astore 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) πολυ ωραιος αγωνας αλλα και παλι φανικε η σημασια της τελικης. ο γιατρος θελει θεραπεια!!!!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2008 από τον astore Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 :lol: Πρωτος αγωνας ηταν μη βγαζετε γρηγορα συμπερασματα....................stoner rulez Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 1. Η προσπέραση του Dovizioso μου θύμησε τον Rossi στα νιατα του ... 2. Πολύ καλός αγώνας . Ο Stoner πραγματικά θερίζει , μπράβο του ... 3. Δεν ξέρω αν ο Rossi ανακάμψει και πρωταγωνιστήσει στο φετινο πρωτάθλημα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρισυ γιατί οι νέοι πάνε πραγματικά πολύ γρήγορα . Επίσης από ότι φαίνεται Yamaha, Honda έχουν κάνει αρκετή δουλειά για να κλείσει η ψαλίδα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 B) Παιδια,θεμα τελικης δεν υπαρχει,ΤΕΛΟΣ.Stoner πρωτος-Melandri κοντα στο τελος.Lorenzo 5' μπροστα απο τον πεμπτο Rossi.Και λετε να εδωσαν καλυτερη μηχανη στον πιτσιρικα???ΑΥΤΟ αποκλειετε. Οσο για τους παπαρες που περιγραφουν,ας ελεγαν οτι ολες αυτες οι τελικες σημερα οφειλωνταν στο οτι ο αγωνας εγινε νυχτα με 15βαθμους και οχι μεσημερι με 40αντε τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 Όσο για την περιγραφή του αγώνα ξεχώρισαν τα δύο μαργαριτάρια : χθές "1. Κατάφεραν να κάνουν (οι άραβες) την μέρα νύκτα στην πίστα" σήμερα "2. Επιστρέφουμε στην ηλιόλουστη πίστα του κατάρ" :lol: :lol: :lol: :lol: :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 Μέγιστη τελική ο Μελάντρι με 334 και 9 χλμ πιο κάτω η Γιαμάχα!Δε παίζει ρόλο η τελική?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 Tα περσινά αποτελέσματα Καταρχήν οι επιδόσεις όλων ήταν καλύτερες από τις περσινές. Προσέξτε όμως την επίδοση του Stoner που με την φετινή μοτοσυκλέτα είναι 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορος στον γύρο και 26 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος στον ολικό χρόνο!!! (πολύ βελτίωση δηλαδή και αυτός αλλά και το μηχανάκι) Ο Rossi αν και πιο γρήγορος από πέρσι που βελτίωσε τον περσινό ολικό χρόνο κατά 16 δευτερόλεπτα,αλλά ταυτόχρονα ήταν πολύ πιο αργός απ τον Stoner με μια διαφορά 13 δευτερολέπτων έναντι 3 που ήταν πέρσι. O Pedrosa κι αυτός συνολικά πιο γρήγορος από πέρσι κατά 26 δεύτερα όπως και ο Στόνερ (κι εδώ τρομερή βελτίωση από την Honda αλλά η διαφορά σε σχέση με τον πρώτο Stoner άνοιξε κατά 2 δευτερόλεπτα φέτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 (τροποποιήθηκε) Που τον ειδαμε τον αγωνα στο History Channel? Γιατι επιμενετε για τελικες; Αυτο βγαλατε συμπερασμα; Ο Stoner εφυγε μπροστα λογω του ταλεντου & της φυσικης του καταστασης κι οχι λογω ιπποδυναμης. Οταν στην αρχη του αγωνα ηταν κοντα ολοι, ακομα και με slim streeming δεν μπορουσε να ξεκολλησει κανεναν. Ετσι ηταν και περσι; Αυτο που ειδα ηταν μοτοσυκλετες πολυ κοντα σε χαρακτηριστηκα αποδοσης και σεταρισματος και εκει που φανηκε η διαφορα ηταν στο ποσο καλα ηταν προετοιμασμένοι οι αναβατες. Με εντυπωσιασε πολυ Lorenzo-Toseland-Dovizioso και ο καταπληκτικος Stoner! Στο τελος ηταν ολοφανερο οτι ο Lorenzo "αφησε" για να σιγουρεψει την δευτερη θεση, που ειναι ενα απιστευτο επιτευγμα. Ναι το Ducati εχει παλι την μεγαλητερη ισχυ, αλλα οχι πλεον τοση μεγαλη διαφορα. Οσο για τον Rossi, δυο πραγματα συμβαινουν: Ή πλεον εχουν μαζευτει πολλοι καλοι οδηγοι και του καλυψαν την διαφορα στο στυλ ή η καλη ατμοσφαιρα μεσα στην ομαδα επαψε πλεον να υπαρχει. Παντως οδηγησε και αυτος εξαιρετικα, αλλα η προσπεραση που του εκανε ο Dovizioso στον τελευταιο γυρο, δειχνει "δασκαλε που διδασκες..." Πιστευω οτι θα παρακολουθησουμε ενα απο τα πιο συναρπαστικα πρωταθληματα... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 9 , 2008 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2008 Που τον ειδαμε τον αγωνα στο History Channel? Γιατι επιμενετε για τελικες; Αυτο βγαλατε συμπερασμα; Ο Stoner εφυγε μπροστα λογω του ταλεντου & της φυσικης του καταστασης κι οχι λογω ιπποδυναμης. Οταν στην αρχη του αγωνα ηταν κοντα ολοι, ακομα και με slim streeming δεν μπορουσε να ξεκολλησει κανεναν. Ετσι ηταν και περσι; Αυτο που ειδα ηταν μοτοσυκλετες πολυ κοντα σε χαρακτηριστηκα αποδοσης και σεταρισματος και εκει που φανηκε η διαφορα ηταν στο ποσο καλα ηταν προετοιμασμένοι οι αναβατες. Με εντυπωσιασε πολυ Lorenzo-Toseland-Dovizioso και ο καταπληκτικος Stoner! Στο τελος ηταν ολοφανερο οτι ο Lorenzo "αφησε" για να σιγουρεψει την δευτερη θεση, που ειναι ενα απιστευτο επιτευγμα. Ναι το Ducati εχει παλι την μεγαλητερη ισχυ, αλλα οχι πλεον τοση μεγαλη διαφορα. Οσο για τον Rossi, δυο πραγματα συμβαινουν: Ή πλεον εχουν μαζευτει πολλοι καλοι οδηγοι και του καλυψαν την διαφορα στο στυλ ή η καλη ατμοσφαιρα μεσα στην ομαδα επαψε πλεον να υπαρχει. Παντως οδηγησε και αυτος εξαιρετικα, αλλα η προσπεραση που του εκανε ο Dovizioso στον τελευταιο γυρο, δειχνει "δασκαλε που διδασκες..." Πιστευω οτι θα παρακολουθησουμε ενα απο τα πιο συναρπαστικα πρωταθληματα... +1150 Δεν έχω παρά να συμφωνήσω απόλυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Το πρωταθλημα θα ειναι ωραιο,αυτο καταλαβα απο τον αγωνα. Αν και Rossακιας γουσταρα σημερα τον τσαμπουκα του Stoner.Το παιδι τα σπαει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Οσο για τον Rossi, δυο πραγματα συμβαινουν: Ή πλεον εχουν μαζευτει πολλοι καλοι οδηγοι και του καλυψαν την διαφορα στο στυλ ή η καλη ατμοσφαιρα μεσα στην ομαδα επαψε πλεον να υπαρχει. Παντως οδηγησε και αυτος εξαιρετικα, αλλα η προσπεραση που του εκανε ο Dovizioso στον τελευταιο γυρο, δειχνει "δασκαλε που διδασκες..." Πιστευω οτι θα παρακολουθησουμε ενα απο τα πιο συναρπαστικα πρωταθληματα... Γιατί δεν υπολογίζεις ότι δεν έχει καθόλου δεδομένα απ΄την μοτοσυκλέτα του μ αυτά τα λάστιχα απ αυτή την πίστα; Πιστεύεις τελικά ότι είναι τόσο εύκολο να στήσεις μια μοτοσυκλέτα που έτρεχε χρόνια με MICHELIN και ήταν στημένη ανάλογα μέσα σε τρείς ουσιαστικά μήνες να πρωταγωνιστήσει με τα BRIDGESTONE; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Γιατί δεν υπολογίζεις ότι δεν έχει καθόλου δεδομένα απ΄την μοτοσυκλέτα του μ αυτά τα λάστιχα απ αυτή την πίστα; Πιστεύεις τελικά ότι είναι τόσο εύκολο να στήσεις μια μοτοσυκλέτα που έτρεχε χρόνια με MICHELIN και ήταν στημένη ανάλογα μέσα σε τρείς ουσιαστικά μήνες να πρωταγωνιστήσει με τα BRIDGESTONE; B) Πιστεψε με φιλε,αυτα τα ξερει καθε οδηγος πριν κανει αλλαγη εταιριας ελαστικων.Η Γαλλικη εταιρια,θα τον παει αιμα φετος B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 B) Πιστεψε με φιλε,αυτα τα ξερει καθε οδηγος πριν κανει αλλαγη εταιριας ελαστικων.Η Γαλλικη εταιρια,θα τον παει αιμα φετος B) Μην είσαι σίγουρος γι αυτό. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Μην είσαι σίγουρος γι αυτό. ;) B) Ο Dovitziozo που τον περασε στον τελευταιο γυρο,φοραγε μαλακο μπροστινο.Εμενα αυτο μου λεει πολλα. B) Στις μηχανες μου,ποτε δεν βαζω Michellιn,αλλα αυτο που εγραψα επανω το εννοω.Δεν κλοτσας ετσι τη μεγαλυτερη λαστιχοβιομηχανια του κοσμου των MOTOGP. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 πραγματικά θέλει δουλειά ακόμα ο γιατρός για να είναι ανταγωνιστικός και φέτος... Casey Stoner Αυτή ήταν μια τέλεια εκκίνηση, αλλά η αρχή δεν είναι το παν. Η νίκη στον πρώτο αγώνα δεν σημαίνει ότι θα κερδίσεις το πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα βοηθάει πολύ. Οι επόμενοι αγώνες δεν μας ταιριάζουν τόσο πολύ αλλά νομίζω ότι μπορούμε να περιορίσουμε τη ζημιά και ίσως να πάμε και καλύτερα απʼ ότι περιμέναμε. Θα δούμε… Νόμιζα ότι ο αγώνας θα είναι πολύ πιο δύσκολος για εμάς σήμερα. Στην αρχή δεν είχα πολύ καλή αίσθηση της μοτοσικλέτας και δεν φαινόταν ότι όλα δούλευαν σωστά, άλλα όταν όλοι άρχισαν να χάνουν ρυθμό αντιλήφθηκα ότι θα μπορούσα να βρίσκομαι μπροστά. Έτσι αποφάσισα να πιέσω λίγο περισσότερο και τελικά κατάφερα να κερδίσω πλεονέκτημα. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οδηγούσαν πολύ καλά και οι rookies ήταν απίστευτοι. Φοβήθηκα στους πρώτους γύρους. Σήμερα ήταν όλα φανταστικά και καταφέραμε να πάρουμε την 1η νίκη στον 1ο αγώνα για μια ακόμη φορά. Στην αρχή ο αγώνας ήταν «τρελός», απίστευτος, αλλά φαντάζομαι και πολύ ωραίος να τον βλέπεις. Νομίζω ότι πολύς κόσμος δεν περίμενε να μας δει τόσο δυνατούς σήμερα. Ξέρεις, υπήρχαν πολλοί που έγραφαν πολύ καλούς χρόνους. Ήμασταν δυνατοί στις ελεύθερες δοκιμές αλλά τα ελαστικά μας δεν λειτουργούσαν άψογα. Νομίζω ότι θα είναι πολύ καλύτερα σε θερμότερες συνθήκες. Jorge Lorenzo Είμαι πολύ χαρούμενος. Προφανώς η νίκη θα ήταν καλύτερη αλλά η Ducati και ιδίως ο Casey Stoner ήταν ταχύτερος από εμάς. Του άξιζε αυτή η νίκη. Μέχρι το μέσω του αγώνα είχαμε παραπλήσιο ρυθμό και πίστευα ότι θα πάει έτσι μέχρι το τέλος, αλλά μετά το χέρι μου βάρυνε υπό την πίεση του αγώνα. Έπειτα από την αρχική ένταση για το ντεμπούτο μου ένοιωσα κουρασμένος προς το τέλος του αγώνα και έχασα το ρυθμό μου. Σήμερα είχαμε μια ευκαιρία να κερδίσουμε αλλά δε τα καταφέραμε επειδή ο Stoner πήγε πραγματικά πολύ γρήγορα και άξιζε περισσότερο αυτή τη νίκη. Αλλά ας μην συζητάμε για πρωτάθλημα, μπορεί να πάμε στη Jerez και να είμαστε στην 10η θέση ή σε καλύτερη από τη σημερινή. Τα αποτελέσματα πρέπει να κοιτάμε. Dani Pedrossa Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση. Την προηγούμενη εβδομάδα εδώ ήμουν χειρότερος σε όλα τα σημεία . Αντιμετωπίζαμε πολλά προβλήματα με τη μοτοσικλέτα και αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε την περσινή μοτοσικλέτα και διαφορετικό σασί. Η δουλειά στο γκαράζ γινόταν σε τρελούς ρυθμούς. Έτσι αυτό το αποτέλεσμα ανήκει στην ομάδα. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσους ανθρώπους να δουλεύουν τόσο σκληρά, οπότε τους χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Andrea Dovizioso Ήταν τόσο καλό που στο τέλος δάκρυσα από τη χαρά μου. Το να κερδίσω τον Valentino στον πρώτο μου αγώνα με έκανε πολύ ευτυχισμένο. Ειλικρινά δεν πίστεψα ότι θα μπορούσα να βρεθώ στο βάθρο επειδή από την αρχή έβλεπα που ήταν τα όρια μου σε σχέση με τους μπροστινούς και ήξερα ότι δεν μπορούσα να πιέσω άλλο. Στην αρχή πίεσα πάρα πολύ και κατάφερα να μείνω με τους πρώτους αλλά πήρα πολλά ρίσκα. Ωστόσο αυτό με βοήθησε να είμαι κοντά στον Valentino στους τελευταίους γύρους. Ο Pedrosa κατάφερε να ξεφύγει, αλλά το ότι κατάφερα να παραμείνω μπροστά από τον Valentino ήταν ήδη πολύ καλό για εμένα. Σήμερα κάναμε καταπληκτική δουλειά. Αυτό το διήμερο αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα αλλά στον αγώνα φάνηκε η δουλειά που κάναμε στην διάρκεια του χειμώνα. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους ανθρώπους της ομάδας που με βοήθησαν… Valentino Rossi Νομίζω ότι δεν ήμασταν ακόμα έτοιμοι για τον αγώνα και το στήσιμό μας δεν είναι ιδανικό. Στον 1ο γύρο πήγα καλά αλλά μετά άρχισα να έχω πολλές ταλαντώσεις. Νομίζω ότι πρόκειται για πρόβλημα ρύθμισης. Πρέπει να ξεχάσουμε το set ρυθμίσεων που ξέραμε όλα αυτά τα χρόνια και να ξεκινήσουμε από την αρχή για να κάνουμε τη μοτοσικλέτα να συμπεριφέρεται διαφορετικά. Είμαι πολύ γρήγορος πάνω στα φρένα αλλά αργός μέσα στις στροφές και παλεύω πολύ. Νομίζω ότι πρέπει να ρυθμίσουμε πολύ διαφορετικά τη μοτοσικλέτα γιατί τα ελαστικά συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά. Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τότε που πήγαμε στην Μαλαισία και ήμασταν πολύ γρήγοροι, ενώ και ο Stoner είναι εδώ πρώτος με τα ίδια ελαστικά, οπότε αυτό που μένει είναι να μάθουμε να τα χρησιμοποιούμε. Πρέπει όμως να αντιδράσουμε άμεσα και να ξεχάσουμε τον τρόπο με τον οποίο προετοιμαζόμασταν μέχρι σήμερα. Ήξερα ότι ο αγώνας σήμερα θα ήταν πολύ δύσκολος. Έλπιζα πάντως να βρεθώ στο βάθρο και προσπάθησα να κρατήσω πίσω μου τον Pedrosa με κάθε τρόπο που μπορούσα να σκεφτώ. Δυστυχώς δε μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο. Μου συνέβη το ίδιο που είχε γίνει και στο warm up. Ήξερα ότι όταν έχω τόσο πολύ πρόσφυση στην αρχή θα το πλήρωνα αργότερα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με το πρωί αλλά το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο, οπότε πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Υπάρχει και η θετική πλευρά του σημερινού αγώνα. Ο κινητήρας της Yamaha είναι πολύ δυνατός. Ξεκίνησα πολύ καλά και είχα πολύ δύναμη, ιδίως στους πρώτους γύρους αλλά στο τέλος νικήθηκα. Τώρα πρέπει να το αποδεχτούμε και να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το γιατί. Ξέραμε ότι εδώ είχαμε τα περισσότερα προβλήματα με τη Bridgestone ήδη από τις δοκιμές. Στην Jerez τα πήγαμε καλύτερα και στην Μαλαισία πολύ καλά. Οι ανταγωνιστές μου είναι πολύ δυνατοί και νέοι, αλλά νομίζω ότι όταν όλα θα έρθουν στα ίσια τους θα είμαι σε θέση άνετα να παλέψω μαζί τους. msfree.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 Αυτα ειναι, θα γινει χαμος λεμε φετος!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) Σε αυτα θελω να εστιασω... ;) Casey Stoner Νόμιζα ότι ο αγώνας θα είναι πολύ πιο δύσκολος για εμάς σήμερα. Jorge Lorenzo Είμαι πολύ χαρούμενος. Dani Pedrossa ... αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε την περσινή μοτοσικλέτα και διαφορετικό σασί.. Andrea Dovizioso Ήταν τόσο καλό που στο τέλος δάκρυσα από τη χαρά μου. Το να κερδίσω τον Valentino στον πρώτο μου αγώνα με έκανε πολύ ευτυχισμένο. Valentino Rossi Νομίζω ότι πρέπει να ρυθμίσουμε πολύ διαφορετικά τη μοτοσικλέτα γιατί τα ελαστικά συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά. αργότερα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με το πρωί αλλά το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο, οπότε πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Υπάρχει και η θετική πλευρά του σημερινού αγώνα. Ο κινητήρας της Yamaha είναι πολύ δυνατός. ...και νομιζω οτι τελικος κερδισμενος απο τους αγωνες φετος θα ειμαστε ΕΜΕΙΣ!!! :_rock-on: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2008 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Μου έχει δοθεί η εντύπωση, ότι σε κάθε αγώνα θα έχει και διαφορετικό νικητή, να δούμε. Πάντως όλα είναι πάνω από κάθε προσδοκία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Ο πρώτος αγώνας ήταν απλά φοβερός.. το πρωτάθλημα θα είναι πραγματικά επεισοδιακό. Ακόμη και αν ο Stoner γλυστρήσει γρήγορα μπροστά στην βαθμολογία, έχουμε να δούμε ΠΟΛΥ θέαμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Όντως...τα πάνω κάτω μπορεί να έρθουν από αγώνα σε αγώνα. Μάλλον τα φετινά μεγάλα MotoGP θα μοιάζουν με τα 125άρια σε εναλλαγές! Πάντως αυτό που μου έκανε περισσότερη εντύπωση είναι πως ο πάντα δεύτερος Στόνερ στα 250 κερδίζει άνετα πια τον πάντα πρώτο (στα 250 πάντα) Pedrosa, αλλά και έτερος πιτσιρικάς ο Lorenzo, κέρδισε τον Pedrosa και πάλεψε τον Stoner. Για να μην πω πως και οι τρεις αυτοί (+ τον Dovi) νίκησαν κατά κράτος τον πολυπρωταθλητή Rossi. Τρελό πρωτάθλημα θα δούμε φέτος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Μπορει να μου εξηγησει καποιος, γιατι ο Stoner, ειναι ετσι ανετα μπροστα και τα αλλλα Ducati πατωνουν? Τοοοοοσο "οδηγαρα" ειναι αυτος, 'η τοσο καλοστημενη η μηχανη του?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Μπορει να μου εξηγησει καποιος, γιατι ο Stoner, ειναι ετσι ανετα μπροστα και τα αλλλα Ducati πατωνουν? Τοοοοοσο "οδηγαρα" ειναι αυτος, 'η τοσο καλοστημενη η μηχανη του?? Και τα δυο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Μπορει να μου εξηγησει καποιος, γιατι ο Stoner, ειναι ετσι ανετα μπροστα και τα αλλλα Ducati πατωνουν? Τοοοοοσο "οδηγαρα" ειναι αυτος, 'η τοσο καλοστημενη η μηχανη του?? "Χημεία" φίλε Θανάση. "Χημεία"!!! Έδεσε με το συγκεκριμένο μηχανάκι και γενικά με όλο το πακέτο.Τον θυμάσαι πρόπερσι με την Honda του Tσεκινέλο? Από τούμπα σε τούμπα ήταν. Εδώ πήγε ο Μελάντρι στην Ducati με τόσες ελπίδες και πάτωσε την στιγμή που είχε πολύ καλύτερες επιδόσεις με μια δορυφορική Honda και είχε πάρει και νίκες!!! Δεν έδεσε με το Ducati ο Melandri κι ούτε φαίνεται πως θα δέσει. Το ίδιο έχουν πάθει κι άλλοι οδηγοί. Θυμάσαι τον Hopkins πέρσι με την Suzuki? Φέτος (αν και αρχή ακόμα) έδειξε ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πάει όπως πήγαινε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Σε αυτα θελω να εστιασω... ;) Casey Stoner Νόμιζα ότι ο αγώνας θα είναι πολύ πιο δύσκολος για εμάς σήμερα. Jorge Lorenzo Είμαι πολύ χαρούμενος. Dani Pedrossa ... αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε την περσινή μοτοσικλέτα και διαφορετικό σασί.. Andrea Dovizioso Ήταν τόσο καλό που στο τέλος δάκρυσα από τη χαρά μου. Το να κερδίσω τον Valentino στον πρώτο μου αγώνα με έκανε πολύ ευτυχισμένο. Valentino Rossi Νομίζω ότι πρέπει να ρυθμίσουμε πολύ διαφορετικά τη μοτοσικλέτα γιατί τα ελαστικά συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά. αργότερα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με το πρωί αλλά το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο, οπότε πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Υπάρχει και η θετική πλευρά του σημερινού αγώνα. Ο κινητήρας της Yamaha είναι πολύ δυνατός. ...και νομιζω οτι τελικος κερδισμενος απο τους αγωνες φετος θα ειμαστε ΕΜΕΙΣ!!! :_rock-on: +100000000 Μπορει να μου εξηγησει καποιος, γιατι ο Stoner, ειναι ετσι ανετα μπροστα και τα αλλλα Ducati πατωνουν? Τοοοοοσο "οδηγαρα" ειναι αυτος, 'η τοσο καλοστημενη η μηχανη του?? O χρονος θα το δειξει αυτο.Ας μη βιαζομαστε γιατι και οι υπολοιποι οδηγοι πανε καμματια φετος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες