steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 steven είσαι προδότης? πουλάς το εργαλείο? <_< :cry: Mε πονο καρδιας το κανω.... Το εχω βαλει αγγελιες στο ιντερνετ αλλα δεν μου παει καρδια να του κολλησω πανω "ΠΩΛΕΙΤΑΙ". Αν δεν ηταν αυτη η γ@μ!μ?νη οικονομικη κριση θα μπορουσα να το κρατησω το εργαλειο. Διαμαντη μηπως το θες εσυ??? Θα χαρω πολυ να το παρει καποιος μερακλης που θα το προσεχει.... Το μηχανακι σου μαθαινει πολλα, απο κινηση στα στενα δρομακια της γειτονιας μεχρι ταξιδι σε επαρχιακο οδικο δικτυο. Αρκει να εχει λαδι και βενζινη... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Κράτα το άλλα 2 χρόνια και θα το πάρω εγώ!!!!!!!! (Ακόμη δεν μπορώ να βγάλω δίπλωμα Α1) :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diamantis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Steven καλά θα ήταν να έπαιρνα το δικό σου, θα έβγαινα κι από κάποιες ταλαιπωρίες, αλλά δυστυχώς η αγορά θα γίνει τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, οπότε πρέπει να οπλιστώ με υπομονή... Herzblut θα περιμένω εντυπώσεις μετά το στρώσιμο...ελπίζω να μου φέρεις καλά νέα!! Nikolas_x ένας από τους πολλούς λόγους που το προτίμησα από ένα παπί, είναι και αυτός που ανέφερες, ότι θέλω να αποκτήσω μια μικρή εμπειρία σε μοτοσυκλετάκι...γιατί οι ανάγκες όλο και μεγαλώνουν και σε λίγα χρόνια μπορεί να χρειάζομαι κάτι μεγαλύτερο. Όταν πρωτοείδα τις τιμές των 125 YBR & CBF εξεπλάγην ευχάριστα! Το YBR μου άρεσε περισσότερο, λόγω του ρετρό στυλ του, αλλά όταν είδα και το CBF από κοντά διαπίστωσα πως οι φωτογραφίες το αδικούν και είναι πάρα πολύ όμορφο! Στην απόφαση για το YBR αντί του CBF με βοήθησε να καταλήξω ο μάστορας που πηγαίνω το βεσπάκι μου. Μου είπε πως το YBR είναι σκυλί και το CBF μάλλον θα αποδειχτεί και αυτό σκυλί - λόγω της πολύ απλής κατασκευής του - ΑΛΛΑ...! Όπως μου είπε, όλα τα μηχανάκια χαλάνε...και όταν έρθει η -γι' αυτόν χαρούμενη- ώρα, τότε είτε μου επισκευάσει το ένα είτε το άλλο την ίδια αμοιβή θα μου πάρει για τα εργατικά...αλλά για το CBF σίγουρα θα το πλήρωνα αρκετά ακριβότερα λόγω ακριβότερων ανταλλακτικών. Οπότε μου συνέστησε το YBR. Και αφού έκλεινα περισσότερο προς αυτό, ήρθε και η γνώμη του μάστορα και...το κλείδωσα! 3 μήνες υπομονή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2009 Steven καλά θα ήταν να έπαιρνα το δικό σου, θα έβγαινα κι από κάποιες ταλαιπωρίες, αλλά δυστυχώς η αγορά θα γίνει τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, οπότε πρέπει να οπλιστώ με υπομονή... Herzblut θα περιμένω εντυπώσεις μετά το στρώσιμο...ελπίζω να μου φέρεις καλά νέα!! Nikolas_x ένας από τους πολλούς λόγους που το προτίμησα από ένα παπί, είναι και αυτός που ανέφερες, ότι θέλω να αποκτήσω μια μικρή εμπειρία σε μοτοσυκλετάκι...γιατί οι ανάγκες όλο και μεγαλώνουν και σε λίγα χρόνια μπορεί να χρειάζομαι κάτι μεγαλύτερο. Όταν πρωτοείδα τις τιμές των 125 YBR & CBF εξεπλάγην ευχάριστα! Το YBR μου άρεσε περισσότερο, λόγω του ρετρό στυλ του, αλλά όταν είδα και το CBF από κοντά διαπίστωσα πως οι φωτογραφίες το αδικούν και είναι πάρα πολύ όμορφο! Στην απόφαση για το YBR αντί του CBF με βοήθησε να καταλήξω ο μάστορας που πηγαίνω το βεσπάκι μου. Μου είπε πως το YBR είναι σκυλί και το CBF μάλλον θα αποδειχτεί και αυτό σκυλί - λόγω της πολύ απλής κατασκευής του - ΑΛΛΑ...! Όπως μου είπε, όλα τα μηχανάκια χαλάνε...και όταν έρθει η -γι' αυτόν χαρούμενη- ώρα, τότε είτε μου επισκευάσει το ένα είτε το άλλο την ίδια αμοιβή θα μου πάρει για τα εργατικά...αλλά για το CBF σίγουρα θα το πλήρωνα αρκετά ακριβότερα λόγω ακριβότερων ανταλλακτικών. Οπότε μου συνέστησε το YBR. Και αφού έκλεινα περισσότερο προς αυτό, ήρθε και η γνώμη του μάστορα και...το κλείδωσα! 3 μήνες υπομονή... Και οχι μονο αυτο, το YBR εχει και φτηνοτερα ανταλλακτικα και καλυτερο δικτυο service. Ενδεικτικα μια μανετα εχει 10?, μια ντιζα ταχυμετρου μαζι με το καλυμα της 10?, το καπακι του κοντερ που εσωκλειει τα οργανα κοστιζει 12?, ενα πλαστικο φλασακι εχει 7-8?, ενα λαστιχενιο μαρσπιε εχει 3,5? κτλ κτλ. Οταν πηγα το YBR για μεγαλο service στην αντιπροσωπεια, ασχοληθηκαν πολλες ωρες μαζι του -πραγμα που φανηκε απο τα πρωτα λεπτα- και μου πηραν μονο 50?, τιμη που περιλαμβανει και το 1 λιτρο λαδι Castrol που ζητησα να μου βαλουν. Γενικα ειναι υπερ σου (και σε καθε καταναλωτη) να εχεις ενα μεγαλο δικτυο απο service και ανταλλακτικα να σε ακολουθει μετα την αγορα της μηχανης. Πιστευω δεν θα το μετανιωσεις και θα το ευχαριστηθεις το μηχανακι. Αντε με το καλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Taxidiaris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2009 Παίδες YBR125, ΚΟΡΥΦΗ μηχανάκι!!!!!!! Το καλοκαίρι γυρνάω τα νησάκια φούλ φορτωμένος και με τη γυναίκα πίσω Μοντέλο 2007, κορυφή λέμε!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2009 Οσοι εχεται μοντελο του 06 εχεται το νου σας στο διακοπτη της μιζας (εκει που βαζουμε το κλειδι για να παρει εμπρος το μηχανακι). Μου εβγαλε προβλημα στα 14500 χιλιομετρα. Αρχικα δεν επαιρνε ευκολα εμπρος και στη συνεχεια μου εσβηνε το μοτερ στις 9000 στροφες. Στην αρχη που δεν ηξερα τι ειναι νομιζα οτι επαθα χοντρη ζημια, μεχρι που πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπε οτι φταιει η κλειδαρια. Πραγματι αυτο εφταιγε, κατοπιν πολλων πειραματισμων και δοκιμων. Παρηγγειλα καινουρια κλειδαρια (κοστος 38?), επεσα πανω στην μετακομιση την yamaha, περιμενα, ηρθε και την περασα τελικα εχτες στην αντιπροσωπεια, κανοντας παραλληλα και το μικρο service των 15000 χιλιομετρων. Το προβλημα λυθηκε και το μηχανακι παει super τωρα και εχω και καινουρια κλειδακια. Γι'αυτο λοιπον αν καποιοι αντιμετωπιζετε παρομοιο προβλημα, ριξτε μια ματια και στην κλειδαρια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Οσοι εχεται μοντελο του 06 εχεται το νου σας στο διακοπτη της μιζας (εκει που βαζουμε το κλειδι για να παρει εμπρος το μηχανακι). Μου εβγαλε προβλημα στα 14500 χιλιομετρα. Αρχικα δεν επαιρνε ευκολα εμπρος και στη συνεχεια μου εσβηνε το μοτερ στις 9000 στροφες. Στην αρχη που δεν ηξερα τι ειναι νομιζα οτι επαθα χοντρη ζημια, μεχρι που πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπε οτι φταιει η κλειδαρια. Πραγματι αυτο εφταιγε, κατοπιν πολλων πειραματισμων και δοκιμων. Παρηγγειλα καινουρια κλειδαρια (κοστος 38?), επεσα πανω στην μετακομιση την yamaha, περιμενα, ηρθε και την περασα τελικα εχτες στην αντιπροσωπεια, κανοντας παραλληλα και το μικρο service των 15000 χιλιομετρων. Το προβλημα λυθηκε και το μηχανακι παει super τωρα και εχω και καινουρια κλειδακια. Γι'αυτο λοιπον αν καποιοι αντιμετωπιζετε παρομοιο προβλημα, ριξτε μια ματια και στην κλειδαρια..... Τώρα που το λές... μου έχει κάνει μια φορά ένα κόλπο και δεν έπαιρνε εμπρός με τίποτα.... τον γύρισα τον διακόπτη στο off έβγαλα το κλειδί το ξαναέβαλα καλά γύρισα και πήρε αμέσως. Αν τελικά την κάνει θα πρέπει να αλλάξω και κλειδί ή κρατάμε το παλίο ?? όχι τίποτα άλλο αλλά να μήν αλλάζω και τάπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2009 Τώρα που το λές... μου έχει κάνει μια φορά ένα κόλπο και δεν έπαιρνε εμπρός με τίποτα.... τον γύρισα τον διακόπτη στο off έβγαλα το κλειδί το ξαναέβαλα καλά γύρισα και πήρε αμέσως. Αν τελικά την κάνει θα πρέπει να αλλάξω και κλειδί ή κρατάμε το παλίο ?? όχι τίποτα άλλο αλλά να μήν αλλάζω και τάπα... Ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι. Εβγαζα και ξανα εβαζα το κλειδι και μετα επαιρνε μπρος. Αν δεν το βγαλεις, τοτε το κουνας λιγακι στη θεση ΟΝ και ξαναδοκιμαζεις να βαλεις εμπρος. Τωρα που λες δεν ειδα αν ανοιγει η ταπα με το καινουριο κλειδι. Θα παω αυριο να δοκιμασω. Αν σου αλλαξουν την κλειδαρια τοτε θα παρεις και κανουρια κλειδακια αναγκαστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι. Εβγαζα και ξανα εβαζα το κλειδι και μετα επαιρνε μπρος. Αν δεν το βγαλεις, τοτε το κουνας λιγακι στη θεση ΟΝ και ξαναδοκιμαζεις να βαλεις εμπρος. Τωρα που λες δεν ειδα αν ανοιγει η ταπα με το καινουριο κλειδι. Θα παω αυριο να δοκιμασω. Αν σου αλλαξουν την κλειδαρια τοτε θα παρεις και κανουρια κλειδακια αναγκαστικα Α !! υπολόγισε και την πλαινή κλειδαριά στο κάλυμα. αν είναι έτσι πάει μακριούτσικα η βαλίτσα (να έχω 2 κλειδιά δεν το βλέπω σαν λύση). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 δεν πηγα να το δοκιμασω σημερα αλλα μου φαινεται αδυνατο να μην το εχουν προβλεψει αυτο το θεμα. Λογικα μαζι με την κλειδαρια δεν θα εστελναν και την ταπα της βενζινης και την πλαϊνη απο το καπακι??? Ο μηχανικος δεν με ειπε οτι χρειαζεται να το αλλαξουμε. Βασικα, τωρα που το σκευτομαι καλυτερα, δεν χρειαζεται να αλλαχτουν γιατι το κλειδι δεν μπαινει ολοκληρο στην ταπα της βενζινης και στο πλαϊνο καπακι. Το κατω καμματι του κλειδιου πρεπει να ειναι Universal και το υπολοιπο μισο μοναδικο για καθε κλειδαρια. Θα την επιβεβαιωσω και αυριο αυτη τη θεωρια. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 δεν πηγα να το δοκιμασω σημερα αλλα μου φαινεται αδυνατο να μην το εχουν προβλεψει αυτο το θεμα. Λογικα μαζι με την κλειδαρια δεν θα εστελναν και την ταπα της βενζινης και την πλαϊνη απο το καπακι??? Ο μηχανικος δεν με ειπε οτι χρειαζεται να το αλλαξουμε. Βασικα, τωρα που το σκευτομαι καλυτερα, δεν χρειαζεται να αλλαχτουν γιατι το κλειδι δεν μπαινει ολοκληρο στην ταπα της βενζινης και στο πλαϊνο καπακι. Το κατω καμματι του κλειδιου πρεπει να ειναι Universal και το υπολοιπο μισο μοναδικο για καθε κλειδαρια. Θα την επιβεβαιωσω και αυριο αυτη τη θεωρια. ;) Τι εννοεί εδώ ο ποιητής;;; Για εξήγησε μου λίγο ρε steven_04 γιατί δεν φημίζομαι για τις γνώσεις μου σε αυτά τα θέματα και αυτό δεν το πολυκατάλαβα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 Τι εννοεί εδώ ο ποιητής;;; Για εξήγησε μου λίγο ρε steven_04 γιατί δεν φημίζομαι για τις γνώσεις μου σε αυτά τα θέματα και αυτό δεν το πολυκατάλαβα... [] Κοιτα να δεις πως εχει: Το καπακι του ρεζερβουαρ ανοιγει με το κλειδι της μηχανης. Με το ιδιο κλειδι ανοιγεις και το πλαϊνο αριστερο καπακι που φιλοξενει την μπαταρια και τα εργαλεια. Ο sfour λεει οτι αν αλλαξεις την κεντρικη κλειδαρια και σου δωσουν νεα κλειδια, θα πρεπει μετα να αλλαξεις και το καπακι του ρεζερβουαρ και την κλειδαρια απο το πλαϊνο καπακι. Οκ μεχρι εδω? Εγω του εξηγω πως δεν χρειαζεται γιατι οι 2 επιπλεον κλειδαριες (του ρεζερβουαρ και του πλαϊνου καπακιου) ανοιγουν βαζοντας την ακρη του κλειδιου και οχι ολο το κλειδι. Προφανως η ακρη του κλειδιου ειναι ιδια σε ολα τα κλειδια ολων των YBR ή η μαμα yamaha εχει προβλεψει καποιο αλλο τροπο που δεν μου ερχεται τωρα στο μυαλο. Ετσι δεν χρειαζεται να αλλαχτουν οι 2 επιπλεον κλειδαριες. Βεβαια κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν εχω επιβεβαιωσει την θεωρια μου στην πραξη. Μολις το κανω θα ενημερωσω. Ελπιζω να εγινα ποιο κατανοητος τωρα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2009 [] Κοιτα να δεις πως εχει: Το καπακι του ρεζερβουαρ ανοιγει με το κλειδι της μηχανης. Με το ιδιο κλειδι ανοιγεις και το πλαϊνο αριστερο καπακι που φιλοξενει την μπαταρια και τα εργαλεια. Ο sfour λεει οτι αν αλλαξεις την κεντρικη κλειδαρια και σου δωσουν νεα κλειδια, θα πρεπει μετα να αλλαξεις και το καπακι του ρεζερβουαρ και την κλειδαρια απο το πλαϊνο καπακι. Οκ μεχρι εδω? Εγω του εξηγω πως δεν χρειαζεται γιατι οι 2 επιπλεον κλειδαριες (του ρεζερβουαρ και του πλαϊνου καπακιου) ανοιγουν βαζοντας την ακρη του κλειδιου και οχι ολο το κλειδι. Προφανως η ακρη του κλειδιου ειναι ιδια σε ολα τα κλειδια ολων των YBR ή η μαμα yamaha εχει προβλεψει καποιο αλλο τροπο που δεν μου ερχεται τωρα στο μυαλο. Ετσι δεν χρειαζεται να αλλαχτουν οι 2 επιπλεον κλειδαριες. Βεβαια κραταω μια επιφυλαξη γιατι δεν εχω επιβεβαιωσει την θεωρια μου στην πραξη. Μολις το κανω θα ενημερωσω. Ελπιζω να εγινα ποιο κατανοητος τωρα :D Α!!!!!!!! Οκ φίλε έγινες πολύ πιο κατανοητός... Το 'πιασα thnx!!!!!!!!! Πάντως αφού είναι με την άκρη του κλειδιού είναι πολύ πιθανό να είναι για όλα το ίδιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 FOREVER IN MY HEART date: 4/5/2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 FOREVER IN MY HEART date: 4/5/2009 to doses re thirio? ante pame gi alla! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 to doses re thirio? ante pame gi alla! :D Ναι Μπαμπη το'δωσα σημερα. Ασχημο πραγμα ν'αποχωριζεσαι κατι που αγαπας. Παμε γι'αλλα ομως, μεγαλυτερα (ερχεται πολυ συντομα ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 πάει το κτήνος;;; άντε, με το καλό το επόμενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Ναι Μπαμπη το'δωσα σημερα. Ασχημο πραγμα ν'αποχωριζεσαι κατι που αγαπας. Παμε γι'αλλα ομως, μεγαλυτερα (ερχεται πολυ συντομα ) πιο ειναι το επομενο με το καλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 (τροποποιήθηκε) Steven, σε "είδα" ξημερώματα της σημερινής μέρας να γράφεις για το κλειδί και τις κλειδαριές του YBR, είπες θα το δοκιμάσεις να δεις αυτό που είχες πει, αλλά δεν πρόλαβες! το πούλησες μέσα στη μέρα! Καλοφάγωτα τα λεφτά που πήρες! με ένα γυμνό αν είναι αυτό το γούστο σου FAZER1000! Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2009 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 Ναι Μπαμπη το'δωσα σημερα. Ασχημο πραγμα ν'αποχωριζεσαι κατι που αγαπας. Παμε γι'αλλα ομως, μεγαλυτερα (ερχεται πολυ συντομα ) Άντε σε 2-3 χρονάκια θα ξαναπάρεις ένα να το έχεις μέσα στη πόλη :) (Έχει συμβεί αρκετές φορές) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2009 πιο ειναι το επομενο με το καλο? Θα μαθετε ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ συντομα :) Steven, σε "είδα" ξημερώματα της σημερινής μέρας να γράφεις για το κλειδί και τις κλειδαριές του YBR, είπες θα το δοκιμάσεις να δεις αυτό που είχες πει, αλλά δεν πρόλαβες! το πούλησες μέσα στη μέρα! Καλοφάγωτα τα λεφτά που πήρες! με ένα γυμνό αν είναι αυτό το γούστο σου FAZER1000! Το δοκιμασα. Ετσι θα εμενα, με την απορια? Να προσθεσω επι του θεματος οτι η ταπα της βενζινης ΔΕΝ ανοιγει με το καινουριο κλειδι. Το πλαϊνο καπακι που φιλοξενει τη μπαταρια ανοιγει ανετα με το καινουριο. Οποτε στο μπρελοκ πρεπει να υπαρχει το παλιο κλειδι για τη ταπα του ρεζερβουαρ και το καινουριο για τη μιζα. Γυμνο θα ειναι και το επομενο.... :D Άντε σε 2-3 χρονάκια θα ξαναπάρεις ένα να το έχεις μέσα στη πόλη :) (Έχει συμβεί αρκετές φορές) Ναι το ξερω οτι συμβαινει αλλα εγω στο κεντρο κυκλοφορω πιο πολυ για βολτα και αν ποτε χρειαστει να κατεβω για καμια δουλεια εχουμε παπακι στην οικογενεια να με εξυπηρετησει ;) thank's παντως ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas_x 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2009 παρακαλώ την προσοχής σας. πουθενά χωρίς κράνος!!!!! φίλος μου πήρε προχθές Ζτάκι χωρίς κράνος και έκανε τα μούτρα του χάλια.... έμπειρος οδηγός και καλό τιμόνι! έγινε χάλια... πουθενά χωρίς κράνος!!!!! ούτε για 5 μέτρα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ERmaios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Φιλε Steven_04 το ybr 125 07 ήταν το πρωτο μου οχημα..ψάχνω να το πουλήσω τωρα καθως είμαι εδώ και 2 μηνες ερωτευμένος μ ενα Suzuki bandit 400V :D . Εκανες την καλυτερη επιλογή. Ακόμα και καινουργιο είναι σε πολυ καλα λεφτα (αν δεν κανω λαθος 1700? περιπου). Θα μαθεις αρκετα πάνω σ αυτο γιατί είναι πολύ καλα στημενο μηχανακι και πραγματικα σκυλι, (ασε που δεν καιει και τπτ..), εμενα μου εγραφε τελική 115km/h (ειμαι και 90 κιλα βλεπεις..:D ). να και μια φωτο που μου ρθε τωρα.. δες αυτο το topic που ειχα κανει μολις πηρα το Suzuki... (Η πωληση ισχυει ακόμα με τιμη γυρω στα 1300 ?) http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=2...mp;#entry439727 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 Φιλε suzukare καλησπερα. Τo μηχανακι δεν το εχω πια στην κατοχη μου, το πουλησα για τα φωτα ενος ER-6n με το οποιο κυκλοφορω εδω και 3 μερες περιπου. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι θα ξεχασω το YBR το οποιο ηταν ενα πραγματικο σχολειο και κανοντας σ'αυτο τα πρωτα μου βηματα, η προσαρμογη μου στο ER ειναι θεμα λιγων ωρων. Αν ειχα τη δυνατοτητα θα το κρατοουσα και θα το εκανα καλυτερο αο εργοστασιακο... Καλα χιλιομετρα με το ληστη σου φιλε και καλοπουλητο το YBR, ειναι μηχανακι που τ'αξιζει τα λεφτα του. Σημειωση_1: το μοντελο του 2006 ειχα ασχετα τι λεει ο τιτλος (ειχα κανει λαθος :D ) Σημειωση_2: Καινουριο εχει 2100? που και παλι ειναι μια πολυ καλη τιμη (μην ξεχναμε οτι ειναι μηχανη και οχι παπακι). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ERmaios 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2009 καλοταξιδο το σκαθαρι σου φιλε μου..πολυ καλη επιλογη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες