Jump to content
ALX™

Tι έχετε να πείτε για την σέλα σας;

Recommended Posts

μια χαρα σελα και δεν καταλαβαινεις τιποτα οσα χλμ και να κανεις (και μιλαμε σε μια μερα μεσα αγιο και για φαγητο μεσημερι χανια και επιστροφη την ιδια μερα ηρακλειο ;) )

και οπως λενε πολλοι προσεχεις τι εχεις για να το διατηρισεις ;) (μιλαω για τα μαλακα μορια εκει κατω ;) ) μην αποκτησουμε και κανα κουσουρι δεν λεει ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλοε ησουν το ιδαλμα μου με το οδοιπορικο σου και τωρα μας παρατησες για το τρανσφορμερ? :P Τεσπα σε συγχωρω γιατι ημουν παλιος χοντακιας, καλα χιλιομετρα αδελφε.

Το ΧΤ660R ήταν (και παραμένει) για μένα μεγάλο "σχολείο", που δεν το ...παράτησα αλλά πήγα στην επόμενη τάξη :lol: (στους δικύλινδρους). Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μετά από 18 συνεχή χρόνια πιστός και φανατικός στη Yamaha, δε μου ήταν καθόλου εύκολο να "φύγω" από τη μάρκα που με ... "μεγάλωσε". Ειδικά για το ΧΤ 660 έχω να πώ ότι στα 3 χρόνια που το είχα με πήγε πολύ μακρύτερα και πολύ ανετότερα από όσο μπορούσα να φανταστώ και τα λιγοστά παράπονα που είχα ήταν επιλύσιμα.

Και για να έρθω και στο θέμα της παρούσας συζήτησης (σέλα και άνεση) και να είμαι On Topic, έχω να πω τα εξής. Η τωρινή μου σέλα (Τransalp) είναι πολύ άνετη, ευρύχωρη και εργονομική. Δεν την έχω δοκιμάσει σε ταξίδι ακόμη αλλά υποθέτω ότι δε θα με προβληματίσει. Για τη σέλα του ΧΤ 660 (που ήταν η μηχανή μου μέχρι πρότινος) έχω να πω ότι ήταν αρκετά άνετη, ακόμη και για μεγάλες αποστάσεις, υπό τον όρο να κάνεις στάση κάθε 150 χλμ. περίπου. Το εντυπωσιακό μάλιστα ήταν ότι, από τη στιγμή που κατέβαινες από τη σέλα, χρειάζονταν μόλις 10-15 λεπτά για να ξεπιαστείς τελείως, οπότε δε σου δημιουργούσε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα η σέλα. Θεωρώ λοιπόν ότι η σέλα του ΧΤ 660 είναι καλά μελετημένη, γιατί και ταξίδι σου επιτρέπει να κάνεις αλλά και είναι μικρή και ευέλικτη για τις άλλες χρήσεις του ΧΤ (πόλη και χώμα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
να σας πω, με το cbr ολα καλα. δε με πιανει. ειτε ειναι ανετη, ειτε ειμαι πολυ τρελαμνος οποτε το καβαλαω πυ δεν καταλαβαινω τιποτα.

τωρα στο kristar ειναι αλλο θεμα.τα μαλακα μορια πιανονται πιο γρηγορα, και οταν εχεις και δευτερο ατομο επανω και φρεναρεις, ο ανδρισμος υποφερει...

φιλε adnis,ακριβως τα ιδια πραγματα θα ελεγα με εσενα....οσο για τον συνεπιβατη,μμμμμμ δυσκολα τα πραγματα αν ειναι 1.70+

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αιγαιοπλοε ειναι οντως off topic αλλα με 'γεια το μηχανακι!καλοριζικο και καλοταξειδο!ευχομαι να εχεις τις ιδιες εντυπωσεις και ακομα καλυτερες απο οτι το xt660!καλα ταξειδια λοιπον και παντα ορθιος!κουκλι ειναι παντως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παναγια μου!τι ναι αυτο?οχι βεβαια!ειπαμε πιο ανατομικη οχι πιο ασχημη!αυτο το πραμα δεν το βαζα πανω με τιποτα.αυριο που θα παω να την βαλω θα βγαλω φωτο.να σε ρωτησω και κατι τωρα που βλεπω τι φωτο απ το δικο σου μηχανακι ξερεις αν τα προστατευτικα καγκελα μπαινουν με την ποδια που εχω εγω απο κατω η'εμποδιζει?

Οι φωτογραφιες που σου υποσχεθηκα:

k2m2qyz0cflsjtlmjof_thumb.jpg

p0hxln5m7ecv16tzh4x_thumb.jpg

breqcu5t1bow1n5vxfk4_thumb.jpg

8uja1v6cjwbekqcp6i2_thumb.jpg

2sj0g54hjsjkbr6ddtfb_thumb.jpg

Κανε ''κλικ'' πανω τους για να τις δεις μεγενθυμενες.

Τροποποιήθηκε από τον nik_sgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι φωτογραφιες που σου υποσχεθηκα:

k2m2qyz0cflsjtlmjof_thumb.jpg

p0hxln5m7ecv16tzh4x_thumb.jpg

breqcu5t1bow1n5vxfk4_thumb.jpg

8uja1v6cjwbekqcp6i2_thumb.jpg

2sj0g54hjsjkbr6ddtfb_thumb.jpg

Κανε ''κλικ'' πανω τους για να τις δεις μεγενθυμενες.

φιλαρακι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες!τωρα μολις τιις ειδα εβαφα το σπιτι και ειχα 1 βδομαδα ν'ανοιξω p.c.τωρα μου λυσες μια απορια και μου ανοιξες αλλη!θελω κι εγω stand για τη μηχανη πρεπει να βολευει αφανταστα για λαδωματα,ε?που βρισκω και ποσο παιζουν ξερεις να μου πεις?σ'εχω πρηξει το ξερω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω τωρα ειδα το τοπικ. και μολις ειχα σκεφτη να φτιαξω στο harley την σελα του. ειναι παρα πολυ σκληρη+κραδασμους=προβλημα στο σποδυλο και πιασημο σε ταξιδι. εχτες την εβγαλα απο την μηχανη και λεω να παω σε ενα φιλο ταπετσερη να της βαλω λιγο απο το αφροδες υλικο που βαζουν στα καθισματα των αυτοκινητων.λογικα θα μαλακωση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από ένα τριήμερο με 1590 χιλιόμετρα μπορώ να την χαρακτηρίσω πάρα πολύ καλή για.... τα οπίσθια μου!

Αθήνα - Θεσσαλονίκη (ύστερα από την δουλειά και νηστικός) κάναμε μια στάση μισάωρη στα goody's πριν την Λαμία για φαγητό και άλλη μια για καύσιμα στα διόδια των Τεμπών, όπου ήπιαμε μια πορτοκαλάδα στα όρθια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αργησα λιγακι αλλα αυριο φευγω για διακοπες και κουμποσα ολα τα απαραιτητα αξεσουαρ στο XTακι μου.αυτη τη σελιτσα εφτιαξα και ειναι παρα πολυ ανετη δοκιμασμενα!

post-6193-1216484859_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω αν δειχνει τοσο καλα στη φωτο αλλα απο κοντα ειναι πολυ ομορφη,ακουω γνωμες

post-6193-1216488622_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
φιλαρακι πολυ ωραιες οι φωτογραφιες!τωρα μολις τιις ειδα εβαφα το σπιτι και ειχα 1 βδομαδα ν'ανοιξω p.c.τωρα μου λυσες μια απορια και μου ανοιξες αλλη!θελω κι εγω stand για τη μηχανη πρεπει να βολευει αφανταστα για λαδωματα,ε?που βρισκω και ποσο παιζουν ξερεις να μου πεις?σ'εχω πρηξει το ξερω!

δεν ξερω αν δειχνει τοσο καλα στη φωτο αλλα απο κοντα ειναι πολυ ομορφη,ακουω γνωμες

Γι' αυτο το λογο το πηρα για πλυσιμο - λαδωμα καδενας. Με εχει σωσει. Το πηρα απο Μοτο Μαρκετ 40? τωρα νομιζω κανει 50?. Κανει για ολες τις μοτο.

Σε οτι αφορα τη σελα σου, ειναι απλα κα-τα-πλη-κτι-κη. Δεν ξερω το σκαλοπατακι για το συνεπιβατη αν θα με βολευε διοτι ψηλος 1.90(και μπορει να με ξεβολευε) αλλα δεν θα το μαθω και ποτε γιατι σνιφ, προχθες ''χωρισα'' με την Χτου και παντρευτηκα μια Βε-στρώμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όλα τα συγκριτικά που έχω διαβάσει για το μηχανάκι μου λένε ότι έχει την καλύτερη και πιο άνετη σέλα της κατηγορίας της... οπότε δεν θα διαφωνήσω με τους επαγγελματίες :D

Πέραν τούτου όμως στα πολλά χιλιόμετρα (400+ δηλαδή) όσο να 'ναι ένα ψιλομούδιασμα το νιώθεις.

ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

AFRICA TWIN

to africa exei mia polu eduro 8esh kai ponaei polu meta apo 45 lepta .....

me ton kairo bebaia sunh8izeis , alla mono otan pas suxna taxidakia,,,,

bebaia exw dei polles ftiagmenes apo allous kai mou lene ta kalutera!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρειάζεται να πω? Δεν χρειάζεται... :P

Αν και ο συνοδηγός φρήτει λίγο, γιατί είναι σκληρή απο μαμά, και πρέπει να μπεί sissybar πίσω, γιατί αλλίως προσπαθείς να κρατηθείς πάνω της, και το μόνο που έχεις να βάλεις για αντίσταση είναι τα @@ σου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι' αυτο το λογο το πηρα για πλυσιμο - λαδωμα καδενας. Με εχει σωσει. Το πηρα απο Μοτο Μαρκετ 40? τωρα νομιζω κανει 50?. Κανει για ολες τις μοτο.

Σε οτι αφορα τη σελα σου, ειναι απλα κα-τα-πλη-κτι-κη. Δεν ξερω το σκαλοπατακι για το συνεπιβατη αν θα με βολευε διοτι ψηλος 1.90(και μπορει να με ξεβολευε) αλλα δεν θα το μαθω και ποτε γιατι σνιφ, προχθες ''χωρισα'' με την Χτου και παντρευτηκα μια Βε-στρώμα.

οχι ρε γαμωτο!πρωτα ο αιγαιοπλοος τωρα κι εσυ?πλακα κανω φυσικα οι μηχανες ειναι για ν'αλλαζονται συνεχεια,να χουμε εμπηρειες και να μη βαριομαστε.θα σε βολεψει πολυ το στρωματακι ειναι σαφως πιο ξεκουραστο μηχανακι.με γεια λοιπον και καλα χιλιομετρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η σέλα από το 50άρι μου είναι ο βασικότερος λόγος που με κάνει να μην παίρνω και μια πάπια που έχω.

Πολύ άνετη σε σχέση και με άλλα που έχω ανέβει, αλλά εξαρτάται πολύ και απο το τι φοράς όπως είπαν και κάποιοι άλλοι παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρότι με SS και μή έχοντας καβαλήσει άλλες μηχανές εκτός απο κάτι YZ250, XT600, μέχρι Λαμία που έχω πάει, δεν είχα πρόβλημα. Δεν μπορώ να πώ βέβαια το ίδιο και για τον συνεπιβάτη μου ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η σέλα μου? τι να πώ για τη σέλα μου?

είναι μαλακή, κάθομαι απάνω της και από κάτω έχει μια μπαταρία, η οποία τροφοδοτήται με αλκαλικές ΑΑΑ

:tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαν οδηγος η σελα(σαν σελα) ειναι πολυ αναπαυτικη-του συνεπιβατη ειναι----σανιδα! σου γινετε ο ποπος ταψι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αργησα λιγακι αλλα αυριο φευγω για διακοπες και κουμποσα ολα τα απαραιτητα αξεσουαρ στο XTακι μου.αυτη τη σελιτσα εφτιαξα και ειναι παρα πολυ ανετη δοκιμασμενα!

Hello, ωραία η σελίτσα !!! Για πες κανένα extra στοιχείο (πού, πώς, πόσο,) την εφτιαξες ?

Επίσης πες μας και εντυπώσεις από τη χρήση.

Ρωτάω γιατί είχα σημαντικό πρόβλημα με τη σέλα του XTX και την έχω αλλάξει κι εγώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα