Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Συνονοματε φιλε αφου τελικα δειχνουν οτι τα πραγματα εκλεισαν ομαλα, τοτε τελος καλο... Φοβερα παραξενη και δυσκολη ιστορια ομως! Δεν θα ηθελα να μου τυχει με τιποτα... Παντως, για να πω κατι που με παραξενεψε, μπραβο στο παιδι που το πηρε τοσυ ψυχραιμα, ΑΛΛΑ απο τη μια τα φερνει δυσκολα βολτα και τη χρωσταει ακομα τη μηχανη και απο την αλλη το ριχνει στο χαβαλε και το ζαμανφου; Δεν ξερω... Δεν μου καθεται σωστα αυτο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Φιλε ΝΙΚΟS εγω γιατι νομιζω οτι καποιος ειναι "θυμα" στην ολη υποθεση;...Μακαρι να ειμαι μακραν λαθος ε;... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Μάλλον γούσταρε πολύ το V-Strom και έβαλε κάποιον και καλά να του το κλέψει για να έχει δικαιολογία :lol: Τώρα πέρα από την πλάκα εμένα η κατάσταση μου βρομάει από χιλιόμετρο. Εκτός αν ο φίλος σου έχει τρελλά φράγγα οπότε πάω πάσο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 δεν ξερω ρε παιδια.. απορησα και εγω εγω παντος του ειπα οτι οταν καταλυξει σε καποιο μοτο θελω να συνησφερω τι θα κανατε εσεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
savvas1300 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 δεν ξερω ρε παιδια.. απορησα και εγω εγω παντος του ειπα οτι οταν καταλυξει σε καποιο μοτο θελω να συνησφερω τι θα κανατε εσεις ? Σωστος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2008 Αν τρακαρει το μηχανακι ο κλεφτης ο δικος σου εχει ευθηνη Εγω στην θεση του α) αν ειχα παρει διαβεβαιωση απο πεθερο ας πουμε για νεο μηχανακι η' β) αν ηταν ασφαλισμενο γ) αν ημουν μαλακας ετσι θα φερομουνα. Η συνησφορα σου ας ειναι ενα μπαμπα μην τρεχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 to vrikeeeeeeeeeeeeeee kala mages xalafrosa etsi... athikto stin nikaia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Α μπραβο! Να και καλα νεα, απο τετοιες ιστοριες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
argi6argi 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Τέλος καλό όλα καλά! Άντε ρε φίλε γιατί το διάβασα απο την αρχή το ποστ και αγχώθηκα κι εγώ. Μπράβο στο παλικάρι για την στάση που κράτησε Το έμαθες το μάθημα πλέον. Δεν δανείζουμε/μαστε άλλες μηχανές!!! Ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να γίνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!! ΠΟΛΎ ΕΥΧΆΡΙΣΤΟ ΝΈΟ ΝΙΚΟ!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arkas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Με κόλλησες , αλλά ξελάφρωσα. Μπράβο , ευτυχώς όλα καλά. Τι πάθημα και αυτό ρε αδερφάκι μου ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 :popcorn: :worshippy: ΕλεοΟοΟοSsSsS!!!!!! Αστυνομικό τρελό σενάριο!Τα είχε όλα μέσα πρωταγωνιστές..NIKOS...κομπάρσους ,η γκόμενα,ο μπάτσος...θύματα ΝΙΚΟΣ κ FRIEND...τους κακούς,τα μπ@στ@ρδάκια,μόνο ο Αστυνόμος ΜΠΕΚΑΣ έλειπε! Ή αν θυμάμαι καλά ήταν και αυτός μέσα... be carefully ...to be continued...MOTOR BREAK Season2! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Πολύ καλά νέα! Και τώρα...? Θα κάνουν το ΚΤΜ περιπολικο????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THEOD 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 (τροποποιήθηκε) και πεταγεται ο γιαννης και του λεει -λοιπον φιλαρακο γραφε παρκαρα το ΚΤΜ στην ταδε οδο και γυρισα την αλλη μερα και δεν ηταν εκει οκ? ο μπατσμαν του δινει ενα χαρτι να γραψει τα στοιχεια του εγραφε ο γιαννης και πεταγε κατι ακυρα του τυπου -πως σε λενε ρε ματια μου να βαλω στο ονομα συζηγου γιατι οταν θα το βρουν το ΚΤΜ θα σε εχω παντρευτει μετα λεει στο μπατσο φιλαρακο -το ΚΤΜ αν το βρειτε καντε το περιπολικο φευγουμε και μου λεει ξεχασε το γρηγορα να παει να γ... Μπας και τον τελευταίο χρόνο που ψιλοχαθήκατε το έχει ρίξει στην πρέζα και δεν το ξέρεις ??? :P EDIT Μετά διάβασα ότι το μηχανάκι βρέθηκε... Τέσπα...τέλος καλό - όλα καλά....Να σου γίνει μάθημα να μην ξαναδανείσεις(στείς) μηχανή.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2008 από τον THEOD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DPF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 ΜΜΜΜΜ ΜΥΡΙΖΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ; Μπας και τον τελευταίο χρόνο που ψιλοχαθήκατε το έχει ρίξει στην πρέζα και δεν το ξέρεις ??? tongue.gif ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΑ ΧΑΘΕΙ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ; ...ΑΕΡΑΣ ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Το ευχάριστο στην υπόθεση είναι ότι βρέθηκε. ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΕΙΣ Η ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ΞΕΝΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosBMW 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Τελος καλο ολα καλα και το παθημα να σου γινει μαθημα, δανεικη μηχανη ποτε ξανα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2008 Έμαθε ποιοι την έκλεψαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες