Jump to content
ALX™

Τι Σώμα είσασταν στον στρατό και τι ειδικότητα είχατε?

Recommended Posts

2004 Β ΕΣΣΟ Παρουσιαστικα Σπαστη Εφοδιασμου Μεταφορων, μεταταξη ΥΕΑ ΤΘ στον Κ@υλωνα και μετα 9 μηνες στην Κω 80 ΕΑΡΜΕΘ και μετα Αθηνα ΣΔΣΑ. Αν και με χαλασε λιγο που με πειραν δοκιμο και εκανα και 17 μηνες αντι 12, καλα περασα. Αυτη την ζεστη να μην ειχαμε φαει και στον Αυλωνα.,.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ε' ΕΣΣΟ;

Το ξανακάναν 5 ΕΣΣΟ κάθε χρόνο;

4 ήταν όταν ήμουν εγώ.

Φεβρουάριο, Μάιο, Αύγουστο και Νοέμβριο.

6 ειναι οι ΕΣΣΟ

Ιανουαρίου (Α' ΕΣΣΟ), Μαρτίου (Β' ΕΣΣΟ), Μαίου (Γ' ΕΣΣΟ), Ιουλίου (Δ' ΕΣΣΟ), Σεπτεμβρίου (Ε' ΕΣΣΟ) και Νοεμβρίου (ΣΤ' ΕΣΣΟ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα απο τη μια γιατι θα εχει πιο πολυ κοσμο αρα οι υπηρεσιες θα μοιραζονται καλυτερα κια θα παιζουν πιο πολλες εξοδοι , αν ειναι κανεις κατι που δε το πολυγουσταρεις στη τελικη ας το κανεις πιο ανετα :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

303 Σειρά

Ξεκίνησα με ΚΕΤΘ Αυλώνα για 1+2 μήνες για εκπαίδευση. ΗΕΟ (Ηλεκτρολόγος Ερπηστριοφόρων Οχημάτων)

Ορεστιάδα και 311 ΕΜΑ... Από 35 μέχρι -17 έζησα εκεί πάνω. 27 μέσα αλλά και μία αποσπασάρα ΑΣΑΕΔ 1 μήνα για αγώνες!! Σύνολο 5 μήνες!

Τέλος Θεσσαλονίκη. 3ο Σώμα και υπηρεσία "ξενοδοχουπάλληλος!" και στρατολογικό γραφείο!

Αυτά τα ολίγα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

09Δ ΕΣΣΟ (309) Ειδικές Δυνάμεις, Πεζοναύτης, Οδηγός.

31946_399058446859_5421556_n.jpg

46856_434250826859_2460749_n.jpg

φυλακιο πυρομαχικων συναδελφε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυλακιο πυρομαχικων συναδελφε?

η Πρώτη φωτό είναι από άσκηση απόφασης στην Σάμο, η δεύτερη είναι από ελικοπτερία...

Εσύ αν δεν κάνω λάθος ήσουν Αυλώνα στο 575. Εγώ ήμουν αρχικά στο 505 και μετά στο 521 στον Βόλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άσε ρε γιωτόμπαλλο... :tooth: :tooth: :tooth:

θα τσιμπάς μέχρι να πεθάνει ο Χαϊλάντερ ή μέχρι να παραδεχτείς ότι τα Ευρωπαϊκά σπάνε... ότι έρθει πρώτο!!! (μάλλον θα πεθάνει ο Χαϊλάντερ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

95 Ε ΕΣΣΟ,238 σειρα,παρουσιαστηκα Συρο,μετα Ροδο οπου και απολυθηκα μετα απο 18 μηνες

Ειδικοτητα,Π.Α.Τ.Ο{Πυροβολητης Ασυρματιστης Τεθορακισμενου Οχηματος}.

Αυτη η ειδικοτητα δεν υπηρχε οποτε εγινα οδηγος ερπιστριοφορου αρματος{Λεωνιδας}

και αργοτερα σαν παλιουρας οδηγος αξιωματικων και για λιγο του διοικητη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η Πρώτη φωτό είναι από άσκηση απόφασης στην Σάμο, η δεύτερη είναι από ελικοπτερία...

Εσύ αν δεν κάνω λάθος ήσουν Αυλώνα στο 575. Εγώ ήμουν αρχικά στο 505 και μετά στο 521 στον Βόλο.

πεζοναυτης με πρασινο μπερε? και το 575 αυλωνα? παει γερασα και εχω χασει επεισοδια :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υλικού πολέμου - πυροτεχνουργός - 237 σειρα

Λαμια(ΚΕΥΠ)->Στυλίδα(695ΑΒΠ)-> Κύρια Δράμας(387 ΠΑΠ)->Αποσπαση ΠΘΑ Ελευθερων->Στυλίδα(επιστροφή)->ΚΑΑΥ ΚΑραβόμυλου(διακοπες!!!! :D :D :D )->Στυλίδα(απολυση)

Τροποποιήθηκε από τον nitso

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα κατευθασε το χαρτι :) ! Ηρθε η στιγμη να υπηρετησω και εγω την μητερα πατριδα !

Λοιπον εχουμε και λεμε ,329 σειρα , ΣΤ΄ εσσο και παρουσιαζομαι Μεγαλο Πευκο στις 11-11-13 και παμε βουρρρρ για ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ και την τιμημενη ΠΟΥΛΑΔΑ :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

247 97Β εσσο Δεκ/ας Πεζικο Τ/Φ Μεγάλο Πεύκο- Κόρινθο- 221 Βαριά Μυτιλήνης- 247 Πολιχνίτος καλή θητεία strogilakias πέρασα πολύ καλά στο Μεγαλο Πευκο το μετάνιωσα που δεν εμινα στις Ε/Δ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλή θητεία strogilakias πέρασα πολύ καλά στο Μεγαλο Πευκο το μετάνιωσα που δεν εμινα στις Ε/Δ

Να σαι καλα παλικαρι μου ! Δυστυχως ειναι πολλοι που το μετανιωνουν μεταγενεστερα...περασμενα ξεχασμενα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα