Jump to content
ALX™

Tι έχετε να πείτε για την σέλα σας;

Recommended Posts

fazer 600 επιβατης καλα συνεπιβατης αντεχει αλλα γλυστραει ;)

φαζερ 1000 επιβατης καλα συνεπιβατης δε γλυστραει αλλα ποναει :P

Κορυφη: gilera runner :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η σέλα του ΧΧ είναι αρκετά καλή.

Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω προβλήματα στα 180+180 χλμ συνεχούς οδήγησης (~160-180λεπτά).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά απο μιάμησι με δύο ώρες πιάνονται τα μπ@λ@κια σου! Σκέφτομαι να κάνω πατέντα σε μαγαζί που κάνει σέλες. Είδα μια φτιαγμένη σε ένα TDM και τρελάθηκα όταν το οδήγησα. Κουμπώνεις πάνω χωρίς να κουράζεσαι. Με την πρώτη ευκαιρία θα στείλω ΦΩΤΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω την ποιο ανετη σελα στην κατηγορια μου πιστευω! Εκανα πολλα χιλιομετρα συνεχομενα και δοξα τον θεο ολα καλα!βεβαια δεν εχω και τρελη εμπιρεια αλλά εγω ημουν οκ ! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μετά απο μιάμησι με δύο ώρες πιάνονται τα μπ@λ@κια σου! Σκέφτομαι να κάνω πατέντα σε μαγαζί που κάνει σέλες. Είδα μια φτιαγμένη σε ένα TDM και τρελάθηκα όταν το οδήγησα. Κουμπώνεις πάνω χωρίς να κουράζεσαι. Με την πρώτη ευκαιρία θα στείλω ΦΩΤΟ.

το μαγαζι λεγεται motok και ειναι στην Ν.Σμυρνη.Οντως καλη και κουμπωνεις πανω της και το παιδι (Κωστας νομιζω)πολυ καλη δ

ουλεια παρε.www.moto-k.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για μεσα στην πολη και μικρες διαδρομες ειναι οκ, για ταξιδια πανω απο 1 μιση ωρα απλα σου σπαει τον κ@λο. οποσδηποτε αλλαγη με καποια πιο ανετη αυτο ειναι στα σχεδια του μελλοντος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο τότε που έβγαλα την μανίσια και έβαλα Corbin είδα τρομερή βελτίωση...αλλά για τον συνεπιβάτη η διαφορά ήταν προς το χειρότερο.

Η καλύτερη σέλα απο όλες τις μοτο που οδήγησα ήταν του Caponord.Δεν καταλαβαίνεις τίποτα ακόμα και αν σταματάς μόνο για φουλάρισμα...και ακολουθεί του Varadero.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λιγο η οικονομικη κριση, λιγο απο εδω λιγο απο εκει και το caponord παραμενει για το μελλον :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σέλα το ΧΤ είναι ίσως η χειρότερη στην κατηγορία της.Αντί να βάλουν αντιολισθητικό στο κέντρο,το έχουν βάλει στα πλάγια και στο κέντρο έχει σχεδόν γυαλιστερό. :kaaaala: Σε ταξείδι υποφέρω και η μέση μου γίνεται κομάτια γιατί όλο το βάρος πέφτει στην ουρά.Αυτό οφείλεται επίσης στο ότι είναι κατηφορική.Είχα ρωτήσει στο ΜΟΤΟ-Κ για να την κάνω ανατομική και μου είπε γύρω στα 100 ευρώ.Με βλέπω να πηγαίνω σύντομα μετά και από κάτι ενοχλήσεις που έχω στη μέση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο derbi πιανομαι στις ευθειες...εκει υποφερει και η μεση....αλλα στις στριφτερες διαδρομες κατεβαινω και ειμαι κομπλε μετα απο 1-1,30 ωρα πρεπει να εχει σχεση και με το πως κα8εσε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πως ειναι η σελα του xr???χαχαχαχα....οσο δεν καθεσαι ειναι η καλυτερη!!!

περα απο την πλακα δεν ειναι καλη για πολυ ωρα.στην εθνικη στο 20λεπτο πεθανες.

αλλα λογικο,δεν κατασκευαστηκε για αυτο οποτε δεν το κανει.

για μηχανακι εντουρο ειναι αρκετα καλη και μαλακη,καμια σχεση με τα γνωστα σανιδια που εχουν καποια τελειως καθαροαιμα μοντελα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σελα ειναι πολυ καλη και ξεκουραστη - καμια σχεση με αυτη του KLE που ειχα - αλλα τα μαρσπιε ειναι μαλλον ψηλα με αποτελεσμα να κουραζονται σχετικα γρηγορα τα ποδια λογω της λανθασμενης γωνιας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νομιζω το θεμα ειναι κ λιγο υποκειμενικο.

παιζουν ρολο κ η αντοχες του καθε κwλου,αλλα νομιζω κυριος η προπονηση.

πχ οταν μπαινει η ανοιξη κ ξεκιναν τα ταξιδακια, στο πρωτο παιζει πιο γρηγορα κουραση κ πιασιμο.

μετα απο κανα 2 ταξιδια οι αντοχες ξανα ανεβαινουν.

στο Z το S δεν εχω παραπονο.

στα καλα μου αρχιζω να πιανομαι στην 1,5 ωρα κ βγαζω και 2ωρο αν ειναι να φτασω χωρις σταση,με σχετικα γρηγορη οδηγηση.

βοηθαει κ η αλλαγη θεσεως πολλες φορες.

για τον συνεπιβατη ειναι λιγοτερο, 1 ωρα το πολυ 1,5.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η σέλα το ΧΤ είναι ίσως η χειρότερη στην κατηγορία της.Αντί να βάλουν αντιολισθητικό στο κέντρο,το έχουν βάλει στα πλάγια και στο κέντρο έχει σχεδόν γυαλιστερό. :kaaaala: Σε ταξείδι υποφέρω και η μέση μου γίνεται κομάτια γιατί όλο το βάρος πέφτει στην ουρά.Αυτό οφείλεται επίσης στο ότι είναι κατηφορική.Είχα ρωτήσει στο ΜΟΤΟ-Κ για να την κάνω ανατομική και μου είπε γύρω στα 100 ευρώ.Με βλέπω να πηγαίνω σύντομα μετά και από κάτι ενοχλήσεις που έχω στη μέση.
φιλαρακι δεν ξερω αν εβαλες σελακι αλλα εφτιαξα στο δικο μου σε ταπετσερη στο βυρωνα και βρηκα την υγεια μου!60ευρω μου πηρε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΠΙΟ ΣΤΕΝΗ ΣΕΛΑ ΑΠΟ ΟΛΑ.

ΜΟΥΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΛΜ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΠΤ.

Ειναι λιγο-πολυ τσιμεντο , στο klx ηταν θρονος σε σχεση με το drz αλλα το λεπτο σουλουπι εχει και το τιμημα του... Την εχω συνηθισει αρκετα αλλα μετα απο 45'- 1 ωρα ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ !!!

+1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1

Τελικα τη συνηθησα... απο τοτε που το γραψα ξαναπηγα Αιγιο και μπορω να πω οτι δεν ηταν σα τη πρωτη φορα που το '07 που εκανα τη διαδρομη , αλλα και παλι σιγουρα δε συγκρινεται με τη σελα μιας K1100 lt !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω τι λετε εσεις για τα παπια αλλα μετα απο 30 λεπτα αν δεν σηκωθεις την γ@μησες !!! τα κακαλα γινονται ομελετα !

Τροποποιήθηκε από τον DeadShadoW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι και να πω για τη σέλα μου θα είναι λίγο!... Είναι μεγάλη & άνετη! Μπορώ να κάθομαι και να οδηγώ όλη την ημέρα χωρίς διακοπή!

Ρίξτε μια ματιά στις φωτό της υπογραφής μου γιατί μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τι σέλα του BUSA είναι παρα πολύ άνετη,

και όσα χιλιόμετρα και να έχω κάνει μονομιάς ποτε δεν έχω πιαστεί.

μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερη και από του TDM που είχα πρώτα

που μετά από κάποια ώρα έπρεπε απαραίτητος να κάνω στάση γιατί μούδιζε ο κο.....ος μου.

Αυτά για τι σέλα του οδηγού, όσο αφορά τι σέλα του συνοδηγού...

ρωτήστε τι Βασούλα που μου λέει να το δώσουμε και να ξανά πάρουμε TDM... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα