GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Άλεξ, μηπως....λεω μηπως εισαι καβασακιας ??? :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petani 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 αφου εχει την τεχνογνωσια γιατι δεν το κανει ? Γι' αυτο ............ :D :D ........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 δεν μας λες ομως γιατι dream bike εχεις σουτζουκι ??? :P :P :P προδοτη Και τα σουτζούκια ωραία είναι (και δε σπάνε.. :D ) Το BANDIT είναι η συμπάθεια μου, το γουστάρω πολύ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Και τα σουτζούκια ωραία είναι (και δε σπάνε.. :D ) Το BANDIT είναι η συμπάθεια μου, το γουστάρω πολύ.. εισαι υποπτος καβασακιας τελος B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Μπράβο Αλέξανδρε για την μετάφραση σου και για τον κόπο σου! Να προσθέσω οτι η πολιτική της εταιρείας είναι ο κάθε τομέας να είναι αυτόνομος ''επιχειρησιακά''! Δηλαδή κερδοφόρος δίχως να βασίζεται στις υπόλοιπες δραστηριότητες! Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ η εταιρεία είναι βιομηχανικός κολοσσός δεν βασίζεται σε αυτό για να χρηματοδοτήσει,παράγει τεχνογνωσία υψηλού επίπέδου στις μοτο της! Ο τομέας μοτοσυκλέτα πρέπει ,βασιζόμενος στις δικές του πωλήσεις να χρηματοδοτήσει αγώνες,υποστηρίξει R&D τμήματα και ούτω καθεξής! Θα ήταν εύκολο για την KAWASAKI να χρησιμοποιήσει τα υπερκέρδη από τους άλλους τομείς και να σαρώσει στους αγώνες και στις πωλήσεις.αλλά δεν είναι αυτό το σκεπτικό της εταιρείας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 εισαι υποπτος καβασακιας τελος B) Είναι ρε. Εσυ τι ζόρι τραβάς? Και τι δουλεια έχεις σε αυτό το τόπικ? Σαβουροευρω-πεε. χαχαχχαχαχα ΟΥΣΤ!!!!!! :lol: :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atsatsos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 μηπως....λεω μηπως εισαι καβασακιας ??? :P :P :P Λίιιιιιγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vourkoufales 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 μονο 3% απ το τζίρο της KHI ειναι απο τις μοτοσικλέτες! η μοτοσικλέτες και οι αγώνες ξεκίνησαν για διαφημιστικούς λόγους και για να μάθει όλος (σχεδόν) o κόσμος τη μάρκα! ;) βαιβαια τώρα που θα πάρει κ το Ροσι θα πάρει κ το πρωτάθλημα έτσι για να γουστάρουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 Είναι ρε. Εσυ τι ζόρι τραβάς? Και τι δουλεια έχεις σε αυτό το τόπικ? Σαβουροευρω-πεε. χαχαχχαχαχα ΟΥΣΤ!!!!!! :lol: :P :P ρε αντε παραπερα ....ασχετε εγω δεν εχω καβασανακι ρε ??? KLR 250 αυτο που καβαλαει ο γιος μου πιανου ειναι ρε ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2008 (τροποποιήθηκε) ρε αντε παραπερα ....ασχετε εγω δεν εχω καβασανακι ρε ??? KLR 250 αυτο που καβαλαει ο γιος μου πιανου ειναι ρε ??? Τα ράσα δεν κάνουν τον παπα!!! χαχαχαχαχαχ :P Και δεν είσαι εσυ στην ΄φωτο . Χα. αρα δεν εχεις εσυ δεν την οδηγεις Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2008 από τον veligekas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες