Jump to content
steven_04

Yamaha YBR125 2007

Recommended Posts

το πουλησα για τα φωτα ενος ER-6n με το οποιο κυκλοφορω εδω και 3 μερες περιπου.

Απ' τα αγαπημένα κομμάτια... καλές βόλτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα! Τελικά πήρα το YBR!! Μεταχειρισμένο του 2006 με 11450χλμ με 900 ?.. Κατενθουσιασμένος είμαι...και πως να μην είμαι, αφού η διαφορά από το 50άρι αυτόματο που είχα ως το YBR που έχω εδώ και λίγες μέρες είναι τεράστια! Έχω ένα μικρό θεματάκι μόνο, με τον συμπλέκτη...καθότι εντελώς άπειρος με συμπλέκτη, στο ένα και μοναδικό μηχανάκι που είχα οδηγήσει με συμπλέκτη (παπί FX) η σύμπλεξη ξεκινούσε αφήνοντας το συμπλέκτη λίγο πριν τη μισή διαδρομή, ενώ στο YBR που πήρα η σύμπλεξη ξεκινά να γίνεται πολύ μετά τη μισή διαδρομή και λίγο πριν ελευθερώσω εντελώς το συμπλέκτη.. είναι και στα δικά σας YBR έτσι? είναι αυτό κάτι που μπορώ να το αλλάξω?,καθώς σαν αρχάριος που είμαι θα με βόλευε να έχω περισσότερη διαδρομή να παίξω με το συμπλέκτη.. ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ, δε ξέρω να το περιγράψω καλύτερα, κι ελπίζω να βρεθεί κανείς Αυγουστιάτικα να μου απαντήσει! Καλές μου βόλτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

diaminti καλορίζικο φίλε το YBRάκι :_rock-on::_rock-on:

Εγω το εχω ακόμα και δεν βλέπω να το πουλάω γιατί είναι αστέρι για την πόλη και για νησάκια.

Πάνω σε αυτό έμαθα καλά ,καθότι είχα να οδηγήσω μηχανή 8 χρόνια και είναι ότι καλύτερο.

Ετσι τώρα εχω πάρει το Kawasaki KLE 500(άλλο αστέρι) και νοιώθω αρκετά άνετα και έμπειρα πλέον.

Ο συμπλέκτης μην σε ανησυχεί γιατί μπορείς να τον ρυθμίσεις στη διαδρομή που θέλεις.Πήγαινε καλύτερα σε ενα συνεργείο φίλο σου ή εξουσιοδοτημένο YAMAHA και πές να στο κάνουν αυτοί για να δείς.

Πού μένεις? Εγω Πειραιά. Να βγούμε για καμιά βόλτα με τα YBRάκια μας και να καταλήξουμε σε μπυροκατάσταση? :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
diaminti καλορίζικο φίλε το YBRάκι :_rock-on::_rock-on:

Εγω το εχω ακόμα και δεν βλέπω να το πουλάω γιατί είναι αστέρι για την πόλη και για νησάκια.

Πάνω σε αυτό έμαθα καλά ,καθότι είχα να οδηγήσω μηχανή 8 χρόνια και είναι ότι καλύτερο.

Ετσι τώρα εχω πάρει το Kawasaki KLE 500(άλλο αστέρι) και νοιώθω αρκετά άνετα και έμπειρα πλέον.

Ο συμπλέκτης μην σε ανησυχεί γιατί μπορείς να τον ρυθμίσεις στη διαδρομή που θέλεις.Πήγαινε καλύτερα σε ενα συνεργείο φίλο σου ή εξουσιοδοτημένο YAMAHA και πές να στο κάνουν αυτοί για να δείς.

Πού μένεις? Εγω Πειραιά. Να βγούμε για καμιά βόλτα με τα YBRάκια μας και να καταλήξουμε σε μπυροκατάσταση? :cheers:

Σωστός..το βρήκα στο manual πως ρυθμίζεται...είτε από μια ροδέλα κοντά στη μανέτα, είτε από ένα -σαν- παξιμάδι σε κάποιο σημείο της ντίζας (το δεύτερο στην περίπτωση που στη ροδέλα δεν υπάρχει περιθώριο για να μεγαλώσει κι άλλο η διαδρομή).. φαίνεται αρκετά εύκολο, οπότε λέω να το επιχειρήσω.. Μέσα είμαι για μπυροκατάσταση, αλλά....τέλος Αυγούστου γιατί μεθαύριο φεύγω διακοπές.. θα σου στείλω τότε να βρεθούμε, να μου πεις και τις εμπειρίες σου με το YBR...Κολωνό μένω,ένα τσιγάρο δρόμος ο Πειραιάς με το YBRάκι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγινε διαμαντή ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ :D Εγω φεύγω 18, επιστροφή 26. Οταν γυρίσουμε τέλη Αυγούστου θα τα πούμε. Να είσαι καλά φίλε και πάλι ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το εργαλείο :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαμαντη καλοριζικο το YBR σου και καλα χιλιομετρα να εχεται. Δεν εχω να προσθεσω κατι, με καλυψαν οι απο πανω. Το YBR ειναι πανευκολο στη συντηρηση για καποιον που πιανει λιγο το χερι του και εχει 2-3 βασικα εργαλεια.

Να'σαι καλα παλικαρι....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα παίδες.

Κάτοχος YBR 125 από Φλεβάρη 2006 και..ακόμα αντέχει! Σε όλα όσα κι αν του έχω-έχουν κάνει..

Δεν ήταν φυσικά το πρώτο μηχανάκι που οδήγησα, αλλά ήταν το πρώτο που απόκτησα και οδήηγσα εντός Αθηνών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το "εργαλείο". Κυριολεκτώ αφού έχω ήδη φτάσει στα 33.000χλμ εντός Αττικής γενικότερα.

Τίμιο, οικονομικό και εύχρηστο είναι λίγα από τα καλά του σημεία. Όσο για τα κακά του αρκετα.

Σε κάθε περίπτωση είναι μεγάλη χαρά να βλέπω τόσους συμφορουμίτες να ασχολούνται με το αντικείμενο που καθημερινά με συντροφεύει σχεδόν..παντού!

YBR rules :lol: :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια καλησπερα, εχω ενα ybr 125 μοντελο 08 και επειδη δεν κανω πολλα χλμ πριν 2 μερες εκανα το πρωτο σερβις στα 1000 χλμ.

σημερα το πρωι μετα απο ανεφοδιασμο σε πρατηριο αριοταν πεισματικα να παρει μπρος με αποτελεσμα να το σμπρωξω μεχρι το σπιτι

(που ευτυχως ειναι 200 μετρα απο το βενζιναδικο).

το μεσημερι που το ξαναπροσπαθησα παλι τιποτα αλλα επειδη δεν ειχα το κρανος ακουσα οτι δεν κανει αυτον τον χαρακτηριστικο ηχο πριν πατησεις την μιζα ενω το εχεις στο on. ξερει κανεις σας τι μπορει να φταιει;

ευτυχως ειναι στην εγγυηση αλλα ξενερωσα ασχημα ρε γμτ, και ποιος το παει τωρα στο συνεργειο :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
παιδια καλησπερα, εχω ενα ybr 125 μοντελο 08 και επειδη δεν κανω πολλα χλμ πριν 2 μερες εκανα το πρωτο σερβις στα 1000 χλμ.

σημερα το πρωι μετα απο ανεφοδιασμο σε πρατηριο αριοταν πεισματικα να παρει μπρος με αποτελεσμα να το σμπρωξω μεχρι το σπιτι

(που ευτυχως ειναι 200 μετρα απο το βενζιναδικο).

το μεσημερι που το ξαναπροσπαθησα παλι τιποτα αλλα επειδη δεν ειχα το κρανος ακουσα οτι δεν κανει αυτον τον χαρακτηριστικο ηχο πριν πατησεις την μιζα ενω το εχεις στο on. ξερει κανεις σας τι μπορει να φταιει;

ευτυχως ειναι στην εγγυηση αλλα ξενερωσα ασχημα ρε γμτ, και ποιος το παει τωρα στο συνεργειο :(

οπως το περιγραφεις, πιο πολυ για γκαφα μου μυριζει ολη η φασαρια... :mellow:

το μοτορι σου ειναι ολοκαινουργιο (1000χλμ) για να σου βγαλει βλαβη (καλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια) οποτε υπολογιζω σε λαθος χειρισμο σου. μηπως οταν εβαλες βενζινη ειχες το kill switch στο off, με αποτελεσμα να πιεζεις την μιζα σου και να εξασθενησεις την μπαταρια???προσπαθησες να το βαλεις μπρος σπρωχνοντας το με ταχυτητα στο κιβωτιο???η μιζα γυρναει οταν πατας το start ή κανει εναν περιεργο συνεχομενο ηχο???

υγ: αν λεω κατι λαθος στον φιλο μας παρακαλω διορθωστε με, γιατι σιγουρα καποιοι ξερουν περισσοτερα απο εμενα. :)

Τροποποιήθηκε από τον xourafis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα φτυσε η μπαταρία.

Αν μέσα σε 1 χρόνο και περισσότερο έκανες μόνο 1000 χλμ το βρίσκω πολύ λογικό να μείνεις απο μπαταρία.

Πρέπει να κινείς το μηχανακι για να φορτίζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσπαθησα να το βαλω μπρος με δευτερα και ενω παιρνει, μετα σαν να μην δινει καυσιμο μου φαινεται και σβηνει. η μιζα λειτουργει κανονικα και το λαμπακι της μηχανης οταν παταω το on αναβει και σβηνει μετα κανονικα. απλα δεν κανει εναν συνεχομενο ηχο για 3-4 δευτερολεπτα μαλλον απο τον ψεκασμο. ελπιζω παντως οντως ναναι δικια μου γκαφα.

Τα φτυσε η μπαταρία.

Αν μέσα σε 1 χρόνο και περισσότερο έκανες μόνο 1000 χλμ το βρίσκω πολύ λογικό να μείνεις απο μπαταρία.

Πρέπει να κινείς το μηχανακι για να φορτίζει.

δεν νομιζω ναναι μπαταρια γιατι το πρωι κανονικα το εβαλα μπρος για να παω μεχρι το βενζιναδικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
προσπαθησα να το βαλω μπρος με δευτερα και ενω παιρνει, μετα σαν να μην δινει καυσιμο μου φαινεται και σβηνει. η μιζα λειτουργει κανονικα και το λαμπακι της μηχανης οταν παταω το on αναβει και σβηνει μετα κανονικα. απλα δεν κανει εναν συνεχομενο ηχο για 3-4 δευτερολεπτα μαλλον απο τον ψεκασμο. ελπιζω παντως οντως ναναι δικια μου γκαφα.

παιδια παιζει να ειναι μπουκωμενο ή επειδη ειναι injection δεν μπουκωνουν πια??? :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
δεν νομιζω ναναι μπαταρια γιατι το πρωι κανονικα το εβαλα μπρος για να παω μεχρι το βενζιναδικο.

Επειδή πήρε το πρωί δηλαδή έπρεπε να συνεχίσει και για την υπόλοιπη μέρα; :huh:

...και μόνος σου λες οτι πήρε με δευτέρα,άσχετα που δεν κρατάει μετά.

Ξεκίνα απο μπαταρία και μετά κοιτα για ανορθωτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το λαμπακι αναβει αλλα δεν κανει εναν ηχο που εκανε. λογικα αν ηταν μπαταρια δεν θα μπορουσα να το βαλω με την μανιιβελα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλυτερα να το πας απο την αντιπροσωπεια να στο δουνε. ισως επεσες σε ελλατωματικο εξαρτημα. οτι και αν φταιει θα στο αντικαταστησουν δωρεαν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο κανω απλα ημουν γκαντεμης κ ο μηχανικος ειχε βγει για δοκιμη κ δεν μπορεσα ακομα να του μιλησω.

ευτυχως που εχω καλη ασφαλεια και δεν θα ταλαιπωρηθω για να το παω συνεργειο/ :)

παντως το μηχανακι μετα την αλλαγη λαδιων πεταει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ώπα έχει μανιβέλα το μικρό;

Δεν το ήξερα.

άκυρο για την μπαταρία ...θα έπρεπε να πάρει.

Όπως και να χει για μπούκωμα δεν μου φαίνεται....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σημερα μπηκε για αλλαγη λαδιων το μηχανακι με 3541χλμ πανω του.Ειναι η τριτη αλλαγη λαδιων που γινεται συνολικα (1000χλμ, 1600χλμ, 3500χλμ). Εγιναν τα εξης:

--Αλλαγη λαδιων 1L

--Καθαρισμος φιλτρου αερα

--Συμπληρωμα υγρων φρενων

--Λιπανση και ρυθμισμα αλυσιδας

Συνολικο κοστος: 18,80? μαζι με τα εργατικα...

Φιλε μου κανεις πλακα φυσικα :angry: :angry:

18,80 μονο?????

Εμενα ο Αλητης για αλλαγη λαδιων μου περνει 30Ε ο απατεωνας για το Crypton-X

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιλησα με τον υπευθυνο του συνεργειου και μου ειπε οτι μαλλον ειναι αντλια βενζινης, μπορει ο βενζινας, μου ειπε, να εβαλε βενζινη με πολλη πιεση και να την μποκωσε ειτε να την χαλασε γιατι ειναι μεσα στο τεποζιτο η αντλια.

γμτ, γιατι να μην ηταν δικια μου παπαρια@@!!!!???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
μιλησα με τον υπευθυνο του συνεργειου και μου ειπε οτι μαλλον ειναι αντλια βενζινης, μπορει ο βενζινας, μου ειπε, να εβαλε βενζινη με πολλη πιεση και να την μποκωσε ειτε να την χαλασε γιατι ειναι μεσα στο τεποζιτο η αντλια.

γμτ, γιατι να μην ηταν δικια μου παπαρια@@!!!!???

Περαστικα. Αυτα τα προβληματα δεν τα ειχε το καρμπυρατερ!!!! :D

Next time σε αλλο βενζιναδικο και πες τους να προσεχουν πως βαζουν το ματσουκι μεσα ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά :)

Bab2112 εύχομαι περαστικά και αποδειχθεί ήσσονος σημασίας το πρόβληαμ τελικά, αλλά μου ακούγεται λίγο "περίεργο" να φταίει ο..βενζινάς!! :shock::excl:

Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα να ρωτήσω όποιον τυχόν ξέρει, πρόσφατα άλλαξα τα λαστιχάκια μου (Michelin Pilot Sporty) τριετίας, με Metzeler ME22 αλλά από έλλειψη προσοχής μου, ο "μάστορας" έβαλε πίσω διάσταση 3.0/18 52P αντί της προβλεπόμενης 90/18 57P (μα ούτε ένα λεπτό δεν μπορείς να είσαι ήσυχος για το τί είναι αν-ίκανοι να κάνουν??)

Τεσπά, τα λάστιχα τα έχω πατήσει και δεν με παίρνει να τα αλλάξω (βλέπετε δεν πήγε καν το μυαλό μου τί π@π@ριά έγινε)

οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας για το αν πρέπει να τα αφήσω ή να τα αλλάξω κάποια (money?) στιγμή.

Οδικά δεν έχω πολυ-καταλάβει διαφορά, αλλά σε γενικές γραμμές τα Michelin μου είχαν καθήσει καλύτερα.

Ακούω κάθε άποψη. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bab, εαν το μηχανάκι είναι στην εγγύηση, πήγαινε το αντιπροσωπεία.

πάντως,

η τρόμπα βρίσκεται σε σημείο που και να ήθελε δεν μπορεί να χτυπηθεί από την αντλία, εξάλλου δεν μπαίνει πιο πολύ από 10 εκατοστά. δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα εισόδου του καυσίμου.

κοίτα τα καλώδια μήπως έχει βγεί κάποιος ακροδέκτης.(το πιθανότερο, ειδικά αν σκάλισες τη μπαταρία και τράβηξες την πλεξούδα κατά λάθος).

καλά νέα, βγήκε νέο manual από haynes:

http://www.haynes.co.uk/Press/Releases_HTM...ess_release.htm

το παράγγειλα από e-bay 23 ευρώ και καλύπτει και το ψεκαστό(2005-2009).

γειάσου steven(προδότη του ybr) :D

πώς πάει η καβάσο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα