javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2005 me 19000eurw pairneis ena 1200gs kai pairneis kai ena enduro !! kai kati allo... yparxoun kialla mixanakia pou den aksizoun ta lefta tous... omws to HP2 de tha kataferei pote na ginei fetish bike, kai auto fysika logw emfanisis Koιτα... η γνωμη μου ειναι πως αυτο το μηχανακι δεν ειναι για καποιον που θα αγοραζε ενα 12s... κοινως δεν ειναι συμβατικο... ειναι μαλλον χομπύστικο... Ειναι καπως οπως το χαρακτηριζεις... φετιχ.. τωρα το αν θα προκοψει δεν ξερω... θα το εριχνα στον Κεαδα αν ηταν στο χερι μου,γιατι μου φαινεται εκτρωμα, αλλα ευτυχως δεν ειναι! :D Το μονο που μπορω να δεχτω ειναι η υποκειμενικοτητα της ομορφιας και ... "η αβασταχτη ελαφροτυτα του ειναι" :D ... καποιους μπορει να τους μαγεψει... τωρα αν εχουν και λιγο χωρο στο γκαραζ διπλα στην πορσε να το σφηνωσουν και τους αρεσει και το χωμα, θα το παρουν... Για μενα το ιδιο θεμα προκυπτει και με τα 1000+ SS που αυτα αν ειναι περιορισμενης χρησης... και να σκεφτεις οτι αυτα δεν βγαινουν καν σε περιορισμενο αριθμο... :/ Απλα το φανταζομαι σαν ενα project coming true... Οπως το airbag στο goldwing... Oπως το v-tec στο VFR... Οπως το rocket III στα 2300 κυβικα... Οπως το ημιαυτοματο FJR ... Kαι ουτω καθ'εξης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2005 (τροποποιήθηκε) 2) Το ποιός θα δώσει αυτά τα λεφτά και αν θα τα δώσει, εγώ δεν μπορώ να το απαντήσω, αλλά προφανώς η εταιρία έχει καλύτερους αναλυτές από τους Αλέφαντους του mybike γιατί από όσο ξέρω ΟΛΑ σχεδόν (αν όχι χωρίς το σχεδόν) είναι προπωλημένα παγκοσμίως. O alefantos xereis oti fimizetai gia tis poli kales proponitikes tou gnoseis e? Oso gia tis poliseis... kala... mi to koveis ki olas! Me to HP2 (i to Super Enduro) nomizeis oti tha mporouses? (sto xorio mou auto leme entourada) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 re sarevock les namaste apo to idio xwrio?? koita sympwsi.. kai mena sto xwrio mou kati tetoio to lene enduro... ANALYSE THIS auto apokalytai ENDURO ta ypoloipa einai boltitsa sto bouno gia na parw aera kai na riksw kana maniki me thea warning, warning junk staff only for NLS, plz the rest of the members skip this: ***NLS to atomo pou leei ti gnwmi tou gia tin emfanisi tou HP2 (nai egw o alefantos) , mporei na sto sxediasei ana pasa stigmi twra esy pou den mporeis na trabikseis mia eutheia grammi... alitheia poso poly skepsi exeis riksei genikotera gia to design... prepei naxeis ginei guru KAI sto design pleon. den yparxei tomeas pou na min ksereis esy kalytera apo tous allous akoma kai an o allos to kanei gia epaggelma!!!!!! dystyxws me anagazeis na bgw apo to thema HP2 (SYGNWMI gia olous tous allous pou den exoun tin oreksi sou), alla se proswpiki epithesi me anagazeis na apantisw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 Giati kai sto diko mou xwrio kati tetoio lene enduro.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 εσείς λοιπόν μην το πάρετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 Φίλτατε NLS, φαίνεσαι αποφασισμένος να υπερασπιστείς Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ φτιάξει η BMW... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 Einai kai panemorfo pana8ema to gia 19000 euros...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 gdevelek δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα, μάλιστα θα μπορούσε να είναι PM για να μην εξακολουθούμε να χαλάμε το topic... αναγκαστικά πρέπει να απαντήσω και εγώ δημόσια - δεν σε βλέπω να σχολιάζεις το άλλο όμως... ότι υπάρχουν κάποιοι άλλοι "αποφασισμένοι να κατακρίνουν ότη βγάλει η BMW"... γιατί αυτό περνάει έτσι; αυτό εξάλλου με κάνει και μένα έτσι... "η καταδίκη για την καταδίκη" και η "καταδίκη λόγω ετικέτας", εκεί τα παίρνω και ας υπάρχει ΜΙΑ φωνή η δική μου να απαντά (όποιας ετικέτας - στο κάτω κάτω ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ βλέπει ότι και εγώ τα "πήρα" όταν κάποιοι λόγω ετικέτας έλεγαν για τη σχέση μαστόρων και ΚΤΜ πχ. - απλά αυτά δεν μας συμφαίρουν και τα ξεχνάμε) ειδικοί και μπιπ μάντολες - εκεί είναι το θέμα μου τουλάχιστον εγώ αν και μου το έχουν κατακρίνει πολύ (και όχι πολλοί) εδώ μέσα ΠΟΤΕ δεν το έπαιξα ειδικός (γιατί πολύ απλά δεν είμαι), απλά ότι έλεγα φρόντιζα να έχει background (κακόοο όπως αποδεικνίεται)... άααααααλλοι πλασάρουν συνεχώς την δική τους (unverified τελικά) "ειδικότητα" συνεχώς λές και πρέπει να τη δεχτούμε ως αξίωμα - εγώ λοιπόν δεν την δέχομαι τι να κάνουμε τώρα οι γνώμες δεκτές ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ... αλλά ως γνώμες (όπως η δική μου, η δική σου κλπ.) αυτά τα "expert opinion" σε στυλάκι "εγώ που ξέρω, αυτό είναι μαλακία σας το λέω εγώ" τα έχω γραμένα εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος (πόσο πιο σαφώς να το πω;...) εκεί χαλιέμαι... να δω πότε θα με καταλάβετε (οι υπόλοιποι εκτός των 2-3 που δεν με ενδιαφέρει καθόλου να με καταλάβουν) αυτά Einai kai panemorfo pana8ema to gia 19000 euros...... <{POST_SNAPBACK}> η ομορφιά είναι υποκειμενική και μένα πχ. δεν μου αρέσει καθόλου μάλιστα έχω ήδη γράψει ότι τέτοια μηχανή ΠΡΕΠΕΙ να είναι άσχημη... είναι μέρος της γοητείας της δηλ. θεωρείται όμορφο το 1150GS; το 1200GS; το 950; το multistrada; μην τρελαθούμε (θα βγει κάνα VFR να μας πλακώσει στο ξύλο)... παρ'όλα αυτά ασκούν "τη γοητεία τους" εκεί που την ασκούν... αν δεν την ασκούν σε σένα, ε οκ δεν πειράζει κανέναν... ούτε αυτούς, ούτε εσένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 Entiposeis/gnomes kaneis allos gia HP2? (ora na kleinei i parenthesi) Posa lepta nomizetai tha antexate se mia entourada ,san tis photo pio pano, me to HP2? Ektos vevaia an sikonetai zete kai arase 300 kila! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2005 Entiposeis/gnomes kaneis allos gia HP2? (ora na kleinei i parenthesi) Posa lepta nomizetai tha antexate se mia entourada ,san tis photo pio pano, me to HP2? Ektos vevaia an sikonetai zete kai arase 300 kila! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katemis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 (τροποποιήθηκε) άααααααλλοι πλασάρουν συνεχώς την δική τους (unverified τελικά) "ειδικότητα" συνεχώς λές και πρέπει να τη δεχτούμε ως αξίωμα - εγώ λοιπόν δεν την δέχομαι τι να κάνουμε τώρα etsi gia na sou deiksw to megethos tou paralogismou sou, KSANALEW (to unverified pou todes...) spoudazw automotive design sto coventry university http://www.cardesignnews.com/news/2004/040...as-competition/ metaksy allwn anaferetai ''The IBM Best Design School Award went to Coventry School of Art & Design'' kai apo alli pigi: http://dolcn.com/data/eng_2/icn_2003/2004-04/1081429782.html alla ti se noiazoun auta esena... esy exeis tin epistimoniki gnwmi sou apo to ''UNIVERSITY of any... i mean any science, NLS'' ... i omorfia einai ypokeimeniki... yeah right, tote na kleisoun ta panepistimia pou didaskoun design, den yparxei logos na sou kanw ena sxolio gia to HP2, oson afora to sxediasmo tou (kai oxi tin ''omorfia'' tou) polemane oi mixanoikoi kai katafernoun na dwsoun ena elafry synolo (gia on-off elafry) kai meta erxetai o kyrios sxediastis, kai sou petaei 2 TERASTIA kai makrostena gri kapakia sto rezerbouar, pou ftanoun mexri to mprostino ftero me auti tin kinisi molis skwtwses tis prospatheies olwn twn allwn... ta 20 kila pou exase apo tous mixanikous, ta pire ''optika'' apo auta ta dyo kapakia kai mono. to fanari empros, einai mikro kai topothetimeno panw se ena ftero... KOUMOUTSA (kalytero xaraktirismo de brika) kai deixnei akoma pio mikro, wxria mpros ton ogo tis kataskeuis (moiazei me yperbaro XT550!!!) to concept mad max look einai poly catchy, omws tha mporouse me 3-4 allages to mixanaki na itan ergo texnis. dystyxws twra apexei poly apo to xaraktirismo auto einai diaforetiko apo otidipote allo , alla auto de simainei oti einai kai artio sxediastika, oute kan metrio. i diaforetikotita den katwxyrwnei ton petyximeno sxediasmo de facto eimai periergos eimai psiras, eimai teleiomanis, alla ta pragmata etsi exoun ''the diffrence between ordinary and extraordinary... is that little extra'' auto to extra leipei apo to sxediasmo tou hp2 euxaristw gia to xrono sas Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2005 από τον katemis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 ok μόνο τέσσερα απλά πράγματα 1) ακριβώς αυτό το πράγμα ότι "αφού πήγες να το σπουδάσεις ξέρεις καλύτερα" (δεν εννοώ από μένα, εννοώ γενικά) είναι αυτό που λέω - ε δεν πάει ακριβώς έτσι - αν θες ανάλυση όχι σε αυτό το thread, ίσως σε pm 2) διαφωνείς ότι δεν θα μείνει ούτε άνα απούλητο; και προεκτείνοντας αυτό, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό δεν αναιρεί αυτά που λες; 3) σε σχέση και με το 1... αυτά που πήγες να σπουδάσεις εσύ (και δεν τα έχεις μάθει ακόμα αλλά ΤΩΡΑ τα μαθαίνεις - ο φοιτητής ιατρικής δεν είναι γιατρός), νομίζεις ΔΕΝ έχει 50 τέτοιους (και όχι φοιτητές) οι BMW από ΚΑΘΕ ειδικότητα; δεν σου λέει ΤΙΠΟΤΑ αυτό; 4) αφού 3-4 πραγματάκια θα το έκαναν έργο τέχνης γιατί "απέχει πολύ"; εκτός αν δεν εννοείς 3-4 πραγματάκια και εκτός αν εννοείς ότι αυτά δεν γίνονται μετά εορτής (για μπες στην wunderlich και στην touratech να δεις πως αλλάζει ένα 12GS πχ. και θα δεις ότι ΑΝ θέλει κάποιος δεν φτιάχνει 3-4 πραγματάκια αλλά 54 πραγματάκια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 ...Π.Χ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 (το οποιο πχ. δεν μου αρέσει καθόλου - αλλά δείχνει πόσο εύκολα κάτι αλλάζει αν το θέλουμε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 Stick to the topic, γιατι θα αρχισουν τα suspend παλι και θα εχουμε κοσμο σε διακοπες. EΛΕΟΣ δηλαδη... Ξερετε για ποιους μιλαω. Δεν βλεπω λογο να χαλατε τα posts για να ξεκαθαρισετε προσωπικες διαφορες.Γι αυτη τη δουλεια υπαρχουνε τα ρημαδια τα pm... Eκτος και αν θελετε και αναγνωστες-κριτες, οποτε να το καταλαβω, αλλα και παλι ΟΧΙ ΕΔΩ... Ανοιξτε ενα thread σε αλλο forum για flames και καψτε. Σεβαστειτε αυτους που μπαινουνε εδω μεσα για να ριξουνε μια ματια για μηχανες, για να πουνε μια κουβεντα με φιλους και προφανως οχι για να γινουνε θεατες μιας ανουσιας (και οχι μονο μιας αλλα και περισσοτερων) διαμαχης μεταξυ μελων. Τελειωνοντας συνοψιζω στο οτι : ΑΝ ξαναγινει τετοια στραβη, αυτος που την ξεκιναει και αυτος που την συνεχιζει, για πρωτη γευση 10 μερες suspend και μετα αν συνεχισει χαιρεταει αυτο τον ομορφο δικτυακο τοπο, γιατι πλεον η παρουσια του κρινεται περιττη και ανουσια. Thnx in advance. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 ...και ξαφνικά, στο ερώτημα "πόσο όμορφο/καλό είναι το ΗΡ2" όλοι σηκώνουν αδιάφορα τους ώμους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S_DRIFT 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2005 Θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες...εδω καλα-καλα με το ΧΤ δεν πας τετοιες εντουροβολτες, με το ΗΡ2 ή το SuperEnduro θα πας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2005 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ: Η Νέα BMW HP2. Το όνειρο πολλών οπαδών των μοτοσικλετών Boxer γίνεται πραγματικότητα: η BMW Motorrad παρουσιάζει με υπερηφάνεια ένα πραγματικά ασυμβίβαστο, σπορ και ελαφρύ enduro - τη Νέα BMW HP2, μία Boxer που απευθύνεται στους λάτρεις του offroad και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση, στις πιο απαιτητικές διαδρομές του πλανήτη. Καθαρόαιμη, αλλά παράλληλα κομψή, ποιοτική και άριστα εξοπλισμένη, η BMW HP2 έχει όλα τα προσόντα για να προσφέρει απαράμιλλες οδηγικές απολαύσεις 'εκτός της πεπατημένης' και αποτελεί το ιδανικό βασικό 'εργαλείο' για τον ερασιτέχνη οδηγό αγώνων enduro. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μοτοσικλέτα, η HP2 εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα πλεονεκτήματα της φιλοσοφίας Boxer με το χαμηλό κέντρο βάρους στις εκτός δρόμου διαδρομές. Ταυτόχρονα όμως, η HP2, με την άψογη συμπεριφορά, το μικρό βάρος και τον κινητήρα υψηλών επιδόσεων, προσφέρει ανυπέρβλητες οδηγικές απολαύσεις και στο δρόμο. Λαμβάνοντας υπόψη τις πλείστες επιλογές που παρέχει στον αναβάτη, η HP2 είναι η πιο ισχυρή και η καλύτερη - με διαφορά - offroad Boxer όλων των εποχών. Νέος χαρακτηρισμός και ονομασία μοντέλου: ''HP'' είναι η συντομογραφία του ''High Performance'', ενώ το ''2'' στο όνομα αυτού του σπορ enduro συμβολίζει την επίπεδη δικύλινδρη κινητήρια μονάδα. Ο όρος ''high performance'' αναφέρεται στις σπορ επιδόσεις της μοτοσικλέτας κάτω από όλες τις συνθήκες, στη μοναδική υπεροχή της και όχι απλά στην πλούσια ισχύ του κινητήρα. Επομένως ''high performance'' σημαίνει την αρμονική συνεργασία όλων των επιμέρους εξαρτημάτων με στόχο ένα ολοκληρωμένο σύνολο που αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερα στην πράξη από την απλή άθροιση όλων των ανεξάρτητων παραγόντων της μοτοσικλέτας. Αυτό είναι συνώνυμο μιας άριστα δομημένης συνολικής φιλοσοφίας, που προσφέρει τελειότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, άριστη οδική συμπεριφορά και απεριόριστη απόλαυση. Εξυπακούεται ότι το ''HP'' συμβολίζει το κύρος που απορρέει από μία τόσο προηγμένη και ποιοτική μοτοσικλέτα. Το λανσάρισμα της HP2 θα γίνει το φθινόπωρο του 2005 σε όλο τον κόσμο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 cplopyright ενός γνωστού από φόρουμ στο εξωτερικό: This is going to sound funny, but here is my take. If you are going to do more street miles buy the KTM more dirt buy the HP2! I owned a 950 for a year, own an HP2 now and just had the opportunity to ride a 950 and my HP2 back to back this past weekend. It was interesting because the comparison ride included some somewhat technical dirt, and some fantastic paved twisty roads. Here are my thoughts as they popped into my mind. Compared to the HP2, the 950 feels like a Goldwing when you get on it. The HP2 is naked simplicity, the 950 is a fully faired somewhat bulbous bike. The difference is stunning when you hop off of one and onto the other. The HP2 reminds me of my 450EXC the 950 more of my 1150GS. The 950 feels like a 500lb dirt bike, the HP2 feels like a 300lb dirt bike. I never thought the 950 carried its weight very well, it is a handful to push around and pick up when dropped. The HP2, while only being 70lbs lighter, feels 200lbs lighter. The weaker bottom end on the 950 is never more evident then when jumping off the HP2. When in the dirt the HP2 feels like a tightly wound spring, throttle response is crisp and immediate, the 950 by comparison seemed soft. The 950 suspension felt soft as well, but this was probably more the fact that I weigh about 50 lbs more that Chris the 950 pilot. From a suspension standpoint, I would have to say it is a toss up, the 950 softer with more fork dive on the pavement but probably just as good in the dirt. I think the rear air shock on the HP2 is amazing, the best thing I can say about it is that I don't even know it's there. Style, well taste is a strange thing. Someone said the HP2 is ugly, personally I think it is a stunning bike to ride and view. I always felt the 950 looked boxy, but that's me. If you can find pictures of the early prototype 950's, that was a stunning bike. Think of the HP2 as a naked street fighter type of bike, just as good on the pavement as off. The only real issues I can think of that someone may nitpick are the seat height and the gas tank. The HP2 is tall, I thought my 950 was the tallest bike I ever owned the HP2 is taller. I have had no problem with the range on the HP2 (130-140 miles), but a 5 gallon gas tank would make this a perfect bike. If you can live with a small gas tank, soft luggage and minimal protection from the elements the HP2 is unbeatable as a dual sport bike. If you ride 2up, need 200 miles of range and hard luggage is real plus then keep the KTM. They are both excellent bikes, but the HP2 is really in a class by itself, I could not be happier with the bike. If I could afford it I would buy two and set up one for the dirt and one for the street. Jim in Sacramento ... αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2005 (τροποποιήθηκε) The HP2 reminds me of my 450EXC Τι αλλο θα μας πει το παλικαρι? Ποιος ο λογος παραθεσης δεν καταλαβα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 (τροποποιήθηκε) ποιος ο λόγος παράθεσης ενός κειμένου που περιγράφη την εμπειρία ενός ανθρώπου κατόχου του HP2 σε thread για το HP2; το β είναι μετά το α; δεν θα εξηγήσω μια και πολύ απλά δεν θες να δεις τον λόγο παράθεσης οπότε τι να λέμε να ρωτήσω κάτι εγώ αν θες να μου πεις; πως ξέρεις αν είναι μαλακία αυτό που λέει εφόσον ΞΕΡΩ ότι δεν έχεις οδηγήσει HP2, ενώ δεν ξέρω αν έχεις οδηγήσει και 450EXC; αναρωτιέμαι δηλαδή πως γίνεται κάποιος να βγάζει μαλάκα κάποιον που δείχνει να είχε αρκετές μηχανές στη ζωή του, να ΕΧΕΙ δυο μηχανές να τις συγκρίνει, ενώ αυτός που τον βγάζει μαλάκα, δεν είχε καμία από τις δυο, απλά ΙΣΩΣ καβάλησε τη μια (μένει να μας το επιβεβαιώσεις αν το έχεις κάνει) νομίζω απλή η ερώτηση ε; (όπως πάντα οι δικές μου) πάντως για να λέμε και τα πράγματα κανονικά και όχι ΤΕΧΝΗΤΑ (προφανώς τεχνητά) να διαστρευλώνονται, ο άνθρωπος λέει πως του ΜΟΙΑΖΕΙ μια μηχανή με μια τρίτη σε σχέση με μια άλλη, όχι ότι είναι το ίδιο - δηλ. είναι εμφανές ότι μιλάει για να τονίσει κάποια διαφορά αλλά τι κάθομαι και λέω ε; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2005 από τον NLS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 (τροποποιήθηκε) (δυστηχως πρεπει να σου απαντησω) Ρε παλουκαρι? Εσυ τι λες? Ειναι δυνατον να ΜΗΝ εχω οδηγησει 450? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ τα 200 παρα κιλα να συμπεριφερονται οδηγικα και να του θυμιζουν τα 113 κιλα του 450? Μη με τρελενεται ω ρε! Και επειδη το λεει ΚΑΠΟΙΟΣ ετσι πρεπει να ειναι? Επειδη ΔΕΝ γνωριζεις τι κανει ο αλλος ειναι καλο να ΜΗΝ μληας καλυτερα σε προσωπικο επιπεδο boy! Εγω παλουκαρι το κυνηγαω το θεμα οδηγηση για να εχω γνωμη... ΕΣΥ... ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ? ...ΑΡΑΓΕ? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 11 , 2005 από τον Sarevock Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2005 μπα εγώ δεν οδηγώ, περιοδικά διαβάζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jzpnogr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 Κυρίες, κύριοι, επαμφότεροι και λοιποί, το διάβασα το topic, και οφείλω να ομολογήσω ότι όλοι οι αντι-BMW εδώ είναι απολύτως και αμέμπτως αντικειμενικότατοι. Δεν υποστηρίζουν καμμία άλλη μάρκα (βλέπε Κ-κάτι, κτλ.), και έβγαλαν το design του HP2 άχρηστο. Μετά, σε άλλο topic, το ψηλοέβγαλαν OK με συγκατάβαση, με προϋπόθεση να φύγουν οι κύλινδροι από τη μέση και να χαμηλώσουν τις τιμές (σε αυτό, το τελευταίο, συμφωνούμε!) Για σας λοιπόν, τους αντι-HP2, και κυρίως τους ειδήμονες, αφιερώνω το δισέλιδο 244-5 του περιοδικού ΜΟΤΟ, 15-11-2005. Εις υγείαν των απανταχού γης άσχετων designers που, άκουσον άκουσον, ανακύρηξαν την HP2 <<την καλύτερη της έκθεσης>> του Παρισιού. Μα είναι δυνατόν να μην τους παίρνουν τα πτυχία??? (αν, φυσικά, έχουν.) Αν και είμαι σίγουρος ότι, αν ήταν στο χέρι των ειδημόνων εδώ, αυτό ακριβώς θα γινόταν!!! Αλλά τι περιμένεις; Όλος ο κόσμος είναι μία ελλάδα. Με μέσον τον τοπικό βουλευτή τους πήραν οι εταιρίες να σχεδιάζουν, λέει, μηχανάκια. Και με μέσον τον τοπικό υπουργό μεταφορών μπήκαν στην ένωση σχεδιαστών μοτοσυκλέτας (τη γνωστή MDA). Αλλά θα μου πούν πάλι ότι πλατιάζω... Άκουσον, άκουσον, οι άσχετοι: <<Η απόφαση ήταν οριακή, αλλά απέφερε επάξια στη BMW την αναγνώριση για μία εκπληκτική σχεδίαση.>> Μα τους επιτρέπουν να κυκλοφορούν ελεύθερους; Σας ερωτώ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggelos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2005 ρε παιδια υπαρχει κανεις που θα δωσει αυτα τα λεφτα για να τι+ην αγορασει...; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες