tolkyr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Εγω φίλε είχα το monster και τώρα πάω για το street triple. Λίγο πολύ τα έχω οδηγήσει όλα αυτά που αναφέρεις και θεωρώ ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο το striple. To monster είναι ίσως το πιο όμορφο από αυτά που αναφέρεις αλλά και το πιο αδύναμο και δυστυχώς το ότι είναι αερόψυκτο είναι σημαντικό μειον.Άλλώστε ήταν και ο κυριότερος λόγος που το έδωσα. Fazer και gsr τα θεωρώ τίμια μηχανάκια χωρίς όμως να προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο. Ζ750 σαφώς πιο βελτιωμένο στα σημεία σε σχέση με το προηγούμενο αλλά σκέψου ότι είναι στα ίδια άλογα με το striple μόνο που κουβαλάει 40 κιλά παραπάνω. Επίσης δεν ξέρω αν μετράει αυτό για σένα αλλά σε κάθε φανάρι θα πετυχαίνεις άλλα 3-4 z750... Όσο για το αν είναι πιο όμορφο το z750 από το striple...Αυτό είναι υποκειμενικό ρε παιδιά.Δηλαδή μόνο στα δικά μου μάτια το z φαίνεται να το έχει σχεδιάσει ατάλαντο 19χρονο ιαπωνάκι?Όλο αιχμές,γωνίες και μυτερά άκρα.Σχεδιαστικές λύσεις εύκολου εντυπωσιασμού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoGamoto 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Triple the excitement! GET DOOOOWN!!!! ;) E οχι και Z750 αναμεσα σε Triple και Ducati... πλακα εχει ολοι οι ευρωπαιοι λενε τα ευρωπαικα ολοι οι japan λενε τα japan :lol: :lol: Ολοι??? Οχι ολοι... 1) Triumph Speed Triple 675 - Ducati Monster 696 2) Yamaha FΖ6 600 3) Honda CB 600 Hornet 4)Kawasaki Z750 .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Εγώ με τα δικά μου κριτήρια άμα έπαιρνα κάποιο μεσαίο γυμνό αυτό θα ήταν το Shiver Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolkyr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2008 Το δοκίμασα το shiver και δεν μου άρεσε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tolkyr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 Αν και μου έκανε εντύπωση ένα διακοπτάκι που λέει επάνω MODE και παέι αριστερά-δεξιά όπως τα φλας.Ξέρεις κανείς ποια είναι η λειτουργία του? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 Triumph Speed Triple 675 το πιό φρέσκο απ'όλα κατά την γνώμη μου υστερεί στο μεγεθος και στο διαθέσιμο χώρο για συνεπιβάτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 πές τον φιλο να πάρει τέτοιο και να αφήσει τις παπουδερομηχανές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TASOS :) 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 παρε japan να εισαι ησυχος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 φιλαρακι πες τον αδελφο σου να παει να τα δει ολα και οποιο του αρεσει αυτο να παρει εδω δε θα βγαλεις ακρη ολοι τα δικα τους λενε φιλικα και ελεος που το speed triple ειναι πιο ομορφο απο το ζ750 οταν κατι ειναι ωραιο το λεμε δεν ειμαστε κολλημενοι εχω πει για πολλα ευρωπαικα οτι ειναι ωραια αλλα το γυμνο speed triple ειναι ΑΘΛΙΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 απο εμφανιση πιο ωραιο ειναι το Ζ και αμεσως μετα το τερας!!! αν και απο αξιοπιστια η YAMAHA ειναι η ΠΡΩΤΗ , θεωρω προσωπικα παντως αφου εχει αποφασισει για υμνο να παρει αυτο που θα του κανει κλικ με την πρωτη ματια απο κοντα και ας μη το πολυψαξει... ουτως η αλλως ολα αυτα τα μοντελα δεν εχουν παρουσιασει προβληματα μεχρι τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enigma 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 Χαλαρα υποκειμενικο το θεμα ..... Με την δικια μου αποψη Χαλαρα το triumph πρωτα και μετα το τερας .... hornet gsr μαζι τα βαζω αν και προσωπικα εμενα απο θεμα εμφανισης το δευτερο μου αρεσει περισσοτερο .... το θεμα αξιπιστιας ειναι ....... Ο οδηγος και ο μαστωρας κανει την αξιοπιστις ΟΧΙ η ΜΑΡΚΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 πές τον φιλο να πάρει τέτοιο και να αφήσει τις παπουδερομηχανές Αυτο το τετοιο ετοιμαζεται να βγει και σε μια εκδοση σε στυλ "Multistrada" με μισο fairing και με ζελατινα, καλυτερη σελα και χωρους και "γαργαλιεμαι" πολυ ασχημα!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Speed triple 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2008 Εγω φίλε είχα το monster και τώρα πάω για το street triple. Λίγο πολύ τα έχω οδηγήσει όλα αυτά που αναφέρεις και θεωρώ ΜΑΚΡΑΝ καλύτερο το striple. To monster είναι ίσως το πιο όμορφο από αυτά που αναφέρεις αλλά και το πιο αδύναμο και δυστυχώς το ότι είναι αερόψυκτο είναι σημαντικό μειον.Άλλώστε ήταν και ο κυριότερος λόγος που το έδωσα. Fazer και gsr τα θεωρώ τίμια μηχανάκια χωρίς όμως να προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο. Ζ750 σαφώς πιο βελτιωμένο στα σημεία σε σχέση με το προηγούμενο αλλά σκέψου ότι είναι στα ίδια άλογα με το striple μόνο που κουβαλάει 40 κιλά παραπάνω. Επίσης δεν ξέρω αν μετράει αυτό για σένα αλλά σε κάθε φανάρι θα πετυχαίνεις άλλα 3-4 z750... Όσο για το αν είναι πιο όμορφο το z750 από το striple...Αυτό είναι υποκειμενικό ρε παιδιά.Δηλαδή μόνο στα δικά μου μάτια το z φαίνεται να το έχει σχεδιάσει ατάλαντο 19χρονο ιαπωνάκι?Όλο αιχμές,γωνίες και μυτερά άκρα.Σχεδιαστικές λύσεις εύκολου εντυπωσιασμού. ΣΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΤΟΣΣΣΣΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias.2008 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά... Μπερδευτήκαμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 (τροποποιήθηκε) Μεταξύ STREET TRIPLE & ΜΟΝSTER θα ήμουν κλείνoντας λίγο προς to Triumph Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 από τον acc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 Μεταξύ STREET TRIPLE & ΜΟΝSTER θα ήμουν κλείνoντας λίγο προς to Triumph Σαφεστατος! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά... Μπερδευτήκαμε!! Λογικο; Την καλυτερη απαντηση θα την δωσει ο ιδιος ο αγοραστης αφου οδηγησει ολες τις μοτοσυκλετες που του αρεσουν! Βασικος κανονας πλεον: Οδηγαμε αυτο που πρόκειται να αγορασουμε! Και οχι με "ελα μωρε καντο μια βολτα στο τετραγωνο" κανονικο test drive με ραντεβου, με μια μεση διαδρομη που περιλαμβανει πολλα. Η πρωτη πρωτη αισθηση που θα αποκομισει απο το test drive, θα ειναι και το κριτιριο για την επιλογη του. Ετσι κι αλλιως πανω απο το 50% σε εναν καινουργιο οδηγο τα κριτιρια ειναι καθαρα αισθητικα παρα μηχανολογικα. Πολυ δυσκολα θα διακρινει τις πραγματικες δυναμικες δυνατοτητες των μοτοσυκλετων μεσα στο "αγχος" της χαρας απο την οδηγηση τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
acc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 Σαφεστατος! :P Είδες? Όχι μόνο περιόρισα τη λίστα των μοντέλων σε δύο μόνο αλλά έδειξα και την προτίμηση μου διακριτικά .. :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias.2008 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 Μάλλον τον βλέπω για Ζ750!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
floyd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2008 εγω εχω το hornet εδω κ 4 μηνες κ ειμαι υπερευχαριστημενος(προς το παρον παντα) οσο για το φιλο που ειπε οτι το z750(το καινουργιο διευκρινιζω)ειναι πιο γρηγορο διατηρω επιφυλαξεις πρακτικες.... τεσπα εγω αν επαιρνα καποιο αλλο εκτος hornet θα παιρνα το triple κ μετα το gsr αλλα ειναι θεμα προσωπικων επιλογων καβαλησε τα ολα..τσεκαρε ειδικο τυπο..τσεκαρε καταναλωση-συντηρηση-ανταλακτικα-χωρους-σελα συνοδηγου.... κ η επιλογη παντα δικη σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2008 Χόρνετ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2008 Μάλλον τον βλέπω για Ζ750!! ετσι ετσι μπραβο στο σωστο δρομο τον βλεπω B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anto 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 οπως ειπαν και οι προλαλησαντες ειναι εξισου αξιολογα και τα 4, καθενα υπερεχει σε διαφορετικο τομεα σχεδιασμος,επιδοσεις,ομαλη λειτουργια κινητηρα κλπ. το θεμα ειναι τι ακριβως ζητας απο το συγκεκριμενο μοτο...γιατι ολα τους ειναι γυμνα (τρως αρκετο αερα) πριν κανει οποιαδηποτε κινηση οπωσδηποτε να κανει test drive και οποιο του καθησει καλυτερα εκεινο να παρει!! την ψηφο μου στο hornet!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgek 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2008 Παρε ducati να εισαι ησυχος...... μπου χαχαχαχαχα χαχαχα χαχα χααααα χααααχ αααααα ωχωχωχ ωωωωχ χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οτι αλλο εκτος απο την κουρουτα των ιταλων φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2008 Παρε ducati να εισαι ησυχος...... μπου χαχαχαχαχα χαχαχα χαχα χααααα χααααχ αααααα ωχωχωχ ωωωωχ χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οτι αλλο εκτος απο την κουρουτα των ιταλων φιλε. ειχες καποιο ducati και σε απογοητευσε και το λες αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες