Jump to content
ALX™

Τι Σώμα είσασταν στον στρατό και τι ειδικότητα είχατε?

Recommended Posts

Πολεμικό Ναυτικό απο τον Νοέμβριο του 99 μέχρι και σήμερις... (ναι, καλά καταλάβατε, πιλάφι είμαι). 6 χρόνια σε πυραυλάκατο και άλλα δύο ανατολικό αιγαίο σε περιπολικό στην πρώτη γραμμή να κυνηγιόμαστε με τις τούρκικες ακτοφυλακίδες.

15.000 και μία, στραβάδια ... απολύομαι...

άλλα 27 χρόνια μείνανε, που θα πάει, θα περάσουν

και μιας και το ανοίξαμε το θέμα... για πείτε, κάνας άλλος μονιμάς παίζει εδω πέρα???

Τροποποιήθηκε από τον ltheo2000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

97 ΣΤ' ΕΣΣΟ (251) ΣΤΡ (ΠΒ) Σκοπευτης Π.Ε.Π. (TATRA813) Θηβα-Λημνο(101 ΜΠΠ-ΠΕΠ) και Κιλκις (198 Α/Κ ΜΠΠ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΣΣΟ 08Α, ναύτης στον Πόρο μέχρι πριν από 5 μέρες και την Τρίτη μετά την Καθαρά Δευτέρα μπαίνω Σκαραμαγκά και μετά Αμφιάλη με ειδικότητα διαχειριστή.

Ποιο βίσμα ρε υπερβολικοί;;;

Τροποποιήθηκε από τον Remali tis Fokionos Negri

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρεμάλι ποιός ήταν ο προπαιδευτής σου? Ο κολλήτός μου ήταν Πόρο τώρα σαν προπαιδευτής... για πες τη διμοιρία σου πουλάκι μου... :spiteful::devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρουσιάστηκα ΣΤΡ(ΔΒ) στην Πάτρα Νοέμβριο 2005 (σειρά 293), έγινα ΥΕΑ(ΤΘ) 4μήνες Αυλώνα και ως ΔΕΑ(ΤΘ) 6 μήνες Ξάνθη και 6 μήνες Πολύκαστρο. Ειδικότητα: ΑΠΜΑ Leopard 1 A5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παρουσιάστηκα ΣΤΡ(ΔΒ) στην Πάτρα Νοέμβριο 2005 (σειρά 293), έγινα ΥΕΑ(ΤΘ) 4μήνες Αυλώνα και ως ΔΕΑ(ΤΘ) 6 μήνες Ξάνθη και 6 μήνες Πολύκαστρο. Ειδικότητα: ΑΠΜΑ Leopard 1 A5

B) Πόρωση τα Leopard λέμεεεεεε!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολεμική Αεροπορία. ΕΣΣΕ ΣΤ'86 Από Σεπτέμβρη του 1986 στη Τρίπολη εκπαίδευση και μετά Τατόι στη σχολή Ικάρων έως Μάϊο 1988 σαν σμηνίας και ιδικότητα ΗΛΑΦ (Ηλακτρολόγος αεροσκαφών) στα εκπαιδευτικά T41D.

Κάθε μέρα κοπάνα για να βγω βόλτα με τη μοτοσυκλέτα.

Και μια και είμαστε σε forum μοτοσυκλέτας, έχω να πω ότι το 1987 ένα βράδυ που είχα βγει με τον τότε HONDA bold'or γυρνώντας να μπω μέσα στο στρατόπεδο μπήκα με τη μοτό και έκανα βόλτα όλο το στρατόπεδο ξυπνώντας έως και τον διοικητή της μονάδας με το μπουρί το κομμένο 4 σε 1 και από το λιώμα που είμουνα πάρκαρα τη μοτοσυκλέτα στο parking που είναι των αξιωματικών μέσα στο στρατόπεδο με συνέπεια να με ψάχνει ο αξιωματικός ασφάλειας στρατοπέδου από το βράδυ που είχα μπει και το πρωΐ να έρχεται στη μονάδα μου και να ωρίεται με φωνές λέγοντάς μου ότι θα με στείλει στη Σαντορίνη με τις αρκούδες...

Πολύ γέλιο, να με στέλνει την επομένη στον τότε διοικητή υποπτέραρχο και να μου λέει να συμορφωθώ και ότι θα μου κάνει χάρη να μην με στείλει στο νησί, και εγώ από μέσα μου να παρακαλάω να με στείλει να γλυτώσω τις 5 σκοπιές την εβδομάδα που έκανα...

Τελικά, δυστυχώς δεν με έστειλε, απλά μου έριξε 10 μέρες φυλακή, και απολύθηκα με κάτι "άλλα" με 80 μέρες φυλακή, αλλά δεν τις υπηρέτησα γιατί τους την έκανα στους 20 μήνες σαν προστάτης.

Κανένας σειρά εκείνη την περίοδο;;;

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει αρκούδες στη Σαντορίνη?? Ανοιξε παράρτημα ο Αρκτούρος?? :lol: :lol:

Ο κυρ-διοικητάς σου μου φαίνεται ψιλοαγεωγράφητος!!

Τροποποιήθηκε από τον DOMINATOR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρεμάλι ποιός ήταν ο προπαιδευτής σου? Ο κολλήτός μου ήταν Πόρο τώρα σαν προπαιδευτής... για πες τη διμοιρία σου πουλάκι μου... :spiteful::devil:

Χίλιους δυο διμοιρίτες είχε αλλάξει αυτή η ταλαίπωρη 6-4 διμοιρία... Από ονόματα δυστυχώς μόνο τον Θεό το θαλαμάρχη-λέμβαρχο θυμάμαι: Κώστας Χριστοδουλόπουλος. Σε ποια ήταν ο δικός σου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σώμα Εφοδιασμού Μεταφορών

Ειδικότητα Δεκανέας Οδηγός

Σειρά 250

Η πορεία ήταν

Λαμία (ΒΑΣΙΚΗ)

Σπάρτη (ΟΔΗΓΟΣ - Λ.Υ.Β.)

Κομοτηνή (Λ.Ε.Μ. - 21 Ε.Υ.Π.)

Κοζάνη (Λ.Σ. 1η ΤΑΞ. ΥΠ.)

Οδηγός ΡΕΟ, ΡΕΟ ανατρεπόμενο, STEYR Μ3 3,5 TOΝΝΩΝ, ΜΕRCEDES 240GD, VAZ, JEEP.

Χειριστής G3A4.

Highlight η βολή με πολυβόλο 0,50 mm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
97 ΣΤ' ΕΣΣΟ (251) ΣΤΡ (ΠΒ) Σκοπευτης Π.Ε.Π. (TATRA813) Θηβα-Λημνο(101 ΜΠΠ-ΠΕΠ) και Κιλκις (198 Α/Κ ΜΠΠ)

Τι ειπες τωρα στην 198 ειχα παει με αποσπαση 2 μηνες στο κε.πικ (οι μονοι χαλαροι στη θητεια) με Κουκουτση διοικητη.

Αυτοκινουμενα πυροβολα.. Πικρα φιλε

Εγω ημουν 217 σειρα, απεναντι στην 156 ..πολυ μαυρες μοναδες τοτε τουλαχιστον :ph34r:

Πιο καλα στον Εβρο παρα εκει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΤΡ(ΤΘ) 94 Ε ΕΣΣΟ, 232 σειρα , Και για οσους δεν καταλαβαν Τεθορακισμενος!

Ειδικοτητα ΟΔ.ΑΣ. Οδηγος Ασυρματιστης

5 μηνες Αυλωνα, τους 3 ιλη διοικησεως! Υδραυλικος

10 μηνες Σαμοθρακη 289 Ι.Μ.Α.

15μηνο ,(παραμεθωριο)

Τροποποιήθηκε από τον salouthos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τι ειπες τωρα στην 198 ειχα παει με αποσπαση 2 μηνες στο κε.πικ (οι μονοι χαλαροι στη θητεια) με Κουκουτση διοικητη.

Αυτοκινουμενα πυροβολα.. Πικρα φιλε

Εγω ημουν 217 σειρα, απεναντι στην 156 ..πολυ μαυρες μοναδες τοτε τουλαχιστον :ph34r:

Πιο καλα στον Εβρο παρα εκει...

Ναι, δεν ειχε αλλαξει η κατασταση και οταν πηγα εγω ακομα μαυριλα ηταν γαμω το στανιο μου.Με διοικητη Διδωνακη (ειχε ψυχολογικα στανταρ) το ιδιο χαλια παρεμεινε η μοιρα...

Πηγα εκει λεγοντας 14ο μηνα (Παρθενωνας) και ετρεξα πιο πολυ απο οσο ημουν νεος γαμω την καταδικη τους.Υποτιθεται πως ημασταν Γ' κυκλου εκπαιδευσεως και θα ενω θα επρεπε να ημασταν αρνταν,καναμε οτι μλκια φανταστεις.Καθως και πολυ λιωσιμο σε σκοπιες και τιγκα ασκησεις και αγγαρειες.

Δεν βαριεσαι...περασμενα-ξεχασμενα :whistling: :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ναι, δεν ειχε αλλαξει η κατασταση και οταν πηγα εγω ακομα μαυριλα ηταν γαμω το στανιο μου.Με διοικητη Διδωνακη (ειχε ψυχολογικα στανταρ) το ιδιο χαλια παρεμεινε η μοιρα...

Πηγα εκει λεγοντας 14ο μηνα (Παρθενωνας) και ετρεξα πιο πολυ απο οσο ημουν νεος γαμω την καταδικη τους.Υποτιθεται πως ημασταν Γ' κυκλου εκπαιδευσεως και θα ενω θα επρεπε να ημασταν αρνταν,καναμε οτι μλκια φανταστεις.Καθως και πολυ λιωσιμο σε σκοπιες και τιγκα ασκησεις και αγγαρειες.

Δεν βαριεσαι...περασμενα-ξεχασμενα :whistling: :whistling: :whistling:

Τα ξερω ρε φιλε κι εγω παλιος πηγα και τραβηξα την ιδια πικρα..

Τουλαχιστον γνωριζεις και καποια σωστα ατομα στο στρατο και μενουν οι φιλιες

Αλλωστε οπως σωστα ειπες ..δεν βαριεσαι τα καλα, οι πλακες και οι μ@λ@κιες μενουν :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΟΥ ,ΠΟΤΕ , ΣΕΙΡΑ

δεν ειδα παρομοιο θεμα και μιας και εχουμε πολλες παλιοσειρες θα εχει πλακα

:greece: :peep::2guns::shit::wallbash::shoot::hunter::bruce_h4h::police::knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ok thnks μαλιαρε :afro:

καλα δεν ειδα κανενα πουλαδερο ή μου φανηκε?

1η Μ.ΑΛ - Μαλεμε (Μοιρα Αλεξιπτωτιστων)

1ος Λ.ΑΛ -επιλοχιας λοχου

96 Α΄ΕΣΣΟ - 240 σειρα

χειριστης Α/Τ stream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εμένα ο στρατός ήταν η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου.Κάποτε (το ξαναλέω) ήμουν ακίνητος στο κρεβάτι του πόνου για κάτι μήνες.Αν μου έλεγες να βγάλω και το στρατό εκει μετα χαράς θα το έκανα

Παρολα αυτά,ήμουν 269,και υπηρέτησα μεσολόγγι,καλπάκι,τρίπολη,σάμο και μεγάλη ιστορία ακόμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

228 94Α ΤΦ/ΜΟΥ (που σημαίνει Μουσικός). 547 jack daniels Ρέθυμνο, one way ticket to Didimotihos 512 Τσίγλα, Σ.Σ.Ε. (Βάρη), ΣΜ/ΣΔΑ (Σώμα Μουσικών,Γουδί). Σε τι κηδεία έχω πάει δεν λέγεται... Πάντως πρέπει να έχω ορκίσει πολλούς από εδώ μέσα εκείνη την περίοδο, γιατί ως μουσικοί κάναμε και τις περιοδείες μας στα κέντρα εκπ. πέριξ τις Αττικοβοιωτίας!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιποοον παρουσιάζομαι:

Στρ (ΠΖ) όχι στριπτιζέζ αλλά στρατιώτης που έΠηΖε

Σειρά 239 (95 ΣΤ αν θυμάμαι καλά)

Λόχος : Λ.Υ.Τ. Λόχος Υποστηρίξεως Τάγματος ( ή Λόχος Υπερβολικής Ταχυτητας , Τράκας κλπ :P )

Ειδικότητα Α/Τ ΠΑΟ 106 (αντιαρματικό και είμαι και ΑΕΚ γμτ)

παρουσιάστηκα Μαυροδέντρι Κοζάνης και μετά Καλαμωτή Χίου (τάγμα εξτρατείας με ίμια, εκλογές, και άπειρες βολές πορείες και σκοινάκια :_zeppelin: ) και έπειτα Καστοριά σε τάγμα... ανεπιθυμήτων (σκουπίδια μαγειρία καλλιώπη και σκοπιά για ευχάριστο διάλειμα...)

πήρα την ροζαλία που έχει πια ασπρίσει και έφυγα τρέχοντας. ούτε έξω από στρατόπεδο δεν περνάω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΤ 96 (245) αεροπορία ειδικότητα μηχανικός Α/Φ

Τριπολη (124) - Λάρισα(110) βοηθος υπολογου στα F-4E - Ελευσίνα(112) CL-215

κατα τη παραμονη στη λαρισα πηγενα και σκυρο για readines.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού

Ισχύς δια της Χώσεως

Μετά την Θήβα και το Πεύκο ήρθε η μετάθεση.

Είχα βάλει και βύσμα για να πάω ΚΩ (καλοκαιράκι τότε) και μου έρχεται η κεραμίδα.... Αμετάθετος στην 188ΠΠΑΡ Στον ΛΑΓΟ-ΕΒΡΟ.

Αυτό το σοκ ήταν μέχρι να βρεθώ στην μονάδα!

Χρεώθηκα τον Τοπογραφικό Ουλαμό, ένα αυτοκινούμενο αδρανιακό σύστημα πλοήγησης και προσδιορισμού συντεταγμένων (EPLSS) και έφαγα όλο τον ΕΒΡΟ (και όχι μόνο) σε τοπογραφικά.

Μια φορά πήγαμε να τοπογραφύσουμε ένα πεδίο βολής (ΤΘ) στα Βρυσικά και αρχίσανε να πέφτουν βλήματα 30 μέτρα μακριά μας (δεν υπερβάλλω) Τα ζώα!

Ο διοικητής της μονάδας που έριχνε πρέπει από Αντισχης να έγινε ΕΠΟΠ ΔΝΕΑΣ. Του Γ@μ$#σα τα πρέκια στις αναφορές.

Από εκείνη την μέρα και μετά δεν έκανα ούτε μία υπηρεσία στη μονάδα και τσίμπησα και εύφημος μνεία για την προσφορά μου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα