xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 περιπου στα 1500? χωρις να εχουν πολλα χλμ και να ειναι ξεσκισμενα. χμμμμμ το 250 αρι μηπως ξερεις ποσο εχει και αν υπαρχει σαν μεταχειρισμενο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 250αρι δεν εχω βρει ακομη σε μτχ. μονο σε cbf250. Κριμα γιατι ειναι ωραιο και στιβαρο. αν εβρισκα παντως και ειχα καποια λεφτα τοτε θα το τσιμπουσα σιγουρα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2008 χμμμ 1500 ε ποσα λιτρα τεποζιτο εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2008 Δες εδω τα γραφω αναλυτικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2008 @Zorz ναι τοσο εκανε η 1 μανετα. σαν να τσιμπανε λιγο τα ανταλλακτικα του YBR μου φαινεται. το καλο ειναι οτι μεχρι στιγμης οτι χρειαστηκα υπαρχει διαθεσιμο χωρις να χρειαζεται να περιμενω για τιποτα. @atom_smasher ακομα δεν τα αλλαξες? τα δικα μου ειχαν μολις 5700χλμ και ηδη ειχαν αρχισει να εμφανιζουν ρογμες, μειωμενα κρατηματα και γενικα φοβομουν να το πλαγιασω. εμπιστοσυνη ΚΑΜΙΑ. τα μαμα λαστιχα ειναι ανυπαρκτα παιδια. αλλαξτε το γρηγοροτερο (εγω επρεπε να φαω τα μουτρα μου για να το καταλαβω). Καλυτερα να μην πω ποσα χλμ εχουν τα δικα μου λαστιχα αλλα θελουν οπωσδηποτε αλλαγη.Θα δω μηπως το καθυστερησω λιγακι αν και το σκεφτομαι ρε γμτ γιατι δεν θα το κρατησω για πολυ ακομα..Παντως απο τιμες εχω ακουσει αστρονομικα πραγματα,που φτανουν σε κοστος τα Continental του ALX για το GS! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Εγινε και το service των 6000χλμ στην αντιπροσωπεια της yamaha. Παραθετω αυτα που εγιναν: 1)Αλλαγη λαδιων 2)Αλλαγη ροδελας ταπας λαδιου (0,42?) 3)Αλλαγη μπουζι (2,52?) 4)Ελεγχος ηλεκτρικων 5)Ρυθμιση και λιπανση αλυσιδας 6)Ρυθμιση βαλβιδων 7)Καθαρισμα φιλτρο αερα 8)Ελεγχος ελαστικων Μαζι με τα εργατικα το service βγηκε 45? Λαδακι μπηκε δικο μου ενα BelRay 20-50 ημησυνθετικο το οποιο κοστισε 12,50? Δεν αλλαχτηκαν μπροστα τακακια γιατι ξεχασα να το υπενθυμησω στο τεχνικο και αυτος (προφανως) δεν τα προσεξε. Βεβαια εχουν παστα ακομη αλλα οχι και πολυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Ρύθμιση (στα 6000???? ) ή έλεγχος βαλβίδων??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 μαλλον (πρωτα) ελεγχος και (μετα) ρυθμιση (αν ανοιξε και ειδε οτι ηθελαν ρυθμιση) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 Απλά μου φάνηκε παράξενο να χρειάστηκε ρύθμιση στα 6000χλμ, εκτός και αν είναι με "κοκοράκια" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2008 δεν ξερω τι να σου πω... οτι εκαναν στη μηχανη μου ειπαν. και καλα εκανε και τις ρυθμισε γιατι ετσι σβηστηκε ενα κενο που ειχε στο ανεβασμα των στροφων και παρουσιαστικε το τελευταιο διαστημα... τωρα ανεβαζει κανονικα. λεω να την παω και για ελεγχο σ'εκεινο το μαγαζι στη γαμβεττα... θα δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2008 πριν λιγο καιρο ειχες ενα προβλημα με τρεμουλο στο τιμονι καλα δεν θυμαμαι;;; τι εγινε με αυτο;;; αστο μην απαντησεις διαβασα καλυτερα το τοπικ και βρηκα την απαντηση σου :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 Σημερα αλλαξα τα μπροστινα τακακια μου (6440 χλμ). Ειχαν φτασει στο οριο. Τα ταμπουρα αντεχουν λιγο ακομη. Εβαλα κατι Premier που κοστισαν 15? και τα περαστικα αλλα 10?. Τα εβαλα σε μαστορα και οχι στην αντιπροσωπεια. Περιμενω τωρα να στρωσουν για να δω διαφορες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 Σημερα αλλαξα τα μπροστινα τακακια μου (6440 χλμ). Ειχαν φτασει στο οριο. Τα ταμπουρα αντεχουν λιγο ακομη. Εβαλα κατι Premier που κοστισαν 15? και τα περαστικα αλλα 10?. Τα εβαλα σε μαστορα και οχι στην αντιπροσωπεια. Περιμενω τωρα να στρωσουν για να δω διαφορες... μη πας σε μαστορες μαλακες τις γειτονιας σου σε κλεβουν! 10 ευρω για τακακια που ειναι 1λεπτο δουλεια ? απατεωνες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 εχεις δικιο ρε γρηγορη αλλα και που να το παω? στην αντιπροσωπεια? εκει θα μου επαιρναν περισσοτερα... Μονος μου δεν ξερω να το κανω (ασε που δεν παιρνω και το ρισκο, φρενα ειναι). Συνεχεια στον ιδιο παω, ο χαμπος τον ξερει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) εχεις δικιο ρε γρηγορη αλλα και που να το παω? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2008 από τον lamoun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 ok το'πιασα το νοημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 Απλά μου φάνηκε παράξενο να χρειάστηκε ρύθμιση στα 6000χλμ, εκτός και αν είναι με "κοκοράκια" Εννοείται ότι είναι με κοκοράκια. Είναι δυνατόν σε τέτοιας κατηγορίας τιμής μηχανάκι να ήταν με καπελότα; Τί είναι, Fazer; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2008 Εννοείται ότι είναι με κοκοράκια. Είναι δυνατόν σε τέτοιας κατηγορίας τιμής μηχανάκι να ήταν με καπελότα; Τί είναι, Fazer; :D Τώρα άν σου πώ οτι το GS500 είναι με καπελότα θα βάλεις τα κλάματα;;; :lol: :lol: Thanks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2008 Τι είναι τα καπελότα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Χθες πηγα σε σελαδικο (στη luxus συγκεκριμενα) και μου εβαλε επιπλεον αφροδες υλικο και αλλαξε και δερματακι. Η σελα φουσκωσε περιπου 2 ποντους και εγινε ποιο αναπαυτική ενω το καινουριο απλο δερματακι βελτιωσε την αισθητική. Μαζι με την εργασια μου στοιχησε 50?. Το βραδυ θα ανεβασω και φωτογραφιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Για δείξε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 μη πας σε μαστορες μαλακες τις γειτονιας σου σε κλεβουν! 10 ευρω για τακακια που ειναι 1λεπτο δουλεια ? απατεωνες Εγώ πάλι αναρωτιέμαι, τα τακάκια σου κράτησαν μόνο 6.000χλμ; Πολύ λίγα είναι. Στη μηχανή έχω βάλει και εγώ premier και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος. Το να αλλάξεις τακάκια και ειδικά σε μηχανάκι του επιπέδου του δικού σου μάλλον πρεπει να είναι πολύ εύκολη δουλειά. Ούτε abs έχει ούτε άλλα περίεργα συστήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Οριστε και οι φωτο που σας υποσχεθηκα: Πως σας φαινετε? Καμια σχεση με πριν, ε? Παραθετω και την προηγουμενη κατασταση για συγκριση: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2008 Εγώ πάλι αναρωτιέμαι, τα τακάκια σου κράτησαν μόνο 6.000χλμ; Πολύ λίγα είναι. Στη μηχανή έχω βάλει και εγώ premier και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος. Το να αλλάξεις τακάκια και ειδικά σε μηχανάκι του επιπέδου του δικού σου μάλλον πρεπει να είναι πολύ εύκολη δουλειά. Ούτε abs έχει ούτε άλλα περίεργα συστήματα. προφανως τα μαμα τακακια ειναι πολυ μαλακα, γι'αυτο και κρατησαν μονο 6500 χλμ. με αυτα τα premier παντως δεν είδα καμια διαφορα στο φρεναρισμα, λιγο ποιο δυνατο ισως στις χαμηλες-μεσαιες ταχυτητες. Παντως οπως αποδειχθηκε δεν ηταν και ευκολη δουλεια γιατι και το παιδι που μου τα εβαλε παιδευτηκε για κανα μισαωρο. Το συγκεκριμενο μηχανακι εχει μια πατεντα απο ελασματα (που θελουν "τροπο" στην τοποθετηση) που συγκρατουν τα τακακια, και οχι τον κλασσικο πίρο που εχουν οι υπολοιπες μηχανες στα φρενα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2008 μαλλον περασε πρωτη φορα τακακια σε YBR.ουτε ενα 5λεπτο δεν κανω να τα περασω.(σε συνεργειο δουλευω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες