Jump to content
NIKOS.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

Recommended Posts

εκλαπη περιοχη Πευκακια ΚΤΜ 640 PRESTIGE 2004 MAYPO ΜΕ ΑΡ. ΚΥΚΛ.ΙΤΟ 0107

Στην περιπτωση που μπορειτε να βοηθισετε το τηλ ειναι 6948282458

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

προχθες με πειρε τηλ ενας καλος μου φιλος και μου λεει

-ρε Νικο θελω μια μεγαλη χαρη

-τι θες ρε Γιαννη του λεω

-θελω να παω στο Αστρος κυνουριας με την κοπελια αν γινεται να σου δωσω το ΚΤΜ και να μου δωσεις το Β στρομ μπας και παω λιγο πιο ξεκουραστα

-(σκεφτομαι...... ο γιαννης χρονια εμπειρος οδηγος του ειχα ζητησει και εγω το r1 που ειχε καποτε ....)οκ ρε γιαννακη του λεω και καναμε την τραμπα

το πρωι σημερα με περιμενε μονο η κουλουρα απο το ΚΤΜ..............

πως του το λεμε?

και τι του λεμε?

εχω τρελαθει παιδια βοηθειαααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμάν πίκραααα :(

Φίλε δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση σου :cry:

Tι να του πεις τώρα? Ότι κι αν πεις....γάματα :( Oύτε μπορώ να φανταστώ κάποια λύση.

Δώσε μας μόνο πινακίδα αν ξέρεις κτλ χαρατηριστικά του ΚΤΜ (και ποιο μοντέλο είναι) να έχουμε το νου μας ΑΝ το δούμε πουθενά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:o

Χέστηκα από το φόβο μου και μόνο που το σκέφτηκα!!!

Πραγματικά δεν θα ήθελα να το ζήσω αυτό!

Στην παρούσα φάση απλά το λες στον φίλο σου χωρίς πολλά πολλά και φαντάζομαι καλό θα

είναι να πράξεις όπως θα ήθελες να πράξει κι αυτός σε αντίστοιχη περίπτωση!!!

:pray:

περιοχή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στην παρούσα φάση απλά το λες στον φίλο σου χωρίς πολλά πολλά και φαντάζομαι καλό θα

είναι να πράξεις όπως θα ήθελες να πράξει κι αυτός σε αντίστοιχη περίπτωση!!!

γαματα ..... ειναι μεγαλη ευθυνη να δανειζουμε και να δανειζομαστε μοτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν την έχει ασφαλισμένη????? Αν ναί, εγώ θα του έλεγα να πάρει τα λεφτά της ασφάλειας , να βρεί τί μηχανή θέλει να πάρει ( στα ίδια λεφτά μ'αυτή που χάθηκε βέβαια και όχι καμια AGUSTA) και θα του έβαζα τσόντα τα υπόλοιπα!

Δύσκολη κατάσταση φίλε! Προσωπικά εύχομαι να βρεθεί!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν τον εχω βρει ακομα στο τηλ.

αλλα απο οτι βλεπω το αποκομα της ασφαλειας gener.. unio.. = νομιζω πως δεν ασφαλιζει για κλοπη η εταιρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν τον εχω βρει ακομα στο τηλ.

αλλα απο οτι βλεπω το αποκομα της ασφαλειας gener.. unio.. = νομιζω πως δεν ασφαλιζει για κλοπη η εταιρια

:o

:( :( :( :( :( Ποοοοοοπω ρε φίλε...............τί πακέτο εχεις φάει ρε γμτ................

Μήπως λέει το ποσό που πληρώνει για την ασφάλεια αυτή??? Αν είναι πάνω απο 250 ευρώ σίγουρα θα έχει και για κλοπή!!! Γιά τσέκαρέ το!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χρεωμένος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!!??

Απο την στιγμή που εσυ είχες δέσει και ασφαλίσει την μηχανή,τι παραπάνω να έκανες!?

Αν ο φίλος σου έκρινε οτι το μέρος που θα ασφάλιζες την μηχανή είναι ανέπαρκες,επρεπέ να βρεί άλλη λύση!

Δεν θα βγείς και ο κύριος υπαίτιος για την κλοπή.............!!Εξυπηρέτηση έκανες!

Την ανταλλαγή την πρότεινε ίδιος ,δεν του πήρες την μηχανή με το ζόρι!

Μην με παρεξηγήσεις γι'άυτα που γράφω απλά είμαι ρεαλιστής!

Εγώ πάντως αν αντάλλαζα την μηχανή μου με ενός φίλου(με δική μου πρωτοβουλία) και του την κλέβανε,αν την είχε δεμένη και ασφαλισμένη δεν θα του ζητούσα και χρήματα!!!

Αν έκρινα οτι το μέρος φύλαξης είναι επικίνδυνο ,θα του έδινα χρήματα για κλειστό πάρκινγκ αυτές της 2-3 μέρες!

Αν είναι πράγματι τόσο καλός σου φίλος δε πρέπει να σε κατηγορίσει σε καμμία περίπτωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πραγματι ετσι ειναι

και να σκεφτειτε πως ουτε που την κυκλοφορισα αυτες τις δυο μερες

λογο φοβου μην πεσω ή πεσει κανεις πανω μου

ελπιζω να βρεθει και να επικρατισει η λογικη στο μυαλο του φιλου μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι θα πρεπει να του δωσεις λεφτα?Αν ειναι φιλος ,κανονικα δεν θα σου ζητησει τιποτα απο την στιγμη που δεν οφειλετε σε δικη σου υπαιτιοτητα...(ασε που ζητησε ο ιδιος την τραμπα) :_whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οσοι ειναι κ σε αλλα φορουμς να κανουν ποστ την κλοπη για να το ξερουν περισσοτεροι.

αν κ η μηχανη τωρα θα ναι ανταλακτικα...

αν ειναι καλος φιλος δε νομιζω να σου ζητησει να την πληρωσεις..θα πρεπει να σε εχει πολυ χαλια φιλο για να σου κανει μανουρα..αλλα δεν θα σου ζητουσε την μηχανη σου κ δεν θα σου εμπιστευοτανε την δικια του..κανε του κουραγιο..εγω σαν φιλο μου θα τον βοηθουσα μεχρι να βγαζε ακρη.

αν ειχε αναγκη να παρει αλλη μηχανη αλλα μονο βοηθεια...αντε να του δανειζα την μηχανη μου για λιγο αν δεν την χρειαζομουν κ αυτο για λογους τυψεων..το καλυτερο ειναι να τον βοηθησεις να βγαλει ακρη η να προχωρησει μπροστα,αν δεν βγαλετε ακρη,ωστε να το ξεχασει κ πιο ευκολα..

υπαρχει η περιπτωση να νομιζει οτι του την "εκανες"??

ευχομαι καλη υπομονη κ ολα να καταληξουν με τον καλυτερο τροπο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικα ασχημη φαση αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να πληρωσεις, ευχομαι να βρεθει παντως!

Μεταφερω το θεμα στις κλοπες μπας και το δουν περισσοτεροι στην κατηγορια και γινει κατι καλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μολις τωρα μιλησα με τον φυλο μου

πηγε εκει στην αστυνομια και του ειπαν οτι πρεπει να παω εγω και να κανω μυνηση κατ αγνωστου

αφου ηταν στην δικια μου κατοχη κλπ

εχει ακουσει καποιος παρομοιο περιστατικο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Χρεωμένος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί!!??

Απο την στιγμή που εσυ είχες δέσει και ασφαλίσει την μηχανή,τι παραπάνω να έκανες!?

Αν ο φίλος σου έκρινε οτι το μέρος που θα ασφάλιζες την μηχανή είναι ανέπαρκες,επρεπέ να βρεί άλλη λύση!

Δεν θα βγείς και ο κύριος υπαίτιος για την κλοπή.............!!Εξυπηρέτηση έκανες!

Την ανταλλαγή την πρότεινε ίδιος ,δεν του πήρες την μηχανή με το ζόρι!

Μην με παρεξηγήσεις γι'άυτα που γράφω απλά είμαι ρεαλιστής!

Εγώ πάντως αν αντάλλαζα την μηχανή μου με ενός φίλου(με δική μου πρωτοβουλία) και του την κλέβανε,αν την είχε δεμένη και ασφαλισμένη δεν θα του ζητούσα και χρήματα!!!

Αν έκρινα οτι το μέρος φύλαξης είναι επικίνδυνο ,θα του έδινα χρήματα για κλειστό πάρκινγκ αυτές της 2-3 μέρες!

Αν είναι πράγματι τόσο καλός σου φίλος δε πρέπει να σε κατηγορίσει σε καμμία περίπτωση!

Συμφωνώ απόλυτα! Από την στιγμή μάλιστα που την είχες ασφαλίσει κιόλας δεν ευθύνεσαι με τίποτα!

μολις τωρα μιλησα με τον φυλο μου

πηγε εκει στην αστυνομια και του ειπαν οτι πρεπει να παω εγω και να κανω μυνηση κατ αγνωστου

αφου ηταν στην δικια μου κατοχη κλπ

εχει ακουσει καποιος παρομοιο περιστατικο?

Ο φίλος σου, σου ζητάει ευθύνες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...Πικρα... :(

Αν δεν βρεθει, προφανως του την αντικαθιστας... :/

Συμφωνώ απόλυτα! Από την στιγμή μάλιστα που την είχες ασφαλίσει κιόλας δεν ευθύνεσαι με τίποτα!

Ο φίλος σου, σου ζητάει ευθύνες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα