Jump to content
ALX™

Πόσες φορές την έχετε ζμπρώξει;

Recommended Posts

Έχω σπρώξει

Transalp(έσπασε το μοτέρ)

Kaze R(προσωρινή δυσλειτουργία!Δεν ξέρω τι έπαθε αλλά μετά απο λίγο πήρε!)

Fazer 600(Βενζίνη)

Fazer 1000(το πρώτο μου Fazer1000 όχι αυτό που έχω τώρα.Ο συναγερμός μπλόκαρε τα ρεύματα και έσπρωξα για λίγο στην εθνική οδό και μάλιστα την δεύτερη ημέρα που το είχα πάρει απο Αθήνα και γύριζα Θεσσαλονίκη!)

Bmw F650 Funduro (δε θυμάμαι γιατί αλλά κάτι είχε!Πρίν σπρώξω είχα δοκιμάσει να με τραβήξει πατέρας μου με το αμάξι αλλά επειδή έφαγα τα μούτρα μου και με παρέσυρε πάνω σε σταματημένα,συνέχισα σπρώχνωντας)

Fazer1000(το τωρινό μου το οποίο έχει μείνει απο μπταρία 2 φορές κι αυτό επειδή είναι η ντίζα του τσοκ κολλημένη και ξελιγώνω την μπαταρία μέχρι να πάρει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ειμαι περιεργος ποσα τοπικ ακομα θα ανοιξετε για να κατηγορησετε ΕΜΕΣΩΣ τον Πηγασο

δεν εχετε τα @@ να φτιαξετε ενα τοπικ

ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΠΗΓΑΣΟΙ ???

και να βρειτε βεβαι και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ

:katana::knuppel2:

Φιω..."Οποιος εχει τον πηγασο, πηγασιαζεται"! :lol: Και, βεβαια, ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!! :whistling:

..Αλλα, σου απαντησαν απ'οτι βλεπω!! :rolleyes:

εχω σπρωξει τα 2 aprilia που ειχα...

BMW - ΠΟΤΕ

ΔΕ ΣΠΑΝΕ ΤΑ BMW.

Μια και μοναδικη τον Πηγασο... Ο βλακας ο γειτονας μου πηγε να βαλει μπροστα χωρις να πατησει το kill switch που ηταν στο οφφ και μετα ποα 15 λεπτα προσπαθειας καταφερε να την αφησει απο μπαταρια και να την σκυλομπουκωσει... :ranting:

Την αλλη φορα που εμεινα (παλι με το ΚΤΜ) βρεθηκε παραπλησιως τρακτ... ΒΜW 1100 και με τραβηξε

Δηλαδή το kill switch κόβει μόνο την ανάφλεξη και όχι και τη μίζα; Τι πίνουν εκεί στην Aprilia? whatever.gif

Any, way, δυο φορες θυμαμαι που μ'αφησε απο το ιδιο προβλημα το KLX: Διαλυονταν το ελατηριο της μιζας! Στο τελος το αντικατεστησα μ'ενα πιο δυνατο (απο παιδικο παιγνιδι!!!) και τελειωσε η ιστορια!

Τροποποιήθηκε από τον black_hawk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορα και εναν καιρο ειχα σπρωξει 5-6 φορες με προβλημα στον ανορθωτη σε ενα Kawasaki ΖΧR400 :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ZXR την δευτερη μερα που το ειχα. Αν και ηξερα οτι θελει μπαταρια και ενα γερο σερβις απο την κ@βλ@ το πηρα για μεγαλη βολτα οπου γυρισα με αγροτικο και το ΖΧR με ιμαντες στην καροτσα.

Το παπακι οταν στην Λ.Αθηνων με αφησε απο πηνια. και το κορυφαιο??? Οσο το εσπρωχνα με εγραψαν για κρανος!! :_zeppelin: :_zeppelin:

Ακομα τον βριζω τον παλιοπ@υστ@ οποτε το θυμαμαι!!!

Η δικαιολογια του ηταν οτι πηγα να περασω το μπλοκο "και καλα" με τα ποδια για να αποφυγω την κληση. Οταν του εδειξα οτι το κρανος το ειχα στο βαλιτσακι γιατι εσπρωχνα και τα χαρτια υπηρχαν ολα μου ειπε "Αστα αυτα!! Δεν περνανε σε μενα"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το ZXR την δευτερη μερα που το ειχα. Αν και ηξερα οτι θελει μπαταρια και ενα γερο σερβις απο την κ@βλ@ το πηρα για μεγαλη βολτα οπου γυρισα με αγροτικο και το ΖΧR με ιμαντες στην καροτσα.

Το παπακι οταν στην Λ.Αθηνων με αφησε απο πηνια. και το κορυφαιο??? Οσο το εσπρωχνα με εγραψαν για κρανος!! :_zeppelin::_zeppelin:

Ακομα τον βριζω τον παλιοπ@υστ@ οποτε το θυμαμαι!!!

Η δικαιολογια του ηταν οτι πηγα να περασω το μπλοκο "και καλα" με τα ποδια για να αποφυγω την κληση. Οταν του εδειξα οτι το κρανος το ειχα στο βαλιτσακι γιατι εσπρωχνα και τα χαρτια υπηρχαν ολα μου ειπε "Αστα αυτα!! Δεν περνανε σε μενα"

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ :shock: :greece:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το Aprilia δεν προλαβα...

:P

Τυχερος, μες'την ατυχια σου... Γιατι δεν θα'ταν μονο μια! :D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από βλάβη δεν έχω σπρώξει ποτέ. Δεν είχα βλέπεις ποτέ Ευρωπαϊκό μοτέρ. :P

Από μπαταρία κάνα δυο φορές. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟ GS650 (ΜΟΥ ΤΟ'ΛΕΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ:ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΕ!ΠΟΥ ΝΑ'ΚΟΥΣΩ ΕΓΩ!) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑ ΡΟΜΠΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τυχερος, μες'την ατυχια σου... Γιατι δεν θα'ταν μονο μια! :D :P

Λες ε?

Συμφωνω αλλα μην το ακουσει ο GFiotakis

:peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αλβίνε, μου φαίνεται πως ο τράκος έβαλε πολλά πράματα που είχες στο μυαλό σου στην θέση τους. laugh.gif

Τυχερέεεεεε

Θα δειξει στο μελλον......σε κανα χρονο και κατι ψηλα..

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωωωωω τι ρώτησε τώρα ο Άνθρωπος.:crazy:

Δεν ήξερα ότι κάποτε θα με ρωτούσαν κάτι τέτοιο και δεν έχω κρατήσει λογαριασμό, είναι αμέτρητες οι φορές σαν τα άστρα του ουρανού.

Της περισσότερες από μπενζίνα αλλά το μενού περιλαμβάνει ηλεκτρονικές , μπαταριές , ανορθωτές, πολλαπλασιαστές, και ένα κακό κόλλημα κινητήρα στη Συγγρού ( άγιο είχα, λέμε τώρα )

:cry::lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Από μπαταρία κάνα δυο φορές. :D

Αυτο, αγαπητε μου, δεν συνιστα "βλαβη" αλλα "ΣΠΑΣΙΜΟ"! :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια φορά το CBFάκι, όταν το έδωσα βόλτα σε ένα φιλαράκι και όταν γύρισε δεν έκλεισε το διακόπτη, οπότε αναμένα φώτα με σβηστό μοτόρι = τη μ@μησε την μπαταρία. :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Puch, java και λοιπά 50άρια πολλές φορές, κυρίως το δεύτερο

Honda CB175 Πολλές φορές αλλά ήταν ήδη 17 ετών και ασχολήθηκε με τα καρμπυρατέρια του ένας μάστουρας :kaaaala:

Honda (φουράκι) ποτέ (αλλά το κράτησα ελάχιστα)

Ένα άγνωστο εδώ 50ράκι Mini Mokik (ρώσσικο)... μόνο σπρωχτό!

Vespa 200 Την άντεξα για 14 μήνες και πρόλαβε και μου κούρεψε γρανάζι(!!!!) Σπρώξιμο επί 4 ωρίτσες.

Yamaha TDR Ποτέ

Yamaha TDM 850 2-3 φορές από μπαταρία

Yamaha YZF1000R Ποτέ

Με λίγα λόγια: "Πιάσε τοίχο, βάστα γερά! Θα ζζζμπρώξω!"

Κώστας Γκουσγκούνης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ήταν και η μοναδική φορά που έσπρωξα μηχανή και εύχομαι η τελευταία.

Δηλαδή το kill switch κόβει μόνο την ανάφλεξη και όχι και τη μίζα; Τι πίνουν εκεί στην Aprilia? whatever.gif

Οτι πινουν και στη χονδα μαλον... (βλ. Transalp) whatever.gifwhatever.gifwhatever.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Tenere 750 μια φορα στο Ναυπλιο με 38 βαθμους και φουλ εξοπλισμο (μπινελικι που ειχα ριξει.....)δε ξερω απο τι

γιατι μετα απο 45 λεπτα περιπου πηρε κανονικα μπρος και το Πηγασο μια φορα απο μπαταρια.... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια φορα το εσπροξα και αυτο ηταν την πρωτη φορα που το εκανα βολτα για να σω αν θα το παρω!!

και ολα αυτα γιατι εμεινα απο καυσιμα!!!!

4χιλ εσπροχνα!!!! :( :( :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εγω αν γραφω ποσες φορες εσπρωξα θελω 5 σελιδες :D

θυμαμαι σε εσπρωχνα τα πρωινα με πολυ κρυο, αλλες φορες μου εκανες το χατιρι και μετα απο μερικα σκασιματα επερνες αλλες πισμωνες και δεν επερνες

σε εχω σπρωξει να σε παω στο μαστορα ξεροντας οτι δεν προκειται να παρεις

σε εχω σπρωξει επι 5 χλμ για να σου βαλω βενζινη, αλλες φορες σε εχω σπρωξει απειρες φορες και δεν επερνες και δεν μου μαρτυρουσες οτι δεν εχεις σταγονα βενιζινη :lol:

σε εχω σπρωξει για να μην ξυπνησουμε τους γειτονες απειρα βραδυα μετα απο ωραια ξενυχτια στους δρομους :)

αλλα εγω σε ΑΓΑΠΑΩ και δε θα σε δωσω ποτε :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα