ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Για πάμε να δούμε γούστα. Εγώ θα πω πιο μετά Μιλάμε για μοτό εμπορίου πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 mv agousta... πολυ θα ηθελα να οδηγησω ενα τετοιο moto... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 1. Ένα ΚΤΜ 990S ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ! :P 2. Τον μοτοσακό του BATMAN, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! 3. Ducati 1098R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Ducati 1098R ΜV Agusta F4 1000 Veltrostrada R1 GSXR 1000 ZX10R Yamaha MT-01 Aprillia Tuono & Mille ....... Βασικά θέλω να οδηγήσω τα πάντα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Είμαι σε τρίλημμα; Αυτό; αυτό; ή αυτό; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Θυμάστε την διαφήμηση με τον Χάρι Κλιν να λέει "Και αν πότε τ'αλλαζα, πάλι φουντούνια θα'περνα να ούμε"? Κάπως έτσι. Δεν ήταν θέμα χρημάτων το V-strom. Ποτέ δεν τα είχα και γι αυτό και έκανα υπομονή και τρελλή οικονομία για να καταφέρω να την έχω. Αλλά, την πήρα. Είναι θέμα έρωτα. Αν ποτέ βγεί κάτι που να το ερωτευτώ, θα πράξω το ίδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Κι όμως δεν είμαι άπληστος. Άφραγκος θα έλεγα καλύτερα :D . Αυτή την στιγμή θα ήθελα ένα R1200GSA Αλλά αφού είπατε όλοι πολλές ας πω κι εγώ. Αυτή την συλλεκτική έκδοση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Αν μιλαμε για ενα μονο, τοτε Tiger 1050. Αν στην φαντασιωση το χρημα το φυσαμε και δεν εχει κανενα νοημα....αστα....θα κανω μια λιστα 15 σελιδες... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
terino 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Θυμάστε την διαφήμηση με τον Χάρι Κλιν να λέει "Και αν πότε τ'αλλαζα, πάλι φουντούνια θα'περνα να ούμε"? Κάπως έτσι. Δεν ήταν θέμα χρημάτων το V-strom. Ποτέ δεν τα είχα και γι αυτό και έκανα υπομονή και τρελλή οικονομία για να καταφέρω να την έχω. Αλλά, την πήρα. Είναι θέμα έρωτα. Αν ποτέ βγεί κάτι που να το ερωτευτώ, θα πράξω το ίδιο. Ο Δράκος και εγώ είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος... το πολύ πολύ να έπαιρνα το 1000άρι, κατά τα άλλα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά :wub: και δεν το αλλάζω το μωρό μου έτσι εύκολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Τη μοτοσυκλέτα που θα ήθελα ανεξαρτήτως χρημάτων την έχω. Αν μιλάμε για δεύτερη τρίτη, θα έπαιρνα μια busa για δεύτερη, μια R1 και ένα ZX10R για τρίτη και ένα WR450F και ένα ΥΖ250 για τέταρτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 SUZUKI GSX 1000R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheDentist 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) ducati multistrada :P Μου αρέσει πολυ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2008 από τον TheDentist Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 MV Agusta Senna edition.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Μάλλον το R1200GS. Δε θα ήθελα κάτι ακριβότερο, πολυτελέστερο ή δυνατότερο. Το νέο GS με τους 105 ίππους είναι μια χαρά. Και με τα ...ρέστα θα έπαιρνα καλό εξοπλισμό για τους αναβάτες (εμένα και τη γυναίκα μου) και για τη μηχανή (ελαφριές βαλίτσες, θερμαινόμενα γκριπ) και θα γύριζα όλη την Ευρώπη (τουλάχαστον) για να γίνω πλουσιότερος σε εμπειρίες και συναισθήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Barchman 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Ducati Desmocedici... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Την εχω!!!!! Βεβαια και σε ενα 1098 δεν θα ελεγα οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 μπορω με τα ιδια λεφτα να παρω δυο τρεις που λοιπουν απο το γκαραζ μου? λοιπον σιγουρα ενα κτμ 990 adv, ενα gsxr 750, ενα suzuki rm-z 250 και μια γουρουνα polaris sportman 800 αυτα με την προϋπόθεση οτι θα εχω και το fjr ε :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 MV Agusta Senna edition.. ΤΙΙΙΙ????? Προτιμάς την Senna edition απο την Veltro Strada ???????????????????????????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bafei 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Γεια σε όλους Εγώ να πω την πικρή αλήθεια το όνειο μου είναι ένα zzr1400 αλλά και 1200 δεν θα με χαλούσε καθόλου .τα έχει όλα και (συμφέρει) και άνεση και γρήγορα ταξίδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) ΤΙΙΙΙ????? Προτιμάς την Senna edition απο την Veltro Strada ???????????????????????????????????? Α! Καλα! Αυτην,δεν την ηξερα! Μια χαρα μου πεφτει, δε λεω! :D Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2008 από τον black_hawk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Α! Καλα! Αυτην δεν την ηξερα! Μια χαρα μου πεφτει, δε λεω! :D Με 60 000 ευρό δικιά σου φίλε!!!! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Την εχω!!!!! Βεβαια και σε ενα 1098 δεν θα ελεγα οχι Τι έχεις εσύ ρε καραμήτροοοοο??? :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 MV Agusta / Ducati 848 (oso einai ) / HP 2 / K1200S Turbo charged Τι έχεις εσύ ρε καραμήτροοοοο??? :lol: :lol: Ενα Uvex Wing RS II :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Προχτες οδηγησα το Strom 650 και αλλαξα γνωμη για το dreambike και το αλλαξα απο Varadero 1000 σε αυτο. Μεγαλυτερο δεν θα ηθελα. Για δυο ατομα το 650 ειναι ικανοποιητικο. Αυτο και τιποτα αλλο. Αφου λεω να γραφτω και στο κλαμπ των V-Strom χωρις να εχω. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες