steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2009 γειά σου steven(προδότη του ybr) :D πώς πάει η καβάσο? H KAWASO super παει. Εχει ηδη κανει τα πρωτα της κοντινα ταξιδακια σε Χαλκιδικη-Σερρες-Βεροια και ετοιμαζεται για πανελληνια. Σε 4 μηνες εκανε 6000χλμ χωρις γκρινιες και απροοπτα. Χθες περασα απο Α.Παυλο και ειδα το (πρωην) YBR μου να αραζει στην ακρη του πεζοδρομιου Ανετα το κρατουσα για 2ο αν μπορουσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bab2112 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2009 το πηγα αντιπροσωπεια (ευτυχως εχω οδικη). τελικα ηταν τρομπα βενζινης, περιμενω το ανταλλακτικο, θα περαστει στην εγγυηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
epp1640 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2009 :P και εγώ όλο το έχω για πώληση αλλά όλο το μετανιώνω.. παρότι για πώληση.. αν δεν το μετανιώσω :Ρ του αλλάζω λαστιχάκια από βδομάδα - να ναι καλά τα παιδιά που πόσταραν ένα καταπληκτικό κατάστημα για λάστιχα από Αγγλία.. και σκεφτόμουν τα michelen pilot sporty (εξάλλου δεν έχω και πολλές επιλογές). Αφού τα είχες σκεφτόμουν να σε ρωτήσω αν έχουν καλή πρόσφυση σε βροχή.. και πόσο τα έβαλες εδώ.. α και πόσο κράτησαν :Ρ αυτά μόνο.. για την ώρα :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
epp1640 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Να συστηθώ εδώ αφού δεν πέρασα από τις γενικές.. Ανδρέας.. (και είμαι καλά :Ρ) :) Καταρχήν άκυρες οι απορίες που είχα πιο πάνω, αφού πλέον διαβάζοντας και τις 21 σελίδες (δεν με βλέπω να γράφω κατανεμημένα μεθαύριο χαχαχα - ναι ναι και άλλος συνάδελφος συνάδελφος ;) ) καλύφθηκα για τα παπούτσια του θηρίου.. Ομολογώ πως σε αντίθεση με το μοτό εδώ υπάρχουν αρκετά ybr οπότε λέω να αράξω στο thread.. ;) 1) εδώ και 3-4 μέρες έχω και εγώ πρόβλημα με την μίζα.., την καθάρισαν μια φορά και έβαλαν κόντακτ σπρέϊ αλλά μετα από δύο μέρες το πρόβλημα επανήλθε.. εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση υποθέτω πρόβλημα δεν θα υπάρχει..) 2) είχα και το πρόβλημα με τις αναρτήσεις (2 στα 2 :Ρ), ευτυχώς εμφανίστηκε και αυτό μέσα στην εγγύηση και έτσι αλλάχτηκε όλο το μπροστινό αφού οι μπότες είχαν πιάσει ψώρα.. 3) και μένα το μπροστινό τακάκι είχε γρήγορη φθορά, αν και μάλλον φταίω εγώ που κυρίως χρησιμοποιώ το μπροστά φρένο και ελάχιστα το πίσω.. 4) έχει κάποιος τιμοκατάλογο των ανταλλακτικών? Γιατί έχω μία υποψία ότι μου λένε ότι θέλουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Να συστηθώ εδώ αφού δεν πέρασα από τις γενικές.. Ανδρέας.. (και είμαι καλά :Ρ) :) Καταρχήν άκυρες οι απορίες που είχα πιο πάνω, αφού πλέον διαβάζοντας και τις 21 σελίδες (δεν με βλέπω να γράφω κατανεμημένα μεθαύριο χαχαχα - ναι ναι και άλλος συνάδελφος συνάδελφος ;) ) καλύφθηκα για τα παπούτσια του θηρίου.. Ομολογώ πως σε αντίθεση με το μοτό εδώ υπάρχουν αρκετά ybr οπότε λέω να αράξω στο thread.. ;) 1) εδώ και 3-4 μέρες έχω και εγώ πρόβλημα με την μίζα.., την καθάρισαν μια φορά και έβαλαν κόντακτ σπρέϊ αλλά μετα από δύο μέρες το πρόβλημα επανήλθε.. εφόσον είναι μέσα στην εγγύηση υποθέτω πρόβλημα δεν θα υπάρχει..) 2) είχα και το πρόβλημα με τις αναρτήσεις (2 στα 2 :Ρ), ευτυχώς εμφανίστηκε και αυτό μέσα στην εγγύηση και έτσι αλλάχτηκε όλο το μπροστινό αφού οι μπότες είχαν πιάσει ψώρα.. 3) και μένα το μπροστινό τακάκι είχε γρήγορη φθορά, αν και μάλλον φταίω εγώ που κυρίως χρησιμοποιώ το μπροστά φρένο και ελάχιστα το πίσω.. 4) έχει κάποιος τιμοκατάλογο των ανταλλακτικών? Γιατί έχω μία υποψία ότι μου λένε ότι θέλουν.. Σε ποσο καιρο στα επαθε αυτα???? Και μια ακομα ερωτηση ποση τελικη βγαζει???? Και σε ποση ωρα τα κατεβαζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 εγω μιας και ειμαι πανω στη διαδικασια εκδοσης του διπλωματος,λατρης των γυμνων στρογγθλοφαναρων κ τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν μια CBF250 αποφασισα να παρω ενα YBR. μεσω ενος αδερφικου μου φιλου λοιπον,βρηκα ενα μεταχειρισμενο του 2007,σε μαυρακι με ΜΟΝΟ(!) 9000 χιλιομετρα και μου το αφηνει στα 1000ευρω... Ε,ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
epp1640 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 εγω μιας και ειμαι πανω στη διαδικασια εκδοσης του διπλωματος,λατρης των γυμνων στρογγθλοφαναρων κ τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν μια CBF250 αποφασισα να παρω ενα YBR. μεσω ενος αδερφικου μου φιλου λοιπον,βρηκα ενα μεταχειρισμενο του 2007,σε μαυρακι με ΜΟΝΟ(!) 9000 χιλιομετρα και μου το αφηνει στα 1000ευρω... Ε,ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? το χτυπάς με κλειστά μάτια.. υποθέτω ότι η τιμή είναι τόσο χαμηλή εξαιτίας της φιλίας σας αλλά ρίξε του μια ματιά σε μηχανικό για καλο και για κακό.. Σε ποσο καιρο στα επαθε αυτα???? Και μια ακομα ερωτηση ποση τελικη βγαζει???? Και σε ποση ωρα τα κατεβαζει την σκουριά στην μίζα την έβγαλε μόλις λίγους μήνες πριν λήξει η εγγύηση.. το άλλο νωρίτερα.. όσο για τις επιδόσεις δεν με απασχόλησε ποτέ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 (τροποποιήθηκε) εγω μιας και ειμαι πανω στη διαδικασια εκδοσης του διπλωματος,λατρης των γυμνων στρογγθλοφαναρων κ τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν μια CBF250 αποφασισα να παρω ενα YBR. μεσω ενος αδερφικου μου φιλου λοιπον,βρηκα ενα μεταχειρισμενο του 2007,σε μαυρακι με ΜΟΝΟ(!) 9000 χιλιομετρα και μου το αφηνει στα 1000ευρω... Ε,ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? Α-Λ-Υ-Π-Ι-Τ-Α Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2009 από τον steven_04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 το λοιπόν... ένα μήνα και κάτι μετά αφότου το πήρα το μικρό,θα το πάω για service αύριο πρωί και κυρίως για να του αλλάξω τα ρημάδια τα λάστιχα... έχετε να μου προτείνετε λοιπόν κάτι συγκεκριμένο? επίσης,πόσο κοστίζει περίπου η αλλαγή στα λάστιχα,γιατί δεν έχω ιδέα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2009 Τσιμπα Michelin pilot sporty ή Metzeler ME22. Τα metzeler ειναι καλυτερα αλλα δυσκολα τα βρισκεις. Το ζευγαρι εχει 110-120? και μετα υπολογισε τα περαστικα 20-30? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Ποιο μικρο commuter ειναι πρωτο σε πωλησεις στην Αγγλια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xasmito 765 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 χεχεχε..... ρε είμαστε δύναμη οι YBRάδες! (steven,έβαλα τελικά τα michelen που μου πρότεινες...Φυσάνε!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2009 Καλοφορετα φιλε.... Αλλο μηχανακι, τα μαμα λαστιχα ηταν εντελως ανυπαρκτα. Βαλε και 20αρι λαδι στο πιρουνι μπροστα και θα βελτιωθει πολυ η αισθηση. Βαλε και δαγκανα απο crypton-r 115 στο μπροστινο δισκοφρενο και θα εχεις μ@μ@το μπροστινο συστημα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnmanos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 αυτό θα έρθει ποτέ Ελλάδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Herzblut 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 (τροποποιήθηκε) αυτό θα έρθει ποτέ Ελλάδα? Τί να το κάνεις αυτό... ΑΥΤΟ θα'ρθει ποτέ???!! (FZ 125 και καλά..) http://www.youtube.com/watch?v=4LuViuLw-eg LOL υπάρχει! :P :P :P :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2009 από τον Herzblut Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slapfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Καλησπέρα παιδιά :) Bab2112 εύχομαι περαστικά και αποδειχθεί ήσσονος σημασίας το πρόβληαμ τελικά, αλλά μου ακούγεται λίγο "περίεργο" να φταίει ο..βενζινάς!! Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα να ρωτήσω όποιον τυχόν ξέρει, πρόσφατα άλλαξα τα λαστιχάκια μου (Michelin Pilot Sporty) τριετίας, με Metzeler ME22 αλλά από έλλειψη προσοχής μου, ο "μάστορας" έβαλε πίσω διάσταση 3.0/18 52P αντί της προβλεπόμενης 90/18 57P (μα ούτε ένα λεπτό δεν μπορείς να είσαι ήσυχος για το τί είναι αν-ίκανοι να κάνουν??) Τεσπά, τα λάστιχα τα έχω πατήσει και δεν με παίρνει να τα αλλάξω (βλέπετε δεν πήγε καν το μυαλό μου τί π@π@ριά έγινε) οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας για το αν πρέπει να τα αφήσω ή να τα αλλάξω κάποια (money?) στιγμή. Οδικά δεν έχω πολυ-καταλάβει διαφορά, αλλά σε γενικές γραμμές τα Michelin μου είχαν καθήσει καλύτερα. Ακούω κάθε άποψη. Φίλε μου εγώ από την πρώτη στιγμή που άλλαξα λάστιχα πίσω βάζω 3άρι γιατί μου αρέσει περισσότερο από το 2,75 που μου θυμίζει περισσότερο παπί :P. Μία φορά είχα βάλει το M22 και έμεινα ευχαριστημένος...το ME22 δε το ξέρω αλλά δεν μπορεί να είναι και πολύ διαφορετικό. Γενικά το πιο μεγάλο ελαστικό επηρεάζει τελική/επιτάχυνση ως εξής: Aν υποθέσεις ότι τα γρανάζια σου είναι σταθερά όπως και οι στροφές του κινητήρα τότε με μεγαλύτερο λάστιχο (διάμετρο) μεγαλώνεις την ταχύτητα και μειώνεις την επιτάχυνση (1 στροφή της ρόδας αντιστοιχεί σε μεγαλύτερη διαδρομή στο δρόμο). Μετά έχεις το θέμα βάρους που ανεβάζει τις τριβές. Ειδικά τώρα για την διαφορά 3 και 2,75 ή 100 και 90 νομίζω ότι είναι αμελητέα...εγώ τουλάχιστον δεν είδα διαφορά στην τελική. Γνώμη μου είναι να μη το αλλάξεις αν είσαι ευχαριστημένος με το ελαστικό...αν πιστεύεις ότι κινδυνεύεις (χαμηλή πρόσφυση κλπ), λόγο ποιότητας ελαστικού και όχι λόγο μεγέθους τότε το αλλάζεις και το κόστος δε νομίζω ότι έχει σημασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slapfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Για κάποιο λόγω είχε απενεργοποιηθεί η ειδοποίηση και τόσο καιρό νόμιζα το θέμα του ybr είχε παγώσει... επανήλθα όμως... δυστυχώς η αφορμή δεν ήταν και τόσο ευχάριστη... Χθες το βράδυ και ενώ έτρεχα με ~90Km/h και με 60.000+ Km, ξαφνικά η μηχανή παρέδωσε πνεύμα!!! Σα να κόπηκε ξαφνικά η παροχή της βενζίνης και απλά λειτουργούσε γιατί έτρεχα. Όταν άνοιγμα το γκάζι έκοβε και όταν σταμάτησα φυσικά έσβησε και από τότε δεν ξαναπήρε μπροστά. Η μπαταρία που ήθελε αλλαγή μετά από μερικές προσπάθειες τελείωσε κι αυτή και έμεινα με την μανιβέλα, αλλά όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ ο ήχος που έβγαζε και η αίσθηση που μου έδινε ήταν οτι απλά γινόταν μια μηχανική κίνηση χωρίς να είναι κοντά να πάρει μπροστά. Το πήγα σήμερα στο συνεργείο και αναμένω την απάντηση...πιστεύω οτι κάτι φταίει με την τροφοδοσία της βενζίνης...για να δούμε... πάντως είναι μοντέλο του 2006 με carburettor. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Για κάποιο λόγω είχε απενεργοποιηθεί η ειδοποίηση και τόσο καιρό νόμιζα το θέμα του ybr είχε παγώσει... επανήλθα όμως... δυστυχώς η αφορμή δεν ήταν και τόσο ευχάριστη... Χθες το βράδυ και ενώ έτρεχα με ~90Km/h και με 60.000+ Km, ξαφνικά η μηχανή παρέδωσε πνεύμα!!! Σα να κόπηκε ξαφνικά η παροχή της βενζίνης και απλά λειτουργούσε γιατί έτρεχα. Όταν άνοιγμα το γκάζι έκοβε και όταν σταμάτησα φυσικά έσβησε και από τότε δεν ξαναπήρε μπροστά. Η μπαταρία που ήθελε αλλαγή μετά από μερικές προσπάθειες τελείωσε κι αυτή και έμεινα με την μανιβέλα, αλλά όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ποστ ο ήχος που έβγαζε και η αίσθηση που μου έδινε ήταν οτι απλά γινόταν μια μηχανική κίνηση χωρίς να είναι κοντά να πάρει μπροστά. Το πήγα σήμερα στο συνεργείο και αναμένω την απάντηση...πιστεύω οτι κάτι φταίει με την τροφοδοσία της βενζίνης...για να δούμε... πάντως είναι μοντέλο του 2006 με carburettor. Χμμμ... κάτι παρόμοιο έιχε αντιμετωπίσει και ο steven_04 και ήταν ο κεντρικος διακόπτης. Σε εμένα δε παρουσίασε ευτυχώς μόνο μια φορά το σύμπτωμα να μην πάρει μπρος ζεστή (σταση σε περίπτερο) οπότε και γύρισα τον διακόπτη στο off έβγαλα το κλειδί, το ξανέβαλα προσεκτικότερα γύρισα στο ον και πήρε με την πρώτη. Έκτοτε έχω κατα νου το ενδεχόμενο παρόμοιας οριστικής βλάβης (μοντελο 2005 εδω). Προς το παρόν η μπαταρία μου ψόφησε στα καλά καθούμενα μετα απο 10ημερη ακινησία. Μετα απο 72ωρη φόρτιση δε έδειξε ότι πήγε οκ αλλα 2 μερες ακινησίας έφτασαν για να ψοφήσει και πάλι.... Πόσο παει μια καινούρια είπαμε ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slapfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Χμμμ... κάτι παρόμοιο έιχε αντιμετωπίσει και ο steven_04 και ήταν ο κεντρικος διακόπτης. Σε εμένα δε παρουσίασε ευτυχώς μόνο μια φορά το σύμπτωμα να μην πάρει μπρος ζεστή (σταση σε περίπτερο) οπότε και γύρισα τον διακόπτη στο off έβγαλα το κλειδί, το ξανέβαλα προσεκτικότερα γύρισα στο ον και πήρε με την πρώτη. Έκτοτε έχω κατα νου το ενδεχόμενο παρόμοιας οριστικής βλάβης (μοντελο 2005 εδω). Προς το παρόν η μπαταρία μου ψόφησε στα καλά καθούμενα μετα απο 10ημερη ακινησία. Μετα απο 72ωρη φόρτιση δε έδειξε ότι πήγε οκ αλλα 2 μερες ακινησίας έφτασαν για να ψοφήσει και πάλι.... Πόσο παει μια καινούρια είπαμε ??? Το ίδιο παθαίνω ή μάλλον πάθαινα κι εγώ...και έκανα το ίδιο με το κλειδί... λες να έχει σχέση??? γιατί αυτό που έγινε σε εμένα ήταν να παρουσιάσει συμπτώματα παρόμοια με όταν τελειώνει η βενζίνη και βάζεις ρεζέρβα και συνεχίζεις, μόνο που βενζίνη είχα αρκετή... επίσης μετά από ώρα ήρθε ένας φίλος με αυτοκίνητο και με τράβηξε (άλλο άγχος κι αυτό...ιδρωμένος έφτασα στο συνεργείο) και όσο με τραβούσε 1-2 φορές έβαλα ταχύτητα και "δούλευε" ο κινητήρας αλλά το γκάζι νεκρό και αν πάταγα συμπλέκτη φυσικά έσβηνε πάλι... Ελπίζω ο μηχανικός να βγάλει άκρη ΟΤΑΝ το δει (μου λέει ότι έχει πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνει ) χωρίς να το λιβανίσει πολύ και μου ζητάει τα άντερά του για εργασίες... για την μπαταρία κάπου έχω ένα βιβλιαράκι με τα ανταλλακτικά αλλά τώρα δε το βρίσκω...θυμάμαι πάντως οτι δεν ήταν πάνω από 30-40Ε. επίσης κοίταξες αν έχει υγρά? εμένα είναι η δεύτερη φορά που αποφορτίζεται και απ' ότι είδα, όπως και την πρώτη φορά, δεν είχε καθόλου υγρά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2009 @slapfish τσεκαρε το διακοπτη σου, αν ειναι μοντελο 2006 τοτε μπορει να φταιει αυτος. Κι'εμενα τα ιδια εκανε, ξαφνικα παρεδιδε πνευμα και ηταν σαν να κοπηκε η τροφοδοσια του κινητηρα ενω το μηχανακι ειχε βενζινη. Οσο αφορα τη μπαταρια, κι'εγω αλλαξα μια φορα, 14? yuasu απο μαγαζι με aftermarket ανταλλακτικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Μετά απο 2 και βάλε χρόνια κατοχής, και απο διαρκές παράπονο απο τη μαλακή έμπροσθεν ανάρτηση απευθύνθηκα σε τρίτο συνεργείο (όχι το εξουσιοδοτημένο το οποίο δεν με ικανοποίησε). Επιτέλους το πηρούνι δουλεύει σωστά !! Για όσους κάτοχους έχουν παρόμοιο πρόβλημα με μαλακή ανάρτηση. να ενημερώσω ότι αυτό διορθώνεται με αλλαγή της εσωτερικής τσιμούχας στο έμβολο της ανάρτησης και χωρίς αλλαγή λαδιού με μεγαλύτερο ιξώδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slapfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 @slapfish τσεκαρε το διακοπτη σου, αν ειναι μοντελο 2006 τοτε μπορει να φταιει αυτος. Κι'εμενα τα ιδια εκανε, ξαφνικα παρεδιδε πνευμα και ηταν σαν να κοπηκε η τροφοδοσια του κινητηρα ενω το μηχανακι ειχε βενζινη. Οσο αφορα τη μπαταρια, κι'εγω αλλαξα μια φορα, 14? yuasu απο μαγαζι με aftermarket ανταλλακτικα... Μετά από μια βδομάδα που είναι στο συνεργείο (28η αργία, 26η είχε άδεια ο μηχανικός) μου ανακοίνωσε ότι δεν παίρνει ρεύμα το μπουζί. Μου είπε δε φταίει ο διακόπτης, η ηλεκτρονική (???έχει ηλεκτρονική το ybr???) και κάτι ακόμα που δε θυμάμαι και κατά πάσα πιθανότητα φταίει κάποιο καλώδιο που θα δει αύριο (στα πεταχτά ). Έχω αγανακτήσει τόσο πολύ με τα λεωφορεία αυτή τη βδομάδα που μου έρχεται να πάρω άδεια από τη δουλειά και να πάω να το δω εγώ... με τη μηχανή κάνω μισή ώρα ως τη δουλειά, όσο κάνω να μπω στο λεωφορείο από την ώρα που φεύγω από το σπίτι...15 λεπτά μέχρι τη στάση και επειδή περνάει κάθε μισή ώρα πάω και ένα τέταρτο πιο νωρίς. Σήμερα περίμενα 40λεπτά!!! την τρέλα μου! ξέρει κανείς κανα συνεργείο που να αφήνεις την μηχανή σου και να σου δίνουν κανά scooter να βολευτείς μέχρι να την πάρεις??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pause 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Καταρχήν να ευχαριστήσω τον slapfish για τις πληροφορίες και το ενδιαφέρον. Από τα μέχρι τώρα δεδομένα, έχω την εντύπωση οτι τα Michelin Pilot Sporty, (μου?) έδιναν καλύτερη αίσθηση και πληροφόρηση, οπότε αν και όποτε ξανα-αλλάξω μάλλον αυτά θα προτιμήσω. Τώρα, θα έρθω στο φλέγον θέμα, μπαταρία-διακόπτης-σβήσιμο. Εμένα παιδιά μου έχει ψοφήσει η μπαταρία κι εγώ δεν ξέρω πια πόσες φορές. Εν κινήσει και μη. Περιττό δε να πώ ομοίως για τις καμμένες λάμπες. Ακούγεται υπερβολή το ξέρω, αλλά δεν είναι δυστυχώς. Και τώρα πάλι το περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου ξαναψοφήσει καθώς άκόμα και ζεστό αρνείται πεισματικά να πάρει μπροστά με την μίζα. Και ΔΕΝ είναι θέμα μίζας ΟΥΤΕ διακόπτη (έχει αλλαχτεί πριν καιρό με άλλη αφορμή). Είναι θέμα μπαταρίας καθαρά. Τις ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ!! θέλω δε εδώ να μεταφέρω και μια συμβουλή που μου είχε δώσει πριν κάπου ένα χρόνο ένας συνάδερφος YBRίστας, που μου είπε πως το είχε δεί και σε άλλα (μοντέλα 2006) και στο δικό του και ψαχνοντάς το κατέληξε οτι φταίει η επαφή στις ασφάλειες (?????) και πως τις σταθεροποιήσε με ένα τρόπο κι οτι απο τότε δεν του ξαναπαρουσίασε πρόβλημα. Με κάθε επιφύλαξη το μετεφέρω δίχως να το έχω επιχειρήσει. Α Κ Ο Μ Α .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slapfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Καταρχήν να ευχαριστήσω τον slapfish για τις πληροφορίες και το ενδιαφέρον. Από τα μέχρι τώρα δεδομένα, έχω την εντύπωση οτι τα Michelin Pilot Sporty, (μου?) έδιναν καλύτερη αίσθηση και πληροφόρηση, οπότε αν και όποτε ξανα-αλλάξω μάλλον αυτά θα προτιμήσω. Τώρα, θα έρθω στο φλέγον θέμα, μπαταρία-διακόπτης-σβήσιμο. Εμένα παιδιά μου έχει ψοφήσει η μπαταρία κι εγώ δεν ξέρω πια πόσες φορές. Εν κινήσει και μη. Περιττό δε να πώ ομοίως για τις καμμένες λάμπες. Ακούγεται υπερβολή το ξέρω, αλλά δεν είναι δυστυχώς. Και τώρα πάλι το περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου ξαναψοφήσει καθώς άκόμα και ζεστό αρνείται πεισματικά να πάρει μπροστά με την μίζα. Και ΔΕΝ είναι θέμα μίζας ΟΥΤΕ διακόπτη (έχει αλλαχτεί πριν καιρό με άλλη αφορμή). Είναι θέμα μπαταρίας καθαρά. Τις ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ!! θέλω δε εδώ να μεταφέρω και μια συμβουλή που μου είχε δώσει πριν κάπου ένα χρόνο ένας συνάδερφος YBRίστας, που μου είπε πως το είχε δεί και σε άλλα (μοντέλα 2006) και στο δικό του και ψαχνοντάς το κατέληξε οτι φταίει η επαφή στις ασφάλειες (?????) και πως τις σταθεροποιήσε με ένα τρόπο κι οτι απο τότε δεν του ξαναπαρουσίασε πρόβλημα. Με κάθε επιφύλαξη το μετεφέρω δίχως να το έχω επιχειρήσει. Α Κ Ο Μ Α .. Τελικά τα λάστιχα που έχω τώρα είναι τα Pirelli City Demon (συμβουλεύτηκα το excel με τις αλλαγές και τα σέρβις που του κάνω και ίσως πρέπει να ποστάρω όλα αυτά που έχουν τύχει, km/συμβάν)και γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος όπως είπα και παραπάνω, τόσο σε βρεγμένο όσο και σε στεγνό. Η γνώμη μου από τότε που καίγονταν οι λάμπες (η πίσω πολύ συχνά) και η μπαταρία που αδειάζει είναι ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει στο ηλεκτρικό κύκλωμα, το πιο πιθανό είναι κάποιο βραχυκύκλωμα. Η μπαταρία από μόνη της δεν μπορεί να ευθύνεται για όλα αυτά. αυτό με τις ασφάλειες μπορεί να είναι πολύ σημαντικό...δε ρωτάς τον φίλο σου να μας πει τι ακριβώς έκανε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Το YBR μεχρι το 2007 δεν ειχε ηλεκτρονικη. Το 2008 που εγινε κινιζικο και ψεκαστο απεκτησε και ηλεκτρονικη. Σχετικα με το αδειασμα της μπαταριας,υπαρχει μεγαλη περιπτωση να υπαρχει διαρροη ρευματος απο το κυκλωμα, ακομα και οταν ειναι σταθμευμενο. Τσεκαρε κεντρικο και πλαϊονο σταντ γιατι στο τελειωμα μπορει να εχει σκουριασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες