slapfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2008 Steven ευτυχώς (ακόμα) με την μηχανή δεν έχω πέσει...αρκετές φορές γλιστρούσα και πετούσα κώλους κλπ αλλά τα κατάφερνα και το μάζευα...ακόμα και σε κάτι μπλοκαρίσματα του μπροστινού το έσωζα το θέμα...με τα M22 πάντως είναι λες και οδηγάς άλλο μηχανάκι... το τιμόνι βάρυνε, η στροφές είναι πιο σίγουρες και όταν περνάς από βρεγμένο πλέων δε το καταλαβαίνεις... με τα sakura αν περνούσα από κανα βρεγμένο σημείο, έστω και νερά που έχουν τρέξει το ybr έκανε μια πολύ ανησυχητική ταλάντωση... πάντως δεν είναι να τα αφήνεις τα sakura με τίποτα... πιστεύω ήμουν πολύ τυχερός που δεν την πάτησα.. Η σχάρα νομίζω έσπασε γιατί τα σαμαράκια τα καβαλούσα λίγο αψήφιστα... αν θυμάμαι καλά εκεί έγινε η ζημιά, περνώντας ένα σαμάρι... Ο δίσκος δεν ξέρω αν όντως θέλει άλλαγμα ή απλά δεν μπορώ να ρυθμίσω συμπλέκτη λόγω ελατηρίου κλπ... οτι πατινάρει όμως αν τεντώσω σωστά το συμπλέκτη πατινάρει...θα ενημερώσω όταν το πάω στο συνεργείο... Πιο χοντρό λάδι ε? μου είπε ο μάστορας στο επόμενο service να το αλλάξω κι εγώ...δεν είχα σκεφτεί όμως ποτέ αν είναι μαλακές η σκληρές.. νορμάλ μου φαίνονται.. αν και ποτέ δεν κατάλαβα τι παίζει με μαλακές και σκληρές αναρτήσεις... από όταν το πήρα το μηχανάκι όλο στριφογυρίζει στο μυαλό μου να δω τι γίνεται αν πειράξω τις πίσω... ξέρει κανείς τι κερδίζει/αλλάζει μαλακώνοντας ή σκληραίνοντας τις αναρτήσεις? απορία το είχα πάντα ακόμα και απο τα ραλάκια στο pc... :) Για το φίλτρο αέρα από όσα διάβασα τώρα τελευταία νομίζω μπορούμε να βάλουμε Κ&Ν κωνικό που δεν μπαίνει μέσα στο κουτί όπως το δικό της και να ήμαστε ωραίοι... το τι φίλτρο θα βάλουμε έχει σχέση με το καρμπιρατέρ...οι γνώστες ας ενημερώσουν και ας με κατατοπίσουν γιατί πολύ πιθανόν να λέω και μαλκς... Για εξάτμιση έχω δει ένα με παπο-serbring που δε μου άρεσε ούτε εμφανισιακά, ούτε από ήχο, και άλλους 2 με πιο νορμάλ εξατμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να δω τι ήταν... Συμβουλή για την αλυσίδα, αν και είναι νωρίς ακόμα: Εγώ ρύθμιζα μόνος μου το τζόγο της, όταν χαλάρωνε την έσφιγγα... από κάποιο σημείο και μετά είχε χαλαρώσει κατά τόπους και δε γινόταν να ρυθμιστεί σωστά...αν τέντωνα για να πάνε σωστά τα χαλαρά τέντωναν τα σφιχτά πάρα πολύ και αντίστοιχα αν έφτιαχνα τα σφιχτά τα χαλαρά ήταν τόσο που σχεδόν χτυπούσαν στο πιρούνι... με το πρώτο χτύπημα που θα ακούσεις στην αλυσίδα πήγαινε άλλαξέ την... υποθέτω κοντά στα 30.000Κm θα σου γίνει...άσε που αφού την άλλαξα κατάλαβα ότι είχε αποσταθεροποιηθεί η συμπεριφορά της στο γκάζι-φρένο... Εγώ αυτά που θέλω να αλλάξω είναι τα φλασάκια...έχω το μοντέλο του 2006 και έχει τα μεγάλα...θα μου άρεσε επίσης αν μπορούσαμε τα πίσω να τα ενσωματώσουμε στο φανάρι του φρένου αλλά δεν ξέρω αν γίνεται η δουλειά...τέλος με φαγουρίζει να το δω με μια μικρή ζελατινούλα μπροστά...σαν αυτό ή αυτό. τα δικά της από τη yamaha εκτός που δεν μου αρέσουν πολύ (δε τα έχω δεί και πάνω στη μηχανή ποτέ βέβαια) υποθέτω θα είναι και πανάκριβα... Nio θα περάσω από την γειτονιά να δω τι παίζει...thanks για το info... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2008 ειχα δει ενα με μασκα στο αιγαλεω..δεν ξερω αν εκανε δουλεια αλλα ηταν αμφιβολου αισθητικης..δεν μου πολυαρεσε.αντε να αλλαξω τα γαμ..α τα λαστιχα.και βρεγμενος λιγο να ναι ο δρομος σκιαζομαι.για πιο αποτομο φρεναρισμα δε, ας το καλυτερα...ηδη γλιτωσα 1-2 φορες ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 @slapfish οι μπροστινες μπουκαλες του YBR ειναι παρα πολυ μαλακες και σ'ενα δυνατο φρεναρισμα τερματιζουν ευκολα (θα εχεις ακουσει το ντουπ που κανουν). υπαρχουν 2 λυσεις: ή αλλαζεις ελατηρια και βαζεις καποια ποιο σκληρα ή αλλαζεις λαδι και βαζεις ποιο χοντρο. το ιδανικο θα ηταν να εκανες και τα 2 αλλα το κοστος των ελατηριων ειναι υψηλο και τα εργατικα τσιμπανε λιγο. η πιο ευκολη και ποιο οικονομικη λυση ειναι να αλλαξεις λαδι και να βαλεις κατι ποιο χοντρο, 20αρι κατα προτημηση. κοστος 15? το λαδι και 15-20? ο μαστορας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Α και ξεχασα να σε πω, οι πισω αναρτησεις ρυθμιζουν ως προς την προφορτηση. Οταν το εχεις στη μικρη σκαλα (1 η 2) εχεις μαλακη πισω αναρτηση που βοηθαει στην ανεση. Αν παιρνεις συχνα 2ο ατομο η κουβαλας μπολικο βαρος βαλε μεγαλη σκαλα (3-4). εγω την αλυσιδα μονο την λαδωνω και λεω στο service να μου την κοιταξουν για τζογο. το μασκακι το διαφανες που εδειξες πολυ μ'αρεσε. ξερεις απο ποια εταιρεια ειναι και ποσο? το μαμα μασκακι πιστευω θα ειναι αρκετα τσιμπημενο. @atom_smasher αν δεν θες να κανεις test drive το κρανος σου, προσπαθησε ν'αλλαξεις λαστιχα πριν πιασουν οι βροχες. οι επιλογες σου ειναι: Michelin Pilot Sporty, Pirelli City Demon, Metzeler ME22. οτι και να βαλεις θα ειναι ετη φωτος καλυτερα απο τα Σακουλα. οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 Μπράβο ρε παίδες που ασχολήστε και περιποιήστε τα ybr-άκια σας! Εγώ δυστηχώς θα αποχωρηστώ το δικό μου αλλά πάντα θα το θαυμάζω αυτό το μηχανάκι! slapfish respect για τα χλμ που έκοψες και μάλιστα μόνο σε 2 χρόνια! Ούτε στρήτ του λίτρου και ταξιδιάρικες μηχανές δεν κάνουν 20000 ετησίως! Και πάλι μπράβο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2008 χεχε.εχω τεσταρει ηδη μια φορα το μπουφαν με βροχουλα στην ασφαλτο.αυτη την εβδομαδα θα τα αλλαξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slapfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2008 Για όταν θα φτάσει ο καιρός να (ξανα)αλλάξουμε αλυσίδα-γρανάζια καλό θα είναι να πάρουμε κάτι καλύτερο για το μηχανάκι μας απο το κιτ της yamaha... μια ιδέα είναι τα JT αλλά υπάρχουν και άλλα να διαλέξουμε... Τα λινκ με τις ζελατίνες είναι απο ψάξιμο στο νετ...και εμενα μου άρεσε η διάφανη αλλά είναι για το Hornet αν θυμαμαι καλα και δεν ξέρω καν αν είναι της Honda ή από αλλού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Και εγώ για παπάκι ξεκίνησα, αλλά με όλα αυτά που λέτε έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Εσείς που το έχετε, έχει σαφώς καλύτερη συμπεριφορά από τα παπάκια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Και εγώ για παπάκι ξεκίνησα, αλλά με όλα αυτά που λέτε έχω αρχίσει να το σκέφτομαι. Εσείς που το έχετε, έχει σαφώς καλύτερη συμπεριφορά από τα παπάκια; Εννοείται φίλε! Το πράμα στρίβει λέμε! Το μπροστινό του έχει πραγματική αίσθηση (αν και βυθίζεται εύκολα), οι πίσω αναρτήσεις ρυθμίζονται ως προς την σκληρότητα, ενώ το πλαίσιο του είναι τουλάχιστον διπλάσιο από το αντίστοιχο κάποιου παπιού, τουλάχιστο στο σημείο του λαιμού! Αυτό λέει πολλά. Η συμπεριφορά του είναι αυτή μιας μικρής μοτοσυκλέτας! Το πήρα βόλτα μετά από πολύ καιρό πριν 3 μέρες. Στην πόλη πήγα πιο γρήγορα με αυτό απ`ότι με το fazer και μάλιστα με πολύ αυτοπεπίθηση και εμπιστοσύνη. Όχι πως έχω οδηγήσει τα καλά παπιά της αγοράς, αλλά συγκριτικά με ένα παπί κάποιου φίλου όχι τόσο επώνυμο (δεν θυμάμαι πιο) ήταν πολύ καλύτερο! Σκέψου και το άλλο! Τα καλύτερα παπιά της αγοράς κοστίσουν όσο το ybr και προσωπικά το αποκλείω να έχουν καλύτερη συμπεριφορά από αυτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 Εδω σήμερα άλλαξα τα τακάκια μπροστά. Χάρη στο ποστ στα τεχνικά σχετικά με την αλλαγή τακακίων, και μια εκτύπωση απο το service manual όλα πήγαν ρολόι. η όλη διαδικασία κράτησε 10 λεπτά και με λίγη προσοχή είναι παιχνίδι. Το μπιτσικλετί έχει γράψει 13800 χλμ και τα τακάκια είχαν φτάσει πολύ κοντα στα όρια τους (0,8 με 1 χιλιοστο απο τις ''κουκίδες'') τώρα πρέπει να κοιταω σιγά σιγά για εξάτμιση. αν βρείτε τίποτα ρίχτε κανενα λίνκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2008 @papias φιλε μου σκεψου το και αν αποφασισεις να το χτυπησεις, εμεις ειμαστε εδω να σου λυσουμε ολες τις αποριες.... @sfour εκανες 13,800χλμ με τα μαμα κατακια? Τι στο καλο, μονο εγω τα τρωω γρηγορα? @nio δεν σε ξεχασα φιλε μου, ειδα το αυτοκολλητο μου (αυτο που μας εδειξες και εσυ) και γραφει MBK Industrie οπως και στο πλαισιο μου (σε σενα γραφει chongqing jianshe). μ'ενα γρηγορο ψαξιμο ανακαλυψα οτι το YBR μου ειναι ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!!!!!!!!!! ("MBK is a European scooter manufacturer which produces no less than 20 different scooters in both 50cc to 125cc variants and sells in Belgium, France, Switzerland. / MBK Europe") το site της εταιρειας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 @ steven_04: σχετικα με τα τακάκια, δεν ετυχαν καμιάς ιδιαίτερης ματαχείρισης ισα ισα είχα και 1 - 2 φρεναρίσματα πανικού (μέχρι μπλοκαρίσματος). Λόγω έλειψης χρόνου δε αγόρασα τακάκια παλι απο τη μαμά του και θα τα παρακολουθήσω πάλι. αυτό που εντόπισα σε σύγκριση με ένα αλλο YBR είναι οτι τα υγρά φρένων σε εμένα έχουν πάρει ένα περίερεγο κοκινοπό (σαν σκουρια) χρώμα. Τι σημαίνει αυτό ? Το λινκ που έδωσες μάλλον δεν έχει να κάνει με τα μηχανάκια μας αφού βλέπω μονο σκούτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 @sfour: Μαλλον ηρθε ο καιρος ν'αλλαξεις και υγρα φρενων. ειναι στο προγραμμα της συντηρησης ν'αλλαζονται και αυτα μετα απο καποια χιλιομετρα. δες το manual. Οσο αφορα την MBK, ειναι μια σκουτεροβιομηχανια (γαλλικων συμφεροντων νομιζω) που εφτιαχνε για λογαριασμο της yamaha το YBR μεχρι το 2006. Μετα η παραγωγη του YBR μεταφερθηκε στην κινα και απο το 2008 το μοντελο φοραει ψεκαστο κινητηρα. Παρ'ολα αυτα η MBK κατασκευαζει και εμπορευται δικα της μηχανακια με τη δικια της φιρμα μεχρι τις μερες μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2008 @sfour: Μαλλον ηρθε ο καιρος ν'αλλαξεις και υγρα φρενων Άμεσα, να προσθέσω! Η ΜΒΚ δεν είναι θυγατρική της Yamaha; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2008 (τροποποιήθηκε) Άμεσα, να προσθέσω! Η ΜΒΚ δεν είναι θυγατρική της Yamaha; Τα υγρά των φρένων με την χρήση και το καιρό απορροφούν υγρασία και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αλλάζει το χρώμα τους και η αποδοτικότητα τους. Αυτό είναι που παρατηρησες σα σκούρο χρώμα. Κανονικά πρέπει να αλλάζονται κάθε 2 χρόνια. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2008 από τον nickapos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nio 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 @zorz: Η ΜΒΚ έχει εξαγοραστεί από την Yamaha. @sfour: ~14.000 για μπροστινά τακάκια... μια χαρά σε βρίσκω... Τα υγρά φρένων αν είναι DOT3 ή (ακόμα χειρότερα) DOT4 θέλουν συχνά (κάθε 2 χρόνια λένε τα manual για τα πρώτα και κάθε 1 για τα δεύτερα) αλλαγή καθώς απορροφούν υγρασία εύκολα. Τώρα, αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει που τη βρίσκουν την υγρασία και την απορροφούν μέσα σε ένα κλειστό κύκλωμα που δεν έχει επαφή με τον εξωτερικό αέρα...? Το χρώμα αλλάζει και είναι φυσιολογικό καθώς μετά από κάθε φρενάρισμα το λαδάκι "δουλεύει" και σαν ψυκτικό μέσο -θερμένεται και ψύχεται πολλές φορές με τα φρεναρίσματα- και γι αυτό αλλάζει το χρώμα του. Καίγεται σιγά-σιγά θα μπορούσαμε να πούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
z0udi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Ο χιλιομέτρησης γράφει 35.843Km και την καβαλάω κάτι λιγότερο από 2 χρόνια (παρά 3 μήνες) Μέχρι στιγμής σου στοιχίζει 6 λεπτά το χιλιόμετρο (2200?/35843km) :D :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Μέχρι στιγμής σου στοιχίζει 6 λεπτά το χιλιόμετρο (2200?/35843km) :D :lol: Ναι σιγα σιγα ετσι οπως παει θα κανει ολικη αποσβεση τα λεφτα του!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kastoras 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Οχι μόνο χαλκιδική Αλλα όπου μα ΟΠΟΥ θες μπορείς να πας μαζί του. ο μόνος περιοριστικός παράγοντας είναι το ποσο γουστάρεις εσύ και το πόσο έχεις την τρέλα μέσα σου. Και για του λόγου μου το αληθές δές τι έχουν κάνει 2 απίστευτοι εδώ: http://www.re-moto.com/the_motorcycles.php?lang=el nai re paidia ok.... opou thes pas alla pos pas.....125 cc tha s bgalei tin panagia.......fortomeno k olas dn tha pigainei pano apo 100 kmh se ethniki ktl....edo ego to skeftomai gia 250 cc giati to thelo gia na pigaino kai patra....ego psaxno ena 400cc gia na kano ti douleia mou....gt allios tha to piezeis to mixanaki kai dn tha to euxaristiesai.... mporei na exei to kostos enos papiou alla gia mena dn axizei...opos kai na exei einai 125cc 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2008 Φίλε αμα γουστάρεις και με 100 θα πας, και με 90 θα πας, και θα το απολαμβάνεις στη διαδρομή και όταν θα φτάσεις θα νομίζεις οτι έχεις κατι @@ ΤΕΤΟΙΑ γιατι εφτασες ως εκει με μια μηχανη που δεν αξιώνει επιδόσεων.... Και μενα ενα απογευμα μου τη βαρεσε και πηγα χαλκιδικη με το YBR. Δεν το βρηκα καθολου τραγικο στο δρομο, μια χαρα πηγαινα δεξια λωριδα, κανενας δεν με ενοχλουσε, κανεναν δεν ενοχλουσα και ουτε φοβηθηκα ουτε τιποτα. Μην νομιζεις οτι οι παπουδες και οι θειιτσες πανε γρηγοροτερα στην δεξια λωριδα. Με το 250 θα εχεις μεση ταχυτητα τα 120 χαω, 30 παραπανω απο το YBR και ακριβός το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στην ελλαδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 Φίλε αμα γουστάρεις και με 100 θα πας, και με 90 θα πας, και θα το απολαμβάνεις στη διαδρομή και όταν θα φτάσεις θα νομίζεις οτι έχεις κατι @@ ΤΕΤΟΙΑ γιατι εφτασες ως εκει με μια μηχανη που δεν αξιώνει επιδόσεων.... Και μενα ενα απογευμα μου τη βαρεσε και πηγα χαλκιδικη με το YBR. Δεν το βρηκα καθολου τραγικο στο δρομο, μια χαρα πηγαινα δεξια λωριδα, κανενας δεν με ενοχλουσε, κανεναν δεν ενοχλουσα και ουτε φοβηθηκα ουτε τιποτα. Μην νομιζεις οτι οι παπουδες και οι θειιτσες πανε γρηγοροτερα στην δεξια λωριδα. Με το 250 θα εχεις μεση ταχυτητα τα 120 χαω, 30 παραπανω απο το YBR και ακριβός το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας στην ελλαδα. Το αυτόν ! Στο κάτω κάτω αν θές να κάνεις αθήνα πάτρα όπως ομόνοια - σύνταγμα ε τότε ναι δεν σου κάνει. Εμείς απο την άλλη υποστηρίζουμε τον Καβάφη και ευχαριστιόμαστε το ταξιδι. πειράζει ? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kastoras 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2008 oxi re file fusika k dn peirazei!!! ego ti gnomi mou eipa!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2008 14150 σήμερα και άλλαξα τα υγρά φρένων κατόπιν παραινέσεων δικών σας, και του πολύ κατατοπιστικού θέματος του ALX για την αλλαγή υγρών χωρίς να κάνεις εξαέρωση. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου 10 λεπτά και επιτέλους απο το ματάκι τα υγρά είναι διαυγή ! Μια απορία όμως: το μπουκάλι με τα υγρά είναι μισό λιτρο , ενώ εγώ χρειάστηκα λιγότερο απο 100 ml αυτα που περίσεψαν μπορώ να τα κρατήσω καλά σφραγισμένα για μετέπειτα χρήση ή αφου ανοίχτηκαν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nio 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2008 (τροποποιήθηκε) 14150 σήμερα και άλλαξα τα υγρά φρένων κατόπιν παραινέσεων δικών σας, και του πολύ κατατοπιστικού θέματος του ALX για την αλλαγή υγρών χωρίς να κάνεις εξαέρωση. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου 10 λεπτά και επιτέλους απο το ματάκι τα υγρά είναι διαυγή ! Μια απορία όμως: το μπουκάλι με τα υγρά είναι μισό λιτρο , ενώ εγώ χρειάστηκα λιγότερο απο 100 ml αυτα που περίσεψαν μπορώ να τα κρατήσω καλά σφραγισμένα για μετέπειτα χρήση ή αφου ανοίχτηκαν έπρεπε να χρησιμοποιηθούν ?? Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για διαβρωτικό βερνικιού (κάνει πολύ καλή δουλιά) στην περίπτωση που θέλεις να ξαναβάψεις τίποτα... Όταν θα χρειαστείς ξανά αλλαγή θα έχουν αχρηστευτεί... Εκτός κι αν έχεις κάποιο άλλο σύστημα φρένων ή συμπλέκτη για να τα χρησιμοποιήσεις τώρα που είναι φρέσκα... Steven_04 συγγνώμη για την (στα όρια του off topic) παρέμβαση. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2008 από τον nio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2008 Never mind Παιδες. ας μαζευτουν εμπειριες και απο αλλους YBRιστες. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες