering Hybrid.

Αν κάποιος απο εσας έχει ένα απο τα δυο θα τον παρακαλούσα να μου πει τη γνώμη του.

Ευχαριστώ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φίλοι τα φώτα σας παρακαλώ.

Μετά απο έρευνα για καλοκαιρινό μπουφανάκι, κατέληξα στα εξής 2.

1.Bering Nassaou, και 2.Bering Hybrid.

Αν κάποιος απο εσας έχει ένα απο τα δυο θα τον παρακαλούσα να μου πει τη γνώμη του.

Ευχαριστώ! :D

Πάρε ότι σου είναι πιο άνετο! Να φροντίσεις τα προστατευτικά να κάθονται καλά πάνω σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τι κόστος μιλάς? Τα θερινά δεν τα φοράμε, εγώ τουλάχιστον, πάνω από 4 μήνες και ίσως λέω και πολύ. Εγώ πέρισι το καλοκαίρι είχα τσιμπίσει μπουφανάκι cordura, με 130 ευρά. Ρίξε μία ματιά

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=16318&hl=

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για τι κόστος μιλάς? Τα θερινά δεν τα φοράμε, εγώ τουλάχιστον, πάνω από 4 μήνες και ίσως λέω και πολύ. Εγώ πέρισι το καλοκαίρι είχα τσιμπίσει μπουφανάκι cordura, με 130 ευρά. Ρίξε μία ματιά

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=16318&hl=

:)

αυτο το μπουφανακι το ειχα δει οταν το πειρες και μου γυαλισε, ταιριαζει και με το μοτορι μου. πρεπει να περιμενω να τα φορεσω αυτα.

το εχεις παρει εδω και κατι μηνες, εισαι ικανοποιημενος μαστορα ? απο θεμα κυκλοφοριας αερα κλπ κλπ (πλατη εχει ενυσχηση ?????? καλο ? )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δράκο τα μπουφάν που λέω έχουν κόστος 96 και 136 ευρώ αντίστοιχα.

Γιατί δεν παίρνεις το Bering Sunrise το οποίο βρίσκεται στη μέση αυτών των 2? Εγώ αυτό είχα χτυπήσει πέρυσι και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο το μπουφανακι το ειχα δει οταν το πειρες και μου γυαλισε, ταιριαζει και με το μοτορι μου. πρεπει να περιμενω να τα φορεσω αυτα.

το εχεις παρει εδω και κατι μηνες, εισαι ικανοποιημενος μαστορα ? απο θεμα κυκλοφοριας αερα κλπ κλπ (πλατη εχει ενυσχηση ?????? καλο ? )

Mια χαρά είναι. Έχει πολύ καλή κυκλοφορία αέρα, και το βράδυ αν είσαι σε καμία παραλιακή παίζει και να πσιλοκρυώνεις. Εμένα με έχει βολέψει πολύ :) . Έχει ενύσχηση σε όμους αγκώνες, πλάτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Richa

DEEP SUMMER

Αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ μπουφάν είναι ιδανικό για τις πιο ζεστές

μέρες.

Ύφασμα airdura, διχτυωτά τμήματα στο στήθος και στα χέρια και

πιστοποιημένα προστατευτικά CE για άνεση και ασφάλεια.

Συνδυάζεται τέλεια με το παντελόνι DEEP SUMMER για όλους τους

καυτούς καλοκαιρινούς προορισμούς!

http://www.motodynamics-accessories.gr/ind...t&Itemid=23

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια καλησπέρα και από μένα και μια μικρή παρατήρηση.....συγνώμη αλλά δεν παρατήρησε κανένας σας ότι αυτό το πραγμματικά πολύ "κομψό" μπουφάν είναι γυναικείο... :wub: για δείτε και το σχετικό άρθρο...http://www.mototriti.gr/news/PREVIEW_newS.asp?news_data_id=70531&category_id=92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπ'όψην σκάει μύτη και το Air2 τις Dainese αυτές τις μέρεσ στην αγορά με κόστος κονά στα 190.

Ίδια γραμμή με το Ζentex Αιr αλλά είναι όλο διάτρητο και παίζει σε πολλά χρωματάκια....

Αναμένουμε να δούμε και από κοντά τι λέει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πάντως και λόγω της γιορτή μου :lol: έκανα χθές αυτό το δώρο στον εαυτό μου. Πολύ καλή εφαρμογή και αφαιρούμενη επένδυση για πιο άνοιξη/φθινόπωρο.Μ' αρέσει πολύ και το χρώμα (βέβαια σκέφτομαι και τα μυγάκια). Δεν ήθελα διάτρητο μια και δε μένω Αθήνα και στη Σύρο, έχουμε το μελτεμάκι μας.

x51007089.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα