Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Καμμια φωτοτυπια παιζει;... :lol: :lol: Φτιαξε και για μενα μια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Εγώ σταματάω πάντααααααα και θα σταματάω γιατί ξεμπερδεύω γρήηηηηηηηηγορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Παιδιά φωτοτυπίες παίζουν και με φιλικό αντίτιμο, μόνο στείλτε μου μια φωτό σας 2,5 Χ 2,5 με λευκή επίσημη καλοκαιρινή στολή και θα τα βρούμε όλα... χεχε Τόνια δυστυχώς στην Ελλάδα οι γυναίκες ξεμπερδεύουν γρήγορα σε τέτοιες καταστάσεις, ειδικά αν το στρουμφάκι είναι και λίγο τσαχπινογαργαλιάρης... δεν σε κατηγορώ πάντως, μη με παρεξηγήσεις... αν ήμουν και εγώ γυναίκα το ίδιο θα έκανα :D :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 B) Να ενημερωσω,οτι ο Αντρεας δεν ειναι απο τους καβαλαριδες που πανε τεζα.Αντιθετα μαλιστα ειναι πολυ easy rider.Οποτε για να λεει αυτος οτι δεν σταματαει που εχει ξεπεσει η ΕΛ.ΑΣ Μονο για να μας γραφουν βγαινουν απο το καβουκι τους οι αλητες......Αν τους καλεσεις σε τρακαρισμα,σε ρωτανε,Χτυπησε κανεις???Αν οχι,βρειτε τα μονοι σας,σου λενε.ΑΛΗΤΕΣ Για να καταλάβεις τελευταία φορα που ήμουν με τον αρτινό τον Βαγγέλη μαζι ξαφνιάστηκε και αυτός που δεν σταμάτησα στα νοήματα που μας κάνανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Με σταματησαν δυο ωρες μετα που την αγορασα . Δεν ειχα διπλωμα (το ειχα βγαλει 5 μερες πριν και δεν ειχε ερθει) χαρτια, ασφαλεια και πινακιδα. Μονο κρανος ειχα και οταν το εβγαλα βλεποντας το μεχρι τα αυτια χαμογελο που ειχα και την κατασταση της μηχανης (του κουτιου με 50 χλμ που της ειχα κανει) μου ευχηθηκαν καλοταξιδη και με εδιωξαν :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Παιδιά φωτοτυπίες παίζουν και με φιλικό αντίτιμο, μόνο στείλτε μου μια φωτό σας 2,5 Χ 2,5 με λευκή επίσημη καλοκαιρινή στολή και θα τα βρούμε όλα... χεχε Τόνια δυστυχώς στην Ελλάδα οι γυναίκες ξεμπερδεύουν γρήγορα σε τέτοιες καταστάσεις, ειδικά αν το στρουμφάκι είναι και λίγο τσαχπινογαργαλιάρης... δεν σε κατηγορώ πάντως, μη με παρεξηγήσεις... αν ήμουν και εγώ γυναίκα το ίδιο θα έκανα :D :P Έχω κάποιος από τη θυτεία μου στο Π/Φ ζευς. Κάνουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Εγώ σταματάω πάντααααααα και θα σταματάω γιατί ξεμπερδεύω γρήηηηηηηηηγορα! (στο 04:30) http://www.youtube.com/watch?v=KVT187WGK6k :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raftopoua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2008 Εμένα με έχουν σταματήσει τουλάχιστον 3 φορές και έχω σταματήσει όλες. Πάντα μου λένε το εξης: Γιατί έχεις κάμψει την πινακίδα σου αγόρι μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Εμένα με έχουν σταματήσει τουλάχιστον 3 φορές και έχω σταματήσει όλες. Πάντα μου λένε το εξης: Γιατί έχεις κάμψει την πινακίδα σου αγόρι μου? Kαι τι τους απαντάς; και αλήθεια γιατί την έχεις στραβώσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Χαρακτηρισμοι αυτου του κακιστου επιπεδου,καλο ειναι να αποφευγονται.Τα εχουμε ξαναπει ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,μια εκ των οποιων εγινε αφορμη να ξεσπασει ΠΟΛΕΜΟΣ εδω μεσα...Θεωρω ανεπιτρεπτο ενας σοβαρα σκεπτομενος ανθρωπος και ποσο μαλλον μοτοσυκλετιστης να χαρακτηριζει ετσι μια ομαδα επαγγελματιων...Με βρισκεις αντιθετο στις υβρεις οσο κι αν δεν μου αρεσουν πολλα απο αυτα που κανει η Αστυνομια... B) Eχεις δικιο φιλε,δεν ειναι σωστο να τους βαζουμε ολους σε ενα τσουβαλι,αλλα οταν το 90% ειναι τετοιοι,μαζι με τα ξερα,καιγοντε και τα χλωρα.Ας βρουν καποιον αλλο τροπο να εισπραξουν.Ξερω οτι σαν ατομα οι περισσοτεροι ειναι καλα παιδια,αλλα τι να κανω???Με ρωτησαν αν εχω να πληρωσω νταβατζιλικι??? Ας εφτιαχναν τουλαχιστον κανα δρομο να πηγαινω με ασφαλεια τη βολτα μου και θα τους δικαιολογουσα B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Νυχτα περιπου 01:00 πεφτω σε μπλοκο αλκοτεστ σε διπλανο χωριο. Ειμαι με στολη εργασιας ποδιτσα ασπρη, σκουφακι για το κεφαλι με το φορτηγακι του φουρνου. Χωρις να μιλησει ο αστυφυλακας ερχεται κοντα βλεπει στο κλουβακι το λογοτυπο του φουρνου κανει ενα βημα πισω και με διωχνει. Καταλαβε ο ανθρωπος οτι απο δουλεια ερχομουν και σε δουλεια πηγαινα μαλλον δεν θα ειχα πιει. Ηταν η τελευταια φορα που με σταματησαν. B) Μονο για να μας γραφουν βγαινουν απο το καβουκι τους οι αλητες......Αν τους καλεσεις σε τρακαρισμα,σε ρωτανε,Χτυπησε κανεις???Αν οχι,βρειτε τα μονοι σας,σου λενε.ΑΛΗΤΕΣ Και κατι ακομα γιατι υπαρχουν και πραγματικα αξια παιδια εκει μεσα. Καθαρα Δευτερα πριν απο καμια 10 χρονια. Εθνικη Θεσ/νικης-Κατερινης Πηγαινω με ΙΧ και κολλαει πισω μου ενα περιπολικο. Αμεςσως μετα ερχεται πλαι μου και μου κανει ηχητικο και φωτεινο σημα να σταματησω. Παντα σταματαω οποτε κανω στην ακρη στη ΛΕΑ ερχεται ενα νεαρο παιδι αστυνομικος και μου λεει: Ο πισω αριστερος τροχος κανει οχταρακια εχεις προβλημα. Τελικα το τασι του τροχου ειχε ξεκουμπωσει και φαινοταν να κανει οχταρια. Το εβγαλα το βαζω στο πορτ μπαγκαζ και κανω να φυγω. -Κουρασμενος εισαι μου λεει. Φαινεσαι πτωμα. Αυπνος τελειως. -Αληθεια ειναι του λεω. Φουρναρης ειμαι και εβγαζα λαγανα απο χθες το απογευμα μεχρι πριν μια ωρα. Φευγω καρφι για υπνο. -Κοιταξε που μενεις; Αν θελεις να παρει το αμαξι ενας συναδελφος να σε παμε σπιτι μην κοιμηθεις πανω στο τιμονι. -Οχι παιδια ευχαριστω. Αντεχω 15 χιλιομετρα ειναι ακομα. Υστερα απο αυτο ακομα κι αν υπαρχουν καποιοι που ειναι καπως "βληματα" και με αναχρονιστικη νοοτροπια κυριως μεγαλοι που μπηκαν στο σωμα εχοντας βγαλει μονο δημοτικο, για αυτους που ειναι νεοι και βγηκαν απο σχολες τι να πει κανεις. Εγω παντα θα σταματαω στα μπλοκα και ας μην ειμαι παντα νομιμος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Εμένα με έχουν σταματήσει τουλάχιστον 3 φορές και έχω σταματήσει όλες. Πάντα μου λένε το εξης: Γιατί έχεις κάμψει την πινακίδα σου αγόρι μου? Kαι εμενα με το 610 δεν κοιτανε που δεν υπαρχουν flash,ουτε λασπωτηρας, τους πειραζει η πινακιδα που ειναι λιγο στραβωμενη,δεν εχω φαει κληση ποτε αλλα φοραω κρανος (μονο στη γειτονια δε φοραω γιατι παω πχ μεχρι το περιπτερο),τον χειμωνα καποια βραδια με κυνηγησε περιπολικο αλλα επειδη δε φορουσα κρανος δε σταματησα και ξεφυγα μεσα απο τα στενα πολυ ευκολα,αμα ηταν Ζηταδες θα σταματουσα γιατι αμα ετρεχα μπορει να με επιαναν η να γινοταν κανενα ασχημο γεγονος και δεν φταιει ο περαστικός τιποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Νυχτα περιπου 01:00 πεφτω σε μπλοκο αλκοτεστ σε διπλανο χωριο. Ειμαι με στολη εργασιας ποδιτσα ασπρη, σκουφακι για το κεφαλι με το φορτηγακι του φουρνου. Χωρις να μιλησει ο αστυφυλακας ερχεται κοντα βλεπει στο κλουβακι το λογοτυπο του φουρνου κανει ενα βημα πισω και με διωχνει. Καταλαβε ο ανθρωπος οτι απο δουλεια ερχομουν και σε δουλεια πηγαινα μαλλον δεν θα ειχα πιει. Ηταν η τελευταια φορα που με σταματησαν. Και κατι ακομα γιατι υπαρχουν και πραγματικα αξια παιδια εκει μεσα. Καθαρα Δευτερα πριν απο καμια 10 χρονια. Εθνικη Θεσ/νικης-Κατερινης Πηγαινω με ΙΧ και κολλαει πισω μου ενα περιπολικο. Αμεςσως μετα ερχεται πλαι μου και μου κανει ηχητικο και φωτεινο σημα να σταματησω. Παντα σταματαω οποτε κανω στην ακρη στη ΛΕΑ ερχεται ενα νεαρο παιδι αστυνομικος και μου λεει: Ο πισω αριστερος τροχος κανει οχταρακια εχεις προβλημα. Τελικα το τασι του τροχου ειχε ξεκουμπωσει και φαινοταν να κανει οχταρια. Το εβγαλα το βαζω στο πορτ μπαγκαζ και κανω να φυγω. -Κουρασμενος εισαι μου λεει. Φαινεσαι πτωμα. Αυπνος τελειως. -Αληθεια ειναι του λεω. Φουρναρης ειμαι και εβγαζα λαγανα απο χθες το απογευμα μεχρι πριν μια ωρα. Φευγω καρφι για υπνο. -Κοιταξε που μενεις; Αν θελεις να παρει το αμαξι ενας συναδελφος να σε παμε σπιτι μην κοιμηθεις πανω στο τιμονι. -Οχι παιδια ευχαριστω. Αντεχω 15 χιλιομετρα ειναι ακομα. Υστερα απο αυτο ακομα κι αν υπαρχουν καποιοι που ειναι καπως "βληματα" και με αναχρονιστικη νοοτροπια κυριως μεγαλοι που μπηκαν στο σωμα εχοντας βγαλει μονο δημοτικο, για αυτους που ειναι νεοι και βγηκαν απο σχολες τι να πει κανεις. Εγω παντα θα σταματαω στα μπλοκα και ας μην ειμαι παντα νομιμος. B) Aμα ηταν ολοι ετσι φιλε,θα ειμασταν τα καλυτερα φιλαρακια και ειδικα με τους ΖΗΤΑΔΕΣ που μοιραζομαστε το ιδιο παθος για τη μοτοσυκλετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Έχω κάποιος από τη θυτεία μου στο Π/Φ ζευς. Κάνουν? Εννοείται, το συζητάς? Σε Π/Φ παλιοβύσμα, ε? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2008 Μιας και η μονη παρανομια που εχω (standard!) ειναι το plexiglass στην πινακιδα, σταματαω παντα.. (Συνηθως βοηθαει και το "αυτοκολλητακι" που εχω στο φεριγκ.. ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 Σταματάω, δίνω τα χαρτιά μου, μου λένε ευχαριστώ, τους λέω παρακαλώ και την κάνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 Εννοείται, το συζητάς? Σε Π/Φ παλιοβύσμα, ε? :D Έφαγα τρελό πακέτο όμως. Έπεσα την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων και είμουνα ο μοναδικός ναύτης μηχανικός... 2 6ωρίες την μέρα έκανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ApeiroRider 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2008 Κυκλοφορω παντα προβλεπομενος (κρανος, μπουφαν, γαντια) χειμωνα-καλοκαιρι. Οταν περναω μπροστα απο μπλοκα καρφωνω το βλεμα μου μπροστα (ετσι οπως ακριβως κανουν οι νεοι οδηγοι) ωστε να εχω τη δικαιολογια οτι κοιτουσα το δρομο και οχι αυτους που μου κανανε σημα. Υπηρξαν μερικες φορες που με σταματησαν... Τι να πω... Ισως η ολη μου εμφανηση να ηταν η αιτια, αμεσως μετα το σημα για να σταματησω, πηρα σημα για να συνεχισω. Μια φορα σταματησα επιτηδες διπλα σε αλκοτεστ για να παρω γαλα, αλλα και παλι ουτε που μου δωσανε σημασια. Επιαναν καθε φορα τους αλλους διερχομενους αυτοκινητιστες. Αν με σταματησουν και θελουν να μου βρουν κατι, θα το βρουν. Δεν εχω κολησει το σημα του Υπουργειου, το οποιο θα πρεπει να βρισκεται κολημενο σε "εμφανες σημειο" συμφωνα με τον ΚΟΚ, αλλα το εχω μαζι με το διπλωμα την αδεια και την ασφαλεια, κατω απο τη σελα. Επισης εκτος πολης ακουω παντα μουσικη, για να γινεται το ταξιδι πιο ευχαριστο. Έχετε υπόψιν σας ότι αν εμπλακύται σε ατύχημα και δεν έχετε πινακίδα και αυτό καταγραφεί, η ασφάλεια σας δεν σας καλύπτει. Ρε τι μανία είναι αυτή που έχετε ορισμένοι να μην φοράτε πινακίδα? Δεν ξερω πως ακριβως ειναι η νομοθεσια, αλλα εαν καποιος εμπλακει σε ατυχημα, ο αριθμος πλαισιου ειναι ικανος για να αποδειξει την ταυτοτητα της μηχανης και φυσικα του κατοχου της. Η πινακιδα μπορει να επεσε κατα τη διαρκεια της ημερας και εσυ να μην το καταλαβες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σχεδόν πάντα σταματάω αλλά δεν έχει τύχει καμία φορά να είναι υπο εξέταση η περίπτωση. Συνήθως έρχεται κάποιος Ζητάς απο πίσω ή με αμάξι και με κλείνει σε φανάρι. Δεν νομίζω να σταματήσω ποτέ στην Αττική Οδό. Συνήθως προσπαθώ και είμαι τυπικός, ακόμα και την πινακίδα να φαίνεται μέσα στην πολή. Εκτός, είναι άλλη ιστορία (και τα χλμ/ώρα)... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 18 , 2008 από τον argi6argi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crypton 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Εμενα μια φορα με σταματησαν με το Venom 2 μερες μετα την αγορα..Στην αρχη οταν τους ειδα σκεφτηκα να τρεξω γιατι δεν ειχα πινακιδες..Αλλα δεν φορουσα κρανος και ετσι αν με εβλεπαν αλλη φορα θα με σταματουσαν..Ετσι εκανα στην ακρη και ειπα απο μεσα μου : Αααα πολυ ωραια.. Ο αστυνομικος ειδε που μουρμουρισα και μου λεει : Τι ειπες?Για πες το πιο δυνατα.. Κι εγω : Εγω?Εγω δεν ειπα τιποτα (Και εκεινη την στιγμη σκεφτηκα οτι εκανα μ@λ@κι@ )... Με ρωτανε που ειναι η πινακιδες,η αδεια,η ασφαλεια κτλπ..Λεω : Παιδια 2 ημερων ειναι το μηχανακι και δεν εχω βγαλει τιποτα ακομα.. Μετα με ρωτησαν για το διπλωμα και τους ειπα οτι περιμενα την ταυτοτητα να βγει για να μπορεσω να δηλωσω..Και οντος περιμενα την ταυτοτητα.. Αφου εριξαν 1 και 2 και 3 ματιες στο μηχανακι με αφησαν να φυγω... Μαλον ειμουν λιγο τυχερος :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 Σε σταματήσανε τρεις ζητάδες? καλά πως και δεν σου έβαλαν τις φωνές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stradale 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 18 , 2008 2 ειδών αναβάτες δεν φοράνε πινακίδα. Οι πολύ γρήγοροι,και οι αστυνομικοι :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΛΟΚΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΤΑ ΣΤΕΝΑ????????? ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΓΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Εγώ σταματάω πάντα! Με την μηχανή δεν με έχουν σταματήσει ποτέ, ίσως επειδή κυκλοφορώ με στυλ χαρτογιακά (σοβαρός κύριος θα είναι αυτός). Στην Εύβοια, όμως, πολλές φορές την έχω κάνει από τα χωράφια για να γλιτώσω το "μπαλόνι"! Μια φορά τους πήρα χαμπάρι κανένα χμ μακρυά (κάθονται και μέσα στα φώτα), κάνω δεξιά και την πέφτω για ύπνο. Αυτά μέχρι τα 23 μου. Μάλλον έπηξε λίγο το νιονιό και δεν κάνω πια τέτοιες μλκιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dr.sakis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2008 Την προηγουμενη εβδομαδα μπροστα στα δικαστηρια πεταγεται ενα στρουμφ μπροστα μου και μου λεει στην ακρη και εκεινη την ωρα μου βγηκε μια αρνηση τσεκαρω αν υπαρχει ΖΗΤΑ στο μλοκο δεν υπηρχε και την κοπανησα με το κολαρακι της fz6 να πηγαινει περα δοθε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες