ioann1s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Γεια σας, Την Δευτέρα 12/05/2008 στις 17:55 πηγαίνοντας από Ν. Ψυχικό προς Βριλήσσια ανέβαινα την Δουκίσσης Πλακεντίας. Με έπιασε πορτοκαλί φανάρι στο δεύτερο σηματοδότη που βρίσκεται έξω από το μετρό Χαλανδρίου. Σκέφτομαι «άσε να μην το περάσω με πορτοκαλοκόκκινο, εξάλλου δεν βιάζομαι» και σταματώ στο φανάρι (αριστερή λωρίδα) με κανένα άλλο όχημα κοντά μου. Μετά από λίγα δεύτερα, κοιτώντας το φανάρι και περιμένοντας να ανάψει το πράσινο προλαβαίνω να ακούσω ένα φρενάρισμα από πίσω μου και μετά ΜΠΑΜ! Ένας παππούς 70 ετών έπεσε από πίσω μου με ένα παλιό Lada βυσσινή…. Η μηχανή (Honda SH150i 9 μηνών) έφυγε 6-7 μέτρα αριστερά και μπροστά και εγώ έσκασα κάτω . Το κράνος μου «πήρε» λίγο από το χρώμα του Lada και απέκτησε κάτι σαν σημάδι από καμένο λάστιχο στο πάνω μέρος του. Ευτυχώς με μάζεψε γρήγορα ασθενοφόρο και μετά από 10 ώρες στον Ευαγγελισμό διεγνώσθη κάκωση αυχενικής μοίρας (κολάρο , χάπια κτλ.). Εν ολίγοις, τα χοντρά τα γλύτωσα επειδή: 1. Φορούσα κράνος (Shoei XR-1000) 2. Η τσάντα που φόραγα στη πλάτη απορρόφησε το μεγαλύτερο μέρος της κρούσης. 3. Το ηλεκτρικό κατσαβίδι που είχα στην τσάντα αντί να κάνει κάποιο «σχεδιάκι» στη πλάτη μου βολεύτηκε με έναν φορητό σκληρό δίσκο που είχα μέσα….. Η κατάσταση τώρα έχει ως εξής: Η μηχανή για να φτιαχτεί θέλει ~3400? (όσο αν την αγοράσω καινούργια). Το κράνος μου είπαν ότι καλό θα ήταν να το αλλάξω. (350?) Ο παππούς δήλωσε υπαιτιότητα στην ασφαλιστική του (Intersalonica) αλλά παραμυθιάζει πως το φανάρι ήταν πράσινο και ότι εκείνος έκανε ελιγμό για να αποφύγει πεζή που «έκανε» να διασχίσει το δρόμο… Στην τροχαία δήλωσα τον τραυματισμό μου. Τι πρέπει να κάνω για να λάβω πλήρη οικονομική κάλυψη; Έχω νομική κάλυψη από την ασφάλεια μου (Interamerican) αλλά μου είπαν να περιμένω την προσφορά της Intersalonica. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Ευχαριστώ για το χρόνο σας, Γιάννης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 :o :o :o Ωωωωω ρε φίλε............. περαστικά σου!!!!!!!! Να μήν σου ξανατύχει ποτέ σου εύχομαι!!!!! Να απαιτήσεις την μέγιστη αποζημίωση! Είναι προφανές οτι ο γέρος ψεύδεται όσον αφορά το ''πράσινο'' φανάρι και αναφορικά με τον ελιγμό που έκανε για να αποφύγει την πεζή δεν δικαιολογεί το οτι έπεσε πάνω σου !!!! Ο κάθε κουλός και άχριστος έχει πιάσει το τιμόνι και μας θερίζει γμτ........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Κι άλλος με γέρο και lada. Όταν τα λέω εγώ... Πως είσαι τώρα φίλε; Να απαιτήσεις τα μέγιστα και ας περιμένεις την δίκη. Θα βγεις σίγουρα κερδισμένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Καταρχήν περαστικά σου!!! Κοίτα να αναρρώσεις πλήρως εσύ και να είσαι καλά και μετά κοιτάς όλα τα άλλα... Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία από τη στιγμή που βρισκόταν ΠΙΣΩ σου... και πράσινο να ήταν το φανάρι πάλι εσύ έχεις δίκιο από τη στιγμή που είσαι ΜΠΡΟΣΤΑ από κάποιον!!! Το κράνος ΠΡΕΠΕΙ να αλλαχτεί για το καλό σου (αν σκέφτεσαι να ξανακαβαλήσεις μηχανή) Άκου τι έχει "να σου πει" η ασφαλιστική σου κι αν έχεις γνωστό κανα δικηγόρο διασταύρωσε αυτά που σου λένε, αν δε σου αρέσει κάτι, ψαξ το! (Αυτό που κάνω ΠΑΝΤΑ όταν είμαι πρώτη σε φανάρι είναι να κοιτάζω τον καθρέφτη τι θα "σκάσει" από πίσω μου και πώς!!! μέχρι να έρθει να σταματήσει κάποιος δεν παίρνω τα μάτια από τον καθρέφτη (που και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα τη γλιτώσεις γιατί εκεί έξω είναι ζούγκλα... μόνο να σκεφτείς πόσοι κυκλοφορούν πιωμένοι, ναρκωμένοι, συγχυσμένοι, δυστυχισμένοι... τέλειωσε!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 περαστικα και αγυριστα,,οσο για τις αδφαλιστικες,,αρχιζει ο γολγοθας σου...υπομονη και πιεση!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MASTER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) καλημερα φιλε... το καλητερο θα ηταν να ειχες βαλλει τον"παππου" να σου κανει μια υπευθυνη δηλωση στο αστ.τμημα...οτι ειναι υπαιτιος για το ατυχημα και οτι θα σε αποζημιωσει για οτιδηποτε κοστισει η επισκευη ή η αντικατασταση της μοτοσικλετας,του κρανους, την ιατρικη καληψη,τον γερανο,και τα μεροκαματα που θα χασεις...... αν ειχες αυτο το χαρτι,σε περιπτωση που η ασφαλιστικη στα "μασαγε"...θα εβαζες τον παππου να πληρωσει... ειναι πολυ δυσκολο να μπλεξεις με ασφαλιστικη και να ωγεισ κερδισμενος.. :/:-/ Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2008 από τον MASTER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 περαστικα φιλος!και εγω ομοιοπαθεις...περιμενω εδω και 2 χρονια την αποζημειωση απο τον παππουλη που βγηκε απο stop με ληγμενο διπλωμα...που θα παει?θα τα παρω,δεν θα τα παρω? θελει υπομονη και θα την παρεις την αποζημειωση σου!αφου δεν επαθες τιποτα... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ioann1s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Σας ευχαριστώ όλους για τα περαστικά :D Έχω αναρρωτική για δύο βδομάδες ακόμα. Το κακό είναι ότι έχουν σταματήσει τα χάπια και έχει ξεκινήσει ο πόνος. Υπομονή και ξεκούραση λοιπόν. "Κι άλλος με γέρος και lada." <- Οι γέροι είναι επικίδυνοι λόγω αντανακλαστικών και τα lada λόγω μεταλικού σκελετού. Το άτιμο το Lada δεν έπαθε σχεδόν τίποτα Δηλαδή να περιμένω την προσφορά της ασφαλιστικής ή να κάνω εξώδικο και αν ναι, τον δικηγόρο τον καλύπτει η ασφάλεια μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστώ όλους για τα περαστικά :D Έχω αναρρωτική για δύο βδομάδες ακόμα. Το κακό είναι ότι έχουν σταματήσει τα χάπια και έχει ξεκινήσει ο πόνος. Υπομονή και ξεκούραση λοιπόν. "Κι άλλος με γέρος και lada." <- Οι γέροι είναι επικίδυνοι λόγω αντανακλαστικών και τα lada λόγω μεταλικού σκελετού. Το άτιμο το Lada δεν έπαθε σχεδόν τίποτα Δηλαδή να περιμένω την προσφορά της ασφαλιστικής ή να κάνω εξώδικο και αν ναι, τον δικηγόρο τον καλύπτει η ασφάλεια μου? Άμα έχεις κάνει νομική κάλυψη στην ασφάλεια σου η ασφαλιστική σου καλύπτει ένα μέρος από τα δικηγορικά έξοδα ;) Περαστικά και από εμένα αδερφέ και ποτέ ξανα κάτω :) Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2008 από τον Drakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MASTER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 αν εχεισ νομικη καληψη τον πληρωνει η ασφαλιστικη σου... αλλιως κανονιζεισ με δικο σου δηκηγορο ναωαλει την αμοιβη τυ μεσα στο ποσο που θα ζητησετε απο την ασφαλεια του αλλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 (τροποποιήθηκε) με ληγμενο διπλωμα... να τεκάρεις όπως και δήποτε αν το δίπλωμα του είναι εν ισχύ. Σε ατύχημα που είχα με παππού η ασφαλιστική του δεν μου έδωσε ουτε σέντ!!! Ευτυχώς έπεσα σε καλό παππού και με πλήρωσε μέχρι δεκάρας. Το θέμα είναι πως είσαι καλά και μπορείς να το κυνηγήσεις! Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2008 από τον panosxlv650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
oroumpe 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Λοιποοον αυτό που μπορείς να κάνεις από τη στιγμή που υπάρχει τραυματισμός είναι κάνοντας την δήλωσή σου στην αστυνομία να ζητήσεις την ποινική δίωξη του κυρίου! Μ' αυτόν τον τρόπο γίνεται δικαστήριο 1- 2 χρόνια μετά! Αν σε έχει αποζημιώσει πας και ζητάς απλά να ακυρωθεί η δίωξη, διαφορετικά γίνεται κανονικά η δίκη. Αυτός είναι ένας τρόπος να του ασκήσεις πίεση για να σε αποζημιώσει. Αν στην ασφάλειά σου πλήρωνες και ασφαλιστική κάλυψη, δεν πληρώνεις κάτι παραπάνω για τον δικηγόρο που θα σου συστήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Αλλιως μπορεις να αποζημιωθεις πληρως απο την ασφαλιστηκη σου και μετα αυτη θα κυνηγησει τον παππου και την ασφαλιστηκη του, οποτε εν μερει ηρεμεις απο τα τρεξιματα που πρεπει να κανεις.Εχω πατερα ασφαλιστη στην ιντεραμερικαν και ξερει. Περαστικα σου και ευχομαι ποτε ξανα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ioann1s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Αλλιως μπορεις να αποζημιωθεις πληρως απο την ασφαλιστηκη σου και μετα αυτη θα κυνηγησει τον παππου και την ασφαλιστηκη του, οποτε εν μερει ηρεμεις απο τα τρεξιματα που πρεπει να κανεις.Εχω πατερα ασφαλιστη στην ιντεραμερικαν και ξερει. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psomakias 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 μυνηση στο παππου κ ζητα εξετασεις που δειχνουν οτι ειναι ικανος για οδηγηση.να του παρουν το διπλωμα.χαροι σαν κ αυτον πρεπει να πηγαινουν σπιτι τουσ σιγα σιγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kousoro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 File perastika s prwta na anarwseis esi kai meta des gia ta sidera...Oloi exoun parei apo ena timonoi kai dn 3eroun ti kanoun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ioann1s 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 File perastika s prwta na anarwseis esi kai meta des gia ta sidera...Oloi exoun parei apo ena timonoi kai dn 3eroun ti kanoun thanks Το πρόβλημα είναι ότι κάποτε όλοι πρέπει να αφήνουμε το τιμόνι αλλά όταν έρθει αυτή η ηλικία (68+) δεν το κάνουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 τι να πω ρε παλικαρι... παλι καλα να λεμε που μπορεις να μας γραφεις .... περαστικα σου και ολα τα αλλα θα γινουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Περαστικα σου...οσο για τα νομικα θα τα καθαρισουν οι ασφαλιστικες, οσο για τον τροπο που εγινε το ατυχημα...προσοχη παιδες, ΠΟΤΕ στα φαναρια μεσα στην ΜΕΣΗ, παντα στην ακρη και σε περιπτωση που μεινετε στην μεση το ενα ματι ΠΑΝΤΑ στον καθρεφτη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Ωρε φιλε στα καλα καθουμενα..περαστικα σου και απο μενα Ο πισω παντα αδικο εχει....με την λογικη οτι αφηνει παντα αποστασεις ασφαλειας αν δεν κανω λαθος. Οποτε μιλα με την δικια σου ασφαλιστικη να τα κανονισει ολα..ακομα και το κρανος να σου αλλαξει υποψιν!!! Εγω σε φαναρια παντα καθρεφτες και παντα δεξια και ας ειναι αδειος ο δρομος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antonis V-Strom 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Ρε τον κ@λ@γερο τι σου έκανε.. Καλά λέω εγώ ότι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 400 και 1 ζευγάρι στον κ@λο.. Περαστικά φίλε και για κάτι τέτοια περιστατικά και εφόσον είσαι καλά, σκίστον με ότι μέσο μπορείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Φίλε μου καταρχήν περαστικά και σε λίγο καιρό που θα έχεις ηρεμήσει θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ήμουν και εγώ παθόν ατυχήματος με τραυματισμό κ.λ.π. Η άποψη μου είναι : Να μην παρακαλάς κανένα , είναι 100% υπαίτιος και με τον τραυματισμό μπορείς να κυνηγήσεις αρκετά χρήματα για την περίθαλψη , το κόστος της μηχανής αλλά και την καταστροφή των προσωπικών σου αντικειμένων. Το κόστος του εξώδικου για να οριστεί ημερομηνία εκδίκασης θα είναι γύρω στα 220 Ευρώ . Αυτά τι δίνεις σε δικηγόρο και αυτός στο επιμελητήριο. Μετά απλά περιμένεις μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση . Το πιθανότερο είναι ότι θα σε πάρουν τηλέφωνο πολύ νωρίτερα για συμβιβασμό Πάντως το ποσό που ζητάει ο/η δικηγόρος δεν είναι η αξία της μηχανής αλλά πολύ περισσότερο. δηλ. αν κοστίζει 4000 ευρώ ζητάει 10.000 (πλημμελοδικείο) , όπου περιλαμβάνονται και τα έξοδα από την περίθαλψη , το ταξί , το σκισμένο τζιν , τα γυαλιά ηλίου κ.λ.π ώσπου το ποσό φτάνει το παραπάνω. Σε περίπτωση που δεχθείς τα χρήματα , αν θυμάμαι καλά ο δικηγόρος παίρνει το 18% ως αμοιβή του. Αν δεν έχεις κάποιο δικηγόρο που εμπιστεύεσαι έχω να σου προτείνω.....σε π.μ. αν χρειαστείς βοήθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Πως μπορεί να γίνει αυτό; sorry δεν γινεται γιατι η ιντερσαλονικα δεν συμμετεχει στον φιλικο διακανωνισμο. δικο μου λαθος. Αν συμμετειχε και οι ζημιες ηταν μεχρι 6000?(λενε να το κανουν 8000 με το νεο ετος) τοτε θα σε αποζημειωνε η ιντεραμερικαν και αυτη μετα κυνηγουσε τον παππου. Στην δικη σου περιπτωση ομως εισαι λιγο ατυχος οποτε αναγκαστηκα θα περιμενεις την προσφορα της ιντεραλονικα αλλιως μετα μαζευεις χαρτια και μαρτυρες και πας δικαστικος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dare-Devil 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2008 Φιλε περαστικα σου.Να προσεχεις.Η δικαιολογια του γερου ειναι για τα πανιγυρια.Τι και αν απεφυγε πεζο?Σε χτυπησε απο πισω?Ε αυτοσ φταιει!!!Ο απο πισω παντα τνη πληρωνει! Φίλε μου καταρχήν περαστικά και σε λίγο καιρό που θα έχεις ηρεμήσει θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ήμουν και εγώ παθόν ατυχήματος με τραυματισμό κ.λ.π. Η άποψη μου είναι : Να μην παρακαλάς κανένα , είναι 100% υπαίτιος και με τον τραυματισμό μπορείς να κυνηγήσεις αρκετά χρήματα για την περίθαλψη , το κόστος της μηχανής αλλά και την καταστροφή των προσωπικών σου αντικειμένων. Το κόστος του εξώδικου για να οριστεί ημερομηνία εκδίκασης θα είναι γύρω στα 220 Ευρώ . Αυτά τι δίνεις σε δικηγόρο και αυτός στο επιμελητήριο. Μετά απλά περιμένεις μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση . Το πιθανότερο είναι ότι θα σε πάρουν τηλέφωνο πολύ νωρίτερα για συμβιβασμό Πάντως το ποσό που ζητάει ο/η δικηγόρος δεν είναι η αξία της μηχανής αλλά πολύ περισσότερο. δηλ. αν κοστίζει 4000 ευρώ ζητάει 10.000 (πλημμελοδικείο) , όπου περιλαμβάνονται και τα έξοδα από την περίθαλψη , το ταξί , το σκισμένο τζιν , τα γυαλιά ηλίου κ.λ.π ώσπου το ποσό φτάνει το παραπάνω. Σε περίπτωση που δεχθείς τα χρήματα , αν θυμάμαι καλά ο δικηγόρος παίρνει το 18% ως αμοιβή του. Αν δεν έχεις κάποιο δικηγόρο που εμπιστεύεσαι έχω να σου προτείνω.....σε π.μ. αν χρειαστείς βοήθεια. Βασικα ολα αυτα τα εξοδα θα τα γλυτωνε αν ειχε νομικη καλυψη απο τη DAS. (σα σπαμ ακουγεται... :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mr.marino 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 Οτι και να γινει...εαν σου πουν πως βαλαμε στο επικουρικο ταμείο *τοσα χρήματα* και εαν θες πάρτα....μην το κανεις εαν δεν σε καλύπτουν γιατι εαν το κάνεις όταν πας δικαστικός θα πουν....να κυριε δικαστά...εμείς του δώσαμε οσα χρηματα επρεπε και τα πηρε...απο το επικουρικο....Εγω τρέχω τωρα με μια καρ#%$#$% που ηταν μεθυσμενη και με τρακαρε παραβιαζοντας κοκκινο 10μμ Κυριακή. και εγω ετσι οπως εσυ,,,αφου ημουνα μονος μου στην διασταυρωση,λεω δεν περναω με κοκκινο αφου ειναι αδιοι οι δρομοι.με το που αναβει πρασινο τελικα εφυγα και...........6500ευρω ζημια....περασαν 2 χροννια και περιμενω δικαστηριο.Θα την σκισω,,,λεφτα δν εχω παρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες