escape 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 Γειά σας παιδιά!! Καιρό έχω να σας επισκεφθώ.. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο 50ράκι scooter για να κινούμαι μέσα στην πόλη. Οι αποστάσεις που δυανύω προς το παρόν με συγκοινωνίες: πειραιά-περιστέρι- ζωγράφου-κάνιγγος-πειραιά! και ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα 50άρια για αυτήν την χρήση. Πόσο ‘σοφό’ είναι να βγει κανείς με 50άρι στην συγγρού ή στην παραλιακή?? Δεν σκέφτομαι για μεγαλύτερο γιατί δεν έχω δίπλωμα και η άδεια για μοτοποδήλατο (μέσω τροχαίας κλπ) μου έρχεται πιο οικονομικά. Σκέφτομαι για μεταχειρισμένο, για τον ίδιο λόγο. Που να ψάξω και τί να προσέξω? Να σημειώσω ότι δεν έχω καμία οδηγική εμπειρία μηχανής. Επίσης ψάχνω κάτι μικρό, ευέλικτο και ελαφρύ για να μπορούν τα 47 κιλά και τα 165 εκατοστά μου να το ‘πάνε’. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Δεν θέλω κάτι άλλο σε 50cc εκτός από scooter (όταν θα πάρω κάτι σε 1000 θα το ψάξω καλύτερα, χεχεχε!). Ευχαριστώ πολύ και περιμένω τις απαντήσεις σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ 50ΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
odontiatros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 χαου αμπαουτ typhoon 50cc... οικονομικο μηχανακι, αρκετα αξιοπιστο και δεν ειναι και κανα τερας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 Λοιπόν όπως βλέπεις είμαι σκουτεράς και με εμπειρία μόνο 2 και κάτι χρόνια μόνο. Θασου πω ότι μου έλεγαν, ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΟΔΕΣ, γ'αυτό σου προτείνω αυτό που έχω LIBERTY σε 50cc με 16'' μπροστά 14'' πίσω 2Τ και 4Τ Αν και σκουτεράς καλό είναι να δεις και παπί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsop 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 Κοίταξε και το Piaggio Zip 50cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enigma 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 (τροποποιήθηκε) Γειά σας παιδιά!! Καιρό έχω να σας επισκεφθώ.. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο 50ράκι scooter για να κινούμαι μέσα στην πόλη. Οι αποστάσεις που δυανύω προς το παρόν με συγκοινωνίες: πειραιά-περιστέρι- ζωγράφου-κάνιγγος-πειραιά! και ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα 50άρια για αυτήν την χρήση. Πόσο ʽσοφόʼ είναι να βγει κανείς με 50άρι στην συγγρού ή στην παραλιακή?? Τα 50 αρια και γενικα ολα τα μικρα μηχανακια ειναι <<μανουλες>> για την χρηση που θες Στο ποσο σοφο ειναι να βγεις στην συγγρου παραλιακη με 50αρι φοβαμε πως ΔΕΝ ειναι πολυ σοφο εως καθολου ..Οι ταχυτητες εχουν ανεβει στους δρομους και με 50 αντε 60 σπασμενο που μπορει να φτασει ενα 50αρακι θα εισαι σαν σταματημενος στα καθημερινα καγκουρια με τα κουτια τους . Καταλαβαινω πως θες σκουτερ για να μην εχεις ταχυτητες (μαλλον) αλλα στην λυση των παπιων σε αρκετες περιπτωσεις μπορεις να παρεις 50αρι παπι και <<μαμα>> να στο κανουν 72αρι οπου πλεον αρχιζει να πηγαινει και να εχεις καποιο τραβηγματακι και να μην εισαι παραλογος για παραλιακη -Συγγρου .. Α ναι αν μενεις στο θεμα scooter και εγω για κανα liberty θα σου ελεγα για το θεμα του μεγεθους του τροχου ....Ριξε και μια ματια στα μοντελα της SYM (ξερω λες μεταχειρησμενο αλλα σε καποιες περιπτωσεις οι τιμες των καινουργιων ΔΕΝ ειναι μακρια απο καποιων μεταχειρησμενων) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2007 από τον enigma Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 κοιτα να εχει μεγαλεσ ροδεσ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 Aπο τα καλυτερα 50αρια σκουτερ ειναι το Gillera Runner, παει πολυ καλα, θα μπορεσεις να περασεις απο γρηγορους δρομους αλλα στην δεξια λωριδα. (και ο Θεος βοηθος :) Για τα 50 κυβικα του ειναι γρηγορο,αλλιως κοιταξε και στα 80 κυβικα, εβγαζε η Piaggio (το ειχε σταματησει το 80αρι της) το typhoon. Τι να προσεξεις;να μην ειναι πολυ παλιο το σκουτερακι, να προτιμησεις σκουτερακια το πολυ 5ετιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vourkoufales 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 NRG 50cc! Απλα απ τα ποιο ερωτευσιμα σκούτερ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 Ωραιο και το NRG! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 νωμιζω οτι το piaggio zip ειναι αρκετα καλο και εχει παααρα πολυ καλη τιμη...(1000ευρω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vourkoufales 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2007 νωμιζω οτι το piaggio zip ειναι αρκετα καλο και εχει παααρα πολυ καλη τιμη...(1000ευρω) τε 4Τ καινούριο! ;) ναι είναι δελεαστικό αλλά είναι μινιατούρα ρε γαμώτο το εχει ενας γνωστός και αν το δίχρονο εχει αυτα τα φρένα θα είναι σκοτοστρα! <_< Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
escape 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το Piaggio Zip 50cc μου αρέσει πολύ! Το NRG επίσης αλλά προτιμώ να μπορώ να φοράω καμιά φουστίτσα ή κανένα παλτουδάκι.. (εκτός αν κατεβαίνω από το μηχανάκι σαν τον vale ). Καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να έχει μεγάλες ρόδες (εκτός της εμφάνισης), αλλά ήθελα να ρωτήσω.. τί θεωρείται μεγάλη ρόδα σε ένα 50άρι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 νομιζω απο 14 ζαντα κ πανω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sougias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 to zip ine mia kali lisi nomizo ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Leopsomo 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2007 Ωραιο επισης ειναι το liberty της piaggio. και πολυ θυληκο! κοιτα μονο, μην παρεις διχρονο σε καμμια περιπτωση, εκτος αν θες να κατεβαινεις απ το μηχανακι και να μυριζεις σαν τον ψηστη απ το σουβλατζιδικο της γειτονιας σου.... τετραχρονο να κοιταξεις! Με ροδες ανω των 14 ιντσων.... αυτααααα.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2007 to zip ine mia kali lisi nomizo ^_^ Nαι αλλά θέλει προσοχή στους δρόμους ταχείας κυκλοφορίας... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2007 ΑΠΟΠΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΙ ΣΚΟΟΤΕΡΑΔΕΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Ι ΑΠΟ ΝΤΙΖΑ Η ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΩΣ ΚΑΤΟΧΟΣ BEVERLY KAI VESPAS 8Α ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ (ΠΑΠΑΚΙΑ ) ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ SERVISE Κ.Α. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ VESPA ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ SCOOTERAKIA AΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ................................ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enigma 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2007 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arci 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2007 Εγώ θα σου πρότεινα YMC beetle. 50αρι σκουτεράκι με χώρους, 2 χρόνια εγγύηση μοτέρ προηγούμενο honda και τιμή 850ε καινούριο.. Μετά το κρατάς για 2ο και απολαμβάνεις τη 1000άρα σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2007 Εγώ θα σου πρότεινα YMC beetle. 50αρι σκουτεράκι με χώρους, 2 χρόνια εγγύηση μοτέρ προηγούμενο honda και τιμή 850ε καινούριο.. Μετά το κρατάς για 2ο και απολαμβάνεις τη 1000άρα σου.... Ούτε φωτογραφία μπορώ να βρω από αυτό ούτε link. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
arci 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 http://www.ymc.gr/index.php?page=shop.prod...t&Itemid=36 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsos84 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2007 σωστα οσα λεγονται αλλα με μια διχρονιλα δε κηνησε πιο αξιοπρεπος σε μεγαλες λεωφορους? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borat 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 http://www.ymc.gr/index.php?page=shop.prod...t&Itemid=36 Είσαι ωραίος... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2007 ΠΑΡΕ ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒEST IN TOWN ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.YAMAHA WHY 50cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες