GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2008 ειχες καποιο ducati και σε απογοητευσε και το λες αυτο? δε χρειαζεται να παθεις για να μαθεις... οπως ξερουμε οτι αμα δε φορας κρανος και χτυπησεις στο κεφαλι θα γινει..... ετσι ξερουμε και τα ντουκατι οτι ειναι για τα ..... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miyu 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2008 δε χρειαζεται να παθεις για να μαθεις... οπως ξερουμε οτι αμα δε φορας κρανος και χτυπησεις στο κεφαλι θα γινει..... ετσι ξερουμε και τα ντουκατι οτι ειναι για τα ..... :lol: Τοτε αν σου χαρισουνε κανενα ducati να μη το παρεις...... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Τοτε αν σου χαρισουνε κανενα ducati να μη το παρεις...... :) Ψαχνεις να το ξεφορτωθεις εστω και χαριζοντας το? Μην παρεξηγιεστε ιταλοφιλοι,τα αμοιβαια πειραγματα ειναι το αλατοπιπερο της μοτοπαρεας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Τοτε αν σου χαρισουνε κανενα ducati να μη το παρεις...... :) την αλλη μερα σε αγγελιες πωληται ντουκατι οσο οσο ανταλλαζεται με οτιδηποτε :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias.2008 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 Τον βλέπω να σκέφτεται και για μεταχειρισμένο τώρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doomed_jetliner 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Γνώμη. Αν θέλεις 4 κύλινδρο παίρνεις το χόντα. Αν δικύλινδρο ή τρικύλινδρο είναι μονόδρομος. Μετράει ΚΑΙ ο χαρακτήρας. Εγώ θα πήγαινα για το ντούκο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2008 από τον doomed_jetliner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 Kαι εγώ ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω το APRILIA rs μου με μια naked και αυτα που έχω καταλήξει ως τώρα διαβάζοντας εδώ και εκεί είναι: Ducati Monster έχει το κυρος το όνομα και τη κυριλα που προσφέρει αυτή η μεγάλη εταιρεία καθώς και το κόκκινο το οποίο μαγνητίζει. Αλλά είναι πολύ λιγα τα άλογα και 8000+ ευρω..... πολλα Aprilia Shiver έχω aprilia δε παιρνω αλλο εκτός αν είναι το Tuono :D κσι δε παω στα 1000 cc για ευνόητους λόγους. Honda Hornet μικρό και ότι πρεπει για την πολη που κυριως το χρειαζομαι εγω αλλά πολύ ουδέτερο απο αποψη εμφάνισης και δύναμης απέναντι στον ανταγωνισμο Suzuki GSR ένα hornet με 1000 ευρω φτηνοτερο και ABS (Το οποίο ABS δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό γιατί πολύς κόσμος το κράζει... ) Kawasaki Z750 ίσως το πιο όμορφο naked φοριεται πολύ ή μου φαίνεται; είναι βαρετό να το βλέπεις συνέχεια; ή απλά δε χορταίνεις να το βλέπεις; από αποψης δυναμης έρχεται δεύτερο συμφωνα με τα αρθρα... Triumph Street triple Μόλις το είδα είπα πως είναι ετσι αυτό;;; το είδα ξανα καλύτερα και μου αρεσε αυτη η ιδιαιτερη σχεδιαση του. Το είδα από κοντα και ίσως να μου άρεσε και περισσοτερο από το Z750 . εκπληκτικός ήχος κινητηρα που σε συνεπαιρνει και επιδόσεις πιο καλές από ολα. Τώρα τα απο πίσω είναι αυτά που σκέφτομαι εξυπηρετηση, συνεργειο, αξιοπιστια.... Τα συγκεκριμενα Triumph βγαζουν προβλήματα;;; Το συνεργειο τους ειναι απαραδεκτο(τιμες, εξυπηρετηση); γέρνω προς το triumph αλλά Ζ750 και GSR λόγω τιμης είναι πολύ κοντά...... Γνωμες please :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2008 DUCATI! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixalakis 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 Kαι εγώ ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω το APRILIA rs μου με μια naked και αυτα που έχω καταλήξει ως τώρα διαβάζοντας εδώ και εκεί είναι: Ducati Monster έχει το κυρος το όνομα και τη κυριλα που προσφέρει αυτή η μεγάλη εταιρεία καθώς και το κόκκινο το οποίο μαγνητίζει. Αλλά είναι πολύ λιγα τα άλογα και 8000+ ευρω..... πολλα Aprilia Shiver έχω aprilia δε παιρνω αλλο εκτός αν είναι το Tuono :D κσι δε παω στα 1000 cc για ευνόητους λόγους. Honda Hornet μικρό και ότι πρεπει για την πολη που κυριως το χρειαζομαι εγω αλλά πολύ ουδέτερο απο αποψη εμφάνισης και δύναμης απέναντι στον ανταγωνισμο Suzuki GSR ένα hornet με 1000 ευρω φτηνοτερο και ABS (Το οποίο ABS δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό γιατί πολύς κόσμος το κράζει... ) Kawasaki Z750 ίσως το πιο όμορφο naked φοριεται πολύ ή μου φαίνεται; είναι βαρετό να το βλέπεις συνέχεια; ή απλά δε χορταίνεις να το βλέπεις; από αποψης δυναμης έρχεται δεύτερο συμφωνα με τα αρθρα... Triumph Street triple Μόλις το είδα είπα πως είναι ετσι αυτό;;; το είδα ξανα καλύτερα και μου αρεσε αυτη η ιδιαιτερη σχεδιαση του. Το είδα από κοντα και ίσως να μου άρεσε και περισσοτερο από το Z750 . εκπληκτικός ήχος κινητηρα που σε συνεπαιρνει και επιδόσεις πιο καλές από ολα. Τώρα τα απο πίσω είναι αυτά που σκέφτομαι εξυπηρετηση, συνεργειο, αξιοπιστια.... Τα συγκεκριμενα Triumph βγαζουν προβλήματα;;; Το συνεργειο τους ειναι απαραδεκτο(τιμες, εξυπηρετηση); γέρνω προς το triumph αλλά Ζ750 και GSR λόγω τιμης είναι πολύ κοντά...... Γνωμες please :D Οδήγησε πρώτα το 675 πριν πάρεις καμία απόφαση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 (τροποποιήθηκε) Kαι εγώ ενδιαφέρομαι να αντικαταστήσω το APRILIA rs μου με μια naked και αυτα που έχω καταλήξει ως τώρα διαβάζοντας εδώ και εκεί είναι: Ducati Monster έχει το κυρος το όνομα και τη κυριλα που προσφέρει αυτή η μεγάλη εταιρεία καθώς και το κόκκινο το οποίο μαγνητίζει. Αλλά είναι πολύ λιγα τα άλογα και 8000+ ευρω..... πολλα Το ducati monster θα έλεγα είναι το μόνο ducati που δεν είναι κυρίλα! Ροπή περισσότερη απο τα υπόλοιπα, τράβηγμα χαμηλά αλλά και πιο σκυφτή-επιθετική θέση οδήγησης μπορεί να μην βολέψει τόσο στην πόλη! Αν το γουστάρεις είναι πολύ καλο! Aprilia Shiver έχω aprilia δε παιρνω αλλο εκτός αν είναι το Tuono :D κσι δε παω στα 1000 cc για ευνόητους λόγους. Honda Hornet μικρό και ότι πρεπει για την πολη που κυριως το χρειαζομαι εγω αλλά πολύ ουδέτερο απο αποψη εμφάνισης και δύναμης απέναντι στον ανταγωνισμο Ουδέτερο το hornet σε δύναμη??? ΜΕ κινητήρα cbr 600rr 2007 και σχεδόν 100 άλογα? :o Το θεωρώ πολύ καλό, μπορεί και το καλύτερο απο τα γυμνά 600άρια. Επίσης το θεωρώ και όμορφο, αν και αυτό είναι φυσικά υποκειμενικό! ;) Suzuki GSR ένα hornet με 1000 ευρω φτηνοτερο και ABS (Το οποίο ABS δε ξέρω αν είναι καλό ή κακό γιατί πολύς κόσμος το κράζει... ) Αν έχεις χρήματα για ABS η γνώμη μου είναι να το πάρεις! Σώζει σε γλυστερούς-βρεγμένους δρόμους Kawasaki Z750 ίσως το πιο όμορφο naked φοριεται πολύ ή μου φαίνεται; είναι βαρετό να το βλέπεις συνέχεια; ή απλά δε χορταίνεις να το βλέπεις; από αποψης δυναμης έρχεται δεύτερο συμφωνα με τα αρθρα... Έρχεται δεύτερο το Z750? Δεν έχει τα περισσότερα άλογα? Αν και εδώ που τα λέμε όποιο και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος απο θέμα δύναμης! Triumph Street triple Μόλις το είδα είπα πως είναι ετσι αυτό;;; το είδα ξανα καλύτερα και μου αρεσε αυτη η ιδιαιτερη σχεδιαση του. Το είδα από κοντα και ίσως να μου άρεσε και περισσοτερο από το Z750 . εκπληκτικός ήχος κινητηρα που σε συνεπαιρνει και επιδόσεις πιο καλές από ολα. Τώρα τα απο πίσω είναι αυτά που σκέφτομαι εξυπηρετηση, συνεργειο, αξιοπιστια.... Τα συγκεκριμενα Triumph βγαζουν προβλήματα;;; Το συνεργειο τους ειναι απαραδεκτο(τιμες, εξυπηρετηση); γέρνω προς το triumph αλλά Ζ750 και GSR λόγω τιμης είναι πολύ κοντά...... Γνωμες please :D Αξιόλογο το triumph! Πιστεύω να τα οδηγήσεις όλα και να αποφασίσεις ανάλογα με το τεστ και φυσικά αναλόγως ποιό θα σου κάνει το κλίκ!! Να ξέρεις ότι όλα αποτελούν πολύ καλές επιλογές και δεν νομίζω όποιο και να πάρεις να το μετανοιώσεις ;) Ερώτηση: οδήγησες ποτέ μηχανή με πολλά άλογα? Ρωτώ επειδή με τον τρόπο που μιλάς περί επιδόσεων και αλόγων μου δίνεις την αίσθηση ότι μπορεί να πιστεύεις ότι κάποιες απο τις πιο πάνω μηχανές είναι αργές! Πάντως καμία σχέση δεν έχουν με το RS ! :cheers: Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2008 από τον stoui Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-ΚΑΠΟΙΟΣ- 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 GSR600A ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ. 6995,00 ΕΥΡΟ ΜΕ ΑΒS ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΝΑΡΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
retriver 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 GSR600A ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ. 6995,00 ΕΥΡΟ ΜΕ ΑΒS ΚΑΡΑΤΖΑΠΑΝΑΡΑ. +1000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimmis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2008 πές τον φιλο να πάρει τέτοιο και να αφήσει τις παπουδερομηχανές Ooooooo!!! Να το παρεις να το δεσεις κομπο μιλαμε, κατι σαν ΒΜΧ με 100+ αλογα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Το ducati monster θα έλεγα είναι το μόνο ducati που δεν είναι κυρίλα! Ροπή περισσότερη απο τα υπόλοιπα, τράβηγμα χαμηλά αλλά και πιο σκυφτή-επιθετική θέση οδήγησης μπορεί να μην βολέψει τόσο στην πόλη! Αν το γουστάρεις είναι πολύ καλο! Ε αμα δεν ειναι η ducati κυριλα ποια είναι; και απλά σου λέω τα λόγια ενός άλλου "Εγω φίλε είχα το monster και τώρα πάω για το street triple. To monster είναι ίσως το πιο όμορφο από αυτά που αναφέρεις αλλά και το πιο αδύναμο και δυστυχώς το ότι είναι αερόψυκτο είναι σημαντικό μειον. Άλλώστε ήταν και ο κυριότερος λόγος που το έδωσα." Ουδέτερο το hornet σε δύναμη??? ΜΕ κινητήρα cbr 600rr 2007 και σχεδόν 100 άλογα? :o Το θεωρώ πολύ καλό, μπορεί και το καλύτερο απο τα γυμνά 600άρια. Επίσης το θεωρώ και όμορφο, αν και αυτό είναι φυσικά υποκειμενικό! ;) Ουδέτερο εμφανησιακά (άποψη μου πάντα) και ουδέτερο σε δύναμη σε σχέση με τον ανταγωνισμό ο οποίος έχει Ζ750 και street triple (ακόμα και αν είναι παραπάνω τα κυβικά δε παύουν να είναι οι ανταγωνιστές του) κινητηρας cbr υποβαθμισμένος :) Έρχεται δεύτερο το Z750? Δεν έχει τα περισσότερα άλογα? Αν και εδώ που τα λέμε όποιο και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος απο θέμα δύναμης! έχει περισσότερα άλογα αλλά έχει και 40 κιλά παραπάνω :) Ερώτηση: οδήγησες ποτέ μηχανή με πολλά άλογα? Ρωτώ επειδή με τον τρόπο που μιλάς περί επιδόσεων και αλόγων μου δίνεις την αίσθηση ότι μπορεί να πιστεύεις ότι κάποιες απο τις πιο πάνω μηχανές είναι αργές! Πάντως καμία σχέση δεν έχουν με το RS ! έχω οδηγήσει cbr 600 RR 2005. Νομίζω αρκετά πιο γρήγορο από όλα τα παραπάνω. Φυσικά και δεν έχουν καμμία σχέση με το RS αλλά όταν αγοράζεις κάτι δε κοιτάς αυτό που είχες αλλά τον ανταγωνισμό σε εκείνα τα λεφτά που αγοράζεις. Κατέληξα στο GSR και στο Street triple. θα κάνω test drive και στα δύο και θα αποφασισω είδωμεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Αν κανεις test ride νομιζω οτι εχεις ηδη επιλεξει το triple απλως δεν το ξερεις ακομα. ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2008 Ε αμα δεν ειναι η ducati κυριλα ποια είναι; και απλά σου λέω τα λόγια ενός άλλου "Εγω φίλε είχα το monster και τώρα πάω για το street triple. To monster είναι ίσως το πιο όμορφο από αυτά που αναφέρεις αλλά και το πιο αδύναμο και δυστυχώς το ότι είναι αερόψυκτο είναι σημαντικό μειον. Άλλώστε ήταν και ο κυριότερος λόγος που το έδωσα." ... έχω οδηγήσει cbr 600 RR 2005. Νομίζω αρκετά πιο γρήγορο από όλα τα παραπάνω. Φυσικά και δεν έχουν καμμία σχέση με το RS αλλά όταν αγοράζεις κάτι δε κοιτάς αυτό που είχες αλλά τον ανταγωνισμό σε εκείνα τα λεφτά που αγοράζεις. Κατέληξα στο GSR και στο Street triple. θα κάνω test drive και στα δύο και θα αποφασισω είδωμεν Πάντως καλό είναι να ακούς γνώμες περί των μηχανών που σε ενδιαφέρουν, αλλά μην ξεχνάς ότι όσα σου λέμε είναι υποκειμενικά και κάτι που αρέσει-βολεύει-γουστάρει κάποιος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι έτσι και για σένα! Οπότε το καλύτερο είναι να κάνεις test drive σε όσο περισσότερα μηχανάκια μπορείς και μετά να αποφασίσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coot 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2008 Αν κανεις test ride νομιζω οτι εχεις ηδη επιλεξει το triple απλως δεν το ξερεις ακομα. ;) Έκανα test drive gsr και street triple απλά είχες δίκιο. Σε κανένα σημείο δεν ήταν καλύτερο το gsr παρα μόνο στη τιμή η οποία δεν θα ισχύει για πολύ ακόμα γιατι έρχεται το gsr 2008 και προσπαθούν να ξεφορτωθούν τα παλιά 2007. Βάζω πλώρη για street triple :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raftopoua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 moster Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
carbonman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Χωρίς δεύτερη σκέψη θα έλεγα Ζ750. Αξιόπιστο και καλή οδηγική συμπεριφορά!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
raftopoua 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2008 Το Z δεν έχει και τόσο καλό πλαίσιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evagorasg13 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 SHIVER SHIVER SHIVER SHIVER SHIVER SHIVER :D :D :D :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Εγώ ψηφίζω Monster 696. Αυτό θέλω και ‘γω! Βλέπε dreamΒike. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stoui 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εγώ ψηφίζω Monster 696. Αυτό θέλω και ʽγω! Βλέπε dreamΒike. Ρε φίλε μια ερώτηση συγνώμη κιόλας: Έχεις το χόρνετ και ονειρεύεσαι το monster?????? Όχι πώς είναι κακό ή κάτι αλλά έχω απορία: πώς και έτσι?? Το χόρνετ είναι μηχανάρα! Δεν είσαι ικανοποιημένος? Εκτός και αν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, κάτι εντελώς υποκειμενικό! Τουλάχιστον να ήταν κανα 800άρι ή 1000άρι monster να το καταλάβω! Αν θές (και δεν βαριέσαι) απαντάς - φιλικά πάντα :P (σόρυ για το spam) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 17 , 2008 από τον stoui Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 aprilia twuono....μαματο naked!!! μακραν το πιο ομορφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2008 Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το Hornet άλλα έχω ένα κόλλημα με την DUCATI. Αν αφήσουμε έξω το προσωπικό μου κόλλημα τότε σίγουρα θα ψήφιζα το Hornet. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες