black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Απειρες οι φορες, που εχει γινει συζητηση για το θεμα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η επαναληψη της, "βλαπτει", καθε αλλο μαλιστα! Λοιπον σημερα, πηγα σε συνεργειο φιλων, για ν'αλλαξω τη μπαταρια της μηχανης (οχι οτι δεν μπορουσα μονος, :P αλλα, εχει το γουστο της και η παρεα, με συζητηση και φραπεδια, μιας και η δουλεια ηταν εκτος ωραριου! :D ) Ασχολουνταν λοιπον με το Moto Guzzi, γνωστου, που τις προαλλες, χτυπησε με αρκετα χιλιομετρα (80+) σε κατι "εργα επι της οδου" που γινονταν (Βραδυ χωρις σημανση..αλλη κουβεντα αυτη..) Μεσα στο side car (ναι! εχει τετοιο!!) βρηκα το κρανος του (οχι και καμμια σπουδαια "μαρκα" απ'οτι βλεπετε) και το φωτογραφησα! Προσεχτε τις ρωγμες, (κοκκινα βελη) και βγαλτε τα σημπερασματα σας... (Το παιδι, την εβγαλε μονο με μικροαμυχες, μιας και φορουσε και γαντια, μποτες μπουφαν..) ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Καλά κάνεις κ το θυμίζεις! Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως λένε (σωστά το'γραψα? :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Αυτά πρέπει να είναι μαθήματα για όλους μας! Πολύ καλά κάνεις και δείχνεις και τις φωτογραφίες γιατί όπως πολύ σοφά λέει ο λαός μας: ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ=ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!! ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Συρθηκε ποοοολυ λεμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2008 Τώρα όποιος θέλει ας βγει για ποτάκι χωρίς το κράνος ....μην του χαλάσει και το μαλλί..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2008 Το δικό μου το μαλλί υποφέρει απο το κράνος μιας και είναι και μακρύ αλλά τι να κάνω.. Ακόμα και μέσα στο Σουφλί 90% του χρόνου που είμαι πάνω στη μηχανή το φοράω.. Ακόμα και για το σπίτι δουλειά που είναι απόσταση 1χλμ.. ΑΝ παω απο γύρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CBF_1000 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 "Το κράνος ,μου χαλάει την κόμη !!" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 εγω την βρηκα την λυση. Πας μια φορα το μηνα για κουρεμα, τα κοβεις κοντα (οχι και γουλι) και τελειωνει η υποθεση. Δεν σου χαλαει το κρανος καμια χοριστρα και καμια μοστρα (ασε που δεν πιανει το ζελε πανω σε τοσο κοντη τριχα).... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2008 ++++++++++++++++++++++++++οσα κ να πω ειναι λιγα...++++++++++++++++++++ΚΡΑΝΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες