lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2009 με το να χέρι οδηγώ κανείς σας δεν με φτάνει στο στροφιλίκι το κλειστό η μπούρδα σας δεν πιάνει τρέχτε και ανοίχτε στις εύθείες το κόλπο είναι αυτό για τις κουλομαρίες πριν σας βούτηξω ρίχτε το στις διάνοιες γιατι όταν σας τρέξω θα αρχίσετε μετάνοιες Τα άλογα σας υπερτερούν μα θέλουν και αφέντη αλλά κάτω από εσάς ποτέ δεν κάνουν γλέντι μικρή οχιά και γλόμπο δαιμονάκο τσαγακι θα κεράσω και αίντε ασπρο πάτο πολλά πρέπει να μάθετε πριν το γόνατο ξύσετε κάτω Και τώρα που σας τα χωσα πάω να δουλέψω πρι έρθει το αφεντικό και με πετάξει έξω Υ.Γ....... θα τρέξώ δίχως λάστιχα και την μισή γκαζιέρα.... γιατί από το πολύ κέρασμα θα με αναγκάσεται να πάρω αυτόματη τσαγιέρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Πρώτα σε Viper απαντώ γιατί το δικαιούται Δεν με πονάν οι ξώφαλτσες οι μαχαιριές σου Βρούτε. Το γάντι μου το ένιωσες και σ'άρεσε μαζόχα οι ρίμες σου είν'αδύναμες IQ απο μολόχα! Στα πιό τρελλά σου όνειρα βλέπεις πως τσάγια δίνεις τον Δαιμων κάτω πως πατάς, πως έχεις για να φτύνεις. Μα τ'όνειρό σου άλλαξε και έγινε εφιάλτης σε φέρμαρε ο Δαίμωνας που είναι πρώτος ''άλτης''. Δε πά να ξύνεις γόνατο, εγώ και αυτάκια ξύνω το τσάι που θέλεις να κερνάς στο κράνος σου το χύνω Μπρίκι ειν'αυτό που καβαλάς γι αυτό μικρούλη ''μόκο'', βράσε νερό και πιές εσύ τσαγάκι απ το Μαρόκο. Αδικα εσύ ιδροκοπάς εμένα δέν με πιάνεις στις ρίμες και στα γκάζια μας μονίμως, φίλε χάνεις!!!! Θα στείλω σύρμα στη Mystique κουλούρια να ετοιμάσει βουτηματάκια σπιτικά να ρθεί να σε κεράσει! -------neeeeeeeeext----- Βρέ lavazutra κάγκουρα ξεκίνησες με φούρια μάθε πως μόλις έμπηκες ξεβράκωτος στ'αγγούρια! με το να χέρι οδηγάς το υπέρτατο μασίνι δες το λίγο καλύτερα ρε σύ, είναι πατίνι!!!! Πώς το τολμάς κοινέ θνητέ, μαζί μου να το στήσεις, την πάρτη σου μόνο μικρέ εσύ θα ξεφτυλίσεις! Ωραίο το μοτόρι σου το λέω 2 χρόνια δώρο το κάνω στη Mystique να κουβαλάει τα ψώνια! Και αυτή τη γκρίνια άρχισε και έχει πολύ δίκιο γιατί είναι αλάνι περι οπής θέλει μοτόρι αντρίκιο!!! Σε έχω σ'όλες τις στροφές, και σ'όλες τις ευθείες μάζευε φράγκα για μοτό γλύψε 5-6 θείες.... Θειούλα μου ο Δαίμωνας, μονίμως με πατάει έχει βαρβάτη μηχανή και τσάγια με κερνάει. Στάξε βρέ θείτσα κανα ευρώ να πάρω μιά μοτόρα βαρέθηκα του Φέιζερ την ουρά να βλέπω όλη την ώρα. Δεν είσαι για ρίμες lavazu ούτε και για μοτόρια παίξε με Barbie πιό καλά να φύγει η στενοχόρια. Μία φορά θα σου το πώ κι ελπίζω να το πιάσεις πρέπει του Κόναν τα ''απαυτά'' να 'χεις για να με φτάσεις!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mreth 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 19. mreth Κι εγώ θα περίμενα με 19 σελίδες τόπικ να'χουμε μαζευτεί καμιά 500αριά...!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Λοιπόν Καραφλοδαίμωνα τώρα θα σε ξορκίσω, καθώς πολύ σ'ανέχτηκα τώρα θα σε σκίσω! Παίρνω την Βίβλο αγγαλιά και λέω ένα τροπάρι κι οι δαίμονες που 'ναι δίπλα σου παίρνουν το παλαμάρι! Μονάχος τώρα έμεινες με μένα εδώ σημά σου και θα στα σκίσω μονομιάς όλα τα παράσημά σου! Μωρέ που απευθύνεσαι, σε ποιον θαρρείς κομπάζεις; που όπου βρεθείς κι όπου σταθείς τις καρπαζιές αρπάζεις! Το μόνο στρίψιμο που ξες εσύ είναι εκείνο του τσιγάρου, γι'αυτό μη φας απόψε δω γιατ' η σούπα θα'ναι γλάρου! Πάλι για mystique μιλάς την θες με σένα να'ναι, εγώ όμως είμ'ο Wolverine γι'αυτό ξεκίνα κλάνε! Κλάνεις απ'την τρομάρα σου καφέ έγιν'η κάλτσα, δεν μου την λεν οι ρίμες σου όση κι'αν βάλεις σάλτσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Όσο για σένα κούλαδε αχρείε lavazutra, τολμάς σε μένα να μιλάς; θα σε διδάξω cama sutra! Φαίνεται δεν έκατσες πολύ δεν σκέφτηκες καθόλου και ασκούς εσύ άνοιξες εκείνους του Αιόλου! Έσπυρες άνεμους πολλούς θέλοντας να μιλήσεις, μα τώρα για απάντηση θύελλες θα θερίσεις! Που πας με το 400αρι σου να κλάσεις μπρος σε μένα τα κόκκαλα απ'την ράχη σου τα σπάω ένα ένα! Τσάι σου δίνω του βουνό κερνάω και κουλουράκι γι'αυτό πριν έρθεις εδώ κοντά πλύνε το κωλαράκι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Ψάρωσες πάλι ρε οχιά μυαλό ποτέ δε βάνεις??? Με Βίβλους και βεγγαλικά τα ούμπαλα μου κλ@νεις!!! Οι δαίμωνες εφύγανε γοργά απο κοντά μου τραπέζι να σου στρώσουνε με τσάι κάγκουρά μου!!! Μονάχος θα στην πώ εγώ με ρίμα που τσακίζει του Δαίμων τα παράσημα ουδείς θνητός τα σκίζει! Παιδί της φάπας Viper που τον καμπόσο κάνεις λόγια στ αυτιά δεν μου 'ρχονται μου φαίνεται πως κλ@νεις! Το στρίψιμο που ξέρω γώ, σύ , ούτε στ'όνειρό σου με το ακρουδάκι σου αγκαλιά μπούκω το μπιμπερό σου! Εσύ είσαι ο Wolverine με την πανκέ μαλλούρα Εγώ ειμαι Δαίμων Καραφλός και σε ποτίζω ούρα! Πάλι τα τέτοια μου έκλ@σες δεν πήζει το μυαλό σου βάλε αγγούρι καραφλό για τάπα στον ποπό σου!!!! Γιατί έχω ρίμα καυτερή και σάλτσες δέ σηκώνει πάλι στα 5 σ'έκοψε το καραφλό πριόνι!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 πειτε τιποτα για τα λελουδα ρε εχει αλλο τοπικ για να ριμοβριζεσται :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Ψάρωσες πάλι ρε οχιά μυαλό ποτέ δε βάνεις??? Με Βίβλους και βεγγαλικά τα ούμπαλα μου κλ@νεις!!! Οι δαίμωνες εφύγανε γοργά απο κοντά μου τραπέζι να σου στρώσουνε με τσάι κάγκουρά μου!!! Μονάχος θα στην πώ εγώ με ρίμα που τσακίζει του Δαίμων τα παράσημα ουδείς θνητός τα σκίζει! Παιδί της φάπας Viper που τον καμπόσο κάνεις λόγια στ αυτιά δεν μου 'ρχονται μου φαίνεται πως κλ@νεις! Το στρίψιμο που ξέρω γώ, σύ , ούτε στ'όνειρό σου με το ακρουδάκι σου αγκαλιά μπούκω το μπιμπερό σου! Εσύ είσαι ο Wolverine με την πανκέ μαλλούρα Εγώ ειμαι Δαίμων Καραφλός και σε ποτίζω ούρα! Πάλι τα τέτοια μου έκλ@σες δεν πήζει το μυαλό σου βάλε αγγούρι καραφλό για τάπα στον ποπό σου!!!! Γιατί έχω ρίμα καυτερή και σάλτσες δέ σηκώνει πάλι στα 5 σ'έκοψε το καραφλό πριόνι!!!!!! Με έκανες και γέλασα να'σαι καλά ρε τρόμπα, μα ό,τι και να λες εσύ δεν παύεις να'σαι ρόμπα! Πάρε τα πασουμάκια σου και πάνε για νανάκια, άντε μπας κι ονειρευτείς πως δίνεις και τσαγάκια Γιατί εσύ στον ξύπνιο σου μόνο να πίνεις ξέρεις, και προσπαθείς με τις ρίμες σου ύπνο να μου φέρεις! Στον ύπνο εγώ δεν πιάνομαι για να με νικήσεις και ότι και να κάνεις δε στην κόλαση θα γυρίσεις! Στον διάλο θα πας ξανά γοργά με κάτωθε το βλέμα και το κωλαράκι σου θα είναι μες το αίμα! :P Δεύτερη ευκαιρία εσύ θα θες καράφλα δαιμονάκο μα δεν θα ξέρεις άραγε πως σκάβεις τον ίδιο σου τον λάκκο; Γι'αυτό σου λέω αμαρτωλέ βγάλε απ'το μυαλό σου τις σκέψεις τις δαιμονικές αν θέλεις το καλό σου! Άλλαξε και στρατόπεδο και έλα στους αγγέλους πρωτού να είναι δε αργά και πέσουν τίτλοι τέλους! (μα ποιος είμαι ρε γμτ;;;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mystique 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 ΜΠΩ ΜΠΩΩΩΩΩ!!! καλε???? αυτοι βριζονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! να φυγετε απο δω! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ - εδω ειναι κηπος .... με ομορφα λουλουδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Χάνεις την ψυχραιμία σου και δεν κολλάν οι ρίμες Σε τρόμαξαν βρέ κούλαδε του καραφλού οι φήμες??? Ξάπλα στη σέλα μπρούμυτα και άνοιξε τα πόδια θα μαι μαζί σου τρυφερός όπως μαμούν τα βόδια! Μα λάθος τόπικ μπήκαμε και ρίμες ξεστομάμε Εδώ είναι για λέλουδα και μεις οι δυό βρωμάμε! Γι' αυτό λοιπόν κουμπάρε Μπίλ ας πάμε στο άλλο θέμα που είναι για τούτο το σκοπό και θα σε πάω αίμα! Έτσι λοιπόν την κάνουμε, συγνώμη στις κυράδες μπείτε διαβάστε στο άλλο πόστ του Βάιπερ τις κουρ@δες!!! ΜΠΩ ΜΠΩΩΩΩΩ!!! καλε???? αυτοι βριζονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!! να φυγετε απο δω! ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ - εδω ειναι κηπος .... με ομορφα λουλουδια Τα λουλούδια θέλουνε και την κοπριά τους όμως κολιτσάκι μου!!! Τέλος πάντων ....πάμε αλλού να παίξουμε!!!! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2009 Αφιερωμένο στις κοπέλες του φόρουμ: Το ταξίδι μιας γυναίκας που καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην ασφάλεια του γάμου της και το πάθος του εραστή της. "My black motorcycle devil makes love beautifully!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Marianna 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2009 20. Μαριάννα και "stick to the topic" ρε παιδιά, "STICK TO THE TOPIC" :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 θεικό όλο το τόπικ.... μπραβο τζαναμπέτη που το εβγαλες λινκ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 αντε..τι εγινε; εμφανιστηκε ακομα κανενα λουλουδι; το φορουμ εχει ποιητες και θα του γραψουνε τραγουδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2010 αντε..τι εγινε; εμφανιστηκε ακομα κανενα λουλουδι; το φορουμ εχει ποιητες και θα του γραψουνε τραγουδι Τα λούλουδα του mybike μοσχοβολάνε πάντα, γνωρίζουν και από burnout που καίνε ώς την ζάντα! Την μηχανή ιππεύουνε τον τόπο ομορφαίνουν και των αναβατών τα όνειρα με τέχνη τα υφαίνουν! Φοράνε τα δερμάτινα δένουν καλά τα κράνος και μένει ο περαστικός να κοιτάει οσάν χάνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 πρέπει να ανανεωθεί μου φαίνεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 καιρό πολύ ν'ακούσουμε έχουμε τα λουλούδια τι έγινε, τι πάθανε, μάλλον είμαστε ζούδια Θα περιμένουμε πολύ στο φόρουμ για να μπούνε καβγάδες και μπηχτές πάντα τις απωθούνε Συνέλθετε μωρέ και γράφετε σταράτα γιατι ήδη λείπουνε ''πολύ'' τα άνθη τα σικάτα Ω, άνθη του καλού ελάτε πάλι πίσω κι όποιος ξανά παρεκτραπεί θα τόνε συγυρίσω Κι εσύ Καραφλοδαίμονα αν και δεν είσαι άνθος (μαντράχαλε ! ) καν'το δικό σου το come back με το δικό σου πάθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2010 όσο για 'σένανε οχιά μην κάνεις πως τρυπώνεις γιατι θα σε'βρω όπου κρυφτείς και θα το μετανιώνεις αφήστε τα λουλούδια μας, πάλι για να ανθίσουν και άπειρες καλές στιγμές να δείτε θα χαρίσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 21.Miss Εικοστό πρώτο όνομα το δικό μου φιγουράρει Miss.Νέα κι εγω εδω που θέλει να σουζάρει Λουλούδι είμαι εγω στον όμορφό σας κήπο φυτό με λέτε δηλαδής μα έχετε και δίκιο Σπασικλάκι ήμουνα τρανό στο πανεπιστήμιο μπήκα μα όταν πάρω την moto θα φτάσω ως τη Βύσσα Ρίμες διάβασα κοτζάμ είκοσι σελίδες ελπίζω να μην πέσει αυλαία γιατι είσαστε ολοι σας ΙΠΠΟΤΕΣ με γράμματα (τι άλλο?) κεφαλαία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntina_93 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 γεια σας παιδια!!! Ηρθα και εγω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) καλως την εικοστη πρωτη τη φιλη μας τηmiss γρηγορα να αγορασεις τη μηχανη που μαλα επιθυμεις καλως και σενα ντινα ομως να οδηγας προσεκτικα..και να μην κανεις σφηνα εμπρος γυναικες παρτε μηχανες..γεμιστες της καλουδια της εξατμισης το αρωμα..μοσχοβολα λες κι ειναι απο λουλουδια κι αν σας κοιταν στο δρομο περιεργα..δεν ειναι επειδη σας σνομπαρουν ειναι επειδη ειστε γρηγορες..και το τσαι σας θα παρουν Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) η φιλη μας η mindee ας παει να αγορασει μποτες sidi οχι να λεει εμενα μπουφο κι οτι τετοια ποιηματα τα γραφουν μονο ουφο Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindiee5 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 καιρός για μια συμμετοχή στο ανθολόγιο αυτό και από εμένα βρε παιδιά για να παρουσιαστώ με λένε mindiee όπως λέει και ο φίλος yamahito που με δουλεύει ολημερής δίχως καθόλου οίκτο! τέλεια η ιδέα σας για ποίηση μεγάλη αυτή την ώρα ειδικά που είναι περίεργο το φεγγάρι γι' αυτό λέω σε σας φίλοι μου συνοδηγοί όταν μας δείτε να στέκουμε προς στο φανάρι ένα νεύμα στείλτε μας με διάθεση και χάρη όπως κάνετε συχνά με φίλους πάλι και πάλι γιατί κι εμείς την τρέλα αυτή μέσα στην καρδιά μας κουβαλάμε μια αγάπη για τη μηχανή που μας φτάνει σε άκρα και χαμπάρι το έχουμε ήδη πάρει με τα στιχάκια αυτά κι αυτά μια ιδέα θέλω να σας πω ότι δρόμους και μυστικά θέλουμε να μάθουμε κι εμείς εδώ να είσαι όλοι πάντα καλά και τέλεια λέω η ιδέα με ποιήματα να δίνουμε παρόν σε όλη την παρέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) απο την πολη ερχομαι και στην κορφη κανελα την μηχανη σαν οδηγω με πιανει μια τρελα δρομους , λαγκαδια και βουνα θελω να διασχισω ολα τα μαυρα της ζωης πισω μου να τ αφησω κοριτσια παρτε μηχανες..να στε δυο φορες κουκλαρες κι εμεις για σας θα γραψουμε μοναχα ποιηματαρες ελα δε θελω ουου..ουτε να πετατε ντοματες τωρα που ειναι κι ακριβες.. κι αυτες και οι πατατες τωρα λοιπον που ακριβηνε τα μαλα η βενζινη το μιαλο μου εχει παψει να γυρνα..η σκεψη μου μ αφηνει Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2010 από τον yamahito Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες