Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Χαιρετιζω ολους τους χρηστες του forum. Ειναι το πρωτο μου post και γενικοτερα η πρωτη επαφη επομενως συγχωρηστε μου τυχον λαθη. Κανωντας μια εισαγωγη θα'θελα να πω πως μεσα σε αυτο το forum εχω διαβασει πολυ ενδιαφερουσες πληροφοριες κι εχω μαθει επισης αρκετα πραγματα για το χωρο της μηχανης. Αυτο ομως που με εντυπωσιασε πραγματικα ειναι η αγαπη των ανθρωπων που βρισκονται εδω μεσα για τους 2 τροχους.(τελος το γλειψιμο μπας και με συμπαθησετε) :D :D Στο θεμα μου τωρα. Ειμαι 23 χρονων και περιπου πριν απο 1,5 χρονο πηρα το διπλωμα για να οδηγαω πλεον νομημα μηχανη.Τα τελευταια 4 χρονια κυκλοφορω σε καθημερινη βαση με ενα πενηνταρι και νομιζω πως ειναι πλεον η καταλληλη στιγμη για να κανω το μεγαλο βημα. Η αληθεια ειναι πως ακομα ψαχνομαι αλλα μαλλον θα καταληξω στο yamaha χτ-χ σκεπτομενος τα παρακατω: 1.Σαν μηχανη ειναι αρκετα αξιοποιστη στο θεμα των βλαβων αν κανεις μια υποτυπωδη συντηρηση. 2.Σα πρωτη μηχανη ειναι ειναι αρκετα φιλικη και πιστευω πως συγχωρη λαθη στο δρομο μεχρι να τη μαθεις.(αυτη η σκεψη πηγαζει απο στιγμες που βλεπω οτι ξυπναει ο καγκουρας μεσα μου) 3.και μια μεταχειρισμενη ειναι κοντα στα λεφτα που διαθετω (γυρω στα 5000) Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη κατοχων και μη για τη συγκεκριμενη μηχανη και για της παραπανω σκεψεις. Σας ευχαριστω προκαταβολικα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Στα ίδια λεφτά ενδιαφέρεσαι για ένα vstrom με περίπου 15000χμ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 (τροποποιήθηκε) Αφού σου αρέσει το XT πάρε το XT .... α...και βάλε και ένα χιλιάρικο παραπάνω μωρέ να το πάρεις καινούργιο !!! Υ.Γ. Τα playmobils σου (avatar).... ....απο που τα πήρες? ....απο Oλλανδία? Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2008 από τον DeadRider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Στα ίδια λεφτά ενδιαφέρεσαι για ένα vstrom με περίπου 15000χμ? +652... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gagarin.gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 ειναι καλει επιλογει,αν σκευφτης και το νεαρο της ηλικιας σου.απο μηχανικα ειναι αριστο(το 600 που εχω και ο ιδιος).το μονο που δεν εχει ειναι πορια.8α σε κουραζει λιγο.αλλα για μεσα εδω ειναι βουτηρο με μελι φιλε μου.εγω λεο ναιιιιιιι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 +125 στο ΧΤΧ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις με τη μηχανή? Αν θέλεις μόνο commuting,υπάρχουν φτηνότερα και οικονομικότερα στη χρήση.Αν θέλεις ταξίδια, το ίδιο.Αν τα θέλεις όλα, πάλι το ίδιο. Το XT-X είναι Σ/Μ, χωρίς προστασία από τον αέρα, άρα κουραστικο στο ταξίδι. Ειναι σχετικά βαρύ, αρα πιο κουραστικό στην πόλη από άλλα μικρότερα.Αν πάλι σου αρέσει έτσι απλά, τότε είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις!! ;) Είναι αξιόπιστο, οικονομικό για τα κυβικά του και σβέλτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 καλησπερα και απο μενα!!! 27 ετων και πρωτο ποστ μου ειναι αυτο .παρακολουθω και σχεδον εχω διαβασει ολα τα θεματα του φορουμ.Δεν ποσταρα ακριβος για αυτο το λογο διοτι δεν εχω μηχανη,ουτε καν παπακι.εχω παρει διπλωμα εδω και ενα χρονο για ανεξαρτητα και παρολο που σκεφτωμουν για σκουτερ το απεριψα γιατι απλα δεν ειναι μηχανη.ειμαι στις ιδιες σκεψεις ακριβος με τον φιλο.και εγω απο μεταχειρησμενα εχω δει για χτχ μοταρ τιμες 5.000-με 5.300.και σαν πρωτη μηχανη σκεφτωμαι μεταχειρησμενη.Αν ειχα εμπειρια 2-3 χρονια σε μηχανες θα χτυπαγα μηχανακια τυπου v-strom-z-750- honda,hornet-tdm bmw f800,ετσι για να καταλαβετε τι μηχανακια μου αρεσουν. οποτε οτι απαντησεις δωσετε θα βοηθησουν οχι μονο τον φιλο τοστ αλλα και εμενα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Το XT-X είναι Σ/Μ, χωρίς προστασία από τον αέρα, άρα κουραστικο στο ταξίδι. ναι μιας και θα ταξιδευει με ιλιγγιώδεις ταχυτητες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 μια χαρά είναι το ΧΤ για να ξεκινησεις! να το παρεις και να το χαρείς! καλωσηρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2008 Σας ευχαριστω για τη τοσο γρηγορη ανταποκριση(επιασε τοπο το γλειψιμο). :D :D :D Φιλε dimitrishndsm μου αρεσουν περισσοτερο τα motard. DeadRider οχι ρε ντοπιοι ειναι,αγροτες απο τη Καλαματα :D Κατα βαση θα το χρησιμοποιω για μετακινησεις μεσα στη πολη και κανα κοντινο ταξιδακι που και που.Φιλε DOMINATOR εχεις καποια προταση? Και επειδη το κουρασα αρκετα μπορει να μου πει καποιος πως γινεται η παραθεση κειμενου? Επισης γνωριζει κανεις που μπορω να βρω φωτογραφιες για τα μοντελα απο το 2004 μεχρι τωρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 καλο το χτ αν βρεις ομως μεταχ. lc4640, duke σε καλη κατασταση αξιζει. το σερβις στην ωρα του και εισαι οκ. να οδηγησεις αυτα που σου αρεσουν πριν αποφασ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eyes_o9001 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 θες την ταπεινη μου γνωμη? να παρεις οτι σου αρεσει η μηχανη ειναι παντα θεμα γουστου.το συγκεκριμενο μοντελο ειναι πολυ καλο παρεπιπτοντως. θες και την ταπεινη μου συμβουλη? αν αληθεια κανεις καγκουριες καιρος να τις κοψεις.ο δρομος και η μηχανη οσο καλα στημενα να ειναι και τα 2 δεν συγχωρουν μαγκιες.και να φορας παντα κρανος.παντα ακομα και στις ποιο μικρες διαδρομες. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Γειά σου φίλε Ζαμπόν-Τυρί! Το ΧΤ-άκι είναι ένα πολύ καλό και αξιοπρεπές μηχανάκι και ιδιέταιαρα φιλικό! Στη θέση σου θα το χτύπαγα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Στην πόλη καλύτερο λόγω βάρους το DR400SM, εκτός πόλης είναι το ίδιο καλό. Εκτός πόλης καλύτερος ο καινούριος πήγασος λόγω προστασίας από το φαιρινγκάκι.Ομως και το ΧΤ για κοντινά, αλλά και μακρύτερα ταξιδάκια καλό είναι.Εκτός πόλης θα βοηθήσει πολύ η μεγάλη ζελατίνα. @xampos :Το ΧΤ μπορεί να ταξιδεύει με 160-165.Ο αναβάτης του χωρίς προστασία από τον αέρα όχι.Αυτό εννοώ.Οπως και το thunderbird μου.Ταξιδεύει με 170-180 και τελικιάζει στα 205-210, όμως όχι με εμένα πάνω!! :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Παρτο παρτο πιστευω θα μαθεις καλυτερα με αυτο παρα με τα αλλα που αναφερες. Οσο για την παραθεση κειμενου. Πας στην απαντηση αυτου του οποιου το κειμενο θες να παραθεσεις και πατας κατω δεξια στην απαντηση το κουμπι +ΠΑΡΑΘΕΣΗ. Αυτο μπορεις να το κανεις με πολλες απαντησεις. Αν ομως θες να παραθεσεις την απαντηση μονο ενος πατα το κουμπι "ΑΠΑΝΤΗΣΗ και θα σου παραθεσει μονο μια απαντηση. Πριν να ποσταρεις τελικα πατα προεπισκοπηση μηνυματος να δεις τι θα βγει! Και στην τελικη καλως ηρθες κι απο εμενα. Καλα να περναμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2008 Σ'ευχαριστω φιλε eyes_o9001 γι'αυτα που εγραψες αν και δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα σκεφτηκες (περι καγκουριας). Νομιζω πως θα ειναι πιο ενδιαφερον αν κατοχοι ή ανθρωποι που καποιος δικος τους εχει αυτη τη μηχανη γραψουν τις εμπειριες τους απο αυτη. Φιλε DOMINATOR νομιζω πως απο το μοντελο του 2006 και μετα δε μπαινει μεγαλυτερη ζελατινα. Καλως σας βρηκα φιλε φουρναρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2008 το ΧΤ είναι μια απο τις πιο τίμιες αγορές και πραγματικά θα το χαρείς πολύ. είναι μια πρώτης τάξεως επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eyes_o9001 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Σ'ευχαριστω φιλε eyes_o9001 γι'αυτα που εγραψες αν και δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα σκεφτηκες (περι καγκουριας). Νομιζω πως θα ειναι πιο ενδιαφερον αν κατοχοι ή ανθρωποι που καποιος δικος τους εχει αυτη τη μηχανη γραψουν τις εμπειριες τους απο αυτη. Φιλε DOMINATOR νομιζω πως απο το μοντελο του 2006 και μετα δε μπαινει μεγαλυτερη ζελατινα. Καλως σας βρηκα φιλε φουρναρη... τι να σου πω καρδια μου,δεν εχω το χτ για να σε κατατοπισω.δεν το ξερω.περι καγκουριας εσυ καπου το ανεφερες πρωτος δεν ενθυμουμαμαιμουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Ξερει κανεις που μπορω να βρω φωτογραφιες απο τα μοντελα του 2004 μεχρι σημερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ElekiD 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 ta xt einai athanata...exei o pateras mou kai den tou zitaei tpt! fotografies??? sto google! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Ναι ρε φιλε εψαξα αλλα δεν λεει ποιας χρονολογιας ειναι το μοντελο που σου δειχνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Ναι ρε φιλε εψαξα αλλα δεν λεει ποιας χρονολογιας ειναι το μοντελο που σου δειχνει. Visit My Website Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
δυό ρόδες 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2008 Αφού σου αρέσει το XT πάρε το XT .... α...και βάλε και ένα χιλιάρικο παραπάνω μωρέ να το πάρεις καινούργιο !!! Υ.Γ. Τα playmobils σου (avatar).... ....απο που τα πήρες? ....απο Oλλανδία? να πάρεις το ΧΤ660R...http://www.mybike.gr/style_images/v3/folder_post_icons/icon4.gif http://www.mybike.gr/style_images/v3/folde...ons/icon4.gifνα σε πηγαίνει και στο βουνό...δεν θα το μετανιώσεις...είναι πολύ ευέλικτο μέσα στην πόλη...και σε πάει όμορφα ταξίδια...αρκεί να σου αρέσουν οι παλιοί εθνικοί δρόμοι...όχι ότι δεν σε πάει κι εκεί....αλλά είναι το ύφος της μηχανής και ζητάει ρομαντισμό...αν με πιάνεις...θα έχεις ένα αξιόπιστο παιχνίδι κάτω από τα πόδια σου...αυτό έχω κι εγώ...και το 1985 είχα ένα XT550, μοντέλο 1982...καλησπέρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tost 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2008 Φιλε xampo σ΄ευχαριστω και απο εδω. Φιλε δυό ρόδες μου αρεσει πιο πολυ το motard. Απο τις φωτογραφιες που ειδα στη παραπανω σελιδα παρατηρησα οτι δεν υπαρχουν διαφορες μεταξυ των μοντελων 2004 και 2005 και στου 2006 εχουν αλλαξει απλα τα αυτοκολλητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες