Jump to content
NIKOLAS L

Ποια ειναι η πιο γρηγορη στροφη που εχεις παρει ποτε?????

Recommended Posts

γρηγορότερη στροφή????.... :wacko: ...με busa ?? :ph34r: 300 +?

Δεν ξέρω εάν θα το έκανα ποτέ.... :baby: ....είπαμε, εγω ειμαι τσοπερίστας :chopper:

:spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
170 και πήγαινε κι άλλο, με το Fazer.

Περιφεριακός κατεύθυνση προς δυτικά, σπάει μετά το Παπαγεωργίου και αριστερά πάει εγνατία οδό. Πρώτη μια ελαφρά καμπή δεξιά και μετά μια παρατεταμένη αριστερή. Εκεί.

Ααα, εσύ είσαι κακός ρε :P

Παίδες όποιος δεν την ξέρει αυτή την στροφή μην την επιχειρήσει με αυτά τα χιλιόμετρα.

σε μεγαλης ταχυτητας ή επιταχυνομενες κρατανε την μοτο πιο ορθια πατωντας τα εξωτερικα μαρσπιε για την φορτιση του πισω τροχου, κρατωντας το σωμα τους μεσα και μπροστα για καλυτερη κατανομη βαρους.

Πατώντας δηλαδή το εξωτερικό μαρσπιέ δίνεις βάρος στο πίσω τρόχο αποφεύγοντας 'ετσι πιθανό lowsiding?

Έτσι είναι τα πράματα?

Ενδιαφέρον :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι, πολύ.Το δοκιμάζεις μερικές φορές και βγαίνει.Αποτυχαίνεις βέβαια τις μία-δύο πρώτες και σκας στη μπαριέρα ή στο παρτέρι, αλλά αργότερα μαθαίνεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ναι, πολύ.Το δοκιμάζεις μερικές φορές και βγαίνει.Αποτυχαίνεις βέβαια τις μία-δύο πρώτες και σκας στη μπαριέρα ή στο παρτέρι, αλλά αργότερα μαθαίνεις!!

Αν ζησεις μαθαινεις.Λεπτομερια :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποιος γραφει για πιεση στα εξωτερικα μαρσπιε σε στριψιμο.Μαλλον μπερδευτικε με την οδηγηση στο χωμα,οπου ενω εχεις πλαγιασμενη την μοτο στηριζεσαι στο ανοιχτο ποδι απο την πλαγιασμενη πλευρα και στον μαρσπιε απο εξωτερικα.Στην ασφαλτο βγαινεις στο εσωτερικο της στροφης στηριζομενος στο εσωτερικο μαρσπιε(δεν μπορω να φανταστω καποιον να βγει εσωτερικα και να στηριζεται εξωτερικα) για να εχεις ποιο ορθια την μοτο για καλυτερη προσφυση.

Βεβαια στην καθημερινοτητα εαν εχεις καλη ροη και σωστη χρηση της γκαζιερας μπορεις να πας πολλη γρηγορα χωρις "θεατρινισμους".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μόνο που διαβάζω την ερώτηση, με πιάνει κάτι.

Μια μέρα -αξέχαστη- από λάθος δικής μου εκτίμησης κόντεψα να αφήσω το κορμί μου σε τοίχο ( μεταξύ Καλλικράτειας-Μυκονιάτικα ). Δικάβαλος κιόλας. Ακόμη απορώ πως το χειρίστηκα τόσο ψύχραιμα και καλά παίρνοντας τη στροφή. Περιτό να πω πως αν απ'την αντίθετη λωρίδα υπήρχε διερχόμενο όχημα, η μετωπική ήταν αναπόφευκτη.

Μετά από αυτό, δε θυμάμαι να έχω πάρει στροφή δίχως εκτεταμένο φρένο πρωτίστως. Πιστεύω το θέμα, θέλει μεγάλη εμπειρία και εξοικιώση με το δίτροχό μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πιο γρηγορη στροφή μου (με αποδειξεις φυσικα) ειναι η παρακατω.Για ταχυτητα δεν μπορω να σας πω γιατί δεν διαθέτει το μοντέλο μου κοντερ. :P

post-4400-1206028986_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην ελλαδα ημαστε οι καλυτεροι στις στροφες. . . εχουμε κ τους καταλληλους χωρους κ ανθρωπους . . .

post-5517-1206032076.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τόσο καιρό, "δίσταζα" να διαβάσω το παρόν θέμα.

Τελικά, σήμερα, το διάβασα.

Και συνειδητοποίησα πως, καλά έκανα και δεν το διάβαζα... :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην μου συγχιζεσαι μπαρΚμαν (:P )...που να δεις και κατι βιντεακια που κυκλοφορουν στο youtube απο την ευρυτερη περιοχη της Θεσσαλονικης και οχι μονο...

Υ.Γ. VEMAR rules!!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το θεωρω μλκ να βγαινεις να περηφανευεσαι για το ποσο γρηγορα παιρνεις στροφες σε δημοσιο δρομο.

Οποιος νομιζει οτι ειναι τοσο γρηγορος και στριφτερος ας ερθει στην πιστα...γιατι στο δημοσιο μπορει να περασεις καποιον γιατι ο αλλος απλα θα κολωσει να παει ταπα...και για μενα καλα θα κανει...

Τωρα σε πιστα στις Σερρες στη τελευταια μεγαλη παρατεταμενη πριν το εσακι που σε βγαζει στην ευθεια την πηρα με το cbf με 140...

στις σερρες δεν εχει ανοιχτες στροφες που να μπορεις να μπεις τερμα γκαζι 240-260++++ ;)

αλλη φαση το ενα αλλη φαση το αλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πιό γρήγορη στροφή ήταν με 380χλμ/ω μετά τη χαστούκα που έφαγα απο μία παλιά μου γκόμενα όταν της είπα οτι η αδερφή της κάνει καλύτερο κρεββάτι!!! :vava::vava:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η πιο γρηγορη στροφή μου (με αποδειξεις φυσικα) ειναι η παρακατω.Για ταχυτητα δεν μπορω να σας πω γιατί δεν διαθέτει το μοντέλο μου κοντερ. :P

post-4400-1206028986_thumb.jpg

:_thumbsup: Αυτο ειναι που λενε,ολα κατω :_thumbsup:

Η πιό γρήγορη στροφή ήταν με 380χλμ/ω μετά τη χαστούκα που έφαγα απο μία παλιά μου γκόμενα όταν της είπα οτι η αδερφή της κάνει καλύτερο κρεββάτι!!! :vava::vava:

B) Αυτη ηταν γωνιακη ταχυτητα του κεφαλιου σου μετα το χτυπημα ετσι????? :D :P :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
B) Αυτη ηταν γωνιακη ταχυτητα του κεφαλιου σου μετα το χτυπημα ετσι????? :D :P :D :P

οχι , γωνιακή ταχύτητα ολόκληρου του σώματος!!!! Εκανα πιρουέτα στύλ ''Τζανετάκος '' μετά απο φάπα ''αλά Λάμπρος Κωνσταντάρας'' ... :wacko:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι οπως φοβοσουν ειδες πως υπαρχουν πιο γρηγοροι απο σενα :D

Τροποποιήθηκε από τον lykos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πιο γρήγορη στροφή; ΜΑ ΣΑΦΩΣ αυτή που "παίρνω" όταν αλλάζω πλευρό στον ύπνο μου. Οποιος θέλει κόντρα, μέσα.

Μα τι πίνετε;

Τροποποιήθηκε από τον Ninja

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα