steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Μιας και θα το εβαζα συνεργειο για αλλαγη ρουλεμαν λαιμου, λεω "δεν το βαζω και για μια ακομη επισκευη?" Πριν λιγο που γυρισα σπιτι, πηγα να βαλω τη μηχανη πισω στο Parking της οικοδομης, τραβαλω λοιπον την συρομενη καγκελοπορτα μεχρι ενα σημειο ισα ισα για να περναει η μηχανη (βαριομουνα να την τρβηξω περισσοτερο). Δινω μπολικο γκαζι (επισης βλακεια μου) για να ανεβει η μηχανη το τσιμεντακι και μπαινω ατσαλα μεσα στο parking. Το αποτελεσμα ηταν να κανω ενα μεγαλο και καπως ανεξελεγκτο ζιγκ ζαγκ και να να καρφωθω (ευτυχως χωρις πολλα) σε μια τοιχινη γωνια. Απολογισμος: Μια γρατσουνια στο αριστερο ποδι, ενα σκισμενο τζιν, σπασμενο το πορτοκαλι κάλυμμα απο το πισω αριστερο φλασακι, λιγα ml χυμενης βενζινης και το χειροτρερο: ΣΤΡΑΒΩΣΕ το τιμονι!!!! το εκανα μια βολτα και διαπιστωσα οτι το φως αλλου εδειχνε, το αριστερο χερι απλωνοταν περισσοτερο απο το δεξι για να πιασει το τιμονι και γενικα ειχε "στραβωσει" ο τροπος οδηγησης. Αυτο μπορει να το καταλαβει και καποιος που δεν το εχει οδηγησει ποτε το μηχανακι... Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι το φτερο της ροδας που χτύπησε και αυτο με δυναμη στον τοιχο δεν εσπασε. Το τιμονι πως στραβωσε ειναιακομα αξιο αποριας. Το σιγουρο ειναι οτι θα το παω σε μαστορα και οχι σε αντιπρωπεια για να το παρω πισω οσο το δυνατον πιο γρηγορα και οινομικα γινεται αφου θα το χρειαστω απο βδομαδα για να πηγαινω και στη σχολη μου. ΜΕχρι την δευτερα δεν θα το κουνησω απο το parking. Ξερει καποιος να μου πει ενα μεσο κοστος επισκευης? Ευχαριστω και ευχομαι να ολες σας η πτωσεις να ειναι μικρες, χαζες και ανωδυνες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 τιμονι 12 ευρω φλασακι 7 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 τιμονι 12 ευρω φλασακι 7 ευρω μακαρι ν'ναι ετσι οπως τα λες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thumber 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 μακαρι ν'ναι ετσι οπως τα λες.... τυχαινει να εχω τιμοκαταλογο ανταλακτικων γιαμαχα. απο εκει ειναι οι τιμες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Ρε παιδι αφου εισαι καλα ασε τα σιδερα...Θα γινουν οπως πριν και καλυτερα...Προσοχη ρε...!:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
louki louk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2008 Αφού δεν χτύπησες πάλι καλά!!!!!Κάποιος σε μάτιαξε!!!!!! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Περαστικα και αλλη φορα περισσοτερη προσοχη! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vezouvios 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 !!!!!Κάποιος σε μάτιαξε!!!!!! :P :P :P Συμφωνω... Ξεκιναω το ξεματιασμα...... φτου φτου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 στραβωσε το τιμονι ε ... μμμμ πηγαινε το μηχανακι σε εναν τοιχο, μπορεις και στον ιδιο :D (πλακιτσα) και ακουμπισε τον τροχο απο την μια μερια ετσι ωστε να ειναι σε θεση τετοια που να κραταει κοντρα ετσι ωστε να μπορεσεις να στριψεις το τιμονι σου με σκοπο να επανελθει στην ιδια ευθεια με τον τροχο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Πταισματα....εσυ να εισαι καλα..και ολα τα αλλα γινονται....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Αυτα ανηκουν στις εμπειριες για το επομενο βημα! Περαστικα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Eλα..δεν είναι τίποτα.... Μου θύμισες ένα πρωινό που ξύπνησα..(κομμάτια) και πήγα να πάρω τη μηχανή... Μία απλή κίνηση...την πιάνω απο το τιμόνι και την σπρώχνω απο την αντίθετη μεριά για να βγάλω το στάντ (μάλλον δεν έλεγξα την δύναμη που έβαλα) και... ...ΜΠΑΜ! μου πέφτει απο την άλλη μεριά!!! έμεινα με την φάτσα του emoticon για κανα 2λεπτο μέχρι να την σηκώσω... (ουτε καν να ανέβω δεν πρόλαβα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Οντως εσυ να εισαι καλα και τα αλλα γινονται. Αυτα ειναι πταισματα. Τα παλια τα χρονια δηλ πριν 14-15 χρονια ολο τετοια ημασταν Ψιλοζημιες που τις συζητουσαμε μια εβδομαδα (ενα φλασακι μια γρατσουνια στη σχαρα και τετοια) Αν αρχισω να λεω τετοιες ιστοριες σε 5 λεπτα θα εχεις ξεχασει αυτο που σου συνεβη. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 ....περαστικα φιλε μου !!!...απλα ατυχία και βιασυνη !!!! θελω να πιστευω οτι δεν θα κοστισει πολλα για να το κανεις οπως ηταν !!! ..... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Παντως διαπιστωνω οτι τα περισσοτερα ατυχηματα τα παθαινουμε απο χαζομαρες!Ολα καλα Steve!Παμε γι'άλλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 περαστικα ρε και ασε τις ταρζανιες μεσα στην πιλοτη :P :P εγω λεω αντιπροσωπια να το πας να τελειωνεις !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tanasis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ. ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΕ. Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2008 από τον tanasis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2008 Ευχαριστω παιδια για την ψυχολογικη υποστηριξη. σημερα ηρεμησα και ήμουν καλυτερα αν και βολευτικα αναγκαστικα με το παπι τουμπαμπα. ξεσυνηθισα τελειως με την οδηγηση παπιας. ελπιζω να ειναι οικονομικη και συντομη η επισκευη της μηχανης μου. θα σας ενημερωσω μολις την παρω στα χερια μου. καλες βολτες και παντα ορθιοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Παιδια δεν μπορει καποιος με ματιαξε... Πριν λιγα λεπτα επεσα με τη μηχανη ξανα την ωρα που πηγαινα για μαθημα στα τει. Αυτη τη φορα επεσα (γλιστρησε η μηχανη) στη στροφη του περιφερειακου με την εθνικη οδο (θεσσαλονικης-αθηνων) στο φαναρι. Ευτυχως φορουσα κρανος και μπουφαν και δεν επαθα τιποτα, αλλα γαντια δεν φορουσα και ετσι γεμισε το δεξι μου χερι πληγες. Τωρα ειμαι στο μαθημα, μολις παω σπιτι θα περιποιηθω τα τραυματα. Οι πρωτες εκτιμησεις λενε οτι μηχανη γδαρθηκε στο μπροστα δεξι φλασακι, στο φαναρι, στο δεξι μαρσπιε και στη μπαγκαζιερα ενω "ισιωσε" και η μανετα του φρενου. Τα εχω παρει στο κρανιο, μολις τη τριτη πηρα τη μηχανη απο το συνεργειο εξ'αιτιας της προηγουμενης πτωσης... Την τυχη μου μεσα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 περαστικα φιλος.... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Ρε φιλαρακι προσεχε λιγακι. Αν συνεχισεις ετσι θα παθεις και εσυ κατι σοβαρο και θα βγαλεις την μηχανη μια ωρα αρχιτερα στην συνταξη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Πωωω... γκαντεμιά ρε φίλος! Σου εύχομαι να το φτιάξεις και να είναι και καλύτερο από πριν... Αν θες να το ασφαλίσεις πάντως ξέρω κάποιον που κάνει καλές ασφάλειες στην Ιντεραμέρικαν..χεχεχε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 Πωωω... γκαντεμιά ρε φίλος! Σου εύχομαι να το φτιάξεις και να είναι και καλύτερο από πριν... Αν θες να το ασφαλίσεις πάντως ξέρω κάποιον που κάνει καλές ασφάλειες στην Ιντεραμέρικαν..χεχεχε :P XA XA XA!!! ναι θα του πω να μου κανει μια μικτη για να καλυπτει και τις δικες μου πτωσεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 ρε συ προσεχε λιγο !!! περαστικα τελος παντων , και προσεχε , ακομα εισαι αρχαριος στο θεμα μηχανη και τα ματια σου πρεπει να τα εχεις 14 !!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2008 παιδια δεν το εκανα επιτηδες. Μου γλυστρησε η μηχανη στο πλαγιασμα. δεν καταλαβα για πως βρεθηκα ξαπλωμενος, εφυγε κατω απο τα ποδια μου. ειλικρινα σας μιλαω και να φανταστειτε οτι δεν εκανα καγκουριες και ουτε ήμουν βιαστηκος. Anyway, ευχαριστω για τις ευχες και τις συμβουλες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες