steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 Μολις το ειδα το λατρεψα. Εψαχνα για παπι και εσκασε μυτη απο το πουθενα σαν να ηθελε να το παρω. Μια βολτα απο την αντιπροσωπεια με επεισε ν'ασχοληθω μαζι του. Σε αψογη κατασταση, με μολις 1609 χλμ απο την προηγουμενη ιδιοκτητρια και 3 μηνες εγγυηση υπολοιπο, απο τον 1 χρονο που δινει η μοτοδυναμικη. Δεν εχασα ευκαιρια, το πηγα σε μηχανικο οπου μου εδωσε το οκ, και μετα απο 2 test ride το εκλεισα. Ολα μετροιτης με μονο extra μια βαλιτσα 30L της yamaha(Kappa δηλαδη). Υστερα απο 1 μηνα και 800χλμ συμβοιωσης μπορω να πω οτι νοιωθω ικανοποιημενος με την αγορα μου. Καθε φορα που κατεβαινω κατω, μετα απο ενα γρηγορα σκουπισμα με το πανακι, ανοιγω τσοκ, παταω μιζα και τσουπ, παιρνει αμεσως χωρις να σε αφοισει να σκεφτεις αν θα παρει μπρος η οχι. Αφου ζεσταθει λιγακι τσουλαμε παρεα οπου του φερομαι γλυκα μεχρι να πιασει τη σωστη θερμοκρασια. Οταν ζεσταθει και ανοιξω το γκαζι, νοιωθω σαν τον valentino rossi αφου το πλαισιο και η αισθηση οτι οδηγας μηχανη και οχι παπι μου εμπναιουν σιγουρια για να αυξησω ταχυτητα. Ο κινητηρας θα αρπαξει αμεσως χωρις να διαμαρτυρηθει. Θα δειξει τον καλο του χαρακτηρα απο τις 5000σαλ και πανω ενω θα βγαλει τα 12 αλογα του στις 8000σαλ. Ανεβαζοντας στροφες θα βρουμε τον κοφτη γυρω στις 11.000 σαλ οταν ο κινητηρας θα εχει βγαλει πλεον οτι δυναμη κρυβει μεσα του. Μονο μειονεκτημα τα ψευτικα λαστιχα τυπου nylon που φοραει και σφυριζουν μεχρι να ζεσταθουν, ενω στο υγρο οδοστρωμα γλιστρανε επικυνδινα. Μεσα στην πολη δεν νοιωθει τιποτα αφου ειναι πολυ συμμαζεμενο απο αποψη ογκου και το πλατος του ειναι οσο ενος παπιου οποτε ενδηκνειτε για σφηνες μεσα στην κινηση. Για καταναλωση δεν θα μιλησω, μιλαν απο μονοι τους οι αριθμοι: 1L για 34χλμ ή αλλιως 2,8L για 100χλμ ή αλλιως μ'ενα πληρες ρεζερβουαρ ξενοιαζεις για 350χλμ (χωρις να υπολογισουμε τη ρεζερβα των 3L που σου δινει extra αυτονομια 100χλμ). Τα φρενα του (ταμπουρο πισω, αεριζομενος δισκος μπροστα) δεν παιρνουν δαφνες αλλα εχουν καλη αισθηση, τσιμπανε γρηγορα, σε χαμηλες ταχυτητες σε καλυπτουν πληρως, σε μεγαλυτερες ομως θα χρειαστει να τα συνδιασεις και τα 2 για να φρεναρεις γρηγορα και αποτελεσματικα. Οσες φορες τα χρειαστηκα παντως ηταν εκει, οποτε δεν εχω παραπονο. Παραπονο εχω απο τις βιδες τις εξατμισεις που εδειξαν νωρις τις πρωτες τους σκουριες και απο τους ανυπαρκτους χωρους αποθηκευσης, αφου η σελα ειναι βιδωμενη πανω στο πλαισιο. Το προβλημα λυθηκε παντως με μια βαλιτσουλα 30L. Τα πλαστικα του ειναι ελαχιστα: 2 καλλυματα πλαϊνα, το ενα για την μπαταρια και τα εργαλεια και το αλλο για το φιλτρο αερα, οποτε και οι τριγμοι ειναι ανυπαρκτοι. Τα ηλεκτρικα του λιγα (μιζα, φλας, φωτα και διακοπτες) κατι που ανεβαζει τα επιπεδα αξιοπιστιας ενω η θεση οδηγησης ακρως ικανοποιητικη, αν και θα προτιμουσα μια πιο αναπαυτικη σελα για περισσοτρερες ωρες απολαυστικης οδηγησης. Κλεινωντας, το κοστος συντηρησης ερχεται απο την κατηγορια των παπιων: καθε 2,500χλμ λαδακι (1 λιτρο παιρνει) και καθε 5,000χλμ service (λαδια, μπουζι, φιλτρο, τακιακια κτλ). Α και να μην ξεχασω και το μπανακι του γιατι σαν γνησια naked μηχανη λερωνεται καπως ευκολα. Αυτα ειχα να πω... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias.2008 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2008 Ψήνομαι να πάρω ένα τέτοιο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2008 σωστοστ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enigma 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2008 Αυτα ειναι ... απο την περιγραφη και το μελι που σταζουν τα γραφομενα σου δειχνεις οτι εισαι σε μια απο τις καλητερες μοτοσυκλετιστικες περιοδους της ζωης σου .....Ζησε τις και μετα στο μελλον να τις αναπολεις με αγαπη και σεβασμο για το τωρινο σου εργαλειο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enigma 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2008 Ps Αληθεια ετσι για να ξερω με 5 ταχυτητα ποια ειναι τα χλμ που πας ΧΩΡΙΣ να το ζοριζεις (ξερεις αυτα που νιοθεις οτι δεν το σπας) για να το ταξιδεψεις ?? Και τι στοφες ειναι αυτα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2008 Οταν παω σινδο στα τει παω περιπου με 100χαω @8500σαλ με καλο καιρο χωρις αερα. Νομιζω ειναι αρκετα καλα μιας και ο κοφτης ειναι στις 11,000σαλ και η κοκκινη ζωνη του στροφομετρου ξεκιναει απο τις 10,000. Οταν κανω προσπερασεις και περναω απο κομβους ανεβαζω στροφες και πιανω ~110χαω με 9500σαλ. Και ολα αυτα με εμενα που εχω υψος ~1,80 και βαρος ~75κιλα (χωρις εξοπλισμο). Αλλα πανω απο τα 100 η ταχυτητα μου επιρρεαζεται απο πολλους παραγοντες μιας και τα κυβικα ειναι λιγα. Πιστευω οτι για ενα ταξιδακι μια ταχυτητα της ταξης των 90-95χαω ειναι καλα για να μην ζοριζεται και πολυ και να μην καιει πολυ βενζινη (Υποθετω, δεν εχω κανει ακομα κανενα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Σημερα μπηκε για αλλαγη λαδιων το μηχανακι με 3541χλμ πανω του.Ειναι η τριτη αλλαγη λαδιων που γινεται συνολικα (1000χλμ, 1600χλμ, 3500χλμ). Εγιναν τα εξης: --Αλλαγη λαδιων 1L --Καθαρισμος φιλτρου αερα --Συμπληρωμα υγρων φρενων --Λιπανση και ρυθμισμα αλυσιδας Συνολικο κοστος: 18,80? μαζι με τα εργατικα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Ρε συνάδελφε λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία: τα χιλιόμετρα που λές ότι πάς, τα βλέπεις στο κοντέρ, ή αυτό χάνει και πας κατά προσέγγιση ? ρωτάω γιατί στο δικό μου χάνω μετρημένα 10 χιλιόμετρα (οταν γράφει 80 παω με 90) και θελω να δω αν είναι γενικό το κακό ή αν είμαι τυχερός ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Σημερα μπηκε για αλλαγη λαδιων το μηχανακι με 3541χλμ πανω του.Ειναι η τριτη αλλαγη λαδιων που γινεται συνολικα (1000χλμ, 1600χλμ, 3500χλμ). Εγιναν τα εξης: --Αλλαγη λαδιων 1L --Καθαρισμος φιλτρου αερα --Συμπληρωμα υγρων φρενων --Λιπανση και ρυθμισμα αλυσιδας Συνολικο κοστος: 18,80? μαζι με τα εργατικα... Για το ιδιο πραγμα σημερα(πλην φιλτρου που εχω βαλει KnN)17,8 ευρα.Αυτα ειναι μηχανακια.Μακαρι να μπορεσω να το κρατησω μαζι με το μεγαλο που σκεφτομαι να παρω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 Ρε συνάδελφε λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία: τα χιλιόμετρα που λές ότι πάς, τα βλέπεις στο κοντέρ, ή αυτό χάνει και πας κατά προσέγγιση ? ρωτάω γιατί στο δικό μου χάνω μετρημένα 10 χιλιόμετρα (οταν γράφει 80 παω με 90) και θελω να δω αν είναι γενικό το κακό ή αν είμαι τυχερός ευχαριστώ προκαταβολικά φιλε μου αυτα τα χιλιομετρα ειναι αυτα που βλεπω στο κοντερ μου. δεν τα εχω συγκρινει πλαι σε καποι αμαξι για να δω αν χανω η αν κερδιζω..... (Τωρα με προβληματισες με αυτο που ειπες...) Για το ιδιο πραγμα σημερα(πλην φιλτρου που εχω βαλει KnN)17,8 ευρα.Αυτα ειναι μηχανακια.Μακαρι να μπορεσω να το κρατησω μαζι με το μεγαλο που σκεφτομαι να παρω... rolleyes.gif Αδερφε και εγω σκεφτομαι να το κρατησω οταν με το καλο παρω μεγαλη μηχανη. Δεν υπαρχει λογως για μια μικροδουλεια μες στην πολη να καις τη διπλασια βανζινη... Αλλωστε η πρωτη αγαπη ειναι και παντοτυνη..... (Υ.Γ: Το φιλτρο Κ&Ν ποσο το πηρες και απο που? Σκεφτομαι να παρω και εγω ενα μαζι με μια εξατμιση) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2008 45 ευρα απο μαγαζι με διαφορα για μηχανες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2008 Να το χαίρεστε παιδιά το έργαλό σας. Πιστεύω είναι το καλύτερο μηχανάκι best value for money για την πόλη, δεν είναι για ταξίδια όμως είναι κουραστικό. Και επειδή το έχει συνάδελφος μου, έχω να σας πω το εξής: μόλις περάσανε τα 2 χρόνια και σταμάτησε η εγγύηση αυτό που του πρωτοπαρουσίασε ήταν διαροή λαδιού από τη μία μπουκάλα. Ο οδηγός είναι πολύ normal στην οδήγηση. Προσέξτε το μήπως αρχίζει αυτή η διαροή πριν κλείσει η εγγύηση, αν και δεν είναι και τόσο πολύ το κόστος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 (Υ.Γ: Το φιλτρο Κ&Ν ποσο το πηρες και απο που? Σκεφτομαι να παρω και εγω ενα μαζι με μια εξατμιση) Στη θεσσαλονίκη κοίτα κατα θαλασσούδη (εκτός και άν έχω μπλέξει τα ονόματα). Κατσιμίδη 18 (μεταξύ Εγνατίας και Στρατού) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 (τροποποιήθηκε) Στη θεσσαλονίκη κοίτα κατα θαλασσούδη (εκτός και άν έχω μπλέξει τα ονόματα). Κατσιμίδη 18 (μεταξύ Εγνατίας και Στρατού) Ευχαριστω για την πληροφορια αν και σκεφτομαι μολις το παρω αποφαση και μαζεψω τα λεφτα να το παω στο μηχανικο μου και να ψαξει αυτος για μενα οποτε και να τα περασει μετα.... Να το χαίρεστε παιδιά το έργαλό σας. Πιστεύω είναι το καλύτερο μηχανάκι best value for money για την πόλη, δεν είναι για ταξίδια όμως είναι κουραστικό. Και επειδή το έχει συνάδελφος μου, έχω να σας πω το εξής: μόλις περάσανε τα 2 χρόνια και σταμάτησε η εγγύηση αυτό που του πρωτοπαρουσίασε ήταν διαροή λαδιού από τη μία μπουκάλα. Ο οδηγός είναι πολύ normal στην οδήγηση. Προσέξτε το μήπως αρχίζει αυτή η διαροή πριν κλείσει η εγγύηση, αν και δεν είναι και τόσο πολύ το κόστος... κοιτα για ταξιδια προφανως δεν κανει, εχεις δικιο αλλα μια χαλκιδικη θα μας την βγαλει ανετα τωρα το καλοκαιρι πιστευω.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 21 , 2008 από τον steven_04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfour 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 Οχι μόνο χαλκιδική Αλλα όπου μα ΟΠΟΥ θες μπορείς να πας μαζί του. ο μόνος περιοριστικός παράγοντας είναι το ποσο γουστάρεις εσύ και το πόσο έχεις την τρέλα μέσα σου. Και για του λόγου μου το αληθές δές τι έχουν κάνει 2 απίστευτοι εδώ: http://www.re-moto.com/the_motorcycles.php?lang=el Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2008 καλα η φωτο ειναι απιστευτες...... α ρε το yamahaki αθανατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2008 Με βαση αυτο το topic το μηχανακι πηγε σημερα συνεργειο για τις απαραιτητες επισκευες (και γιατρευτηκε αυθημερον). εχτες πηγα στην αντιπροσωπεια και πηρα ενα πλαστικο πορτοκαλι τζαμακι για το πισω αριστερο φλασακι που ειχε σπασει (το οποιο μου φανηκε ακριβο) και το εβαλα μονος μου. ο μαστορας σημερα μου ευθυγραμμησε το τιμονι και οτι ειχε στραβωσει απο τη συγκρουση. το τιμονι εγινε αγνωριστο. ρουλεμαν λαιμου δεν μου αλλαξε τελικα γιατι ειπε πως ηταν σε πολυ κατασταση και μου μαζεψε τα κενα και τα γρασαρε και γενικα τα συμμαζεψε. Σε γενικες γραμμες το κοστος επισκευης ηταν: -8,6? για το πλαστικο τζαμακι του φλας (πολλα δεν ειναι?) -55? για τα εργατικα του μαστορα (αυτη η τιμη πως σας φαινεται?) Σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος απο το κοστος επισκευης που φοβομουν πως θα ξεπερασει και τα 100? Ή μηπως δεν ξερω τι μου γινεται και χαιρομαι αδικα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2008 Σημερα εβαλα τα καινουρια ελαστικα μου: Michelin Pilot Sporty Στοιχησαν 110? και τα περαστικα αλλα 20?. Επισης διορθωθηκαν τιμονοπλακα και αλλαχτηκε και η μανετα φρενου (12,30?) που ειχαν επιρρεαστει απο την τελευταια πτωση. Το μηχανακι αλλαξε συμπεριφορα στο δρομο - προς το καλυτερο- και εμπνεει μια σιγουρια στις στροφες και στα φρεναρισματα. Ελπιζω τωρα μπορω να το πλαγιαζω και να ξυνω μπιλιες(!)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2008 αλλαχτηκε και η μανετα φρενου (12,30?) που ειχαν επιρρεαστει απο την τελευταια πτωση. 14,5? για το ΧΤ και οι 2 μανέτες! :P Το μηχανακι αλλαξε συμπεριφορα στο δρομο - προς το καλυτερο- και εμπνεει μια σιγουρια στις στροφες και στα φρεναρισματα. Ελπιζω τωρα μπορω να το πλαγιαζω και να ξυνω μπιλιες(!)... Κάτσε να στρωθούν πρώτα και μετά αρχίζεις το ξύσιμο! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 130 τα λαστιχα?χμ.πρεπει να αλλαξω και εγω...εχω ακομα τα μαμα....αλλα εχω ξεμεινει απο λεφτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2008 @Zorz ναι τοσο εκανε η 1 μανετα. σαν να τσιμπανε λιγο τα ανταλλακτικα του YBR μου φαινεται. το καλο ειναι οτι μεχρι στιγμης οτι χρειαστηκα υπαρχει διαθεσιμο χωρις να χρειαζεται να περιμενω για τιποτα. @atom_smasher ακομα δεν τα αλλαξες? τα δικα μου ειχαν μολις 5700χλμ και ηδη ειχαν αρχισει να εμφανιζουν ρογμες, μειωμενα κρατηματα και γενικα φοβομουν να το πλαγιασω. εμπιστοσυνη ΚΑΜΙΑ. τα μαμα λαστιχα ειναι ανυπαρκτα παιδια. αλλαξτε το γρηγοροτερο (εγω επρεπε να φαω τα μουτρα μου για να το καταλαβω). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atom_smasher 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 εγω τα εφαγα πριν εναν χρονο. αλλα δεν βρισκω 100 ευρω για να τα αλλαξω. αν και ελεγα για pirelli city demon . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kousoro 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 Poli kali i epilogi s file Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 ποσο παει μεταχειρισμενο το ''εργαλειο'' ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2008 περιπου στα 1500? χωρις να εχουν πολλα χλμ και να ειναι ξεσκισμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες