retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Πιειτε αφοβα!!!! TurkishCola.pps Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 :o Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Ολα καλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 (τροποποιήθηκε) ...ελα ρε φιλε !!! ....αυτα δεν γινονται!...θα ξερασω Λεμε!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2008 από τον IoannisPanagiotidis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 δεν ξερω αν το παρατιρισατε πως τα παιδια στις foto ειναι ανηλικα! οποτε μιλαμε και για δουλεμποριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Πιειτε αφοβα!!!! TurkishCola.pps Να σε πάω σε κάτι χλιδάτα catering να δεις πως καθαρίζουν τα μαχαιροπίρουνα και πως γυαλίζουν τα ποτήρια, σε μερικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής απ' όπου τρως το προφιτερολάκι σου και γλύφεις και τα δάχτυλά σου...και όχι στην Τουρκία δυστυχώς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Πως αποδεικνύεται ότι αυτά συμβαίνουν στην Τουρκία και όχι στο Ιρακ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Πως αποδεικνύεται ότι αυτά συμβαίνουν στην Τουρκία και όχι στο Ιρακ? Τι να σου πω φιλε μου............ ετσι μου το εστειλαν ετσι το εβαλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 coca cola tamam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2008 Δεν εχει αναγκη ρε σεις...Η cocacola σκοτωνει τα μικροβια...Μια χαρα ειναι :wacko: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 Και η μαλακία είναι ότι έχω πάει Τουρκία και έχω πιεί και κόκα κόλα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DtGFGO46 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 ΑΙΔΙΑ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 ...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ...ΕΥΡΩΠΗ!..... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ...ΕΥΡΩΠΗ... ΕΣΕΙΣ, ΜΑΣ ΜΑΑΑΑΑΡΑΝΕΣ!!.... :serenade: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venumis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) :o :o :o :o :o :o Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 30 , 2008 από τον venumis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 tamam...tamam... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paitos 81 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Και η μαλακία είναι ότι έχω πάει Τουρκία και έχω πιεί και κόκα κόλα.... Μια απο τα ιδια και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Δέν ξέρω αν είναι απο τουρκία παιδιά..... Μήπως είναι προπαγάνδα εναντίον της τουρκίας...??? Μπορεί οι φώτο όντως να είναι απο κανα Ιράκ η κάτι τέτοιο... Αλλα οπου και να είναι...ειναι σίγουρα απαράδεκτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Architect 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Καθαρη προπαγανδα εναντια της Τουρκιας, ειναι προφανες απο τα ποστερ στον τοιχο με τα τουρμπανια οτι προερχεται απο καποιο Αραβικο κρατος. Δεν ειναι τοσο υποαναπτυκτοι οι Τουρκοι...οπως ειπε και ο DeadRider απαραδεκτο οπου και αν συμβαινει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 δεν ξερω αν το παρατιρισατε πως τα παιδια στις foto ειναι ανηλικα! οποτε μιλαμε και για δουλεμποριο Λάθος φίλε, μιλάμε για "νεανική επιχειρηματικότητα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 απαραδεκτο απο ολες τις μεριες... απο το τι προιον προσφερουν στον κοσμο να καταναλωνει μεχρι ποιοι εργαζονται για τετοιες "επιχειρησεισ"(του κ@λου) και σε ποια τελικα χςρα γινετε κατι τετοιο... βλεπω κατι βλακιες σαν αυτα και γινομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 COCA COLA κουτακι ρε παιδια να εχετε το κεφαλι σας ησυχο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SnodeGR 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2008 Όντως στα κουτάκια το μόνο που βρίσκει κανείς είναι ποντικοσκατούλες.. :D :P Διαλέχτε κόσμε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες