saligary-power 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 ΚΤΜ 950 στεγνά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Endurάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Ενα εντουρακι εβαλα και γω, αλλα σιγουρα μετα το εντουρακι παει μια παπια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Ena mprion einai to project gia to 2008........ gia tetarto mixanaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Σε σύσκεψη κορυφής που έγινε στο Angels την Παρασκευή, ο ducpilot και ο GFiotakis συμφώνησαν ότι μέχρι 12 διαφορετικές μηχανές παράλληλα θεωρείται κάλυψη βασικών αναγκών. Από εκεί και πάνω, περνάμε πια στην πολυτέλεια. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πόρθος 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 ΚΤΜ 950 στεγνά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Legolas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 ενα ηλιθιο μηχανακι μονο ηλιθια χλμ ειναι να κανει ταλαιπωρε ΦΡΟΝΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Enduraki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Σε σύσκεψη κορυφής που έγινε στο Angels την Παρασκευή, ο ducpilot και ο GFiotakis συμφώνησαν ότι μέχρι 12 διαφορετικές μηχανές παράλληλα θεωρείται κάλυψη βασικών αναγκών. Από εκεί και πάνω, περνάμε πια στην πολυτέλεια. :D Ελα ντε εχουμε αδικο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papitsoulos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Εγω θα ηθελα κατι που δεν εχει εφευρεθει ακομα και θα ηταν μικρο, βολικο, σταθερο, βρομογκαζο, υπερασφαλες, παιχνιδιαρικο, πανεμορφο. Θα ηταν ενα υβριδικο που συνδυαζει τα πλεονεκτηματα καθε ειδους και κανενα μειονεκτημα! Αυτο λοιπον το ονομαζω Πηχανακι, και ενα τετοιο θελω για δευτερο. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 εγώ δεν ψήφισα, γιατί αυτή το τον καιρό δεν έχω ούτε ΕΝΑ μηχανάκι... Δεδομένου όμως οτι πριν χειριζόμουν εντουράκια και κανένα ξερό, θα ήθελα πάαααααααααααααρα πολύ (και αφού ξαναποκτήσω ένα βασικό χωμάτινο) να είχα ένα ducadi multi... ή καμία busa... κάτι διαφορετικό εν πάση περιπτώση από τα χωμάτινα, που να είναι και στάιλ (εμ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ σου λέει μετά), που να γ@μεί και να δέρνει στο δρόμο (τσκ τσκ τσκ... ΓΥΝΑΙΚΕΣ σου λέει μετά...) Αν και τα s/b είναι πολύ όμορφα, προτιμώ να βλέπω αγοράκια να τα οδηγούν, παρά να τα οδηγώ εγώ :Ρ χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
penas80 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Τι να πω ρε παιδιά έχω ;ena virago και το χρησιμοπιοώ στην πόλη αλλά δεν βολεύει ανταλλάσεται με scooteraki, παπάκι, γατάκι, σκυλάκι και τα τοιαύτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Τι να πω ρε παιδιά έχω ;ena virago και το χρησιμοπιοώ στην πόλη αλλά δεν βολεύει ανταλλάσεται με scooteraki, παπάκι, γατάκι, σκυλάκι και τα τοιαύτα. εγώ πάντως ανταλλάσω μερικά γατιά και 1 χαζό σκυλί για όποιον ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με μηχανή... ο σκύλος δεν τρώει πολύ :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
penas80 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 πόσους ίππους βγάζουν τα γατάκια , θέλω λεπτομερή αναφορά το καθένα και σύνολο όλα μαζί επίσης θέλω τα λουριά δώρο για να τα δέσω με το πατίνι μου Υ.Γ προς τους ζωόφιλους:Πλάκα κάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν ψηφισα γιατι δεν ειδα επιλογη "Εχω 2"... Και ετσι ειναι Εδω το 990και εδω το ΤΤ-R To ενα για ταξιδια και "Γενικης Χρησης" και το αλλο για εντελως και μονοκαβαλο off βουνα και λαγκαδια...το οποιο σιγα σιγα θα φυγει και θα ερθει πιο....clean Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnkont 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 (τροποποιήθηκε) ΕΝΑ Husaberg. ΤΟ FE450 2009. ΑΥΤΟ mY lOVE Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 από τον johnkont Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 θα ηθελα να ξαναεπερνα αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Ειχες δεθει και μαζι του τοσο καιρο που το ειχες ε? -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2007 Ειχες δεθει και μαζι του τοσο καιρο που το ειχες ε? -_- ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΡΕ :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2007 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2007 Εγω θα γουσταρα και ενα εντουρακι να κανω ψευτο-εντουρο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 Ειχες δεθει και μαζι του τοσο καιρο που το ειχες ε? -_- με αρεσουν οι περιστασιακες σχεσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimR6 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2007 Ενα Super Motard...θα ηταν τελειο!!!Βοηθαει πολυ στην οδηγικη βελτιωση πραγμα που μεταδιδεται και στην οδηγηση ενος ST ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες