tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Δηλαδή μου λες να κατέβω από το 610 κ μετά να ανέβω στο xtaki μου......................................? Να τη πω την αμαρτία μου ήμουν 1 1/2 χρόνο χωρίς δίπλωμα κ δεν ένοιωθα ωραία.Σα να ήμουν ξένη στο δρόμο να μην άνηκα εκεί. Αλλά αυτό το συναίσθημα του να θες το γκάζι στο χέρι σου να το ανοίξεις λιγάκι κ να μη μπορείς είναι.....απα πα πα πα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δηλαδή μου λες να κατέβω από το 610 κ μετά να ανέβω στο xtaki μου......................................? Αμα ανεβεις στο 610 δεν θα θελεις να κατεβεις,το αδικουν οι φωτογραφιες απο κοντα παιδια ειναι τοσο λεπτο σαν ενα 125 μηχανακι,πανεμορφο! :) Η σελα αλλο λιγο και δεν θα υπηρχε, καταφεραν και απο πολιτικο SM το εκαναν καθαρο Supermoto,ειναι ετοιμο για γρηγορες βολτες σε πιστες! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Μουφα το drz , μου εβγαλε προβλημα , καηκε η μικρη σκαλα των φωτων ..... φρικη ... φρικη μα@$κια μηχανακι πηγα και πηρα..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Είναι ψηλό.Αλλά αν χαμηλώνεται εντάξει.Στο χτ 600 sm ίσα ίσα που εφάπτονται κ τα δύο στο έδαφος.Με το ένα πατάω καλή μύτη αλλά έχει κ μία σέλα πολυθρόνα! Kaloooooooooo....... to allo me ton Toto to xereis? Μια φορά οδήγησα μια cbr1000 (όχι στη κίνηση) κ είδα ότι δεν είναι ακατόρθωτο για μένα. Αλλά κατά καιρούς διάφοροι μου λένε ότι πρέπει να έχεις πολύυυυυυυυυυυ εμπειρία.Να πάω δηλαδή 30 κ αν......... ???? An exeis ta miala sou mesa sto kefali sou den yparxei mixani pou den osigeite irema..... apla allazei i aisthisi ton dinatotitwn pou sou dinei ena tetoi mixanima. Alla miaw kai eisai akoma mikri kane ligo kratei.... An kai i gnwmi mou einai Ducati monster 695i to DRZ exw tin entiposi oti tha to euxaristeitheis perissotero. Simbibasmos i mikri metaforiki ikanontita. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2007 Kaloooooooooo....... to allo me ton Toto to xereis? An exeis ta miala sou mesa sto kefali sou den yparxei mixani pou den osigeite irema..... apla allazei i aisthisi ton dinatotitwn pou sou dinei ena tetoi mixanima. Alla miaw kai eisai akoma mikri kane ligo kratei.... Σωστος! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sumerian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Μπορείς να χαμηλώσεις ένα enduro τόσο ώστε να οδηγήται από ύψος 1.80? Δε νομίζω....κ πάλυ δε το έχω δει πουθενά!μου αρέσουν έτσι κ αλλιώς τα on-off Aneta mporeis na xamhlwseis ena enduro gia na to odhgisei enas pou einai 1.80 egw emai 1.80 kai exw to crf 230f pou einai enduro kai den to exw xamhlwsei kai pataw mia xara bres kapion pou exei enduro kai koita ama kathesai kala . ( ola ta mixanakia mporeis na ta xamhlwseis akoma kai an eisai 1.50 metro) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2009 από τον sumerian Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sumerian 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2009 το KLR650 παιζει στα 165 κιλα περιπου. και ειναι πιο ψηλο απο τον πηγασο που σου εδειξα. ασε το DRZ στη θεση του γιατι ειναι σκληρο μηχανακι. η αθηνα δεν ειναι πιστα,ουτε πεδιο μαχης.. katarxas to drz den einai sklhro mhxanaki einai ena aplo mhxanaki 40 moulariwn kai oxi alogwn einai omorfo alla den pauei na einai suzuki dld mapa sta enduro (o theos na to kanei ) .ama thes sklhro mhxanaki sta 450 traba pare to crf h kana husqvarna na deis ti paei na pei skerogazo. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2009 Με μια ολόσωμη και ένα FCR (κόστος ένα 500ρικο από ebay) το DRZ γαζώνει στο δρόμο. Τα 40 μουλάρια γίνονται 40(στην ρόδα πλέον) φοράδες...... Τόνια το έχω 1 χρόνο το μηχανακι και μου έχει βγάλει ένα πρόβλημα μόνο ... έκοψε την ντίζα του κοντέρ......(11 ευρό ζημιά). Είναι σκυλι και δεν βγάζει προβλήματα (όχι τάξεως σημαντικά βέβαια) Να σου πω την μαύρη αλήθεια η σέλα σε μεγάλες αποστάσεις (1-1,5 ώρα σερί καβάλα) αρχίζει και γίνεται έντονα κουραστική αλλά αυτό διορθώνεται με 35ευράκια αν πιάνουν και λίγο τα χέρια σου....ή με κανά 70 σε σελά. Όσον αφορά το ύψος έχεις 1ον ρυθμιζόμενες αναρτήσεις (μαμά), 2ον αλλάξεις το μοχλικό με κοντίτερο (τσάμπα το παίρνεις.....και πρέπει να έχω και έγω ένα για χάρισμα...) και 3ον κόβεις και κανά 4αρι πόντους πάνω κάτω από την σέλα (μετατροπη)....Οποτε απο θέμα ύψους είσαι μια χαρά.....και σε συνδιασμο με τα 150 κιλά που είναι η μηχανή (γεμάτη!) είσαι μια χαρούλα. Ο προηγούμενος ιδιοκτητης του δικού μου ήταν ένας μπομπιρακος 1,64 18 ετών....... Τωρα για το ΧΤ , είναι πολυ τίμιο μηχανάκι, πιο ήπιο στις αντιδράσεις(γλυκόγκαζο) του και λιγάκι πιο άνετο...αλλά δεν φτάνει με τίποτα το DRZ σε στήσιμο. Το τι ψηφίζω είναι αυτονόητο....αλλά κάνε τα μια βολτίτσα και τα 2 να αποφασίζεις με περισσότερα εφόδια στο μυαλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2009 Που το ξεθαψατε ρε παιδια αυτο;;Κοιτατε και λιγο την τελευταια ημερομηνια!!!! Η Τονια ειχε καταληξει σε ενα XT τελικα και μαλιστα εχει καιρο να φανει απο το Φορουμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2009 Που το ξεθαψατε ρε παιδια αυτο;;Κοιτατε και λιγο την τελευταια ημερομηνια!!!! Η Τονια ειχε καταληξει σε ενα XT τελικα και μαλιστα εχει καιρο να φανει απο το Φορουμ Είναι και λίγο περασμένη η ώρα...........................λες να πάω για νάνινγκ;;;;;;; Ε θα πάω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tasos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Ας ελπίσουμε να μην είχε κάποιο ατύχημα και να είναι καλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) για το TTR 600 της yamaha έχει κανείς γνώμη??? Άκυρο με το Θρεντ! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2012 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 για το TTR 600 της yamaha έχει κανείς γνώμη??? Άκυρο με το Θρεντ! Κοιτας για TTR600? τι χρηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Απλά το έχω στο μυαλό μου γιατί ένας φίλος μου την πουλάει 2.000 και μπορώ να την ρίξω περισσότερο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Εντός πόλης και μικροταξιδάκια μεχρι 50 χιλιόμετρα πέρα δώθε !Όχι για χώμα! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 1 , 2012 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Κοιτα αν ειναι οντως σε πολυ καλη κατασταση και μπορεις να ριξεις την τιμη χτυπα το, αν ελεγες οτι το θελεις για χωμα θα σου λεγα να κοιταξεις κατι πιο ελφρυ αλλα αν το θελεις για δρομο με τα καταλληλα λαστοιχα για καθημερινη χρηση θα ναι μια χαρα, εχει το γνωστο μοτερ του ΧΤ και ειναι και πιο ελαφρυ, επισης εχει και πιο καλα φρενα, αν το μοταρντιασεις κιολας για τη χρηση που το θελεις θα ειναι οκ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 Αρκετά είναι!! Για κάθε μέρος του σώματος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billis93 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2012 εμπειρικά μιλώντας επειδή όλη η παρέα μ έχει xt (500-600) προτεινω drz δαγκωτο.τα μόνα προταιρήματα του xt είναι λίγο καλύτερη αεροδυναμική (όση τεσπα μπορει να έχει) καλύτερη σέλα,χαμηλότερο ύψος και μεγαλύτερο ντεπόζιτο (to drz μου βγάζει με 10 λίτρα κάπου στα 190 χλμ απόσταση μεικτή χρήση) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες