spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 Είμαι έτοιμος για βόλτα, οπουδήποτε και οποιαδήποτε μέρα, μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής, ή και τις δύο. Προτάσεις: -Ορεινή χαλκιδική -Βροντού -Λιβάδι Ολύμπου -Οπουδήποτε αλλού..... Και αν έχει παγωνιά κανένα πρώτο, ή δεύτερο (και τρίτο), πόδι χαλκιδικής. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snatch 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 Ωραία η πρόταση για βόλτα! Δυστυχώς εγώ θα λείπω στα πάτρια εδάφη για τις γιορτές! Όσοι πάτε να περάσετε καλά..............και να βγάλετε φώτο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 εγω μεσα ειμαι αν κανονιστει για κυριακη μονο να μην εχει -10 και γινουμε παγακια πανω στο μηχανακι αχχααχαχαχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 Μεσα κ εγω!!!αρκει να το ξερουμε τουλαχιστον απο Παρασκευη. :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
veligekas 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 Σπύρο καινουργια μότο και γκαύλες έχουμε? Κυριακή δεν μπορώ . Και φυσικα για χλακιδική ούτε μια στο μύριο διότι την σκυλοβαρέθηκα αυτήν την διαδρομή και λιβάδι έχουμε πάει ρε. Για κάτι άλλο το σκέφτομαι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 και γω μεσα με τον παπιο :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 και γω μεσα με τον παπιο :2funny: Μην ανησυχείς ρε.. θα τους φτάνεις στις στροφές.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 Μην ανησυχείς ρε.. θα τους φτάνεις στις στροφές.. ειναι μεγαλες οι ευθειες :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
immunity20 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 (τροποποιήθηκε) Εγώ θα ερχόμουν αλλά έχασα το κλειδί και το αντικλείδι που είχαμε ήταν κλειδί για την top case οπότε για 10 μέρες δεν θα την οδηγώ (τόσο θα κάνει να ερ8ει από Γερμανία) <_< Ευχομαι τουλάχιστον να έρθει πριν το νέο έτος :P (μην ξεκινήσει στραβά το 2008 :P ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 από τον immunity20 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2007 Ωραία, δύο βόλτες. Το Σαββάτο τότε στις 11, πιστεύω είναι καλά στην Καμάρα. Και την Κυριακή ξανά στις 11, Καμάρα. Το που, το αποφασίζουμε επί τόπου. Εκτός αν έχετε κάτι να προτείνετε. Θα είμαι και στις δύο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Τελικά το Σαββάτο πάω για πλύσιμο. Όχι εγώ, η μηχανή. :D Για Κυριακή, εγώ θα είμαι όπως και να 'χει, έστω και μόνος .......... Πρέπει να στρώσω τα μαλακά μου μόρια, πάνω στη σέλα..... Άρα, όποιος θέλει για Κυριακή στις 11 Καμάρα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Τελικά το Σαββάτο πάω για πλύσιμο. Όχι εγώ, η μηχανή. :D Για Κυριακή, εγώ θα είμαι όπως και να 'χει, έστω και μόνος .......... Πρέπει να στρώσω τα μαλακά μου μόρια, πάνω στη σέλα..... Άρα, όποιος θέλει για Κυριακή στις 11 Καμάρα...... κυριακη 11 i will be there ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Μήπως να πάμε ένα Αιγίνιο λέω εγώ τώρα?! Μου έχει πεί απο χθές και ο dibo οτι θέλει να ψάξει το καινούριο του Fz6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Είμαι μέσα για το Αιγίνιο, δεν έχω και καμμιά φορά, ευκαιρία είναι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Μήπως να πάμε ένα Αιγίνιο λέω εγώ τώρα?! Μου έχει πεί απο χθές και ο dibo οτι θέλει να ψάξει το καινούριο του Fz6 αιγινιο μμμ παλι θα ειναι χαλια μεσα στα νερα λασπες αντε να περασεις απο εκει... τιν αλλη φορα επεσε και ενας μεσα στα νερα μαμησετα αμα ειναι να παμε αιγινιο μεσα ειμαι αλλα θα ερθω με το δρζ :lol: Είμαι μέσα για το Αιγίνιο, δεν έχω και καμμιά φορά, ευκαιρία είναι....... μη πλυνεις τι μηχανη σου τοτε το σαββατο γιατι τη κυριακη αμα παμε αιγινιο παλι χαλια θα γινει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Nερά μαζεύτει όταν βρέχει ή όταν έχει βρέξει 4-5 μέρες πρίν.Τώρα έχει αρκετές μέρες να βρέξει και άρα θα είναι jet η πιστούλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 μωρε ι πιστα καλη θα ειναι το δρομακι πριν μπεις στι πιστα ειναι μαμησετα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spypetr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Χμ.... Με προβληματίσατε. Νομίζω ως την Κυριακή να το λύσουμε το θέμα. Είμαι πάντως ψημένος και για άλλα μέρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GrigorisK7 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 ακυρο για μενα παιδες ξεχασα οτι αυτη τη κυριακη τα μαγαζια δουλευουν..... Μ@ΜΩ τα χριστουγενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunderosaurus 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Τελικά το Σαββάτο πάω για πλύσιμο. Όχι εγώ, η μηχανή. :D Για Κυριακή, εγώ θα είμαι όπως και να 'χει, έστω και μόνος .......... Πρέπει να στρώσω τα μαλακά μου μόρια, πάνω στη σέλα..... Άρα, όποιος θέλει για Κυριακή στις 11 Καμάρα...... Σώπα γκρινιιάρη! Θα σε πάμε στις κούνιες! Ξέχνα όμως τα βουνά, γιατί ο παγος πάει σύννεφο-όχι αστεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 θα ηθελα να ερθω αλλα με το τρεξιμο των ημερων ξεχασα να παω την μηχανη για service Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Τελικά ακυρο για το Σαββατο?Μονο για Κυριακη παίζει? :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
animehia 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 an 8es na pas kapou checkare to post tou mikele gia avrio http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=12887&hl= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lamoun 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Nερά μαζεύτει όταν βρέχει ή όταν έχει βρέξει 4-5 μέρες πρίν.Τώρα έχει αρκετές μέρες να βρέξει και άρα θα είναι jet η πιστούλα. Πάντως επειδή Αιγίνιο πήγα σήμερα.. το δρομάκι για να μπεις έχει νερά και από πάνω πάγο. Μάλιστα σε μερικά σημεία είναι αρκετά βαθύ. Μέσα στην πίστα δεν υπήρχε πρόβλημα παρά μόνο σε μερικά apex αλλά no prob.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2007 Πάντως επειδή Αιγίνιο πήγα σήμερα.. το δρομάκι για να μπεις έχει νερά και από πάνω πάγο. Μάλιστα σε μερικά σημεία είναι αρκετά βαθύ. Μέσα στην πίστα δεν υπήρχε πρόβλημα παρά μόνο σε μερικά apex αλλά no prob.. και πολυ παγο μαλιστα, τωρα οποιος μπορει περναει, μουλτιτζον καλυτερα να πας με το DT :lol: Nερά μαζεύτει όταν βρέχει ή όταν έχει βρέξει 4-5 μέρες πρίν.Τώρα έχει αρκετές μέρες να βρέξει και άρα θα είναι jet η πιστούλα. τι εκανε λεει ? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες