Jump to content
Multijohn

1o mybike.gr Track Day

Recommended Posts

Νά'στε καλά παιδιά για τις ευχές σας!

Νάσο ακριβώς όπως τα λες είναι, ηρωισμούς σε τέτοια θέματα δεν έχει.

Για την προκαταβολή το είχα πει κ από την αρχή αρχή που είχα δηλώσει συμμετοχή οτι δε θα την πάρω πίσω σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή.

Μπορεί κάποιος να δήλωσε συμμετοχή με κριτήριο τον αριθμό των ατόμων που θα πάρουν μέρος που είναι σε άμεση συνάρτηση με το κοστολόγιο που αντιστοιχεί σε κάθε άτομο.

Και αυτό να μην συμβαίνει είναι θέμα ηθικής.Δήλωσα συμμετοχή, έδωσα προκαταβολή τα λεφτά θα πάνε για το track day, τέλος.

Απλά δε θα είμαι εγώ εκεί σαν φυσική παρουσία. :bye:

Εσενα πρεπει να σε γνωρισω...εχω κατι λεφτα τα οποια θελω να τα αφησω για λιγο στην ακρη αλλα δεν εμπιστευομαι τις τραπεζες...εσυ ακουγεσαι καλυτερη περιπτωση... :wacko:

Περαστικα σου φιλε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και μιας που πλέον έμεινε λιγότερο από μία εβδομάδα ως τη συνάντηση και ακόμα λιγότερο ως τη συνάντησή μου με τους φίλτατους Αθηναίους, τι θα λέγατε σιγά-σιγά να συζητούσαμε τα του ραντεβού και της αναχώρησης;

Δηλαδή:

α) Ώρα συνάντησης στην Αθήνα την Πέμπτη

β) Μέρος συνάντησης στην Αθήνα την Πέμπτη

πόσες ώρες είναι το ταξίδι;

γ) Τι ώρα θα ξεκινήσουμε;

sorry που σας τα πρήζω, αλλά ψάρακλας γαρ, έχω κάποιες ανησυχίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ θέλω να έρθω αλλα δεν εχω μιχανάκι δυστηχώς θα ερθω σαν θεατής τοι εκδηλωσεισ θα εχει?

Εγώ θέλω να έρθω αλλα δεν εχω μιχανάκι δυστηχώς θα ερθω σαν θεατής τοι εκδηλωσεισ θα εχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πράγματι, αυτό χρειαζόταν και η επανάληψη για να το εμπεδώσουμε...... :o

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεί κάποιος φίλος να προτείνει ένα καλό σπρέι αλυσίδας σε "φορητή" συσκευασία για το ταξίδι;

Sorry ρε παιδιά που σας τα πρήζω, αλλά είμαι πελαγωμένος, τόσο μεγάλο ταξίδι δεν έχω ξανακάνει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μπορεί κάποιος φίλος να προτείνει ένα καλό σπρέι αλυσίδας σε "φορητή" συσκευασία για το ταξίδι;

Sorry ρε παιδιά που σας τα πρήζω, αλλά είμαι πελαγωμένος, τόσο μεγάλο ταξίδι δεν έχω ξανακάνει...

Yeap... Motorex!.

Δε το έχω δοκιμάσει όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Yeap... Motorex!.

Δε το έχω δοκιμάσει όμως.

Ωραίος! Το θέμα είναι να το βρω στο Ηράκλειο αυτό... "Επαναφορτιζόμενο", ε; Καλό! Ε, και να μην είναι τέλειο, για το ταξίδι το θέλω μονάχα. Ούτως ή άλλως στο Ηράκλειο χρησιμοποιώ βαλβολίνη ή motul σπρέι. Και έπειτα, η αλυσίδα πάει για αλλαγή μετά το track day, μάλλον. Θα έχει ήδη περίπου 15.000 χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον, να ξερετε οτι ασχετα που δεν γραφω, το εχω πολυ στο μυαλο μου το τρακντει, οπως και ολα τα παιδια αλλωστε, και ωρα αναχωρησης και μερος συγκεντρωσης για τους βορειους θα αποφασιστει στον καφε της Πεμπτης. Πεμπτη βραδυ θα ποσταριστει και εδω μεσα, για οποιον θελει να ακολουθησει.

Φιλουμπες!

Τροποποιήθηκε από τον man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, επανέρχομαι να πρήξω και όσους δεν έχουν πρηχθεί ως τώρα...

Το tail pack δεν χωράει πράγματα για όλες τις μέρες... Ίσως πήρα πολλά, δεν ξέρω. Βασικά φωτογραφική μηχανή, κάμερα (επιτρέπονται ή τσάμπα θα την κουβαλάω-μικρή είναι άλλωστε), 2η ζελατίνα, 2 ζευγάρι γάντια, κινητά κτλ δεν χωράνε, τα βασικά τα χώρεσα.

Οπότε, αν και δεν το ήθελα, αναγκάζομαι να βάλω και το tank bag.

Αυτά για τα φορτία.

Επαναλαμβάνω τις κουραστικές ερωτήσεις... Πότε θα βρεθούμε με τους Αθηναίους; Εγώ φτάνω πολύ νωρίς το πρωί (κατά τις 6) και εάν είναι να βρεθούμε πιο αργά, να πάω να πιω κανέναν καφέ στο σπίτι κάποιου φίλου. Εάν θέλετε λίγο, πείτε μου για να μπορώ να ξέρω.

Επίσης, στοιχεία επικοινωνίας για να συνεννοηθούμε; Εγώ μπορώ να έρθω οπουδήποτε θέλετε στην Αθήνα, διότι (εφόσον ο χώρος το επιτρέψει) θα έχω και το gps μαζί μου, ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Άρα το μόνο θέμα είναι η ώρα και το μέρος.

Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάτι σημαντικό που θα έπρεπε να ξέρω για τη διαδρομή, πείτε μου. Κάτι που κάποιος αρχάριος θα ξεχνούσε να πάρει μαζί του και θα ήταν απαραίτητο;

Ευχαριστώ πολύ. Καλή αντάμωση! ^_^

Ο Πρήξας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίστα ενημερωμένη σήμερα:

1.Ducpilot-Λένα

2.Moulti- Άπιστη

3.Αpostat-Heli

4.Busa Makis-Γεωργία- Νάσος[συνεχόμενο δωμάτιο]

5.ΟuzoPower-Martini

6.Πόρθος- Ινδιάνα

7.Stomu Yamahta-Ασπασία-παιδιά[συνεχόμενο δωμάτιο]

8.Leopsomo-Helen

9.Spdphoto-Βίκυ

10.Yotis-Βάσω

11.Glystras-Glystrena

12.Predator-Frau Predator

13.Legolas-Katarti

14.Lena-Motogamoto

15.Man-Iris

16.Taurina-Koursaros

17.Carlos-Carlota

18.Wolf-Wolfaina

19.Afrolykos[συνεχόμενο δωμάτιο]

Στους κάτω 3 κοιτώνες 16 δωμάτια

Κostsgt3-Μαρίνος-Βάσω

Άννα-Ηλιάννα- Μάρκος

1.Petani

2.Thunderosauros

3.Spypert

4.Angelthing

5.Gmeles

6.Nikos CB

7.Alexandros

8.Stui

9.Nasos79

10.Tasos

11.Snatch

12.Angels GR

13.Rspanos

14.Domus

15.V-Paketas

16.Vittorio

17.Zookeeper

18.Yiat

19.Batman

20.Tropeas

21.Lykos

22.Cousteau

23.odontiatros

24.Midwan

25.nfot

26.Capo998

Yπάρχουν μερικά σετ δωματίου(πετσέτες σεντόνια κτλ) αλλά το καλύτερο είναι να φέρετε δικά σας.

Τα δωμάτια θα είναι με κουκέτες πάνω κάτω απο ότι ξέρω.

Ενοικίαση στολής θα πρέπει να γίνει πρίν τις 10μιση το πρωί η οποία είναι ώρα που θα μπεί το πρώτο γκρούπ και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πάνε οι ίδιοι στο μαγαζί(Ραιδεστού 38) για να την παραλάβουν και προφανώς εκεί θα την παραδώσουν κιόλλας.

Το που είναι η Ραιδεστού το ψάχνετε σε χάρτη πχ www.driveme.gr

Aπο εδώ και πέρα δε κανονίζω τίποτα και για κανέναν σχετικά με δωμάτια.Πιστεύω οτι ολο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν αρκετό.Για περαιτέρω ερωτήσεις στη διάθεσή σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Edited

Ποιος ο λογος παρολαυτα που πρεπει να γινει η ενοικιαση πριν τις 10.30? Για να μη χασουμε την πρωτη γυροβολια?

Τροποποιήθηκε από τον man

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι.Κύρια μάζωξη θα είναι στις 10 το πρωί(ο μλκας δεν το έγραψα καθόλου αυτό εδώ!Σόρρυ!).Απο τις 10 μέχρι 10μιση συμπληρώνουμε τα συμφωνητικά και βούρ μέσα.Φυσικά δεν είναι υποχρεωτικό ντε και καλά να μην χάσει κανένας κανένα session!Απλά αναλογίσου οτι άμα ας πούμε κάποιος δε μπεί στις 10μιση ή 11παρά που θα ξεκινήσει η φάση,θα πρέπει να περιμένει να τελειώσουν τα γκρούπ(20 λεπτά το καθένα) οπότε πχ άν κάποιος ''χάσει'' το πρώτο των 10μιση,θα μπεί στο επόμενο που θα είναι 12παρά τέταρτο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισκεπτες μονο δεχεστε?

Εγω ουτε τα προσοντα εχω ουτε την καταλληλη μοτοσυκλετα αλλα δεν θα με πειραζε να παρακολουθησω να μπαινω στο πνευμα. Ευκαιρια και για ταξιδακι, μετα του ετερου μισου της ζωης μου. Την αλλη γυναικα της ζωης μου αν ειναι θα την αφησω στη γιαγια της και βουρ εφτασα. ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά και δεχόμαστε Πέτρο!Σε περιμένουμε!

Στο καφέ της Πέμπτη δε παίζει να έρθω οπότε παίδες όποιος θέλει ότι θέλει απο εδώ.

Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΝΤΟΥΡΕΣ !!!

Τροποποιήθηκε από τον Μαρίλυ
εισαγωγή συνδέσμου για το σχετικό τόπικ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίστα ενημερωμένη σήμερα:

1.Ducpilot-Λένα

2.Moulti- Άπιστη

3.Αpostat-Heli

4.Busa Makis-Γεωργία- Νάσος[συνεχόμενο δωμάτιο]

5.ΟuzoPower-Martini

6.Πόρθος- Ινδιάνα

7.Stomu Yamahta-Ασπασία-παιδιά[συνεχόμενο δωμάτιο]

8.Leopsomo-Helen

9.Spdphoto-Βίκυ

10.Yotis-Βάσω

11.Glystras-Glystrena

12.Predator-Frau Predator

13.Legolas-Katarti

14.Lena-Motogamoto

15.Man-Iris

16.Taurina-Koursaros

17.Carlos-Carlota

18.Wolf-Wolfaina

19.Afrolykos[συνεχόμενο δωμάτιο]

Στους κάτω 3 κοιτώνες 16 δωμάτια

Κostsgt3-Μαρίνος-Βάσω

Άννα-Ηλιάννα- Μάρκος

1.Petani

2.Thunderosauros

3.Spypert

4.Angelthing

5.Gmeles

6.Nikos CB

7.Alexandros

8.Stui

9.Nasos79

10.Tasos

11.Snatch

12.Angels GR

13.Rspanos

14.Domus

15.V-Paketas

16.Vittorio

17.Zookeeper

18.Yiat

19.Batman

20.Tropeas

21.Lykos

22.Cousteau

23.odontiatros

24.Midwan

25.nfot

26.Capo998

27.EKEINOS μονος και ροχαλιζει

28.ΑΛΛΟΣ+παιδι

Τροποποιήθηκε από τον EKEINOS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίζει να έρθω και εγώ, να θαυμάσω την τέχνη σας στο στρίψιμο του... πιτόγυρου!!!

ουτε την καταλληλη μοτοσυκλετα

Τί έχει η μηχανούλα σου;;; Μια χαρά είναι!! Μέχρι και AX-1 έχω δεί σε πίστα!! ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω επειδη η μηχανη θα ειναι ετοιμη τελικα την αλλη εβδομαδα.

Θα επαιρνα αδεια απο τη δουλεια για την Παρασκευη αλλα τωρα που δεν θα μπω θα παω...

Καλα να περασετε παιδια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον καιρό τον είδατε;;; Στη Θεσ/νίκη λέει βροχούλα την Παρασκευή ενώ σ' εμάς συννεφιά. Δεν πιστεύω να γίνει καμιά στραβή... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκεπτες μονο δεχεστε?

Εγω ουτε τα προσοντα εχω ουτε την καταλληλη μοτοσυκλετα αλλα δεν θα με πειραζε να παρακολουθησω να μπαινω στο πνευμα.

ρε παιδια εχω δει μεχρι και ΜΖ 250 μεσα,τα εχουμε πει τοσες φορες... δεν ειναι αποκλειστικα και μονο για ss αλλα ουτε και για χεραδες η πιστα

ολοι αυτοι που πανε κομματια στην αρχη οταν πρωτομπηκαν πως πήγαιναν;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε παιδια εχω δει μεχρι και ΜΖ 250 μεσα,τα εχουμε πει τοσες φορες... δεν ειναι αποκλειστικα και μονο για ss αλλα ουτε και για χεραδες η πιστα..

..Ολοι αυτοι που πανε κομματια στην αρχη οταν πρωτομπηκαν πως πήγαιναν;

..Ελα ντε!!! :rolleyes: (Και sorry, για τη παρεμβαση.... :blush: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ρε παιδια εχω δει μεχρι και ΜΖ 250 μεσα,τα εχουμε πει τοσες φορες... δεν ειναι αποκλειστικα και μονο για ss αλλα ουτε και για χεραδες η πιστα...

Α, ρε γμτ...μόλις ξαναφτιαχτεί το ΜΖ του κολλητού, που απέδιδε πάνω από 30 άλογα στον τροχό...θα του κάνω ένα "αφιέρωμα". Το αξίζει... :_rock-on:

...ολοι αυτοι που πανε κομματια στην αρχη οταν πρωτομπηκαν πως πήγαιναν;

Μαλλιοκούβαρα... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος μπορει να με πει τι και πως για να ανεβω και εγω?

κανενα τηλεφωνο απο καποιον της επιτροπης?

ποσο πληρωνουμε πιστα και τα συναφη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα