Jump to content
Multijohn

ΝΕΑ Ημερομηνία Track Day

Μετά την άσχημη εξέλιξη που είχαμε με την 19/4/2007 πρέπει να βρούμε λύση.  

51 ψήφοι

1. 1.

• ??? ?? ?? ???????.
      29
    • ??? ?? ??????????.?? ?? ??????? ???? ?????????? ??? ?????? ?????????.
      5
  2. 2.

• ??? ?? ???????
      20
    • ??? ?????? ???? ????????? ????
      4
    • ??? ?????? ???? ????????? ????
      9
    • ???? ??? ?????? ????????
      10

Recommended Posts

Μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις που λεπτομέρειες έχω ποστάρει ΕΔΩ θα πρέπει να βρούμε μια λύση.

Τι λέτε λοιπόν?

Η δεύτερη ερώτηση είναι multiple.Εγώ μιας και δεν έχω πρόβλημα έβαλα όλες τις απαντήσεις.

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να το κανουμε αλλη ημερα....

Ισως να ειμαι λιγο ιεροσυλος, αλλα μεγαλη βδομαδα που κλασσικα ειναι και ποιο χαλαρα τα πραγματα στην δουλεια με βολευει περισσοτερο...Μ.Παρασκευη ας πουμε :devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To μαμήσατε στα τόπικ το θέμα track day.Άντε βγάλτε μια άκρη να συμμαζέψουμε τα άλλα γιατί έχει γίνει χαμός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και παρεπιμπτοντως τζονι... Μην αισθανεσαι ασχημα, σοβαρα, στο ειπα και χτες, εχουν πεσει πολλα στο κεφαλι σου, και μαλιστα λογω της καλης σου βουλησης και μονο.

Και προσωπικο λαθος να κανεις πανω σε μια επιλογη, και παλι εγω προσωπικα δεν θα στην καταλογισω. Προσωπικα παντα.

Βολευομαι οποτε γουσταρουν οι περισσοτεροι, αλλα ψηφισα την παρασκευη 18/4, μιας και δεν διαβασα οτι ηταν multiple choice η τελευταια απαντηση.

Η αληθεια ειναι ομως οτι μεσα στην μεγαλη βδομαδα, καποιο ποσοστο απο τους συμμετεχοντες μπορει να κανει νηστεια (1ον), οποτε δεν εχει τρελο φαγοποτι γιαυτους, ή να θελουν να περασουν την ολη περιοδο σε καποιο μερος της Ελλαδας με την οικογενεια τους (2ον). Επισης δεν ειναι κολλητα με ενα Σ/Κ (3ον)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
To μαμήσατε στα τόπικ το θέμα track day.Άντε βγάλτε μια άκρη να συμμαζέψουμε τα άλλα γιατί έχει γίνει χαμός

Αλεξ εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά άμα πρόσεξες,ενδιαφέρει το 80% του ενεργού φόρουμ.Και όπως και να έχει είναι απαραίτητα όσα τόπικ ανεβαίνουν.Ή τουλάχιστον πιο ενδιαφέροντα απο το τι είπες στον κολόγερο που σου έκλεισε τον δρόμο.Σ αγαπάω σε εκτιμάω αλλά είσαι λάθος.Και φυσικά μέχρι να βγεί άκρη δε θα συμμαζέψει ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.Υπάρχουν και χρήματα στη μέση και είμαι άμεσα εμπλεκόμενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ κουλάρησε.Δεν το είπα με κακό σκοπό! Δεν κατάλαβες προφανώς τα λεγόμενά μου.

Απλά το συμμάζεμα το είπα για να μην μπερδεύεται ο κόσμος μέσα σε 4 - 5 τόπικ που έχουν γίνει ήδη. Αμέσως να μου την πεις !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν έχω πρόβλημα και Κυριακή του Πάσχα να το κάνουμε, αρκεί να έχει και αντικριστό στην πίστα! Όσοι δεν ξέρετε τι είναι το αντικριστό και ντρέπεστε να ρωτήσετε (και καλά κάνετε που ντρέπεστε, ρεμάλια), στείλτε pm! :P

Τζώνη, κράτα προκαταβολή από εμένα, δεν τρέχει τίποτα, ούτως ή άλλως θα το οργανώσουμε. Μια βδομάδα πριν, μια βδομάδα μετά, μια μέρα πριν ή μία μετά, δεν χάλασε δα και ο κόσμος. Η διάθεσή μας να μη χαλάει μόνο και -έλεος δηλαδή- μη ζητάς συγγνώμη εσύ και μη νοιώθεις άσχημα ρε φίλε! Το πολύ-πολύ να σου κρατήσουμε τα κλειδιά της Fazer τη μισή μέρα για τιμωρία!!! Χαχαχα!!!

Σοβαρά τώρα: Δεν φτάνει το τρέξιμό σου και -προφανώς- τα τηλεφωνήματα και το άγχος και η προσπάθεια; Προσωπικά, αν μου έπεφτε λόγος, θα έλεγα τη δική σου συμμετοχή να την επιμεριστούμε οι υπόλοιποι. Δεν είναι τόσο για τα 45-50 ευρώ (δηλαδή τι; 1 ? παραπάνω ο καθένας μας; Ουάου, μιλάμε για ποσό!!!), χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, οι βενζίνες που θα κάψεις θα είναι παραπάνω, αλλά για το ψυχολογικό ρε παιδί μου. Τιμής ένεκεν ας πούμε. Σκεφτείτε το αυτό οι υπόλοιποι... Σαν πρόταση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπομονή και όλα θα γίνουν……..

Και track-day θα κάνουμε και όλα.

Απλά δεν συμφωνώ να το κάνουμε μεγάλη εβδομάδα και ιδίως μεγάλη παρασκευή γιατί θα είναι επικίνδυνο μιας και οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι από φονιάδες που παίρνουν την οικογένεια για να πάνε στο χωριό να γιορτάσουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

nasE79 η γνώμη σου μετρέι ιδιαίτερα να ξέρεις γιατί είσαι αυτός που θα έρθει πιο μακριά απο όλους!Εκτός κι άν μας κάνει καμμιά έκπληξη ο Γιάνναρος σπο το Soligen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε συ κουλάρησε.Δεν το είπα με κακό σκοπό! Δεν κατάλαβες προφανώς τα λεγόμενά μου.

Απλά το συμμάζεμα το είπα για να μην μπερδεύεται ο κόσμος μέσα σε 4 - 5 τόπικ που έχουν γίνει ήδη. Αμέσως να μου την πεις !

Έχεις τύχη που το ανέλαβε ο Τζώνης το θέμα και όχι εγώ. :shades:

Αυτός είναι πολύ ευγενικός. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Απλά δεν συμφωνώ να το κάνουμε μεγάλη εβδομάδα και ιδίως μεγάλη παρασκευή γιατί θα είναι επικίνδυνο μιας και οι δρόμοι θα είναι γεμάτοι από φονιάδες που παίρνουν την οικογένεια για να πάνε στο χωριό να γιορτάσουν.

Δεν εχεις κι αδικο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ και επαυξάνω :_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ

ΟΤΙ ΠΕΙ Ο

:worshippy: MASTER MULTIJHON :worshippy:

:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:

Έχεις τύχη που το ανέλαβε ο Τζώνης το θέμα και όχι εγώ. :shades:

Αυτός είναι πολύ ευγενικός. :P

μεγαλυτερη τυχη ειναι οτι δεν το ανελαβα εγω

εγω δερνω κιολας :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγάλη Παρασκευή είναι καλά, για εμένα.

Τζώνη, μην ξεχνάς πως, Μεγάλη Παρασκευή (του 2006) πήρες το "βάπτισμα του πυρός"... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κράτα την προκαταβολή και όλο και μια λύση θα βρεθεί.

Ακόμα και Παρασκευή θα το βολέψουμε.

Τροποποιήθηκε από τον Stomu Yamashta

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κράτα την προκαταβολή και όλο και μια λύση θα βρεθεί.

Ακόμα και Παρασκευή θα το βολέψουμε.

+1 :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ απο μέρους επαναλαμβάνω αυτό που είχα γράψει και στο αρχικό τόπικ...

http://www.mybike.gr/index.php?s=&show...st&p=248853

Απο Παρασκευή 18 έως και μετά το Πάσχα θα είμαι σίγουρα Κρήτη, οπότε μην με υπολογίζετε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεσα σε οτι αποφασισετε αλλα πρωτεινω να γινει το event σαν ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΤΟΥ MY BIKE

και παρα λιγο track day

Παρασκευη δεν νομιζω να μπορουν οι αθηναιοι,στην μεγαλη εβδομαδα ειναι ωραια

σαλατες οι νηστευωντες περισοτερα σουβλακια για μας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω προβλημα εγω οτι αποφασιουν οι υπολοιποι που εχουν υποχρεωσεις.

Τζωνη δεν φταις σε τιποτα φιλε μια χαρα τα κανονισες εσυ!

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι πει ο Multijohnnis εγώ συμφωνώ :_rock-on:

Στις 18 Απρίλη δεν είναι Μεγάλη Παρασκευή.

Μεγάλη Παρασκεύη είναι στις 25 Απρίλη.

Καλή μέρα μου φαίνεται για τις 18 Απρίλη...... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν τρέχει τίποτε! Κρατάμε την Πανελλήνια συνάντηση (ή τη βαφτίζουμε όπως θέλουμε) την ημερομηνία που βόλεψε και την υπέροχη και τζαμπαντάν διαμονή. Η πίστα εξαιρείται. Τί λέτε;

Τόγραψα και στο άλλο τόπικ. Μένουμε και τη Μ. Δευτέρα για το τρακντέι, αφού χωνέψουμε πρώτα.

Κατά τ άλλα, Παρασκευές δεν μπορώ.

Μ. Εβδομάδα κάτι γίνεται.

Τροποποιήθηκε από τον thunderosaurus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαστερ ..... το 2007 ειχε στο προγραμμα της πιστας τον κωδικο SRS ..... σε τηλεφωνο που πηρα μου ειπαν οτι ειναι "χρηση για το κοινο" και ανεβηκαν πολλοι Αθηναιοι και εκαναν προπονηση ........... για ψαξτο λιγο ..............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... τώρα θα πρέπει να φύγουμε Πέμπτη.... απο μένα δύσκολο... βέβαια για παρέα ΣΚ έρχομαι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μαστερ ..... το 2007 ειχε στο προγραμμα της πιστας τον κωδικο SRS ..... σε τηλεφωνο που πηρα μου ειπαν οτι ειναι "χρηση για το κοινο" και ανεβηκαν πολλοι Αθηναιοι και εκαναν προπονηση ........... για ψαξτο λιγο ..............

Ξέρω Αντώναρε. ;)

Εάν υπήρχε μια στις χιλιες να μας βολέψουν θα είχε γίνει.Στάνταρ αυτό.Εκτός κι αν ακυρώσει κανείς βέβαια ε?!Άλλωστε εκείνο που έχει στο site είναι πρόγραμμα 2007 όχι 2008

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα